Spring naar bijdragen

Nieuwe Caches - Lange Wachttijden - Appeal Naar Gs


brouwertjes

Aanbevolen berichten

Voor diegenen die twitter niet volgen kan ik melden dat er weer behoorlijk wat klachten zijn over de lange wachtrijen bij het reviewen van nieuwe caches (er waren er gisteren een paar die al 9 en 11 dagen moesten wachten) Dat is eigenlijk best verwonderlijk aangezien we er alweer 2 nieuwe reviewers bij hebben (we zitten inmiddels op 7). Nou is een van de meest gehoorde opmerkingen dat mensen de weg naar Appeals niet weten te vinden omdat ze problemen hebben om een fatsoenlijk Engelse tekst op te stellen. Nou weet ik uit ervaring dat klachten rchting GS zeker wel effect hebben te meer als er meer gelijksoortige klachten in de mailbox van Cathy stromen. Is het misschien een idee om een soort 'algemene' Engelse appealmail te maken die iedereen kan gebruiken wanneer blijkt dat zijn/haar cache niet binnen de gestelde termijn is gepubliceerd?

Link naar opmerking
Deel via andere websites

ReizenReizen

Vreemd dat die tijden zo varieren. Bij ons hadden we al dezelfde dag(!) een inhoudelijke reactie van een reviewer. Hij had wat vragen die publicatie nog in de weg stonden. Na wat extra toelichting van onze kant is de cache daarna vlot gepubliceerd.

Ik heb heb zowel de doorlooptijd als het contact met de reviewers als heel prettig en vlot ervaren.

Mij hoor je niet klagen #diktevreden

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Nee, ik heb er ook nooit last van gehad, die lange wachttijden. Maar de brief is natuurlijk ook niet voor die keren dat het goed gaat, maar voor die enkele keer dat dat niet het geval is; als extra hulp voor de cacher die het eventueel treft.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

aan de GC nummers te zien die gepubliceerd worden er eerst eerst de "makkelijke" er uit gepikt en pas later de lastige (cache's/mensen) of ze laten die lastige mensen?caches over aan hun collega's

ook heb je kans dat een reviewer jou cache "op hold" houd om pas weer de volgende keer als ze zin en tijd hebben er weer naar te kijken, en dat kan best een week of langer duren

 

Barny

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Blijkbaar een makkelijke cache om te reviewen gemaakt. Twee jaar geleden het idee bedacht, eind augustus uitgewerkt, het duurde een maand om een afspraak met de boswachter te krijgen, een weekje om alles in orde te maken, twee dagen vanaf indienen tot publicatie. Mij hoor je niet klagen.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

@Birdie.NL Hartstikke fijn dat het in jouw geval goed is gegaan en wat mij betreft gaat het er ook niet om de reviewers een hak te zetten, maar om geocachers die aanzienlijk langer moeten wachten en die de Engelse taal niet machtig zijn een beetje te helpen.

 

Dat kan door ze de weg te wijzen en door een taaldrempel op te heffen...

Link naar opmerking
Deel via andere websites

vandaag van de reviewers gehoord dat de wachtijd 1 dag is

en ook werd er vandaag door de reviewers medegedeeld dat op het moment de pagina een foutje bevat het helemaal niet erg is om dan 11 dagen strafwachtijd te krijgen, dat ging gepaard met instemmende geluiden uit de zaal waar ook nog schamper werd gebrald dat de cachemaker de pagina dan maar goed had moeten invullen, terloops werd ook nog eens medegedeeld dat van de 6 pagina's zeker 5 een fout bevatten en dus terug gestuurd worden

 

Barny

Link naar opmerking
Deel via andere websites

jaja, gebral. "4 op de 5 heeft een foutje". Zo had ik een eiland cache, werd de cache bij het reviewen opzij gezet met de vraag waarom ik het zwemmen en boot attribuut had aangezet.

 

Roffelllllllll.

 

Nou dat was omdat de cache als je op de kaart keek niet in de kennemerduinen ligt, of in de Sahara.

Nu ken ik zat caches die de attributen helemaal niet goed hebben staan. De straftijd zal dan wel op de approvers zelf slaan, ook google earth heeft ook zijn grenzen. De ongeduldigen zijn hun appeals in het engels aan het opstellen, zodat de de vrijwilligen maar o zo blinden straks er helemaal geen zin in hebben om uit te zoeken op een eiland in de Sahara ligt. Laat staan letten op taalfouten, ontbrekende leestekens, wartaal, want dan heeft 5 op de 5 een vlekje lijkt wel. Wat een zooi is het geworden. Bah.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

terloops werd ook nog eens medegedeeld dat van de 6 pagina's zeker 5 een fout bevatten en dus terug gestuurd worden

Er worden dus minimaal 55 strafdagen toegevoegd. Dan wil het gemiddelde wel oplopen natuurlijk. De co's weten niet dat ze gestraft worden, dus dat zal dan wel erg effectief zijn. :no:

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Waarom al dat commentaar op de reviewers? Zij doen hun stinkende best om in zo weinig mogelijke tijd zoveel mogelijke rotzooi te publiceren.

En als dan aan wanproducten, blijkbaar 85 % van het aangebodene, een strafwachttijd wordt toegekend is het weer niet goed.

Wat overblijft, 15 %, kan blijkbaar de toets der kritiek wel doorstaan, al glipt er wel eens iets tussen de mazen van het net door. Reviewers belazeren is ook een vak.

De meeste nieuwe caches die ik dagelijks zie verschijnen mogen dan ook met recht het keurmerk "Echte geocache" dragen, althans neem ik dat voor het gemak maar aan.

Dat ik daarna zelf nog een selectie toepas waardoor 99 % afvalt als bezoekwaardig, draagt ertoe bij dat ik geocachen nog steeds leuk vind.

Link naar opmerking
Deel via andere websites

Maak een account aan of meld je aan om een opmerking te plaatsen

Je moet lid zijn om een opmerking achter te kunnen laten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden
  • Onlangs hier   0 leden

    • Er kijken geen geregistreerde gebruikers naar deze pagina.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...