Spring naar bijdragen

Berenboot

Leden
 • Aantal bijdragen

  142
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Alles door Berenboot geplaatst

 1. Berenboot

  Garmin kampt met grote storing

  Je kunt je gegevens ook op je eigen computer bewaren, desnoods een backup op een externe schijf.
 2. Berenboot

  Heb ik spambots?

  Misschien helpt het niet maar als je je caches alleen premium maakt? Dan kan hij ze alleen zieken als hij ook premium wordt en dan is ieder prutser account per account het vereiste bedrag kwijt, Of klopt dat niet??
 3. Berenboot

  Wolven Terug In Nederland?

  Mijn financiële situatie is niet van dien aard dat ik elders in het land een villa ga plaatsen. Ben al meer dan tevreden met een gewoon huisje in een gewoon straatje Pensioenen worden al jaren niet meer geïndexeerd dus ik zie ook geen verbetering op korte termijn......
 4. Berenboot

  Wolven Terug In Nederland?

  Ik woon dan wel niet in Drenthe, maar ben er voor m'n werk duizenden keren geweest. En mocht ik ooit verhuizen, dan ga ik wel ergens heen waar men het niet erg vindt dat ik blijf....
 5. Berenboot

  Wolven Terug In Nederland?

  Is er dan sinds 1820 niets veranderd in Drenthe?
 6. Doe maar de platste
 7. De week van de teek is ook wel heel erg kort...... Vrees dat we er veel langer last van houden.
 8. De nature today app krijgt maar heel weinig waardering in de play store......
 9. Berenboot

  Gevonden!

  Dat is deze: HiS Rotterdam #14: Allen & Co fabriek een tradi aan de Bergweg in Rotterdam. Idd niet ver van het Melanchtonpark. Maar niet in het park. Naar mijn idee heeft een dreuzel in het verleden ooit deze cache meegenomen en hem daar in het park weggegooid. Misschien dat de CO https://www.geocaching.com/profile/?guid=3c61ae2c-9b40-495d-bd3f-fe9323f8430c&wid=889fa2e0-3f98-4282-b403-68c694063404&ds=2 het wel leuk vindt om te weten dat de cache daar gevonden is?? Stuur ze een berichtje, kost nix en misschien doe je ze er een plezier mee?
 10. Gelukkig, deze mensen doen hun best zodat wij lekker naar buiten kunnen.
 11. Het is in elk geval geen dankbare taak. Ook op dit forum werden ze door bepaalde gebruikers soms voor rotte vis uitgemaakt. Ook al maken ze soms een foutje? Wie niet? Laten we blij zijn dat ze er zijn. Zonder CO's geen caches, maar zonder reviewers ook niet!
 12. 15 juni gaan de grenzen weer open, dus dat duurt niet zo lang meer
 13. Berenboot

  Versleutelen

  Als het erg koud of slecht weer is, zijn puzzels leuk om te doen. Als het dan weer mooi weer is liggen ze gecorrigeerd te wachten
 14. Ik laat die in de steden sowieso meestal liggen.
 15. Ik heb er ook al heel wat gezien hoor, opmerking erbij, mensen blijf binnen enz. Maar zelf volop zoeken en loggen. Geen inspirerend voorbeeld in ieder geval...
 16. Da's weer eens wat anders dan een TB
 17. En hier nog een Super! Peetee bedankt!!
 18. In Chrome kun je daarvoor ook Geoprinter gebruiken. Kun je caches uitzoeken, eventueel de volgorde wijzigen GPX maken en evt. een kaatje afdrukken.
 19. Berenboot

  Animated gif's

  Met het gratis Irfan Vieuw kun je ook de extensie wijzigen.
 20. Die 161 meter zal in elk geval geen probleem zijn
 21. Mag je eerst wel ff tanken, is niet echt naast de deur.....
 22. Ach, is allemaal goed bedoeld, daar niet van. Alle recreatiegebieden zijn hier zo ongeveer afgesloten, maar is de binnenstad is de gemiddelde loopruimte 50cm.
 23. Vrijwel ieder ingrijpen van de mens in een natuurlijk bestand blijkt op termijn funest te zijn. Of de karabijnen worden geladen om "de natuur te herstellen" of er wordt kunstmatig een onnatuurlijk bestand gecreëerd. (Oostvaardersplassen). Beide opties lopen doorgaans uit op een drama. De natuur zorgt zelf wel voor een natuurlijk evenwicht tussen prooi- en roofdieren.
 24. Zo zie je dus dat een evenwichtig bestand tussen roof- en prooidieren toch gunstige effecten heeft. Het uitroeien of bestrijden van roofdieren kunnen we dus beter niet doen!
 25. Berenboot

  Wolven Terug In Nederland?

  In November j.l. liepen wij in een natuurgebied bij De Moer (NB). Daar stonden toch een aantal hooglanders aan "de andere kant" van het hek. We hebbendit gemeld aan de boswachter aldaar. Hij ging met spoed actie ondernemen. Het was voor mij niet de eerste keer dat ik hooglanders aantrof waar ze niet zouden moeten lopen. Overigens ook met deze nooit problemen gehad. Wolven, hooglanders enz. laat ze met rust, houdt afstand dan heb je er ook geen problemen mee. Geldt ook voor gewone koeien, kunnen ook vervelend worden als je ze lastig valt.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...