Jump to content

Berenboot

Leden
 • Content Count

  99
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  5

Everything posted by Berenboot

 1. In November j.l. liepen wij in een natuurgebied bij De Moer (NB). Daar stonden toch een aantal hooglanders aan "de andere kant" van het hek. We hebbendit gemeld aan de boswachter aldaar. Hij ging met spoed actie ondernemen. Het was voor mij niet de eerste keer dat ik hooglanders aantrof waar ze niet zouden moeten lopen. Overigens ook met deze nooit problemen gehad. Wolven, hooglanders enz. laat ze met rust, houdt afstand dan heb je er ook geen problemen mee. Geldt ook voor gewone koeien, kunnen ook vervelend worden als je ze lastig valt.
 2. En, nogmaals, jaarlijks worden er duizenden schapen "ritueel" doodgemarteld, daar maakt niemand zich druk om.
 3. Deze week is er ook weer iemand aangevallen door een hooglander. Misschien wordt het (met dezelfde redenering) ook tijd om deze uitheemse diersoort met spoed uit te roeien.
 4. Met chrome lukt het intussen wel weer.
 5. Chrome, Firefox explorer en Edge. Allemaal hetzelfde probleem. Laptop, desktop en telefoon, maakt niet uit. Zal wel een tijdelijk probleem zijn, volgende update is alles weer normaal (hopelijk). Probleem ligt echt bij geocaching zelf.
 6. Hier hetzelfde verhaal, wilde gisteren een typfoutje corrigeren...….vergeet het maar: eens geplaatst blijft geplaats
 7. Allemaal een supermooi, goed en vooral gezond 2020!!
 8. En Rico Verhoeven blijft wereldkampioen. Echt een sportieve reactie zoals hij naar Badr toe ging toen deze geblesseerd raakte.
 9. Leuk toch eindelijk een goede dart(st)er. Jammer voor Suljovic, ook een sympathieke speler
 10. Ik denk dat de kanonniers van "natuurbeheer" al weer staan te trappelen om de indringer(s) te fusilleren
 11. Pedofielen zijn veel gevaarlijker voor kinderen en daar mogen we ook niet op schieten. Weer een typisch voorbeeld van het roodkapje syndroom. Zoek eens op internet of, waar en wanneer er ooit een mens is gedood door een wolf?
 12. Als de dino's op eigen houtje terugkomen, mogen ze van mij, maar dat zie ik zomaar niet gebeuren. Als we zo hysterisch op deze dieren blijven reageren, zijn ze over een tijdje net zo uitgestorven als de dino's.
 13. Nederland is nog even groot als toen hier vroeger ook wolven voorkwamen. Er zijn hier niet teveel wolven (of vossen of wat dan ook), er zijn gewoon teveel mensen.
 14. Wij wisten niet eens dat geocaching bestond. We hadden een GPS gekocht om er mooie wandelingen in onbekend gebied op te zetten. Onze zoon hoorde van vrienden over geocaching en leende af en toe onze GPS. Zo zijn wij er ook in gerold. Zonder geocaching zou ik nooit op zoveel bijzondere plekjes gekomen zijn
 15. Groot genoeg om niet door te gaan naar he volgende waypoint. En je moet ook vast nieuwe wandelschoenen gaan kopen.....
 16. Voor sommigen zijn er 2 opties: 1e. Het is niet goed. 2e. Het deugt niet. Ofwel: We hebben voor iedere oplossing een probleem.
 17. Deze beste M/V vraagt niet om een oplossing, alleen maar hoe een nummerplan werkt. Ik weet het ook niet hoor, weet alleen dat er met telefoonnummers met nummerplannen wordt gewerkt, maar dat zal hier waarschijnlijk niet het geval zijn......
 18. Behalve het QWERTY toetsenbord is er ook nog zoiets als het AZERTY toetsenbord
 19. Zelf ben ik geen CO, maar mijn zoon vindt het ontzettend leuk caches te plaatsen en ik help hem dikwijls daarbij, vandaar dat ik dit wist.
 20. Dit kan overigens alleen bij PM caches. Als de CO op een bepaald moment het PM er af haalt is ook deze optie verdwenen.
 21. Ik denk dat er in ons land heel wat meer schapen een wreed en smartelijk einde vinden in een schuurtje of badkamer, dan buiten door de wolf
 22. Las zojuist dat er €30.000 wordt uitgeloofd voor de tip die leidt tot aanhouding v.d. daders die in België de wolvin en haar jongen doodschoot.
 23. Niet echt naast de deur...., maar als ik weer eens in de buurt ben ga ik deze zeker doen.
 24. Eens. Of je ze nu leuk vindt of niet, de wolf hoort in principe thuis in Nederland. Er zijn plaatsen genoeg met een "te veel" aan reeen of zwijnen waar Lupus goed werk kan verrichten.
×
×
 • Create New...