Spring naar bijdragen

Linkalovers

Leden
 • Aantal bijdragen

  2093
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  142

Waardering in de gemeenschap

385 Uitstekend

Over Linkalovers

 • Rang
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Lang geleden een TomTom mouse (SiRF III Bluetooth GPS), daarna een Garmin Legend, mijn vorige is een 60Cx en nu een 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Drenthe
 • Interesse
  Multi's in de natuur en op het platteland.

Recente profielbezoeken

4703 profielweergaven
 1. Inderdaad een mooi stuk. Misschien een optie op deze ergens op deze site te plaatsen? B.v. onder het sub-menu "Starten" Er zit helaas wel een klein, maar storend, foutje in. Wel gratis reclame voor deze site, maar geen uitdraai hierzo!
 2. Dubbel zo veel 'plezier': Nog altijd zichtbare komeet Neowise heeft wellicht twee ionenstaarten
 3. Maar ....... dan bepaal je toch ook wat er gegeten wordt !!
 4. Ach .... je hebt nog even de tijd. In het ergste geval moet je 7000 jaar wachten, maar dan heb je wel weer kans genoeg.
 5. Gisteravond ( om +/- 00:15 ) de komeet Neowise gezien. Deze stond laag, maar goed zichtbaar boven de horizon, richting NNW. Zelfs in de stad ( heel veel lichtvervuiling ), was deze duidelijk te zien. Met een verrekijker was een duidelijk heldere stip zien, met een mooie waaier erachter. De komende dagen staat deze steeds hoger aan de hemel. Bijna recht daartegenover is Jupiter ( en Saturnus ) niet te missen, want deze planeet is zeer helder. Meer informatie, zie hier.
 6. Linkalovers

  Heb ik spambots?

  U bedoelt, dat uw cache steeds gelogd wordt door prutser.... accounts? U zou dat bij GeoCaching.Com kunnen melden en zij zouden dat account kunnen disabelen/verwijderen. Maar zoals u al opgemerkt heeft zijn/waren er meer prutser.... accounts. De kans is groot dat GC.Com op de achtergrond al bezig het nu actieve prutser.... account te verwijderen. Echter, een basis account is gratis en zo aangemaakt. Als men wil zieken, dan verhoogt men de accountnaam en begint opnieuw of gaat verder. Ik meen me wel iemand te herinneren, die zoiets doet. Maar aangezien de checks, tijdens het aanmaken van een nieuw account zo slecht zijn, kan je ( als je wil ) 100% anoniem een account aanmaken en daardoor is uiteindelijk niemand te vinden die aansprakelijk gesteld kan worden. Ik vrees dat hier weinig aan te doen is, behalve steeds maar blijven melden bij GC.Com. De enige oplossing ( die ik kan bedenken ) is, om ook voor het basis account geld te gaan vragen. En zo verziekt een enkeling, de hobby van velen . Het beste is, je vooral er niet aan te ergeren, want dan heeft dat persoon zeker weten zijn zin/plezier. Overigens, mailen naar zo'n account heeft natuurlijk ook geen nut. Het is slecht voor uw bloeddruk ( denk ik ) en de ontvanger zal lachen om uw vragen/opmerkingen, want hij/zij weet niet beter, voelt zich eigenlijk onaantastbaar en doet wat hij/zij niet laten kan. Sterker nog, hoe meer u reageert, des te leuker zal hij/zij het vinden. Hé @Peetee: ben ik een heel epistel aan het schrijven, 'knikker' jij 'm er ff tussendoor
 7. Linkalovers

  Wolven Terug In Nederland?

  Maar Bor de Wolf kwam niet verder dan z'n theehuis en at alleen beukennootjes. Vooral de laatste aanwijzingen 'oogjes dicht en snaveltjes toe', is met de echte wolf een struisvogel politiek. Niet te verwarren met juffrouw Ooievaar.
 8. Linkalovers

  trail

  Andersom gezegd: een trail is een bij elkaar horende serie van enkele ( tot heel veel ) van de hier genoemde caches, in een willekeurige mix ( die de legger geheel naar eigen idee mag bedenken ).
 9. Linkalovers

  Wolven Terug In Nederland?

  Ach, zo 'boos' bedoelde ik het ook niet . Maar alle 'niet Randstad' delen van het land, zullen waarschijnlijk begrijpen wat ik bedoel. Als iedereen hier rust en ruimte gaat zoeken ( én kan vinden, want gelukkig is dat hier nog ) en zich dan niet inpast, dan is voor iedereen de rust ( en ruimte ) gauw verstoort. Het lijkt soms mode te zijn om verschrikkelijk bouwwerken ( villa's noemen ze dat ), op de mooiste/unieke plekken neer te poten. Misschien prachtig voor de eigenaars, maar de lokale bevolking is daar vaak minder blij mee.
 10. Linkalovers

  trail

  Hallo, Nee, een trail is een serie losse caches, die ook geheel onafhankelijk van elkaar gevonden kunnen worden. Ze hebben allemaal een eigen een logboek/logrol. Vaak heeft een trail ook een bonus-cache, delen/hints van de eindcoördinaat voor die cache, kan je vaak vinden in de caches van die serie. Een multi is een cache, waarbij je van wp naar wp loopt, om uiteindelijk bij de cache uit te komen. Alleen bij de eindcoördinaat ligt een logboek/logrol. Vaak zijn de coördinaten van de wp's niet bekend en moet je die zelf berekenen. En wp hoeft niet eens een fysiek ( een aan te raken ) ding te zijn. Leest u dit ook eens.
 11. Linkalovers

  Wolven Terug In Nederland?

  Natuurlijk wel: veel meer mensen, meer steden en dorpen, meer infrastructuur, meer bossen en natuurparken en dus minder 'wilde' ruimte. Blijkbaar is het toch een keer tijd om in deze mooie regio op vakantie te gaan, om alles te verkennen. Maar dan a.u.b daarna, wel weer terugkeren naar waar u nu woont en niet blijven plakken zoals zoveel westerlingen .
 12. Linkalovers

  Wolven Terug In Nederland?

  Opinie: Wolf paste vroeger niet in Drenthe en nu zeker niet. "...Bij het ontstaan van de provincie Drenthe was er voor arbeiders een jaarloon te verdienen als ze een wolf doodden. In het huidige, aangeharkte Drenthe is er voor wolven helemaal geen ruimte meer..." BRON.
 13. De link naar deze release notes bij Geocaching.Com en de Google vertaling. En als je geen eigen caches hebt, dan verschijnt het onderstaande scherm
 14. FANMAIL !!!!! ach , och , nee
 15. Die PeeTee ook, die slaapt volgens mij ook nooit. Altijd bezig om de leden het naar hun zin te maken . Maar nu heb ik een serieus probleem !! Was zojuist mijn mailbox nog bomvol met fanmail , moest ik veel mails verwijderen om nog nieuwe fanmail te kunnen ontvangen en nu is m'n mailbox vier dubbel zo LEEG geworden . Crisis, paniek , stress , HELP !! 32%
×
×
 • Nieuwe aanmaken...