Spring naar bijdragen

Linkalovers

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2483
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  177

Alles door Linkalovers geplaatst

 1. Vanmorgen even niets te doen, maar ook niet aan het cachen .... Nu al live te zien: de voorbereidingen en tests voor de lancering van NASA Falcon 9 Crew-2 (Dragon) naar de ISS. Als alle testen goed gaan, worden ze een paar minuten voor 12:00 vanmorgen gelanceerd, maar dat kan ook nog iets eerder zijn als alle tests sneller verlopen dan verwacht.
 2. Volledig herkenbaar !! Ze vergeten nog op te merken, dat een gps zich regelmatig als draaikont manifesteert en soms volledig ongeïnteresseerd rondjes blijft draaien. Soms lijkt een ouderwetse wichelroede nog beter, vaak tot wanhoop van de eigenaar. Gelukkig gaan we geocachen in onze vrije uren, anders zo het namelijk ook nog werk zijn en die overuren worden natuurlijk ook niet betaald.
 3. Geocaching.COM heeft haar website aangepast: Links now point to new search results. " With today’s release, we have updated links on Geocaching.com that were pointing to the old search results, with the exception of Pocket Query preview links. (Note that you can still see the old search results if you have a direct link, or if searching via the old search.) Why did we make this update? There are many different ways to search for geocaches on Geocaching.com. With this update, we are taking the first step towards retiring the old search, which has remained in place for
 4. Ja, spannend !!! En vanmorgen Marianne Vos ook al !!! Nu gauw ff van de zon genieten en dan vanavond om 21:00 indycar kijken en hopen dan Rinus 'VeeKay' van Kalmthout ook een goede race heeft.
 5. Ik haalde SN15 ( StarShip ) en NS15 ( New Shepard ) door elkaar, omdat die korte code nummers nogal op elkaar lijken . Maar ook de lancering ( tot 106 Km hoogte ) én beide landings van de NS15 waren prachtig om te zien ! Overigens staat in de agenda van Rocketlaunch.Live niets voor 20 april vermeld.
 6. Belangrijk : "...Met deze release laten we de ondersteuning voor Android OS 4.4 (KitKat) vallen. In de toekomst zijn nieuwe releases alleen beschikbaar voor Android OS-versie 5.0 (Lollypop) en hoger. Hebt u dus een smartphone met Android 4.4, dan niet updaten !!!
 7. Geocaching.COM heeft haar Android Geocaching app aangepast: Geocaching® app for Android updates. " With this release, we have made a significant change to the main navigation model in the Android app. Previously, we stored all navigation elements in the drawer. Now, those same navigation elements are moved front and center, and we introduced a bottom navigation model which provides access to the bottom navigation controls from any view in the app. In the header of the app, we have updated the control to access filters. This control is now presen
 8. Vandaag en vanmiddag waarschijnlijk weinig tijd, dus daarom nu alvast een 'belletje'. Grote kans dat vandaag ( woensdag ) het nieuwe StarShip SN15 getest wordt. Gezien de vermelding 'Suborbital' lijkt SN15 veel hoger te gaan, dan in de vorige tests. Zal SN15 wel goed landen? De verwachte lanceertijd is 5:15 PM, maar de live stream is eerder actief.
 9. Gelukkig werkt de 'oude' kaart zonder problemen.
 10. Misschien handig voor een CO en/of geocacher : Nationale open dataset van 3d-gebouwen. Meer informatie : Alle gebouwen in Nederland in 3d op de kaart, hoe krijg je dat voor elkaar.
 11. Inderdaad. Nog even afwachten of de 60 satellieten in een juiste baan komen en worden losgelaten. Stage 2 gaat nu zo over Nederland. Helaas is het nog ( te ) licht om e.e.a. te zien. Misschien is later op de avond de 'trein' satellieten te zien ....
 12. 60 stuks ..... ik ga ze niet tellen, ik geloof ze wel.
 13. Voor de geïnteresseerden: een SpaceX Falcon 9 wordt over +/- 2 uur ( 18:30 ) gelanceerd om weer 60 Starlink satellieten in een baan om de aarde te brengen. Of we nu ook de landing van de 1ste trap op het schip “Of Course I Still Love You” te zien krijgen is afwachten. Vaak is dit wel te zien, maar soms ook niet ........
 14. NOS: Eerste stappen gezet voor vlucht Mars-heli Meer NASA foto's. Eerste vlucht 8 april ??
 15. GC.Com is inderaad erg traag. Met de noordenwind is het vaak 'gemeen' koud. Dat is wel logisch, want de ook Noordzee is niet erg warm en wordt ook niet erg warm. Dus wordt de wind vanuit die hoek niet verwarmt, maar vaak zelfs afgekoeld. Ook in de zomer, is het met een lichte ( noord- ) zeewind vaker kouder dan verwacht. Uit de wind blijven is dan vaak het devies.
 16. Gisterren !!! ik ???? Geen idee !!!!
 17. Kiekeboe, daar is de Ingenuiti Mars Helicopter. D'er was iets met 8 april ... maar wat was dat nu maar weer ... Het schema geeft overigens ook aan, welke onderdelen al wel of nog niet gereed zijn.
 18. Ja, die doet het niet meer ... En inderdaad gaan ze nu direct verder met SN15.
 19. En ik weet ( wist ) nog van niets, want ik wilde vanavond ff kijken ....
 20. Volgens mij gaan ze gelijk naar SN15, een gemodificeerde versie, maar weet dat niet zeker.
 21. Inderdaad. Ik zou zeggen: laat maar komen dat mooie weer en dan gauw wat meer kleurtjes in de natuur, dat maakt alles zoveel mooier.
 22. ....en het weer is hier fantastisch. Dus 'verplicht' wandelen .....
 23. Jammer maar geeft niet, wel zo sportief, maar Hamilton is wel ingehaald. Zo goed is Max ( en Redbull ) nog nooit begonnen. Vanavond trouwens ook een prima NasCar race op. Voor het eerst wordt er op onverhard gereden. Dat wordt ook een spektakel !! De race is i.v.m. regen ( op een dirt baan ) verplaatst naar morgen 22:00.
 24. Kijk eens, het weer wordt ( komende week ) veel beter, d'er komt steeds meer kleur in de struiken & bomen én de F1 is gestart, het kon lente zijn . Voor komende week maar een paar lange multi's uitzoeken . Nu nog ff volhouden totdat het wat warmer wordt .
×
×
 • Nieuwe aanmaken...