Spring naar bijdragen

Peetee

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  5,432
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  58

Waardering in de gemeenschap

216 Uitstekend

Over Peetee

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Etrex 20 / Oregon 700
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  mei 2002
 • Lengtegraad
  5.65282
 • Breedtegraad
  53.04413
 • Skype
  nvt
 • Twitter
  @PeeteeNL

Contact Methods

 • MSN
  nvt
 • Website URL
  nvt
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Sneek
 • Interesse
  Geocaching natuurlijk, op .com bekend als SnitserNL

Recente profielbezoeken

7,840 profielweergaven
 1. Peetee

  Smartwatches, van nut bij het geocachen?

  Ja, zeker ook boven dat van mij. Hier heb je nog de Garmin Fenix 5X, te leveren met een topokaart van Europa.
 2. Peetee

  Smartwatches, van nut bij het geocachen?

  Ze zijn er wel, die dat kunnen! Zoals de Garmin Tactix Bravo. Maar die zijn behoorlijk aan de prijs...
 3. Naar aanleiding van de opmerkingen in dit, dit en dit draadje begon ik me af te vragen in hoeverre wij als geocachers zelf bij kunnen dragen aan het op peil houden van de kwaliteit van caches die we bezoeken? M.a.w. moeten we bij problemen met de cache maar meteen bij de cacheplaatser of de reviewers aan de bel trekken of kunnen wij misschien ter plekke misschien zélf iets reparen/oplossen? Barny gaf in zijn laatste draadje al een voorzetje. Zo dacht ik bv. aan het in de rugzak meenemen van een droge doek of voor mijn part een toiletrol (veel cachers hebben die toch al bij zich...) om zo een nat geworden geocache droog te maken. Ook kun je een paar extra kladblokjes meenemen (kosten bijna niks) om zo een verregend of vol logboekje te vervangen. Hebben jullie nog suggesties?
 4. Gewoon een vraagje omdat ik er al een tijdje nieuwsgierig naar ben: Je ziet tegenwoordig steeds meer smartwatches verschijnen in allerlei modellen, mogelijkheden en specificaties. Zijn er cachers die hiervan gebruikmaken bij het geocachen. Ik bedoel: voegt het iets toe? Of zijn ze eigenlijk alleen maar zinvol als trainingshulpmiddel bij het sporten?
 5. Peetee

  Fotolog

  Voor de volledigheid nog even een aanvulling in dit draadje: Ik heb afgelopen dinsdag nog een mailtje naar Groundspeak gestuurd met de vraag of een cache als found gelogd mag worden of niet, als bv. de pen vergeten is, het logboek mist of het logboek te nat is om te beschrijven. Hun reactie: Door Google Translate vertaald wordt dat dan:
 6. Peetee

  Fotolog

  Een TB loggen lukt sóms bijna vanachter de pc ...
 7. Peetee

  Fotolog

  Waaruit maak je dat op, Sivota?
 8. Peetee

  Fotolog

  Echt nieuw is dit ook weer niet hoor: Lijsten met codes e.d. circuleren al op jaren op het web. Hopelijk wordt het nooit een rage.
 9. Peetee

  Fotolog

  Ja, natuurlijk is het een serieuze vraag. Denk je dat de topic starter niet serieus is? Die vraagt meningen over het feit dat een cacher met een foto logt, omdat hij aangeeft dat hij een pen vergeten is mee te nemen.
 10. Peetee

  Fotolog

  Nee, daar is geen woord Spaans bij. De regels zijn wel duidelijk, daarover zijn de meningen niet verdeeld. Maar de vraag gaat over de situatie dat: - je geen schrijfgerei bij je hebt (vergeten, verloren of bij de vorige cache laten liggen) - het logboekje te nat is om te beschrijven - het logboekje niet in de cache zit en zo kun je er vast nog een paar bedenken ... Maar goed, een mening werd gevraagd en die is uit verschillende kanten gegeven.
 11. Peetee

  Fotolog

  Ik denk dat je er nu weer zaken bij haalt die er niets mee te maken hebben Barny. Waar lees jij dat de Topic starter zich beklaagt over het feit dat iemand een cache als gevonden logt terwijl hij die niet gevonden heeft? Volgens mij gaat dit draadje toch echt over een cacher die aangeeft dat hij geen pen bij zich had en daarom een foto bij de log plaatste om aan te tonen dat hij deze wel degelijk gevonden heeft.
 12. Peetee

  Fotolog

  Dus eigenlijk was het ook vanmiddag wel weer een beetje teleurstellend....
 13. Peetee

  Fotolog

  Nou, fijn dat je daar dan in elk geval plezier aan beleeft Barny. Want aan het geocachen en/of je hobbygenoten beleef je dat plezier beslist niet. 😉 #armoede
 14. Peetee

  Fotolog

  Ik weet dat het een off-topic vraag is Barny, maar waarom be-/ver-oordeel jij op dit forum vooral cachers in plaats van caches.?
 15. Peetee

  Fotolog

  Met het verwijderen van een dergelijk logje zou ik dus geen moeite hebben. Ik ben zulke caches ook wel tegengekomen, en die log ik dus niet. Tenminste, niet als er geen simpel alternatief voorhanden is. Zo heb ik ook wel eens een cache kunnen loggen waarbij het kennelijk de bedoeling was dat je met een magneetje een kokertje uit een lange buis omhoog zou trekken. Mij lukte het met een lange rietstengel. Via een bestaand gaatje onderin de buis kon ik daarmee het kokertje naar boven duwen. En ja, ik heb hem als found gelogd. En hoe ga je om met een cache die je bij toeval vindt? Ik log hem....
×