Jump to content

Berenboot

Leden
 • Content Count

  106
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Berenboot last won the day on March 22

Berenboot had the most liked content!

Community Reputation

30 Uitstekend

About Berenboot

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 450 en Garmin Etrex20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2011
 • Skype
  0
 • Twitter
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Delft
 • Interesse
  Geocachen, hondentraining met Duitse herders

Recent Profile Visitors

984 profile views
 1. Vrijwel ieder ingrijpen van de mens in een natuurlijk bestand blijkt op termijn funest te zijn. Of de karabijnen worden geladen om "de natuur te herstellen" of er wordt kunstmatig een onnatuurlijk bestand gecreëerd. (Oostvaardersplassen). Beide opties lopen doorgaans uit op een drama. De natuur zorgt zelf wel voor een natuurlijk evenwicht tussen prooi- en roofdieren.
 2. Zo zie je dus dat een evenwichtig bestand tussen roof- en prooidieren toch gunstige effecten heeft. Het uitroeien of bestrijden van roofdieren kunnen we dus beter niet doen!
 3. In November j.l. liepen wij in een natuurgebied bij De Moer (NB). Daar stonden toch een aantal hooglanders aan "de andere kant" van het hek. We hebbendit gemeld aan de boswachter aldaar. Hij ging met spoed actie ondernemen. Het was voor mij niet de eerste keer dat ik hooglanders aantrof waar ze niet zouden moeten lopen. Overigens ook met deze nooit problemen gehad. Wolven, hooglanders enz. laat ze met rust, houdt afstand dan heb je er ook geen problemen mee. Geldt ook voor gewone koeien, kunnen ook vervelend worden als je ze lastig valt.
 4. En, nogmaals, jaarlijks worden er duizenden schapen "ritueel" doodgemarteld, daar maakt niemand zich druk om.
 5. Deze week is er ook weer iemand aangevallen door een hooglander. Misschien wordt het (met dezelfde redenering) ook tijd om deze uitheemse diersoort met spoed uit te roeien.
 6. Met chrome lukt het intussen wel weer.
 7. Chrome, Firefox explorer en Edge. Allemaal hetzelfde probleem. Laptop, desktop en telefoon, maakt niet uit. Zal wel een tijdelijk probleem zijn, volgende update is alles weer normaal (hopelijk). Probleem ligt echt bij geocaching zelf.
 8. Hier hetzelfde verhaal, wilde gisteren een typfoutje corrigeren...….vergeet het maar: eens geplaatst blijft geplaats
 9. Allemaal een supermooi, goed en vooral gezond 2020!!
 10. En Rico Verhoeven blijft wereldkampioen. Echt een sportieve reactie zoals hij naar Badr toe ging toen deze geblesseerd raakte.
 11. Leuk toch eindelijk een goede dart(st)er. Jammer voor Suljovic, ook een sympathieke speler
 12. Ik denk dat de kanonniers van "natuurbeheer" al weer staan te trappelen om de indringer(s) te fusilleren
 13. Pedofielen zijn veel gevaarlijker voor kinderen en daar mogen we ook niet op schieten. Weer een typisch voorbeeld van het roodkapje syndroom. Zoek eens op internet of, waar en wanneer er ooit een mens is gedood door een wolf?
 14. Als de dino's op eigen houtje terugkomen, mogen ze van mij, maar dat zie ik zomaar niet gebeuren. Als we zo hysterisch op deze dieren blijven reageren, zijn ze over een tijdje net zo uitgestorven als de dino's.
×
×
 • Create New...