Spring naar bijdragen

Berenboot

Leden
 • Aantal bijdragen

  150
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  9

Waardering in de gemeenschap

36 Uitstekend

Over Berenboot

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 450 en Garmin Etrex20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2011
 • Skype
  0
 • Twitter
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Delft
 • Interesse
  Geocachen, hondentraining met Duitse herders

Recente profielbezoeken

1125 profielweergaven
 1. Berenboot

  cachen met Apple Watch

  Pijl en ga is een heel goede optie om naar de volgende LAB te gaan. Heb je alleen het allerlaatste stuk die smartfone nodig om de vraag te beantwoorden.
 2. Berenboot

  cachen met Apple Watch

  Misschien moet je er aan wennen, maar persoonlijk vind ik geocachen met een smartfone een ramp. Waarom dan wel? De reeds eerder genoemde bezwaren, onnauwkeurig en zo leeg Scherm vals steeds weg, laat je het aanstaan is helemaal zo leeg. Het kompas is een giller, alleen doordat de afstand terugloopt kun je zien dat je in de buurt komt. Met lab-caches gebruik ik de smartfone wel, maar zelfs dan maak ik meestal een projectie met de GPS om dan pas later de telefoon weer te gebruiken bij het antwoorden op de vraag.
 3. Cachen doe ik zelden binnen de bebouwde kom, ook niet voor de Corona uitbraak, liever buiten in de polder of bos. Honden mee en lekker wandelen. Rustig gedeelte opzoeken, geen mensenmassa's. Pas een paar lab caches gedaan in de stad, blij dat ik er weer uit was.
 4. Nu ga ik zelden naar events, maar ik denk dat een horeca bezoek (binnen|) heel wat meer risico's met zich meebrengt dan een event (buiten). Bovendien zijn geocachers die een event bezoeken doorgaans minder onder invloed van alcoholische versnaperingen dan cafébezoekers, toch?
 5. O jee, er zullen er wel weer gauw reacties komen die leeuwen en beren zien ipv wolven en lynxen.
 6. Berenboot

  Garmin kampt met grote storing

  Je kunt je gegevens ook op je eigen computer bewaren, desnoods een backup op een externe schijf.
 7. Berenboot

  Wolven Terug In Nederland?

  Mijn financiële situatie is niet van dien aard dat ik elders in het land een villa ga plaatsen. Ben al meer dan tevreden met een gewoon huisje in een gewoon straatje Pensioenen worden al jaren niet meer geïndexeerd dus ik zie ook geen verbetering op korte termijn......
 8. Berenboot

  Wolven Terug In Nederland?

  Ik woon dan wel niet in Drenthe, maar ben er voor m'n werk duizenden keren geweest. En mocht ik ooit verhuizen, dan ga ik wel ergens heen waar men het niet erg vindt dat ik blijf....
 9. Berenboot

  Wolven Terug In Nederland?

  Is er dan sinds 1820 niets veranderd in Drenthe?
 10. Doe maar de platste
 11. De week van de teek is ook wel heel erg kort...... Vrees dat we er veel langer last van houden.
 12. De nature today app krijgt maar heel weinig waardering in de play store......
 13. Berenboot

  Gevonden!

  Dat is deze: HiS Rotterdam #14: Allen & Co fabriek een tradi aan de Bergweg in Rotterdam. Idd niet ver van het Melanchtonpark. Maar niet in het park. Naar mijn idee heeft een dreuzel in het verleden ooit deze cache meegenomen en hem daar in het park weggegooid. Misschien dat de CO https://www.geocaching.com/profile/?guid=3c61ae2c-9b40-495d-bd3f-fe9323f8430c&wid=889fa2e0-3f98-4282-b403-68c694063404&ds=2 het wel leuk vindt om te weten dat de cache daar gevonden is?? Stuur ze een berichtje, kost nix en misschien doe je ze er een plezier mee?
 14. Gelukkig, deze mensen doen hun best zodat wij lekker naar buiten kunnen.
 15. Het is in elk geval geen dankbare taak. Ook op dit forum werden ze door bepaalde gebruikers soms voor rotte vis uitgemaakt. Ook al maken ze soms een foutje? Wie niet? Laten we blij zijn dat ze er zijn. Zonder CO's geen caches, maar zonder reviewers ook niet!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...