Jump to content

Linkalovers

Donateurs
 • Content Count

  1,666
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  93

Linkalovers last won the day on November 16

Linkalovers had the most liked content!

Community Reputation

276 Uitstekend

About Linkalovers

 • Rank
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Lang geleden een TomTom mouse (SiRF III Bluetooth GPS), daarna een Garmin Legend, mijn vorige is een 60Cx en nu een 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Drenthe
 • Interesse
  Multi's in de natuur en op het platteland.

Recent Profile Visitors

4,220 profile views
 1. Dat is prachtig. Vooral omdat de wedstrijden ook in Nederland worden gespeeld ( toch ? ). Ik heb de wedstrijd niet gezien, dus daar kan ik helemaal niets over zeggen, maar 0 - 0 lijkt niet erg spannend.
 2. Nu maar hopen, dat hij de eerste paar ronden heel doorkomt !
 3. Ach, hoe lang proberen we dat al te doen?
 4. Tja, het is maar net hoe 'helpen' omschrijft. Als dat het verklappen van meer dan 100.000 puzzel caches is, is dat toch diep triest. Over goed voorbeeld geven gesproken .
 5. Volgens mij worden haantjes gelijk uit het proces 'verwijderd' , omdat daar geen vraag naar is. Alleen de kippetjes leven voort ( maar ik weet niet of je dat gelukkig mag noemen ).
 6. Echter, uitzondering bevestigen de regel. Ik ( denk ) 1 persoon te kennen die niet evolueert en waarvoor de aarde waarschijnlijk nog steeds plat is.
 7. 1 op 1200. I rest my case Don Quichot. Ach, laat ik ook maar eens een spreuk van de scheurkalender vermelden: Geocaching is ook gezellig samen met hobbygenoten bezig zijn, maar niet alle hobbygenoten zijn gezellig.
 8. Ach, er zijn genoeg multi's die je de mooiste plekjes/monumenten/beelden/... in een stad laten zien. Om maar één te noemen ( maar er zijn natuurlijk veel meer in Nederland ) b.v. Gast in Groningen. Gezien het aantal favorieten wordt de multi ook zeer gewaardeerd.
 9. Done. Maar de vragen gaan vooral over de bebouwde omgeving en die probeer ik normaal gesproken juist te mijden als ik ga geocachen.
 10. Tuurlijk.........wat ben je trouwens van plan met die banaan in je hand?
 11. In de dierentuin: soms is het niet duidelijk, aan welke kant van het hek de aap staat.
 12. Gelukkig is het in dit Café erg moeilijk om Off-topic te gaan. Maar stel, je zit in een Nederlandse gevangen, is ontsnappen dan Off-topic? Het ontsnappen uit een Nederlandse gevangenis is niet strafbaar !!!???
 13. ...en ook heel veel schatten nooit meer werden teruggevonden
 14. 3de startplek. Da's goed en prima uitgangsplek voor de race. Eén keer rustig met je ogen knipperen en er zijn 5 auto's voorbij. Ps. de sector ( S1, S2 & S3 ) tijden, zijn niet de snelst gereden tijden, maar de laatst gereden tijden.
×
×
 • Create New...