Spring naar bijdragen

Peetee

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  6764
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  58

Alles door Peetee geplaatst

 1. We gaan het zien. We hoeven er in elk geval niet lang over in te zitten ...
 2. Blog: De Geocaching International Film Festival finalisten van 2021 zijn… https://www.geocaching.com/blog/2021/09/de-geocaching-international-film-festival-finalisten-van-2021-zijn/ Giff events in Nederland en België: 21-11-2021 (11:00 uur) GIFF 2021 (Noord-Holland) 21-11-2021 (14:00 uur) Antwerp GIFF 2021 (België) 21-11-2021 (14:00 uur) GIFF 2021: Filmpjes kijken in Parkstad Limburg (Limburg)
 3. Ja, die leaderboard zag ik vanavond voor het eerst. Die was me nog niet eerder opgevallen ...
 4. Drie redenen om vrienden toe te voegen op Geocaching.com De laatste blog van Geocaching.com gaat over het toevoegen en volgen van de activiteiten van vrienden. Wordt die functie veel gebruikt? Gebruiken jullie die functie ook?
 5. Heusden.nieuws.nl: Nestkasten langs de Heidijk en op Steenenburg zijn erg populair
 6. Mooie opsteker voor Max! #p2 #6puntjesvoor #f1 👌
 7. De kabouterkaarten waren digitale kopieën van kadasterkaarten. Omdat het hele gedetailleerde kaarten waren, waren ze in de beginjaren ook goed te gebruiken bij het geocachen en daarom dus ook erg in trek bij geocachers. Zoals Team Aragorn al aangaf, reed je er graag een eindje voor om om een kopietje in handen te krijgen. Ze waren natuurlijk ook wel te koop, maar wel erg prijzig.
 8. Ja, dit is nog van de tijd dat gps'en geen kaartmateriaal ingebouwd hadden ... ;-)
 9. Gelukkig doet het forum 't nog.
 10. Absoluut! Geweldige prestatie! 👍
 11. Bollenstreekomroep.nl: TV: Onderkomen Warmelda officieel geopend
 12. DeDrontenaar.nl: Wisentbos nodigt Dronten uit met burendag: „Maak kennis met het bos”
 13. En het ging al weer van een leien dakje: https://nos.nl/artikel/2397965-spacex-raket-met-alleen-burgers-aan-boord-succesvol-gelanceerd
 14. Leuk. Ik heb het even opgezocht: TrefHetInOss.nl: Geocaching Open Monumentendag 2021
 15. Wijchen.nieuws.nl: Geocaches Wijchense monumenten online
 16. En Max weer aan de leiding in het WK! Top prestatie!! 👍😎👌🍾😊
 17. Weertdegekste.nl: 3e editie geocache-event in Stramproy
 18. Ik heb nog even gezocht, en als je volgens mij op de knop "Herstel" (rechts onderaan naast de knop "Toepassen") klikt dan springt het filter inderdaad op de standaardinstellingen "Caches die ik niet heb gevonden" en "Caches die ik niet bezit".
 19. Dat is bij mij inderdaad ook het geval. Ze stonden beide op Alle.
 20. Ik weet niet precies of je dat bedoelt, maar als ik deze instellingen in Chrome aanpas dan geeft dat wel het gewenste resultaat: Ik kan dus de selectie "Niet gevonden door mij" en "Caches van anderen" maken, en dan zie ik de door mij gevonden en door mij geplaatste caches niet op de kaart. Update: Ik heb het net ook nog even in FF getest, en ook daar werkt het bij mij goed.
 21. Google vertaling: Met deze release wordt filteren op Geocaching.com sneller, beter en het beste van alles: het is speciaal opnieuw ontworpen om je te helpen de gewenste geocaches te vinden. De filters* op de zoekfunctie en de kaart zijn nu een samenhangende ervaring met een vernieuwd ontwerp voor geocachers om snel relevante filters toe te passen en te gaan geocachen. Hoogtepunten van de release: De functionaliteit van de filters is niet veranderd, alleen het visuele ontwerp. Het filterpaneel bevat nu uitklapbare secties waarin gerelateerde filters worden gegroepeerd. De filters "Caches die ik niet heb gevonden" en "Caches die ik niet bezit" worden standaard toegepast voor Premium-leden. Een filter om geocaches weer te geven die jouw ontbrekende D/T-raster zullen vullen, is nu rechtstreeks opgenomen in het filterpaneel voor Premium-leden. Geocachers kunnen nu zoeken op geocachenaam in de hoofdzoekbalk, in aanvulling op het zoekvak "Geocachenaam bevat". Het filter "Niet gevonden door" ondersteunt nu maximaal 10 spelers (of 11 als je jezelf opneemt). Gebruik het zoekfilter in het gedeelte Locatie om te zoeken op land, stad, staat, coördinaten of GC-code. Standaard is een wereldwijde zoekopdracht. Vul ook in het gedeelte Locatie het filter Afstand vanaf locatie in om uw zoekopdracht te beperken tot een straal vanaf de door u gekozen locatie. Onthoud dat je jouw zoekresultaten kunt weergeven in lijstvorm of rechtstreeks op de Geocaching.com-kaart door uw voorkeuren aan te passen in Instellingen . *Geavanceerde filtering is een voordeel van het Premium-lidmaatschap . Meer info vind je hier: https://forums.geocaching.com/GC/index.php?/topic/365277-release-notes-website-search-filtering-august-26-2021/
 22. Ik heb het even op het GC.com forum gemeld en daar kreeg ik de volgende reactie: Uitloggen en opnieuw inloggen in de app werkte!
 23. Op mijn Android zie ik het ook nog niet.
 24. Release-opmerkingen (Geocaching®-app: D/T multi-select filter) - 23 augustus 2021 Met de release van vandaag heeft Geocaching.com de Premium Filters in de app bijgewerkt, zodat je meer controle hebt over op welke D/T-combinaties je filtert. In het menu Filter kun je een of alle moeilijkheids- en terreinclassificaties kiezen om op te filteren. Cachen met je gezin maar wil je tijd vrijmaken voor een paar uitdagende caches? Filter om alleen lage en hoge terreincaches weer te geven. Wil je de lege plekken in het D/T-raster invullen? Filter om alleen die combinaties weer te geven die u mist. Lees er hier meer over: https://forums.geocaching.com/GC/index.php?/topic/365154-release-notes-geocaching®-app-dt-multi-select-filter-august-23-2021/ Update: Even uit- en weer inloggen in de app om de nieuwe functionaliteit te zien.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...