Spring naar bijdragen

thex

Leden
 • Aantal bijdragen

  3788
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  34

Alles door thex geplaatst

 1. Ik adviseer een vette brulkikker ?
 2. Heeft het poezenspul toevallig ook affiniteit met salamanders ?
 3. Nee he, start actie "redt de kikker"
 4. Ben net weer terug van de EHBO. Morgen de pers maar afmaken
 5. Hier staan de zalmmoten in de Ikea DIY Koud Rookoven (vorige keer delicious, huisgemaakte gerookte zalm), en wordt er hard gewerkt aan snert (met extra veel worst) (door de snelkookpan natuurlijk, ik kijk alleen :-) ). Dan nog de zelfgemaakte Port Salut wassen in zijn eigen roodsmeer bakteriestammetje, de aanwezigen in de kaasgrot omdraaien, een aflevering van de benedictijner "De Kaas Non" bekijken over welke interresante franse schimmels zij nu weer in franse kaasgrotjes gevonden heeft, me voorbereiden op de Mol, en een zelfgemaakte Goudse (van de week voorbereid) in de Honing Wasstraat gaan zetten voor een geheel eigen lekkuh velletje. Druk druk druk. Oja, ik moet ook nog de DIY kaaspers voor de wat grotere edammers dan 1 K in elkaar sleutelen. Spullen liggen er al 2 weken.
 6. Hee, het Cafe ziet er anders uit. Nieuwe meubels ?
 7. Heb beeld https://www.facebook.com/catsstory89/videos/1906803456026827/
 8. Barny houdt van Barny. Betty houdt van Barny. Barny houdt van Betty (een beetje). Tot overmaat is er geen account meer. Mijn conclusie ............
 9. Valt best wel mee Zijn maat is nog een beetje bangerig Gevonden Het zijn Cranberry's
 10. De Karibou's staan zich te misdragen tussen de kerstballen. Een Manege Pour Troi lijkt het wel. Kan iemand ze wat hooi geven ?
 11. Staat voor: Enorme Zooi Publiek, Signal inbegrepen. En onderontwikkeld staat voor: hoog voorhoofd, bierbuik, redelijke aanbouwkont.
 12. thex

  Sorry Died,

  Top en errug informatief. Waarom naar Dronten -> al sla je me dood . Ik ga naar Berlijn/Londen, en ik kom op een plek waar toeristen niet komen .
 13. Het weer is ook niet veel soeps. Snert weer. Geen bal in.
 14. thex

  Wolven Terug In Nederland?

  Maar wel als ik micro vind
 15. thex

  Wolven Terug In Nederland?

  Prima. Met de wolfen in het bos huilen
 16. Barny, je mag een virtual leggen
 17. Kijk Villadora, we kennen onze pappenheimers nu wel een beetje. De valsspelers kun je dwarsbomen door: 1) regelmatig de cache te verplaatsen. Niets is leuker dan de mails en logs die je dan krijgt. Hulplijnen werken dan ook niet meer. 2) iets toe te voegen waardoor er toch niet gelogd kan worden. ook leuk in de log op internet. Zo onderscheiden de echte mannen zich van de punten watjes 3) eindpunt lekker ver in het veld leggen. 4) shame lijstje op de cache site plaatsen. 5) huilie doen bij approvers en ander gesnuis. Helpt meestal niet veel. 6) pismail schrijven en bljven stalken volgens de Barny nethodiek. 7) barny boos mailen voor het verstrekken van zogenaamde puzzelcoordinaten als zijnde een eindcoordinaat 8) enkele andere websites de nek om draaien. Zelf verschuil je je natuurlijk achter 10 vette nicks zodat een huisbezoek niet een optie is (ja die dreigementen komen dan, incl doodsbedreigingen). Maar persoonlijk: een loer draaien werkt het leukst. Meestal zijn het enorme drift en brulkikkers. En stoor je er vooral niet aan, 1/3e is redelijk ver heen aangaande de geestelijke gezondheid en volwassenheid in dit leven. Daar doen we niets meer tegen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...