Jump to content

Linkalovers

Donateurs
 • Content Count

  2,023
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  135

Linkalovers last won the day on May 29

Linkalovers had the most liked content!

Community Reputation

369 Uitstekend

About Linkalovers

 • Rank
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Lang geleden een TomTom mouse (SiRF III Bluetooth GPS), daarna een Garmin Legend, mijn vorige is een 60Cx en nu een 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Drenthe
 • Interesse
  Multi's in de natuur en op het platteland.

Recent Profile Visitors

4,641 profile views
 1. Hallo, ja, dat zijn schimmige problemen. Het kan natuurlijk ook een probleem in uw wifi/internet netwerk thuis zijn. Kan u de app. op een ander mobiel testen? Welke fout melding krijgt u? Een keer u gehele wifi/internet netwerk uitzetten en na +/- 15 sec weer aanzetten, kan natuurlijk nooit kwaad.
 2. De puzzel opdrachten gaan van zeer makkelijk tot de hersenkronkel van de CO ( Cache Owner ). Misschien is de puzzel iets te moeilijk en moet je nog wat ervaring opdoen. Als je aan een cache ergert, dan gewoon even links laten liggen en een andere zoeken. Al doende doe je ervaring op, leer je steeds wat bij en kan je steeds meer puzzels oplossen. Maar er blijven altijd caches bestaan die je niet kan oplossen. Sommige CO's maken hun puzzels zo moeilijk dat het eigenlijk niet de bedoeling is dat iemand ( zonder hun hulp ) deze kan oplossen. Je zou natuurlijk ook gewoon met een traditional kunnen beginnen ( i.p.v. een mystery ) want een tradi ligt verstopt op de aangegeven plaats. Omdat het een hobby is die wij natuurlijk voor ons plezier doen, wij geen echte puzzelaars zijn, gaan wij zelden hoger dan moeilijkheid 4. Anderen hebben een ander maximum en vinden b.v. boom klimmen het ultieme ( wij blijven liever met de benen op de grond ). Ieder zijn meuk.
 3. Nog 10 min. tot de lancering. Slechts 23 minuten ( = 21:45 ) na de lancering ( 21.22 ) vliegt de raket over Nederland. Dat is niet zichtbaar, want de zon is dan nog niet onder. Om 23.18 uur passeert het ruimtevaartuig voor de tweede keer. Zoek een donkere plek met vrij zicht en houd de zuidwestelijke hemel in de gaten. De raket vliegt van west naar oost en is zichtbaar als een snel bewegende, heldere stip. Een verrekijker helpt. Nog 2 min........ GO, GO....
 4. Het gaat erom spannen. Als het weer blijft zoals het nu is, dan gaat de lancering niet door. Maar de start is geplant om 21.22, dus nog zo'n nog 1 uur en 36 min. te gaan. Als ze niet zouden verwachten dat ze dan toch een kans maken ( en het weer dan wat opklaart ), dan hadden ze nu de lancering al afgebroken.
 5. De astronauten zitten weer in de module. Het aftellen kan zo beginnen.....
 6. Tweede lanceerpoging bemande Dragon, weer urenlang aftellen voor astronauten. "...De lancering staat gepland om 21.22 uur Nederlandse tijd en is te volgen via de NOS app en NOS.nl. Als het deze keer wel lukt, komt de Crew Dragon 23 minuten later over Nederland, rond zonsondergang. Dan is het waarschijnlijk nog net te licht om het stipje te zien. Als de lancering opnieuw wordt afgeblazen, is de volgende mogelijkheid morgen om 21.00 uur Nederlandse tijd..." BRON Zie ook deze log voor iets meer informatie.
 7. Misschien/waarschijnlijk zal een mailtje naar een reviewer wel helpen. Zie rechtsboven op deze link. Of anders via de "Contact us" op de help webpagina bij Geocaching.Com. Dat kan, meen ik, gewoon in het Nederlands. Anders even via Google Translate.
 8. Het ligt natuurlijk ook aan waar de caches liggen en hoe druk het daar is. Hier ( bij ons ) heb je meer natuur dan die paar steden en een hoop dorpen. Als ik zo'n 5 minuten fiets, dan ben ik op het platteland met zeeën aan ruimte. Als de je dus de caches waar het druk is links laat liggen, dan is er op het land nog genoeg te doen.
 9. Zaterdag volgt een nieuwe poging, om 21.22 uur Nederlandse tijd. Als dan alles goed gaat, is dat een historisch moment voor de Amerikaanse ruimtevaart en een mijlpaal voor SpaceX, BRON.
 10. Er komt zo een mededeling m.b.t. het weer. Laten we hopen, anders proberen ze 30 mei weer. Helaas, het weer is niet goed genoeg. De lancering wordt afgebroken.
 11. Ja, dat staat al op m'n planning. Ook interessant om te weten: Nederlanders hebben rond 22.56 uur de gelegenheid om de capsule letterlijk als een stip aan de horizon te zien. Astronauten Bob Behnken en Doug Hurley bevinden zich dan boven het noorden van Frankrijk. Bron Via de onderstaande links veel meer informatie ( o.a. NasaTV dat vaak de hele dag uitzend ). SpaceX NASA On your computer or phone, 24/7: NASA Live NASA's YouTube channel NASA App for iOS NASA App for Android Social media platforms for specific programs (may require you to create an account to subscribe and receive notifications): Twitter Facebook LinkedIn YouTube Twitch.tv Tijd = GMT: voor Nederland moet men er 2 uur bij optellen.
 12. Als je het zo leest, dan is er hoop, iedere keer als je een cache opent .
 13. Misschien zou "Geocachers zoeken ...... partners" een betere naam zijn. Maar AUB, niet nog meer van dat soort programma's.
×
×
 • Create New...