Jump to content

Linkalovers

Donateurs
 • Content Count

  1,507
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  73

Linkalovers last won the day on June 21

Linkalovers had the most liked content!

Community Reputation

225 Uitstekend

About Linkalovers

 • Rank
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Lang geleden een TomTom mouse (SiRF III Bluetooth GPS), daarna een Garmin Legend, mijn vorige is een 60Cx en nu een 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Drenthe
 • Interesse
  Multi's in de natuur en op het platteland.

Recent Profile Visitors

3,880 profile views
 1. Als we dan toch bezig zijn om ons quota vandaag te halen: NOS.nl. " 112-storing: politie geeft alternatief noodnummer Vandaag, 17:15 Aangepast om 17:15 Binnenland Alarmnummer 112 is op dit moment niet bereikbaar door een landelijke storing bij KPN. Mensen die met spoed hulp nodig hebben kunnen bellen met 088-6628240. De politie meldt dat mensen hulpverzoeken via Twitter, Facebook of de site moeten sturen. KPN kan nog niets zeggen over de oorzaak of hoelang het gaat duren voordat het is opgelost "
 2. NOS.nl: " Finish live volgen? De finish is vanaf ongeveer 17.50 uur live te volgen via het themakanaal NPO Nieuws, het YouTube- en Facebook-kanaal van de NOS en ook via NOS.nl en de app. In het programma 'M' (KRO-NCRV) op NPO 1 wordt live geschakeld naar de finish, maar vanwege het variabele tijdstip van aankomst is nog niet precies te zeggen wanneer 'M' gaat overschakelen. NPO Nieuws is te zien bij alle grote providers, zoals Ziggo (kanaal 501), KPN (kanaal 43) en T-Mobile (kanaal 260) en via de livestream. "
 3. Extra uitzending NPO 1. "...Straks om 16.10 uur live op NPO 1 een extra uitzending vanuit Friesland. We geven je de laatste updates vanaf de finish in de buurt van de Bonkevaart..."
 4. Elfstedenzwemtocht. Hij gaat het halen !! Om 12:10: veel belangstelling langs de route, nog 20 km. Live stream. Je kan 360° rond kijken. Klik met links ( en houd deze ingedrukt ) op het beeld en beweeg links/rechts & omhoog/omlaag.
 5. Tuurlijk gaat Maarten het dit jaar halen. Hij is veel beter voorbereidt dan de vorige keer en toen kwam hij maar 36 (?) km. te kort. Dit wordt een prestatie van wereld formaat !
 6. Hallo Kimb, Op deze site mogen officieel geen 'echte' oplossing van caches worden besproken, maar wel de methode. Ik zou het zo 1-2-3 ook niet weten, misschien binair. Maar als je een tip wilt: mail de CO, hij/zij is de eerste hulp bij zijn/haar cache. Peetee is me net voor zie ik.
 7. Goed geprobeerd PeeTee , het is inderdaad iets beter. Maar met de bron die je gebruikt, kan het niet veel beter worden. Het origineel ( de lucht, gisteravond ) was veel mooier en gedetailleerder. De foto ( gemaakt met m'n mobiel ) heeft daar een 'wazige' witte vlek van gemaakt en daarna heeft 'Light Image Resizer' ( o.a. voor watermerk en verkleinen foto ) z'n werk ook gedaan. Het resultaat is een leuke ( klein formaat ) foto, maar heeft qua detail natuurlijk behoorlijk ingeleverd. Dat krijg je nooit weer terug of je moet heel verder weg van het origineel. Jij hebt een goede camera ( en vast en zeker ook wel een statief ), misschien de volgende foto van jouw? Vandaar ook mijn logje gisteravond met "... Als iemand snel is, dan nog gauw ff naar de sterren kijken...". En omdat jij iets verder naar het noorden zit, misschien ook beter uitzicht op het verschijnsel.
 8. Gisteravond, eigenlijk al veel te laat, ontdekte ik dat er weer een mooie nachtlucht te zien was en heb snel nog wat foto's genomen. Maar in het donker, is zoveel licht toch iets te veel dynamiek voor de 'eenvoudige' camera in m'n mobiel en is het vooral een witte vlek geworden. De foto is om 00:19 genomen. Zie ook Nu.Nl
 9. Als iemand snel is, dan nog gauw ff naar de sterren kijken ( richting het noorden ) ....
 10. Mooie foto's en film PeeTee! Hier nog wat reclame voor Maarten: NOS live stream.
 11. Hoe mooi dit ook gevonden wordt door 'Fauna-jan-en-alleman-Fauna', het is afwachten wat er gebeurt als de roedel groter wordt. Hoeveel kleine wilde dieren, kippen, schapen, geiten, veulens, paarden, koeien en ...... gaat dit experiment kosten? Want deze dieren zijn te slim om zich te laten tegenhouden door een omheining.
 12. Je hoeft nu in ieder geval geen 'techneut' meer te zijn om een leuke cache te maken en te leggen.
 13. Dat zie ik de heren nog niet doen! Nu gauw weer terug naar de 24 uur van Le Mans. O.a. te zien op RTL 7, EuroSport 1 & 2 en verschillende live streams ( o.a. vanuit de cockpit ) op het internet. Er rijden genoeg Nederlanders mee !! En voor de diehards de stream voor de live timings.
 14. Mooi gewonnen en aardig gespeeld. Soms ging het wat minder, maar gelukkig kon Kameroen dan ook even niet beter. Ook Toos en Henk hebben hun mening......
 15. D'er staat genoeg in de koelkast, keuze zat. En het zit heerlijk op de terras.
×
×
 • Create New...