Jump to content

Linkalovers

Donateurs
 • Content Count

  1,672
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  95

Everything posted by Linkalovers

 1. Voor de F1 fan's een must om te hebben gezien ! En misschien ook om nog, en nog en nóg een keer te bekijken. Maar ook voor de niet F1 enthousiasten interessant om te zien! Misschien is het iets te laat ( ik heb het gisteravond ook gemist ), maar op NPO 3 was gisteravond van 23:05 tot 00:50 een documentaire over de legendarische Senna. Aangezien je bij sommige providers ( o.a. Ziggo ) terug kan kijken, misschien iets om vanavond te gaan doen.
 2. Als ik zo snel Google, dan lijkt de prijs mee te vallen ( +/- €150,- ). Maar echt handig voor geocachen lijkt mij het niet, vooral omdat je steeds je pols moet draaien om er op te kijken en het dan nog een heel klein schermpje is.
 3. Linkalovers

  Zoekparameters

  Geen idee wat er fout gaat. Het kan een probleem/update zijn met de betreffende browser ( probeer eens een andere ), het kan ook een probleem zijn met Garmin Express. E.e.a. is afhankelijk van welk 'merken' software u gebruikt. Maar daar geeft u geen informatie over. Maar met de hand invullen is toch niet nodig? Als u de gps op uw computer aansluit, dan verschijnt deze ( als het goed is ) toch in Windows ( als een extra schijf )? Zo ja, dan de PQ's downloaden en daarop dubbelklikken, dan kan u de beide bestanden ( die in de PQ zip file zitten ) gewoon kopiëren naar uw gps ( in de directory ..\Garmin\Gpx ). Zoals het hierboven staat, zo kopieer ik al jaren mijn PQ's. Dit werkt altijd en nooit problemen mee gehad. Als u wat meer informatie geeft ( Welk OS, welke browser, versies .... ) dan kunnen we misschien wat gerichter zoeken of kan iemand hier testen of het ook bij hem wel/niet werkt. Wanneer werkte het nog wel?
 4. Inderdaad, maar dat zijn er wel meer geworden! Wat een prachtige race, met genoeg pitsstops, veel inhaalacties, veel safetycars, genoeg drama en meer dan genoeg spanning. Alleen jammer van Albon! Gelijk na de race, de tv zachter en een Sky F1 Sports stream ( op de laptop ) harder gezet. Daar de uitgebreide analyses en alle reacties van de rijders bekeken. Na Ted's Notebook, ook nog een keer de gehele SkySport samenvatting bekeken. Genoeg tijd gehad om er een extra drankje bij te pakken. Hoe? laat het me maar weten.
 5. Dat is prachtig. Vooral omdat de wedstrijden ook in Nederland worden gespeeld ( toch ? ). Ik heb de wedstrijd niet gezien, dus daar kan ik helemaal niets over zeggen, maar 0 - 0 lijkt niet erg spannend.
 6. Nu maar hopen, dat hij de eerste paar ronden heel doorkomt !
 7. Ach, hoe lang proberen we dat al te doen?
 8. Tja, het is maar net hoe 'helpen' omschrijft. Als dat het verklappen van meer dan 100.000 puzzel caches is, is dat toch diep triest. Over goed voorbeeld geven gesproken .
 9. Volgens mij worden haantjes gelijk uit het proces 'verwijderd' , omdat daar geen vraag naar is. Alleen de kippetjes leven voort ( maar ik weet niet of je dat gelukkig mag noemen ).
 10. Echter, uitzondering bevestigen de regel. Ik ( denk ) 1 persoon te kennen die niet evolueert en waarvoor de aarde waarschijnlijk nog steeds plat is.
 11. 1 op 1200. I rest my case Don Quichot. Ach, laat ik ook maar eens een spreuk van de scheurkalender vermelden: Geocaching is ook gezellig samen met hobbygenoten bezig zijn, maar niet alle hobbygenoten zijn gezellig.
 12. Ach, er zijn genoeg multi's die je de mooiste plekjes/monumenten/beelden/... in een stad laten zien. Om maar één te noemen ( maar er zijn natuurlijk veel meer in Nederland ) b.v. Gast in Groningen. Gezien het aantal favorieten wordt de multi ook zeer gewaardeerd.
 13. Done. Maar de vragen gaan vooral over de bebouwde omgeving en die probeer ik normaal gesproken juist te mijden als ik ga geocachen.
 14. Tuurlijk.........wat ben je trouwens van plan met die banaan in je hand?
