Spring naar bijdragen

Peetee

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  6248
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  58

Alles door Peetee geplaatst

 1. Geocaching.com presenteert het nieuwe dashboard voor cache-eigenaren. Met toegang tot jouw geocache-verbergstatistieken, filters om snel te zien of geocaches onderhoud nodig hebben, gedetailleerde tabellen en de nieuwste activiteit op uw geplaatste caches, is cache eigendom online gemakkelijker dan ooit tevoren.
 2. Nieuws uit Berkelland: Zomerprogramma voor jeugd in Kruidenhof te Mallum
 3. Och jee ... Crisis in Huize Linkalovers!
 4. Ik heb even gekeken, en de instelling voor het maximaal aantal berichten stond op 25. Ik heb hem nu opgehoogd naar 50. Dat moet voldoende zijn toch? En anders maar eens grote schoonmaak! Of dit aantal nu lager stond als eerder dat weet ik eerlijk gezegd niet, want ik heb er niet eerder naar gekeken.
 5. Nieuwsblad.be: Ontdek Zulte: het volledige overzicht
 6. Heemsteedse Courant: Geocache in Vogelenzang en Bennebroek
 7. Tubantia: Geocaching: Ook in Berkelland zijn tientallen schatten verborgen
 8. HLN.be: Isotopia tovert park Steendam de hele zomer om tot sprookjesbos
 9. Peetee

  Trackable

  Om de aandacht van de niet reagerende medecacher te trekken zou je de TB kunnen 'grabben', met daarbij natuurlijk een uitleg waaróm je dat doet. Daarmee heb je hem natuurlijk nog niet fysiek in handen, maar hij/zij kan het niet negeren.
 10. Algemeen Dagblad: Van speurtocht tot strandhuisje: wat kan er weer, waar en hoe? Extra: Vakantiespecial #nlstartop in pdf-formaat.
 11. Misschien moeten we een "Teek van de week!"-verkiezing gaan houden. (i.p.v. 'de week van de teek') Dat houdt in ieder geval de aandacht langer vast.
 12. Ja, dat is wel heel beroerd ...🤔
 13. Peetee

  graden teken

  Zo is het ook. Iedereen weet wat er bedoeld wordt.
 14. Peetee

  graden teken

  Gebruik je wel de LINKER Alt-toets? (en ingedrukt houden tijdens het intikken van 248)
 15. Peetee

  graden teken

  Morgen Teamscheven, Die maak je door de linker Alt-toets ingedrukt te houden en dan op het cijfertoetsenbord de cijfers 2, 4 en 8 in te tikken. (Kort gezegd: Alt-248) Je krijgt dan: °
 16. Och, ik kijk er wel eens naar, bv. om iemand een berichtje te sturen of de door hen geplaatste cachefoto's te bekijken
 17. Columbus Travel: Zo maak je wandelen met kinderen in Nederland leuk: 6 tips
 18. Algemeen Dagblad: Ook niet verkeerd natuurlijk: Miljonair ziet wens vervuld: verstopte schat na tien jaar gevonden dankzij hints in gedicht
 19. In ieder geval voor het reguliere "Tftc' ruim voldoende !!! Maar goed: het antwoord op de vraag van Viervoeter is dus: max. 4000 karakters.
 20. Daarover had ik inderdaad iets gevonden in een heel oud draadje op .com: https://forums.geocaching.com/GC/index.php?/topic/236581-why-so-severe-log-length-limitation-max-4000-characters/ Ik had het nog niet genoemd omdat het al zo'n oud draadje is en aannam dat dat inmiddels toch al wel eens opgehoogd zou zijn. Maar kennelijk niet dus ...
 21. Denk je dat dát hier de reden is? Want dat zou toch wel heel triest zijn...
 22. Oh, dat is dan wel erg slordig van Utrechts Landschap. Wellicht is bellen dan inderdaad beter.
 23. Goedemorgen Fabian, Aangezien hierover geen informatie staat op de webpagina van de NL reviewers (en hierover dus kennelijk geen duidelijke afspraken zijn gemaakt) lijkt het mij het beste rechtstreeks contact te zoeken via de contactpagina op de site van het Utrechts Landschap.
 24. Ik heb 'm weer bijgewerkt ...
×
×
 • Nieuwe aanmaken...