Spring naar bijdragen

Linkalovers

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2474
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  176

Waardering in de gemeenschap

453 Uitstekend

Over Linkalovers

 • Rang
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Lang geleden een TomTom mouse (SiRF III Bluetooth GPS), daarna een Garmin Legend, mijn vorige is een 60Cx en nu een 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Drenthe
 • Interesse
  Multi's in de natuur en op het platteland.

Recente profielbezoeken

5226 profielweergaven
 1. Belangrijk : "...Met deze release laten we de ondersteuning voor Android OS 4.4 (KitKat) vallen. In de toekomst zijn nieuwe releases alleen beschikbaar voor Android OS-versie 5.0 (Lollypop) en hoger. Hebt u dus een smartphone met Android 4.4, dan niet updaten !!!
 2. Geocaching.COM heeft haar Android Geocaching app aangepast: Geocaching® app for Android updates. " With this release, we have made a significant change to the main navigation model in the Android app. Previously, we stored all navigation elements in the drawer. Now, those same navigation elements are moved front and center, and we introduced a bottom navigation model which provides access to the bottom navigation controls from any view in the app. In the header of the app, we have updated the control to access filters. This control is now presen
 3. Vandaag en vanmiddag waarschijnlijk weinig tijd, dus daarom nu alvast een 'belletje'. Grote kans dat vandaag ( woensdag ) het nieuwe StarShip SN15 getest wordt. Gezien de vermelding 'Suborbital' lijkt SN15 veel hoger te gaan, dan in de vorige tests. Zal SN15 wel goed landen? De verwachte lanceertijd is 5:15 PM, maar de live stream is eerder actief.
 4. Gelukkig werkt de 'oude' kaart zonder problemen.
 5. Misschien handig voor een CO en/of geocacher : Nationale open dataset van 3d-gebouwen. Meer informatie : Alle gebouwen in Nederland in 3d op de kaart, hoe krijg je dat voor elkaar.
 6. Inderdaad. Nog even afwachten of de 60 satellieten in een juiste baan komen en worden losgelaten. Stage 2 gaat nu zo over Nederland. Helaas is het nog ( te ) licht om e.e.a. te zien. Misschien is later op de avond de 'trein' satellieten te zien ....
 7. 60 stuks ..... ik ga ze niet tellen, ik geloof ze wel.
 8. Voor de geïnteresseerden: een SpaceX Falcon 9 wordt over +/- 2 uur ( 18:30 ) gelanceerd om weer 60 Starlink satellieten in een baan om de aarde te brengen. Of we nu ook de landing van de 1ste trap op het schip “Of Course I Still Love You” te zien krijgen is afwachten. Vaak is dit wel te zien, maar soms ook niet ........
 9. NOS: Eerste stappen gezet voor vlucht Mars-heli Meer NASA foto's. Eerste vlucht 8 april ??
 10. GC.Com is inderaad erg traag. Met de noordenwind is het vaak 'gemeen' koud. Dat is wel logisch, want de ook Noordzee is niet erg warm en wordt ook niet erg warm. Dus wordt de wind vanuit die hoek niet verwarmt, maar vaak zelfs afgekoeld. Ook in de zomer, is het met een lichte ( noord- ) zeewind vaker kouder dan verwacht. Uit de wind blijven is dan vaak het devies.
 11. Gisterren !!! ik ???? Geen idee !!!!
 12. Kiekeboe, daar is de Ingenuiti Mars Helicopter. D'er was iets met 8 april ... maar wat was dat nu maar weer ... Het schema geeft overigens ook aan, welke onderdelen al wel of nog niet gereed zijn.
 13. Ja, die doet het niet meer ... En inderdaad gaan ze nu direct verder met SN15.
 14. En ik weet ( wist ) nog van niets, want ik wilde vanavond ff kijken ....
 15. Volgens mij gaan ze gelijk naar SN15, een gemodificeerde versie, maar weet dat niet zeker.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...