Spring naar bijdragen

Linkalovers

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  1,044
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  31

Waardering in de gemeenschap

154 Uitstekend

Over Linkalovers

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  lang geleden een TomTom mouse (SiRF III Bluetooth GPS), daarna een Garmin Legend, mijn vorige is een 60Cx en nu een 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Drenthe
 • Interesse
  Multi's in de natuur en op het platteland.

Recente profielbezoeken

2,342 profielweergaven
 1. Selecteren op percentage favo's

  Zover ik weet, kan dit niet bij GC.com. Deze optie is wel mogelijk in de tool C:Geo voor op een Android telefoon, maar daarvoor moet je wel eerste C:Geo installeren en er caches inzetten. Op het internet kan dit ook via de website Project-Gc. Ik heb in de link al een filter ( met de locatie Hilversum ) voor je ingesteld, maar dat kan je zelf natuurlijk aan je wensen aanpassen, klik daarvoor op 'Filters'. Je zou b.v. 'Not Found' aan kunnen zetten. Als je de eerste keer op de website van Project-Gc komt, moet je waarschijnlijk de site eerst toestemming geven om je gegevens ( o.a. je founds ) te mogen inlezen.
 2. Teken ... Opletten Geblazen!

  Veel extra aandacht voor teken i.v.m. de 'Week van de Teek 2018'. Misschien is veel een herhaling van eerdere 'schrijfsels', maar ff doorlezen kan nooit kwaad. Dagblad van het Noorden. www.tekenradar.nl
 3. Teken ... Opletten Geblazen!

  Wat extra informatie: Week van de Teek 2018 : 16 tot en met 22 april. 27.000 nieuwe gevallen van ziekte van Lyme in afgelopen jaar.
 4. GPSmap 66 ?

  Als je nu een GpsMap 62s hebt, dan mag de link voor de 64s natuurlijk niet missen.
 5. GPSmap 66 ?

  Het kan iets goedkoper ( vooral als je geen ANWB lid bent ) : Prijs vergelijk
 6. GPSmap 66 ?

  Zolang er geen informatie van de GpsMap 66 bekend is, is hierover weinig te zeggen. Zelfs via Google is niets zinnigs te vinden van een GpsMap 66. Dan is het nog de vraag of dit toestel in de praktijk zoveel voordelen heeft tegenover de huidige GpsMap 64 toestellen, of je ( als early adopter ) een Garmin veldtester wilt zijn m.b.t. o.a. software bugs en of je daarvoor ( in het begin ) de hoofdprijs voor wilt betalen. Misschien is een 2de hands gps ( voor je neefje ) ook een optie en kan je zo even afwachten. E.e.a. is natuurlijk afhankelijk van hoeveel 'haast' er is en je portemonnee.
 7. GPX bestanden worden niet gezien ?

  Ik heb ook een 64s met daarin een SD-kaart, maar deze heeft dit probleem nog nooit gehad ( ff afkloppen ). Welke versie firmware staat op jullie gps? De nieuwste versie is v5.00, maar die van mij heeft nog v4.80. Verwijderen jullie ook eerst de oude waypoints? Zie mijn log hierboven ( omdat ik altijd 3 PQ's gebruik, kopieer ik de files ). De SD-Kaart opnieuw formatteren is snel gedaan en kan natuurlijk ( eerst wel een backup maken ! ) nooit kwaad. Mocht mijn gps dit probleem krijgen en dit niet verholpen kan worden, dan gaan de *.gpx files maar naar het intern geheugen. Mocht dat niet helpen en het werkt zonder SD-kaart wel, dan gaat die er maar uit. In feite is de 4Gb memory groot genoeg om meerdere kaarten te bevatten. Van hele grote kaarten kunnen eventueel gedeeltes worden geïnstalleerd m.b.v. Basecamp ( ik reis tenslotte niet dagelijks kriskras door geheel Europa ). Als meerdere gps'sen dit probleem hebben ( nu dus 2 stuks ), is het misschien ook handig om dit te melden bij Garmin. Alhoewel daar waarschijnlijk als eerste wordt gevraagd of de gps al geheel gereset is. Garmin 64 manual of handleiding.
 8. GPX bestanden worden niet gezien ?

  Zo doe ik het: Verwijder alle caches/waypoint m.b.v. de opties van je gps ( b.v. via 'Waypoints', 'Menu' en 'Delete all' of via de 'Trip computer', 'Menu', 'Reset' en 'Delete all waypoints' ). Verbind de gps daarna met je computer en verwijder de achtergebleven *.gpx files in '...\Garmin\Gpx\'. Kopieer daarna de nieuwe *.gpx files weer naar '...\Garmin\Gpx\'. Heeft je Gps een SD-kaart? Zo ja, verwijder die eens en probeer het opnieuw. Probeer het eens vanaf een andere computer/laptop.
 9. geocaching.com offline?

  Alles weer up & running.
 10. Het blijft uitkijken met loslopend vee!

  Iets kleiner, maar net zo gevaarlijk? FREDERIKSOORD/VEENHUIZEN - Vier biggetjes van hobbyboer Sjef Meijman uit Veenhuizen verhuisden vandaag naar het Sterrebos in Frederiksoord. De dieren worden ingezet om de Japanse duizendknoop op te eten, een plant die andere kruiden en struiken verdringt. ...... De dieren worden de komende twee jaar ingezet om de plant te bestrijden. Van het voorjaar tot de herfst kunnen de varkens in een omheind stuk bos wroeten...... Bron & Film.
 11. Vreemde coordinaten x 12345678 y 12345678

  Blijkbaar is het oplossen van deze opdracht moeilijker dan gedacht. Wat is de moeilijkheidsgraad van deze multi?
 12. Het blijft uitkijken met loslopend vee!

  Vandaag in het Dagblad v/h Noorden: Weinig confrontaties met grote grazers. "....In de afgelopen tien jaar is het in natuurgebieden maar zelden tot ernstige confrontaties gekomen tussen grote grazers en het publiek. Tussen 2006 en 2016 gebeurde het vijftien keer dat een treffen leidde tot behandeling in het ziekenhuis...." Directe link of via Google
 13. Het blijft uitkijken met loslopend vee!

  Ik ga het hem niet vragen . Altijd moeilijk dit. Ik wil de schuld bij niemand neerleggen, maar als dit een vrij toegankelijk wandelgebied is, dan moet dat wel 'veilig' zijn. Het heeft geen pas, om in een wandelgebied dieren te introduceren, die gevaarlijk zijn voor de wandelaar. Gelukkig is niemand zwaar gewond ( of erger ), maar iedere aanval is er 1 te veel en een herhaling wil toch (?) niemand.
 14. Het blijft uitkijken met loslopend vee!

  Stier vertoond geen afwijkend gedrag en is niet agressief. ".....We hebben hem samen met twee andere jonge stieren apart gezet en daaruit is niet gebleken dat hij afwijkend gedrag vertoont. Daardoor is het ook niet zeker of deze stier moet worden afgevoerd naar de slager....." Bron: Jonge Spaanse stier die vrouw in Wapserveld aanviel is niet agressief > en klik dan op de link 'Jonge Spaanse stier die vrouw in Wapserveld aanviel is niet agressief....'. Ja......misschien......nee, toch niet......??????? Nog even en we moeten ook niet verbaasd opkijken als er nepnieuws wordt verspreid .
×