Spring naar bijdragen

Linkalovers

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2625
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  192

Waardering in de gemeenschap

478 Uitstekend

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Lang geleden een TomTom mouse (SiRF III Bluetooth GPS), daarna een Garmin Legend, mijn vorige is een 60Cx en nu een 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Drenthe
 • Interesse
  Multi's in de natuur en op het platteland.

Recente profielbezoeken

5792 profielweergaven
 1. Inderdaad, zo blijft het wel spannend ....
 2. 2003, dat is ruim voordat ik in begin 2009 een gps ging gebruiken.
 3. Volgens mij exporteert GSAK ( standaard ) CC coördinaten. Dus de betreffende caches selecteren m.b.v. een filter en die dan exporteren naar een *.gpx file. Die file de andere laten inlezen. Maar hoe het vanaf/vanuit iCaching moet, geen idee.
 4. Nee, verder maakt het niets uit, behalve de memory. Het zal ook niet veel schelen en voor mij maakt het niet uit. Maar er zijn genoeg mensen, die alle caches in Nederland verzamelen en dan natuurlijk ook zo veel mogelijk in hun gps willen hebben, misschien hebben die wat aan deze bevindingen. Overigens lees ik nooit logs op m'n gps, want daarvoor gebruikt ik C:Geo op m'n smartphone. Dat leest veel makkelijker en zo zijn de foto's ook goed te bekijken.
 5. Volgens mij kan je wel via GSAK aangeven, hoeveel logs je naar de gps wilt sturen. Nooit geprobeerd meer logs te sturen, maar bij mij staat deze op '0'. Dat scheelt weer cache geheugen..... Overigens bij meer dan standaard ( 4? ) logs, moeten deze ook eerst in GSAK geladen worden, voordat deze naar de gps doorgezet kunnen worden.
 6. Linkalovers

  blauwe streep

  Hallo, ik heb geen 66sr maar een 64s. Daarop kan je de track loggen & op de kaart laten zien ( wat u nu hebt ), je kan de track loggen & niet op de kaart laten zien en je kan de track log volledig uitzetten. Bij mij 64s stond deze standaard op de eerste optie.
 7. Vlekkeloos ..... Maar i.v.m. het late tijdstip, de sessie vanmorgen maar verder gekeken.
 8. Eerste SpaceX-ruimtevlucht met alleen toeristen vertrekt... "...Vier Amerikaanse burgers vertrekken in de nacht van woensdag op donderdag zonder aanwezigheid van professionele astronauten naar de ruimte. De Amerikaanse miljardair Jared Isaacman leidt de drie dagen durende vlucht met de naam Inspiration4..." Bron. Wat meer informatie, is hier te lezen : EveryDayAstronaut en Inspiration4. De lancering is o.a. hier te zien : RocketLaunch
 9. Het was weer een prachtige race !! Top !! En dat, ondanks dat het weer eens 2 tegen 1 was.
 10. Afgelopen week weer een vervelende fout gehad op m'n Garmin GpsMap 64s. Na de gps ( in profiel 'Auto' ) als TomTom te hebben gebruikt, schakelde ik de 64s over op profiel 'Geo' en toen bleek dat alle aanwezige profielen een kopie waren geworden van profiel 'Auto'. Als je thuis bent, dan is dat niet zo erg. Maar als je op vakantie bent en ergens midden in de bossen staat, is dat erg vervelend. Thuis heb ik alle gegevens van de settings die veranderd zijn, vast en zeker wel ergens staan, maar hier heb ik die dus niet. Tevens verander ik niet dagelijks de instellingen van m'n gps, dus wat waar e.e.a. aangepast moet worden, is in de loop van de tijd toch wat onduidelijk. Daarbij opgeteld dat we veel te laat waren ( onverwacht veel verkeer en files op de weg ) voor een event en nu dus ook nog het event in het bos niet konden vinden, omdat deze met de auto niet bereikbaar is. Waar stond nu maar weer de instellingen, om de navigatie uit te zetten en rechtstreeks naar het eindpunt te gaan ? Met navigatie aan, blijft de gps steeds kilometers omrijden, terwijl vanaf die zijde het event ook niet bereikbaar is. Was het in de auto ( met airco ) nog wel redelijk koel te houden. Nu in het bos, uit de wind en met de weigerende 64s, is het kookpunt snel bereikt. Dus was het resultaat dat we de event plek bereikten, toen de Co de zaak al aan het opruimen was en er nog maar enkele andere geocachers aanwezig waren. Ondertussen was mijn stemming natuurlijk behoorlijk mineur en om dan nog een vriendelijke praatje te houden in het Frans was wel iets te veel van het goede. Slecht voor je humeur en jammer dat je zo je oude Franse bekende dit jaar niet kan zien. Grrrrr
 11. Inderdaad. Natuurlijk is ( direct ) met elkaar praten beter/sneller, maar met Whatsapp gaat het ook prima.
 12. Ook een interessante live stream is natuurlijk die van NASASpaceflight, want daar wordt ook veel informatie gegeven en uitgelegd.
 13. Vanmiddag niets te doen ? Nadat vorige week Virgin Galactic's First Fully Crewed met een hybride vliegtuig even 'los' van de aarde kwam, is er vanmiddag ( om 15:00 ? ) weer een lancering voor 'space toeristen'. Waarin o.a. Oliver Daemen uit Tilburg even de ruimte mag 'aantikken', want deze vlucht gaat hoger dan die van Virgin en wordt met een echte raket uitgevoerd. De eerste trap zal ( hopelijk ) weer netjes landen, terwijl de 'capsule' m.b.v. parachutes in de woestijn land. Blue Origin, First Human Flight : Hier, Hier en Hierzo meer informatie. Vanaf +/- 13:00 starten de live streams en is dit o.a. hier te zien : www.blueorigin.com/ Everydayastronaut Rocketlaunch CosmoSapiens Overigens kan u op de youtube website, het beste de Chat verbergen ( "Hide Chat" ). Daardoor wordt e.e.a. wat rustiger.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...