Jump to content

Linkalovers

Donateurs
 • Content Count

  1,535
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  77

Everything posted by Linkalovers

 1. Maar dat is het nu net, ik ben beslist geen puzzelaar en ik heb geen zin in verplichte caches, dus daar houdt het direct op.
 2. Inderdaad. Deze cache ligt bij mij al in de Ignore bak en "...staat niet op de kaart...".
 3. Bij een vandaag beschikbaar gekomen cache ( met een dif. van 4,5 ) wordt verwezen naar Mystery at the museum? Een cache met een maximale oplostijd van 24 dagen? Er staat een timer bij. Nieuwe filter opties: Blijkbaar heb ik wat gemist. Op 25 juni van dit jaar is dit bericht uitgekomen: Breaking news! Mystery at the Museum. Nog meer caches met vragen/hersenkronkels? Aangezien wij liever wandelen dan puzzelen, denk ik dat deze cache rechtstreeks de Ignore bak/list in gaat: waarom moeilijk doen, als het makkelijk kan? Edit: @kalkendotters, inderdaad dagen, verkeerd gekeken, tekst aangepast.
 4. Tweakers.net: Galileo werkt weer, maar is nog instabiel.
 5. Hallo GL71, welkom hier. Je kan trackable's loggen via GC.com. De door u gelogde trackable's kan u o.a. hier of hier bekijken.
 6. Ik vrees dat we hier in het noorden inderdaad niets gaan zien: In westen de meeste kans. Maar volgens de NOS is het iets eerder: "...Om 23.31 uur is de gedeeltelijke maansverduistering maximaal, hierna trekt de schaduw weer weg. Om 02.20 uur is de verduistering voorbij...". Volgens hemel.waarnemen is het begin vanaf 20:43.
 7. Misschien ff een testje doen? Stuur een mailtje ( op dezelfde wijze als u die naar de/een CO stuurt ) naar een bevriende/bekende geocacher en vraag hem/haar daarin uw mail te beantwoorden. Als uw mailtjes wel worden bezorgd, dan is het nu aan de CO om actie te ondernemen als hij/zij dat wenst, maar hebt u aan uw opdracht voldaan.
 8. Nog wat meer informatie: Veelvoud aan oogklachten.
 9. 2 - 0. Ik vrees dat ze helaas niet gaan winnen, maar 2de is zo-wie-zo al fantastisch.
 10. Inderdaad. Ik vrees dat de titel van dit draadje aangepast moet worden, dat "tijdelijke" is/was waarschijnlijk 'wishful thinking'. De NOS: Eikenprocessierups zal niet meer verdwijnen, we moeten ermee leren leven.
 11. Welke versie software ( firmware ) heeft u op uw gps staan? Wanneer heeft u gecontroleerd of er daarvoor een update is? M.b.v. deze updates worden o.a. software fouten ( bugs ) verholpen en/of worden nieuwe functies toegevoegd. Het is niet echt noodzakelijk om de laatste versie op uw gps te hebben, echter vaak wordt de werking van uw gps er wel beter en/of stabieler van. U kan de firmware op uw gps installeren m.b.v. de Garmin programma's WebUpdater en Garmin-Express of dit zelf handmatig doen. De Garmin programma's moet u wel eerst installeren, maar na het starten van het programma, wordt de update automatisch uitgevoerd. Via de handmatige wijze is het niet nodig om software te installeren, maar moet u zelf de juiste firmware kiezen en deze naar uw gps kopiëren. En ondanks dit lijstje, bent u zelf 100% verantwoordelijk. Wilt u een downgrade uitvoeren ( b.v. omdat u een oudere firmware versie beter vindt ), dan is dit alleen via de handmatige wijze mogelijk. Mocht u twijfelen, installeer dan de firmware altijd m.b.v. de Garmin software. Hieronder een lijst van Garmin gps'en, met de laatste firmware versie en de link naar de betreffende pagina op de Garmin website. Als uw Garmin gps niet in de onderstaande lijst staat, dan mag u zelf even Google'n Type Garmin Nieuwste versie Garmin website eTrex 20/30 4.90 Link eTrex 20x/30x 3.00 Link eTrex Touch 25/35 3.80 Link GPSMAP 62/78 7.20 Link GPSMAP 62sc/62stc 5.30 Link GPSMAP 64 5.30 Link GPSMAP 64sc 3.10 Link GPSMAP 64sx 2.00 Link GPSMAP 64csx 2.00 Link GPSMAP 66 3.10 Link Montana 7.60 Link Montana 610/680 3.40 Link Oregon 6x0 5.50 Link Oregon 7xx 4.40 Link GPSMAP 66: Changes made from version 3.00 to 3.10: Added ability to view upcoming turns in active route Added support for remotely launching Connect IQ apps Added additional Connect IQ cryptography support (KEY_PAIR_ELLIPTIC_CURVE_SECP224R1 and KEY_PAIR_ELLIPTIC_CURVE_SECP256R1) Added ability to select from multiple found ANT/BLE sensors when searching for one Added support for the Swiss grid CH-1903+ position format Fixed issue with custom maps on SD cards Fixed issue with calorie data field when using a heart rate monitor Fixed issue with coordinate entry in some position formats Fixed issue with proximity alerts of points loaded via POI loader Fixed potential issue when stopping navigation when viewing the active route directions Fixed issue that could occur after moving a waypoint Improved activity data on Garmin Connect
