Jump to content

Berenboot

Leden
 • Content Count

  68
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Berenboot last won the day on September 13

Berenboot had the most liked content!

Community Reputation

14 Goed

About Berenboot

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Oregon 450 en Garmin Etrex20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  april 2011
 • Skype
  0
 • Twitter
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Delft
 • Interesse
  Geocachen, hondentraining met Duitse herders

Recent Profile Visitors

778 profile views
 1. Las zojuist dat er €30.000 wordt uitgeloofd voor de tip die leidt tot aanhouding v.d. daders die in België de wolvin en haar jongen doodschoot.
 2. Niet echt naast de deur...., maar als ik weer eens in de buurt ben ga ik deze zeker doen.
 3. Eens. Of je ze nu leuk vindt of niet, de wolf hoort in principe thuis in Nederland. Er zijn plaatsen genoeg met een "te veel" aan reeen of zwijnen waar Lupus goed werk kan verrichten.
 4. Overal waar kleinvee rondhuppelt zou een stevige (elektrische) omheining moeten staan. Vossen zijn minstens net zo gevaarlijk. Grote prooidieren zoals koeien en paarden worden zeker net door wolven op de menukaart gezet. Dat komt alleen voor bij zeer grote wolvenroedels zoals b.v. in Noord Canada of Rusland.
 5. Geen afrastering door Nederland maar wel om die ponyweide.
 6. Ik denk dat een goede afrastering wonderen doet. Wolven zijn panisch voor schrikdraad.
 7. https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/binnenland/drie-nederlandse-wolven-spoorloos-verdwenen/ar-AAI7BWQ?ocid=spartandhp Nog zoiets?
 8. https://www.msn.com/nl-nl/nieuws/buitenland/wolvin-naya-waarschijnlijk-omgebracht-in-belgië/ar-AAI43La?ocid=spartandhp Jagers verdragen blijkbaar geen concurrentie
 9. Als je de Geoart gelopen hebt en je logt de caches, dan gaan ze op de kaart weer terug en heb jij je mooie figuurtje ook weer terug. Dat sommige trails/geoarts slecht onderhouden worden is zondermeer waar, maar dat geldt net zo goed voor Multi's. Hoeveel keer loop je geen (lange) Multi waarbij dan steevast het een na laatste waypoint verdwenen is. Loop je wel een hele middag voor Jantje.
 10. Ik snap niet waarom er altijd zo enorm afgegeven wordt op trailtjes en/of geoarts. De CO's ervan steken hier toch best wel veel tijd in en door de trail te lopen zie je toch dikwijls (niet altijd, maar dat heb je met multi's ook) een leuk stukje van de omgeving waar je normaal misschien nooit zou komen. Lang niet altijd, maar soms maak je door een trail te lopen een schitterende wandeling. M.i. nix mis mee.
 11. Het ligt niet altijd aan de CO. Dikwijls worden er NM's geplaatst als er (vrijwel) niets aan de hand is. Iemand kan een cache niet vinden en plaatst een NM met als opmerking "ik denk dat ie weg is" . Misschien heeft hij alleen net goed genoeg gezocht en mankeert de cache niets.
 12. Berenboot

  premium

  Makkie, je koopt (online) bij geocaching shop een cadeau kaart voor premiumlidmaatschap. Dan krijg je een code toegestuurd in je email en daarmee kun je premiumlid worden. Hoe je dat precies doet staat er precies bij.
 13. Snap het niet helemaal, als er ergens een paar herten teveel lopen worden ze massaal gefusilleerd. Maar de flitsspuit hanteren tegen teken en rupsen mag niet??
 14. Naar je profielpagina gaan, klik op Geocaches (van jou) en dan rechts, onder het kalendertje, dien een nieuwe geocache in. Succes!
×
×
 • Create New...