Jump to content

Linkalovers

Donateurs
 • Content Count

  1,927
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  123

Linkalovers last won the day on April 2

Linkalovers had the most liked content!

Community Reputation

343 Uitstekend

About Linkalovers

 • Rank
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Lang geleden een TomTom mouse (SiRF III Bluetooth GPS), daarna een Garmin Legend, mijn vorige is een 60Cx en nu een 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Drenthe
 • Interesse
  Multi's in de natuur en op het platteland.

Recent Profile Visitors

4,530 profile views
 1. Inderdaad. Waarschijnlijk komt iemand 'aandacht' te kort
 2. Boswachters brengen schade na natuurbrand Alteveer in kaart "Door het droge weer is de kans op natuurbranden groot. Gisteren ging tussen de tien en vijftien hectare natuurgebied bij het Mensingebos in Alteveer bij Roden in vlammen op. Vandaag maken boswachters de schade op. Het is een triest gezicht en alle voorbijgangers die het afgebrande stuk heidegebied van het Mensingebos passeren, kijken bedroefd. Van het natuurgebied lijkt weinig over te zijn. Boswachter Albert Henckel kijkt om zich heen. Een rups van de veelvraat, een vlinder die veel in heidegebieden voorkomt, trekt zijn aandacht. "Ja, dat die nog leeft is een klein wonder. Zo zullen hier nog wel meer beesten liggen die of nog leven of al dood zijn. Het gaat vaak om dood spul. Het is jammer, vuur maakt in dit geval veel kapot....." Bron, lees verder en bekijk het filmpje....
 3. Zover ik weet, ligt er nu maar 1 cache in dit bos, namelijk: De zes van Roderesch - R6 - Bonuscache. Dus dat is dan een geluk bij een ongeluk. Linksboven is nog net een 'hoekje' van het dorp Roden zichtbaar en onderaan ( net buiten de kaart ) ligt Alteveer.
 4. De wegen zijn waarschijnlijk afgesloten, de rest zal wel zo lek als een mandje zijn. Straks ook meer eens kijken of we een rustig plekje kunnen vinden, waar we even een frisse neus en wat zon kunnen halen. Gelukkig is er in onze regio ruimte genoeg, om een wandeling te maken zonder dat je bijna iemand tegenkomt
 5. Nederland is door het Corona virus in een crisis beland, de NOS maakt vandaag bekend dat er tot nu toe 1339 mensen aan het virus overleden zijn en veel ziekenhuizen liggen bomvol met zieke mensen. Thuis blijven mits ... is de opdracht van de regering. Geocachen is maar een hobby, van een handje vol mensen, waar hebben we het over. Er zijn nu toch veel belangrijkere zaken om je druk over te maken.
 6. Hé Barny, Welkom terug op dit forum. Niets ingeboet aan je schrijfwijze, merk ik.
 7. Inderdaad. Maar de Nederlandse natuur is geen 'oer'-natuur, deze is gemaakt en heeft vanuit het ontwerp geen natuurlijk balans. Daardoor zal de moderne natuur nooit in een stabiel evenwicht komen, maar slingeren van uiterste naar uiterste. Misschien als we de natuur 100 jaar ( of meer ) met rust laten, misschien dan? Tekenradar
 8. Wij hebben al veel Gijs caches gevonden. Geen moeilijke caches, het gaat om het wandelen. Prachtig gebied dat Drents-Friese Wold.
 9. Inderdaad opmerkelijk. Ik wil niet zeggen een 180° anders inzicht, maar wel ruim over de helft !!
 10. Zonder extra informatie, blijft het gissen. Misschien is het probleem al opgelost na een herstart van het systeem?
 11. Ik ga ervan uit dat de melding verschijnt als u de gps aansluit op de pc/laptop?
 12. Nog meer afleiding: Vogels kijken via webcam: 'Het is net een soapserie'. " Het lentezonnetje schijnt en overal verleiden vogels elkaar om samen een nestje te bouwen. Al deze bedrijvigheid is nu minder goed te zien vanwege het dringende advies thuis te blijven. Wel ziet de Vogelbescherming het aantal kijkers van vogelwebcams groeien... ...Op camera's van de Vogelbescherming of via Nestkastlive.nl kan het publiek 24 uur per dag volgen wat er allemaal gebeurt in en om een vogelnest... " Bron: NU.Nl Wie weet nog meer links naar dieren-webcam's ?
 13. Vanmiddag toch maar besloten om met 2 huisgenoten wat caches te gaan doen, om met dit mooie ( maar frisse ) weer toch even de neus buiten de deur te hebben. De gekozen caches, zijn enkele losse exemplaren, die hier in de omgeving op het platteland liggen. Behalve onderweg in de auto, verder niemand tegen gekomen. Lekker gewandeld, maar na zo'n 5 losse caches toch wel genoeg uitgewaaid en afgekoeld, om weer naar binnen te willen.
 14. Nieuw Nederlands platform toont dieren en planten in de omgeving : Nature Today " Alle beschikbare data van de natuur in Nederland is gebundeld op een platform genaamd Nature Today. Hiermee kunnen mensen bekijken welke dieren en planten er in hun directe omgeving leven. Plannen voor de website werden ruim een jaar geleden door de initiatiefnemers aangekondigd, waarna een crowdfundingactie werd gestart. Daarmee werd ruim 31.000 euro opgehaald. Op het platform is op basis van de gebruikerslocatie te zien welke planten en dieren..... " Bron: NU.Nl
 15. Hallo, welkom op dit forum. Ik heb nog steeds een 64s ( en ben voorlopig niet van plan over te stappen naar een ander type ) en kan u dus niet direct helpen. Ook in de online handleiding kan ik niets daarvan vinden. Ik heb ooit wel eens gelezen, dat men m.b.v. 'type' files o.a. kaart kleuren enzo zou kunnen instellen, maar volgens mij ging dat toen over autonavigatie. Misschien kan een ander u helpen.
×
×
 • Create New...