 12. Geheel mee eens. Maar ik vrees dat het ondertussen voor niemand duidelijk meer is. In sommige gemeenten worden de 'nesten' verwijderd en dan zouden de waarschuwingen ( op GC ) weer verwijderd kunnen/moeten worden. In andere gemeenten worden ze ( ook? ) bespoten, dan gaan de rupsen dood, maar zijn de brandharen nog wel aanwezig. En weer andere gemeenten doen er nu ( tijdelijk? ) niets meer aan, omdat ze vinden dat het vechten tegen de bierkaai is. Maar misschien komen ze later weer tot inzicht dat er wel wat aan gedaan moet worden. Als het met deze snelheid zo doorgaat, dan is heel Nederland binnen een paar jaar overrompeld door deze rups en moet je dus overal rekening houden dat je een nest kan tegenkomen. Misschien zou GC een icoontje hiervoor moeten maken. Maar aangezien deze rups binnen een paar jaar het hele land heeft overspoeld, heeft dat nu niet veel nut meer ( behalve het waarschuwen van buitenlanders, die hier komen cachen en in hun thuisland geen last van deze rupsen hebben ). Het ministerie van LNV heeft een nieuwe website opgezet Kennisplatform Processierups waar een honderdtal vragen worden beantwoord.
 13. Sterker nog: ze zijn al tweede. Het feest kan dus alleen maar groter worden. Maar de Amerikaanse ploeg is inderdaad van een andere niveau, vergeleken met de vorige tegenstanders. Wonnen de leeuwinnen de afgelopen wedstrijden steeds op hun sloffen, nu moeten ze vanaf het begin de voetbalschoenen aan. Als je op 9 juli om +/- 18:00 nog niets te doen hebt en je bent in de buurt van Amsterdam: Huldiging indien wereldkampioen.
 14. Inderdaad geweldigWel wat geluk hier en daar, maar dat hadden de Zweedse dames ook. Uiteindelijk op 'werklust' gewonnen.
 15. Helaas: NUcheckt: Föhn geen remedie voor jeuk en bulten
 16. Even iets verder doorlezen dan het eerste topic: Per 1 juli niet met de gps/smartphone in de hand fietsen.
 17. ...gelukkig wordt niemand gedwongen een cache te bezoeken/vinden/pakken. Ik vrees dat de Eikenprocessie-rups net zo'n plaag wordt, zoals het nu met de teek is. En het wordt ( voor beide ) waarschijnlijk alleen maar erger. Sinds gister heeft het 'Dagblad van het Noorden' een meldpunt eikenprocessierups online gezet. Een goed initiatief, maar ik vrees dat binnen een paar jaar geheel Nederland is benoemd/aangewezen als 'besmet' gebied en de hele kaart blauw is. Als bij de cache beschrijving nu wel of geen teken-icoon () staat, we controleren ons toch iedere keer weer. Hetzelfde geldt ondertussen voor de aanwezigheid van eikenprocessie-rups. Helaas wordt het wandelen daardoor er niet fijner op.
 18. Het kan best zijn dat de ene persoon gevoeliger hiervoor is, dan de andere. Maar gezien alle waarschuwingen in het nieuws en de media, denk ik '...het is maar een hobby... ...we lopen wel een rondje om... ...of slaan deze cache gewoon over...'.
 19. Eindelijk is de uitslag bekend: Max blijft winnaar !!!!
 20. Ja, het was een prachtige race . Maar ....... je weet nooit wat de FIA ( 'Federation Internationale de l'Automobile' of was het 'Ferrari International Assistance' ) beslist. Het is een vreemde organisatie, met soms ( wereld ) vreemde ideeën en het is een van oorsprong Franse organisatie. Wij Hollanders moeten om e.o.a. reden altijd het braafste jongetje in de klas zijn en geven de 'prijzen' blijkbaar liever weg. Andere landen denken daar soms heel anders over en beslissen dan anders, volgens hun eigen pikorde. Om 18:00 gaat de FIA vergaderen.
 21. Inderdaad Eigenlijk had ik het niet verwacht, vooral met deze hitte. Italië is dan namelijk ( behoorlijk ) in het voordeel. En ook Max heeft morgen een kans op een mooie podiumplek. Hij start dan vanaf p3. En ook morgen niet vergeten de: Dutch TT. Gister en vandaag hoorde je ze af en toe al 'brommen' in de verte.
 22. Daar kan ik ( uit ervaring ) over mee spreken. Als er iemand van ons gebeten wordt ( het maakt niet uit waar we zijn ), dan ben ik het. Ik ben een soort bliksemafleider voor mijn omgeving, maar dan voor alles wat o.a. vliegt en bijt. Blijkbaar ben ik daar ook extra gevoelig voor, want het worden altijd grote vlekken en ze jeuken dagen lang .
 23. Gelukkig nog geen last van gehad, sterkte ermee! We hebben zelfs alle teken tot nog toe kunnen ontwijken. Ach, 1 cache per maand is ook niet erg. Misschien wat caches, daar waar weinig bomen staan? Nee dat niet, want dáár krijg ik vlekken van . Dan maar liever gewoon even stoppen, zoals je aangeeft in de titel.
 24. Als we dan toch bezig zijn om ons quota vandaag te halen: NOS.nl. " 112-storing: politie geeft alternatief noodnummer Vandaag, 17:15 Aangepast om 17:15 Binnenland Alarmnummer 112 is op dit moment niet bereikbaar door een landelijke storing bij KPN. Mensen die met spoed hulp nodig hebben kunnen bellen met 088-6628240. De politie meldt dat mensen hulpverzoeken via Twitter, Facebook of de site moeten sturen. KPN kan nog niets zeggen over de oorzaak of hoelang het gaat duren voordat het is opgelost "
×
×
 • Create New...