Spring naar bijdragen

Linkalovers

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2264
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  155

Waardering in de gemeenschap

409 Uitstekend

Over Linkalovers

 • Rang
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Lang geleden een TomTom mouse (SiRF III Bluetooth GPS), daarna een Garmin Legend, mijn vorige is een 60Cx en nu een 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Drenthe
 • Interesse
  Multi's in de natuur en op het platteland.

Recente profielbezoeken

4910 profielweergaven
 1. oei .... oei .... oei, wat een klappert van Grosjean in de F1. Dat hij dit zonder grote verwondingen overleeft heeft is toch wel een wonder .... De race is/was gestopt en wordt binnen een paar minuten ( 16:38 ? ) herstart.
 2. Linkalovers

  Simpele gps

  Hallo, Hebt u misschien een oude smartphone? Dan zou u er b.v. C:Geo op kunnen zetten, daarin zit o.a. een '...pijl...'. C:Geo is gratis en kan u o.a. ook gebruiken voor het lezen van cache logs enz.
 3. Vanmiddag in het Dagblad van het Noorden : Happy Stones. Als dit een landelijk rage wordt, dan kunnen ( nieuwe ) caches beter wat verder vanaf het pad, gelegd word.
 4. Linkalovers

  probleem met inloggen

  Hebt u bij GeoCaching.COM al een wachtwoord reset uitgevoerd. Het is ook niet duidelijk dat dit een probleem is met speciale karakters, maar persoonlijk gebruik ik ze niet in Accountnamen.
 5. Linkalovers

  probleem met inloggen

  Het account h&ka bestaat nog: zie hierzo, uw publieke profiel. Kan u op GeoCaching.COM inloggen met uw account en wachtwoord? Ps.Overigens zijn speciale karakters in accountnamen soms de oorzaak van allerlei problemen met dat account.
 6. Spaties in account namen en/of paswoorden zijn inderdaad vaak een bron voor problemen. Daarom worden deze ( voor de zekerheid ) niet meer geaccepteerd.
 7. Het had zo mooi kunnen zijn. Want de Mercedessen waren hier niet op hun best, dus was er een kans dat ...... maar helaas . Met zo'n slechte start, met een circuit waarop alleen een smalle baan enige grip heeft, dus inhalen erg moeilijk is, is/was de race al vroeg verloren.
 8. Garmin heeft nieuwe gps firmware uitgebracht. Daarmee worden o.a. fouten ( bugs ) verholpen en/of functies verbeterd/toegevoegd. Het is niet noodzakelijk om de laatste versie op uw gps te hebben, echter vaak wordt de werking van uw gps er wel beter en/of stabieler van. U kan de software installeren m.b.v. van Garmin-Express of dit handmatig doen. Garmin-Express moet u wel eerst installeren ( registreren is niet noodzakelijk ! ). Wilt u daarvoor geen software installeren, dan kan u de update ook handmatig uitvoeren. Een downgrade ( = oudere firmware installeren ), kan alleen handmatig. Hieronder staat een lijst van actuele Garmin gps series. Niet ieder type is vermeld, want de update voor een 64 is b.v. ook voor een 64s. Staat uw gps-serie niet in de lijst, dan mag u zelf Google'n. Type Garmin gps Laatste firmware Garmin website eTrex 20/30 4.90 Link eTrex 20x/30x 3.00 Link eTrex 22x/32x 2.50 Link eTrex Touch 25/35 4.40 Link <<<< GPSMAP 62/78 7.20 Link GPSMAP 62sc/62stc 5.30 Link GPSMAP 64 5.60 Link GPSMAP 64sc 3.30 Link GPSMAP 64sx 2.30 Link GPSMAP 64csx 2.20 Link GPSMAP 66 5.00 Link GPSMAP 66i 6.30 Link Montana 7.60 Link Montana 610/680 3.50 Link Oregon 6x0 5.60 Link Oregon 7xx 5.30 Link eTrex Touch 25/35 :Changes made from version 4.00 to 4.40: •Fixed possible display issue with the geocache filtering page •Fixed navigation issue when clearing the current activity •Fixed possible issue when navigating to a geocache
 9. Zolang niemand de flaterfoon of het zingen ter sprake brengt, heb ik nog een kans.
 10. F1: opnieuw rode vlag. Max staat op P15 en is dus nog net 'verder' naar ronde 2 van de kwalificatie. Maar we moeten nog een paar minuten. Pffffff, gelukt. Verder naar Q2 Zonder problemen door naar Q1 Zucht, zijn de Mercedessen er een keer niet, maken ze een foutje met de banden keuze, 2de
 11. Zo, dat was dat. De keel is schor, maar dat is nu niet het grootste probleem. Nu eerst even langs de 'ramenboer', want.... Wat je allemaal al niet doet voor een cadeau
 12. Ik verwacht dat ik niemand blij maak, als ik ga zingen. Maar als dat een voorwaarde is, dan zou ik zeggen ..... oorstoppers klaar ???
 13. oooooooohhhh, helemaal vergeten. Ik zit naar F1 te kijken. Straks maar ff terugkijken.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...