Jump to content

Linkalovers

Donateurs
 • Content Count

  1,883
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  120

Linkalovers last won the day on February 24

Linkalovers had the most liked content!

Community Reputation

330 Uitstekend

About Linkalovers

 • Rank
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Lang geleden een TomTom mouse (SiRF III Bluetooth GPS), daarna een Garmin Legend, mijn vorige is een 60Cx en nu een 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Drenthe
 • Interesse
  Multi's in de natuur en op het platteland.

Recent Profile Visitors

4,451 profile views
 1. Inderdaad. Ook bij ons, in de lager gelegen 'landen', staat het nodige onderwater. Verder een leuke trail ?
 2. Dan krijgt u van mij nog een extra hint voor deze cache: de medewerkers bij het gemaal weten ( wisten vorig jaar ) het juiste antwoord niet. Google en u zal vinden.
 3. Soms zijn foto's in de app niet goed zichtbaar. Misschien kan u beter eerst e.e.a. op de laptop/desktop bekijken. Met het plaatsen van de foto kan ik u verder niet helpen. Maar misschien komt iemand anders vandaag nog even langs, die u daarmee wel kan helpen.
 4. Inderdaad. Een duidelijke hint ( met eventueel een foto ) voorkomt veel overlast en schade aan de omgeving. Als de omgeving het toelaat, kan men altijd eerst gaan zoeken en indien nodig alsnog de hint bekijken. Is de omgeving druk of is het zoeken erg opvallend of laat het zoeken veel sporen achter, dan kan men gelijk de hint bekijken. Geocachen is geen synoniem voor zoeken ( zie handtekening ).
 5. Ja, waarschijnlijk wel. F1 zal het niet leuk vinden, want bij hun moet je ervoor betalen. Zo zijn ( waren? ) er ook websites die tijdens de race, prima werkende links naar live streams hadden. Maar zodra de race was afgelopen, verscheen weer hun originele artikelen. Ik heb zo vorig jaar vaak genoeg naar SkySport gekeken, want daar hebben ze ook goede commentatoren, die er ook erg veel verstand van hebben en niet oranje gekleurd zijn ( ze zijn trouwens echt wel fan van Max ).
 6. Vanmiddag Ja, die heb ik gelukkig niet nodig ( ben Ziggo klant ), maar het is wel mooi & fijn dat die er is. Vanmorgen niets spectaculairs gezien. Iedereen rijdt gewoon z'n test rondjes. Nu pauze en vanmiddag gaan ze verder.
 7. Eindelijk, gassen maar. Het is nu nog niet belangrijk wie het snelst is, maar......planken die bak ! De fan's hebben ook enkele banners opgehangen.
 8. Als ik bij Geocaching.COM zoek, dan kom ik meerdere meldingen hiervan tegen, maar ze hebben geen oplossing. Het verschil inderdaad per merk/type telefoon. https://forums.geocaching.com/GC/index.php?/topic/354110 https://forums.geocaching.com/GC/index.php?/topic/353379
 9. Da's mooi !! Ik keek al niet meer, ik had geen spectaculaire 'acties' verwacht.
 10. Geocaching.COM heeft een aanpassing gedaan op hun website: Website: Date placed filter. "... With today’s release, we are adding a new Premium filter option on the Home Page Search Filters and the Search Map Filters. Premium members can now filter for geocaches based on the date they were placed including: Specific date that a geocache was placed Geocaches placed after a specific date Geocaches placed before a specific date Geocaches placed between a range of dates Dates in the future Updated filter panel for Premium members: ..." Een volledige Google vertaling.
 11. Het is soms net hoe de wind staat.....
 12. Hallo, gebruikt u een bepaalde app om uw cache in te bekijken? Zijn de foto's ook niet zichtbaar op andere telefoons? U mag/kan het GC-nummer hier eventueel wel plaatsen, dan kunnen misschien meer mensen dit controleren.
 13. Dank je. Dus is het eigenlijk gewoon een verkooppraatje.
 14. Nee, ik ga niet zo maar 1 uur en 51 sec. luisteren naar iemand van GC.com. Want het is een commerciële onderneming en die laten zich toch niet in de kaarten kijken.
×
×
 • Create New...