 15. In de dierentuin: soms is het niet duidelijk, aan welke kant van het hek de aap staat.
 16. Gelukkig is het in dit Café erg moeilijk om Off-topic te gaan. Maar stel, je zit in een Nederlandse gevangen, is ontsnappen dan Off-topic? Het ontsnappen uit een Nederlandse gevangenis is niet strafbaar !!!???
 17. ...en ook heel veel schatten nooit meer werden teruggevonden
 18. 3de startplek. Da's goed en prima uitgangsplek voor de race. Eén keer rustig met je ogen knipperen en er zijn 5 auto's voorbij. Ps. de sector ( S1, S2 & S3 ) tijden, zijn niet de snelst gereden tijden, maar de laatst gereden tijden.
 19. Gelukkig, de standaard sortering staat nu dus op datum. Ik vond de sortering 'het beste antwoord' soms behoorlijk verwarrend, omdat op deze wijze de logjes qua datum door elkaar heen kunnen staan en je zo soms ( bijna ) antwoord gaf op een ( qua tijdslijn/datum ) oud antwoord. Prima werk PeeTee
 20. Welke software versie heeft u op uw gps staan? M.b.v. updates worden o.a. fouten ( bugs ) verholpen en/of functies verbeterd/toegevoegd. Het is niet echt noodzakelijk om de laatste versie op uw gps te hebben, echter vaak wordt de werking van uw gps er wel beter en/of stabieler van. U kan de software op uw gps installeren m.b.v. van Garmin-Express of dit zelf handmatig doen. Het Garmin programma moet u wel eerst installeren ( registreren is niet noodzakelijk ! ), maar daarna is de update in een paar muisklikken geïnstalleerd. Wilt u geen extra software installeren ( om welke reden dan ook ) dan kan u de updates ook handmatig ‘installeren’. U moet dan wel zelf de juiste firmware-file kiezen, deze downloaden, hernoemen en naar uw gps kopiëren. Mocht u twijfelen, gebruik dan altijd het Garmin programma. Wilt u een downgrade uitvoeren ( bv. omdat u de vorige software versie beter vindt ), dan is dit alleen via de handmatige wijze mogelijk. Hieronder een lijst van Garmin gps'en, de laatste software versie ( met "<<<<" aangegeven zijn nieuw ) en de link naar de betreffende webpagina voor meer informatie. Als uw gps niet in de lijst staat, dan mag u zelf Google'n. Type Garmin Firmware Garmin website eTrex 20/30 4.90 Link eTrex 20x/30x 3.00 Link eTrex 22x/32x 2.50 Link eTrex Touch 25/35 4.00 Link GPSMAP 62/78 7.20 Link GPSMAP 62sc/62stc 5.30 Link GPSMAP 64 5.60 Link GPSMAP 64sc 3.30 Link GPSMAP 64sx 2.20 Link GPSMAP 64csx 2.20 Link GPSMAP 66 3.40 Link GPSMAP 66i 5.40 Link <<<< Montana 7.60 Link Montana 610/680 3.50 Link Oregon 6x0 5.60 Link Oregon 7xx 4.70 Link GPSMAP 66i : Changes made from version 4.30 to 5.40: •Added support for inReach Weather •Added ability to add Contacts, LiveTrack, and Messages setup items to the main menu •Added support for adjusting volume of device tones •Improved Active Weather user interface •Improved display of inReach messages on the map •Fixed issues with downloading BirdsEye imagery •Fixed issue with not properly resetting Ascent, Descent, and Elevation fields in Trip Computer Ps: van 4.30 naar 5.40 ???
 21. Het Roodkapje-syndroom: De definitieve vestiging van de wolf naar Nederland wordt niet door iedereen met open armen ontvangen: veel mensen zijn bang voor het roofdier...." Bron
 22. Ja, inderdaad. Van kwaad naar erger. Eigenlijk verder best wel een goede race van Max ( veel ingehaald ), maar daar doet hij het niet voor. Winnen is het devies, de rest telt niet.
 23. Gelukkig ben ik PM ( daar betaal ik graag 30 euro per jaar voor ) en kan dus alle filters en opties ( o.a. PQ's en Ignore-bak ) gebruiken die GC.com te bieden heeft. Dat niet PM'ers nu het zelfde filter-scherm hebben, maar vele opties daarin niet kunnen gebruiken ( ze zijn grayed-out ), is toch erg flauw van GC.com.
 24. oke Peetee, ik berust me in de valse en dus onjuiste beschuldiging, ik zal me niet verder verdedigen Team LinkaLovers
×
×
 • Create New...