Spring naar bijdragen

Linkalovers

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2332
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  164

Alles door Linkalovers geplaatst

 1. Prachtige snooker wedstrijd gisteravond en een 'new kid on the block' winnaar, namelijk Yan Bingtao.
 2. Vandaag de snooker finale van de Masters op tv. Een geweldige partij tussen John Higgins en de 'nieuweling' Yan Bingtao. De huidige stand ( om 21:00 ) is 5 - 5 ( best of 19 frames ).
 3. Garmin heeft nieuwe gps firmware uitgebracht. Daarmee worden o.a. fouten ( bugs ) verholpen en/of functies verbeterd/toegevoegd. Het is niet noodzakelijk om de laatste versie op uw gps te hebben, echter vaak wordt de werking van uw gps er wel beter en/of stabieler van. U kan de software installeren m.b.v. van Garmin-Express of dit handmatig doen. Garmin-Express moet u wel eerst installeren ( registreren is niet noodzakelijk ! ). Wilt u daarvoor geen software installeren, dan kan u de update ook handmatig uitvoeren. Een downgrade ( = oudere firmware installeren ), kan alleen handmatig. Hi
 4. In de winter houd ik altijd zo-wie-zo m'n winterslaap en staat ook het geocachen op een laag pitje. Ik maak nu meer korte wandelingen vanuit huis, in de direct omgeving. Geocachen gaan we wel weer, als de tijd daarvoor rijp is. Aangezien we toch altijd de rust op zoeken in grote natuurgebieden, heeft corona daar niet direct invloed op.
 5. Ach, wie overkomt het niet? Qua geocachen plannen wij eigenlijk zelden. Bijna altijd besluiten we op de dag zelf of we wel of niet gaan cachen. Vaak kijken we 's morgens wat het weer werkelijk is, hoe we wakker zijn geworden en of we zin hebben om te gaan wandelen. Of dat we na een deeldienst, nog de puf hebben voor een wandeling. Dán moet natuurlijk vaak nog een cache worden uitgezocht en dáár gaat het soms wel eens fout: te snel gelezen en een belangrijk item over het hoofd gezien. Als je in het veld staat, is de ontdekking dat je iets niets kan oplossen ( omdat je b.v. iets niet bij j
 6. Duidelijk en goed verhaal. Leuke site overigens !
 7. Opmerking: Compatibility: Requires iOS 11.0 or later. Compatible with iPhone, iPad, and iPod touch.
 8. Geocaching.COM heeft hun WherIgo app voor iOS ( Apple ) aangepast: Wherigo® iOS app. " A new Wherigo® iOS app is now available in the App Store. The updates to the app required submitting a new application to the store. If you have the previous Wherigo® iOS app, you will need to download this new application to receive future updates. Updates included migrating to the new Geocaching API, along with improved search functionality. " Een volledige Google vertaling.
 9. Hé PeeTee, Vandaag aan het verbouwen geweest? Ik zie nieuwe inboedel, nieuwe indeling en andere 'kleurtjes'. Fraai hoor !!!
 10. Inderdaad. Vanavond wel gekeken en wat een machtig spel van Price. Aan het einde even last van de zenuwen, maar verder ongelofelijk.
 11. WOW, een heel nieuw interieur !!! Iedereen een gezond en gelukkig nieuwjaar toegewenst !!
 12. Mooie foto PeeTee, dat geeft hoop. Vandaag geen zon gezien, wel hemelwater. Hieronder een screenshot van de gegevens van onze zonnepanelen. In de zomerzon leveren deze panelen zo'n 23 KW per dag. Vandaag slechts 366 W In huis bijna de hele dag wel een lamp aan. Gelukkig dat het tegenwoordig led-lampen zijn.
 13. Ja, d'er gloort wat ten oosten van vliegveld Eelde. Nu maar hopen dat we hier het zonnetje ☀️ blijven zien....
 14. Wordt die chat overigens nog wel gebruikt? De site werkt als een speer !!!! Ps. maar dat ligt natuurlijk ook aan of Ziggo mee wil werken .
 15. Ik zal eens heel veel klikkerdeklik gaan doen .....
 16. Geen idee. Ik had met FireFox dit screenshot gemaakt, maar tot mijn verbazing staat er geen data in m.b.t. wanneer deze gemaakt is.
 17. Vanmorgen was de site ook even niet bereikbaar.
 18. Ach, Catweezle had wel vaker problemen met 'moderne' dingen
 19. Om de 250 meter, dat is wel erg dicht op elkaar. Maar het gaat natuurlijk om de wandeling. Het vinden van een cache moet natuurlijk ook geen sleur worden. Een mooie grote box is mooi, maar de wandeling er naar toe vind ik belangrijker.
 20. Ach, een trail of een multi, dat maakt me niet zoveel uit. Als de omgeving mooi is en we niet iedere 200 m een cache moeten zoeken, vind ik het goed.
 21. Zou het FirstToFind ( en STF, TFT ) van Geocaching.Com ( Groundspeak ) komen? Ik zie dit meer als een poging van een 'groepje' mensen, die denken dat ze meer status krijgen/hebben, als ze ( veel ) FTF's hebben. Enkele puzzel fanaten daargelaten. Het ligt er natuurlijk wel aan hoeveel ruimte men daar heeft. Of misschien zijn deze caches gewoon te opvallend ( te dicht bij het pad ) geplaatst, of misschien wil de gemeente wel dat de cachers niet te ver van het pad af moeten. Blijkbaar heeft de trail toch wel 'waarde' voor de CacheOwner, want anders zou hij/zij de caches na
 22. Een volle maand ( t/m 19 januari ) daar had ik ook niet op gerekend, maar de huidige regels worden te vaak genegeerd of naar wens aangepast, dus helpen ze niet voldoende.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...