Spring naar bijdragen

Linkalovers

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  1,246
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  47

Waardering in de gemeenschap

181 Uitstekend

Over Linkalovers

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Lang geleden een TomTom mouse (SiRF III Bluetooth GPS), daarna een Garmin Legend, mijn vorige is een 60Cx en nu een 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2008

Profile Information

 • Geslacht
  Team
 • Woonplaats
  Drenthe
 • Interesse
  Multi's in de natuur en op het platteland.

Recente profielbezoeken

2,821 profielweergaven
 1. Linkalovers

  Verweesde geocache

  Algemeen: Het kan natuurlijk ook een mystery zijn. Waardoor de locatie op de kaart maximaal 3,2Km verwijderd kan liggen, van waar de cache werkelijk ligt.
 2. Linkalovers

  14 september: Stapsgewijze uitrol Nieuwe cachekaart

  Meer 'smaken' zijn er niet ( meer ).
 3. Linkalovers

  14 september: Stapsgewijze uitrol Nieuwe cachekaart

  Wat is/was dat ".... overzichtje...."? Het is dus geen lijstje met caches Als het dus eigenlijk ook geen schermafdruk was, wat is/was dat ".... overzichtje...." dan wel? P.s. In Windows kan je altijd een scherm afdruk maken m.b.v. de functietoets PrintScreen ( 'Prt Scr', 'Ctrl/Prt Scr' of 'Alt/Prt Scr' ) en deze afbeelding 'plakken' in b.v. MsPaint, Wordpad of MS Word. Dit is een functie in Windows en is geheel onafhankelijk van wat er op het scherm staat of waar dat vandaan komt.
 4. Linkalovers

  14 september: Stapsgewijze uitrol Nieuwe cachekaart

  Ik heb eigenlijk geen idee of je vanuit GC.com een lijstje kon printen van geselecteerde caches ( vanaf een Windows computer ). Wij maken ( schrijven ) altijd zelf een lijstje. Het zou wel kunnen met GSAK, maar om GSAK alleen te gaan gebruiken voor het maken van lijstjes, is wel een beetje teveel van het goede.
 5. Linkalovers

  Site terug van weggeweest.

  Hmmmm, het werkt gelukkig weer.
 6. Linkalovers

  Site terug van weggeweest.

  Was de site zojuist weer ff uit de lucht?
 7. Linkalovers

  damrakker

  Dat had ik ook geprobeerd, maar Google's "Images" vindt niets. Voor de zekerheid zojuist nogmaals geprobeerd, maar het antwoord blijft: ".... Beste gok voor deze afbeelding: windmill ...." ( ook in de voorbeeld afbeeldingen, staat niets dat lijkt op de foto voor A ). Dus ging ik ervan uit, dat dát de reden voor de vraag was.
 8. Linkalovers

  damrakker

  Officieel mogen er GEEN antwoorden gegeven worden, op vragen van een cache. Je mag deze vraag wel stellen, maar dan mag de cache ( Url, naam, GC-code of .... ) niet te achterhalen zijn. Maar als dit de enige afbeelding is die je niet kan vinden, dan zou ik de CO mailen en vragen om een extra hint m.b.t. de afbeelding voor A. P.s. De CO mailen om een extra hint, mag natuurlijk altijd !
 9. Linkalovers

  Nieuwe geocache vloggers op pad!

  Eén van de belangrijkste regel is: Dat je de locatie van de geocache niet bekend maakt aan muggles/dreuzels ( diegene die geocaching niet als hobby hebben ). Zoeken doe je dus op een onopvallende manier. Zorg ervoor dat niemand ziet dat je de cache vindt, waar de cache in zit of waar de cache in, op, onder, achter of boven verstopt zit. Op vele websites zijn genoeg handleidingen te vinden. Om toch enkele links te geven, hieronder zo maar een aantal Google resultaten: - Geocaching.com guide - 10 dingen die je moet weten... - 9 tips om niet op te vallen - Starters Handleiding ( zie punt 7: richtlijnen ) Ps Geocaching.nl en Geocachen.nl zijn 2 verschillende sites.
 10. Linkalovers

  Galileo

  VK stapt uit beveiligde deel Galileo-project en gaat eigen systeem ontwikkelen. Tweakers.net: " De Britse premier Theresa May heeft ...... laten weten dat het Verenigd Koninkrijk uit het beveiligde deel van het EU-satellietnavigatieproject Galileo stapt. ........ ........ " Bron.
 11. Linkalovers

  Site terug van weggeweest.

  ach, het kan erger: Hotelketen meldt diefstal gegevens van half miljard klanten
 12. Linkalovers

  Site terug van weggeweest.

  Voordat iedereen gaat/moet zoeken, je wachtwoord wijzigen van het forum kan hierzo
 13. Linkalovers

  Site terug van weggeweest.

  Het verbaast me toch, dat er mensen zijn die hun inloggegevens ( account en wachtwoord ) zomaar invullen op een blanco webpagina en in een onbekend venster/popup! Niet dat ik gelijk met een boze of bezwerende vinger wil wijzen, maar je wachtwoord is vaak de enige en ook de belangrijkste beveiliging die je hebt en als je die zo 1-2-3 'weggeeft', dan zijn alle andere beveiligingen gelijk buiten spel gezet. Gelukkig worden op deze site weinig privé gegevens gevraagd en bewaard. Uw accountnaam is voor iedereen te lezen, uw email adres weten 'ze' allang en ( zoals u waarschijnlijk ook al weet ) is alles wat u zelf hier op het internet, permanent en een publiek geheim. Inderdaad. Het beste en de makkelijkste te onthouden wachtwoord, is een zin. B.v.: "IkLoopGraag2Multis" of "OokDeHond1CachedGraag". Je zou de hoofdletters ook op een bepaalde letter kunnen gebruiken, b.v.: "ookdehond1cAchedgrAAg" of "ikhEbmijngps1inmijnlinkErhand".
 14. Linkalovers

  Site terug van weggeweest.

  GOED WERK ! En rustig aan vanavond.
 15. Linkalovers

  Galileo

  Je verwacht het niet, maar heeft Brexit ook gevolgen voor Galileo? Tweakers.net: " ........ ........ De Europese Unie vindt dat het Verenigd Koninkrijk niet langer toegang mag hebben tot het beveiligde gedeelte van het Galileo-systeem op het moment dat het koninkrijk de EU verlaat. Het gaat dan vooral om het beveiligde gedeelte van het navigatiesysteem dat is bestemd voor overheidsgebruik. De gevolgen van deze opstelling van Brussel zijn nu al zichtbaar; Surrey Satellite Technology is inmiddels al buitengesloten van een aanbesteding om de vierde serie satellieten voor het Galileo-project te verwezenlijken. In een recente politieke verklaring die bij de conceptovereenkomst voor de Brexit hoort, staat wel dat er afspraken kunnen worden overwogen voor samenwerking op het vlak van ruimtevaart, 'inclusief satellietnavigatie'. Het Verenigd Koninkrijk heeft eerder al besloten om 92 miljoen pond te reserveren om een eventueel alternatief voor Galileo te ontwerpen. Dit is omgerekend 101 miljoen euro, wat is bedoeld voor het initiële onderzoek dat nodig is om te komen tot een alternatief. Dit kan echter ook vooral een drukmiddel zijn om de EU te bewegen om het VK bij het Galileo-project te blijven betrekken. Enkele Britse academici hebben al aangegeven dat het, gelet op de enorme kosten, onverstandig is als het Verenigd Koninkrijk een eigen plaatsbepalingssysteem gaat ontwikkelen. " Bron.
×