Spring naar bijdragen

Peetee

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  5,161
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  58

Waardering in de gemeenschap

216 Uitstekend

Over Peetee

 • Rang
  Daily Poster
 • Verjaardag 06/09/1956

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Etrex 20 / Oregon 700
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  mei 2002
 • Lengtegraad
  5.65282
 • Breedtegraad
  53.04413
 • Skype
  nvt
 • Twitter
  @PeeteeNL

Contact Methods

 • MSN
  nvt
 • Website URL
  nvt
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Sneek
 • Interesse
  Geocaching natuurlijk, op .com bekend als SnitserNL

Recente profielbezoeken

6,776 profielweergaven
 1. Vraagje: cachebeschrijving binnenhalen via bluetooth/mobiel internet

  Oké, het apparaat heeft dus toch wel wat bezwaarlijke kanten ... Bedankt voor je bericht Ton. Ik zal er rekening mee houden!
 2. Vraagje: cachebeschrijving binnenhalen via bluetooth/mobiel internet

  Ik denk dat het deze inderdaad was, regenboog2. Bedankt!
 3. Ik meen een aantal maanden geleden een beschrijving te hebben gelezen over een Garmin (?) gps die via bluetooth een connectie kon maken met jouw smartphone, om zo in het veld via die bluetooth verbinding + een mobiel internetverbinding een cache-beschrijving naar de gps binnen te halen. Maar ik weet niet meer waar ik dat gelezen heb. Kan iemand mij vertellen om welke gps het hier gaat? Of heb ik het allemaal maar gedroomd?
 4. Cito's niet vermeld op de Eventkalender

  Staat er ook bij. Ik ga de komende week wel even uitzoeken waarom ze er niet bij stonden.
 5. Printen pagina lukt niet met additional waypoints

  Toevallig heb ik vanochtend een tweetal listings uitgedraaid met inderdaad ook de optie 'no logs'. En ook bij mij staan de coördinaten er niet op. Ligt dus niet aan jouw computers, maar is een bug op de .com-site.
 6. Cito's niet vermeld op de Eventkalender

  Die was er inderdaad doorheen geglipt. Was zeker niet de bedoeling. Hij staat er nu bij ...
 7. www.geocaching.nl site is weg? Ik krijg een error

  Staat er boven in jouw browser (de adresbalk) zoiets van http://www.geocaching.nl/index/? Zo ja, dan probeert de browser waarschijnlijk nog de oude site te bereiken. Het wordt dan tijd om jouw internet cache op te schonen, óf de link in de favorieten aan te passen. Eerlijk gezegd denk ik aan het laatste. Dus even de favoriet verwijderen en dan in jouw browser gewoon de link http://www.geocaching.nl intikken en daar een nieuwe favoriet van maken. Haha, Birdie was me net voor ...
 8. Het nieuwe forum is actief

  Het staat er inmiddels bij ...
 9. Het nieuwe forum is actief

  Dat linkje gaat er ongetwijfeld nog komen. Ik vind het inderdaad zelf ook erg handig
 10. Het nieuwe forum is actief

  Als je online bent, dan zien bezoekers bij jouw berichten links naast jouw naam een groene stip staan. Ze zien een grijze stip als je offline bent.
 11. Het nieuwe forum is actief

  Nee, er bleken rechten verkeerd te staan. Leden mochten niet reageren. Kun je het nog eens proberen? Misschien moet je even opnieuw inloggen?
 12. Het nieuwe forum is actief

  Het forum reageert inderdaad zo nu en dan nog traag. Dat komt o.a. omdat op dit moment op de achtergrond nog allerlei processen lopen, zoals het opnieuw indexeren van de tabellen. Ik verwacht dat het over een paar dagen zeker sneller gaat.
 13. Het nieuwe forum is actief

  Ja hoor, nu werkt het. Ik had het bericht eerst in alleen-lezen forum geplaatst. Het oude forum was daar wat minder strikt in, maar dit nieuwe forum past de regels wel strikt toe
 14. Zoals jullie zien is het nieuwe forum actief. De upgrade lijkt goed geslaagd te zijn. Let op!! Eén opvallende wijziging is dat je vanaf nu inlogt met je forum-naam, dus niet meer met je reguliere inlognaam. Voor de meeste bezoekers zal daardoor niets veranderen, maar een klein aantal bezoekers heeft een forum-naam die afwijkt van de inlognaam, zoals 'Twentse Mug' of 'de Bruine Beren'. De komende dagen gaat het forum verder opgetuigd worden. Zo wordt de taal weer op Nederlands gezet en zal ook het uiterlijk ongetwijfeld aangepast worden. Geoman zal zich hiermee bezig gaan houden. Zie je hier en daar nog een probleempje, dan kun je dat uiteraard in dit draadje melden.
 15. Ik had gedacht mijn reactie in het draadje te kunnen zien, maar het lijkt wel alsof ik in je mailbox zit? Kunnen anderen dit dan ook zien?

  1. Peetee

   Peetee

   Nee, volgens mij heb je me een bericht gestuurd.

  2. regenboog2

   regenboog2

   Alsook bij het draadje kijk, kan ik alleen klikken op report. Dat is toch niet te bedoeling? Er gaat dan wel een schermpje open waar ik dan een uitleg kan geven.

×