Jump to content

Berenboot

Leden
 • Content Count

  124
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  7

Everything posted by Berenboot

 1. Als het erg koud of slecht weer is, zijn puzzels leuk om te doen. Als het dan weer mooi weer is liggen ze gecorrigeerd te wachten
 2. Ik laat die in de steden sowieso meestal liggen.
 3. Ik heb er ook al heel wat gezien hoor, opmerking erbij, mensen blijf binnen enz. Maar zelf volop zoeken en loggen. Geen inspirerend voorbeeld in ieder geval...
 4. Da's weer eens wat anders dan een TB
 5. En hier nog een Super! Peetee bedankt!!
 6. In Chrome kun je daarvoor ook Geoprinter gebruiken. Kun je caches uitzoeken, eventueel de volgorde wijzigen GPX maken en evt. een kaatje afdrukken.
 7. Met het gratis Irfan Vieuw kun je ook de extensie wijzigen.
 8. Die 161 meter zal in elk geval geen probleem zijn
 9. Mag je eerst wel ff tanken, is niet echt naast de deur.....
 10. Ach, is allemaal goed bedoeld, daar niet van. Alle recreatiegebieden zijn hier zo ongeveer afgesloten, maar is de binnenstad is de gemiddelde loopruimte 50cm.
 11. Vrijwel ieder ingrijpen van de mens in een natuurlijk bestand blijkt op termijn funest te zijn. Of de karabijnen worden geladen om "de natuur te herstellen" of er wordt kunstmatig een onnatuurlijk bestand gecreëerd. (Oostvaardersplassen). Beide opties lopen doorgaans uit op een drama. De natuur zorgt zelf wel voor een natuurlijk evenwicht tussen prooi- en roofdieren.
 12. Zo zie je dus dat een evenwichtig bestand tussen roof- en prooidieren toch gunstige effecten heeft. Het uitroeien of bestrijden van roofdieren kunnen we dus beter niet doen!
 13. In November j.l. liepen wij in een natuurgebied bij De Moer (NB). Daar stonden toch een aantal hooglanders aan "de andere kant" van het hek. We hebbendit gemeld aan de boswachter aldaar. Hij ging met spoed actie ondernemen. Het was voor mij niet de eerste keer dat ik hooglanders aantrof waar ze niet zouden moeten lopen. Overigens ook met deze nooit problemen gehad. Wolven, hooglanders enz. laat ze met rust, houdt afstand dan heb je er ook geen problemen mee. Geldt ook voor gewone koeien, kunnen ook vervelend worden als je ze lastig valt.
 14. En, nogmaals, jaarlijks worden er duizenden schapen "ritueel" doodgemarteld, daar maakt niemand zich druk om.
 15. Deze week is er ook weer iemand aangevallen door een hooglander. Misschien wordt het (met dezelfde redenering) ook tijd om deze uitheemse diersoort met spoed uit te roeien.
 16. Met chrome lukt het intussen wel weer.
 17. Chrome, Firefox explorer en Edge. Allemaal hetzelfde probleem. Laptop, desktop en telefoon, maakt niet uit. Zal wel een tijdelijk probleem zijn, volgende update is alles weer normaal (hopelijk). Probleem ligt echt bij geocaching zelf.
 18. Hier hetzelfde verhaal, wilde gisteren een typfoutje corrigeren...….vergeet het maar: eens geplaatst blijft geplaats
 19. Allemaal een supermooi, goed en vooral gezond 2020!!
 20. En Rico Verhoeven blijft wereldkampioen. Echt een sportieve reactie zoals hij naar Badr toe ging toen deze geblesseerd raakte.
 21. Leuk toch eindelijk een goede dart(st)er. Jammer voor Suljovic, ook een sympathieke speler
 22. Ik denk dat de kanonniers van "natuurbeheer" al weer staan te trappelen om de indringer(s) te fusilleren
 23. Pedofielen zijn veel gevaarlijker voor kinderen en daar mogen we ook niet op schieten. Weer een typisch voorbeeld van het roodkapje syndroom. Zoek eens op internet of, waar en wanneer er ooit een mens is gedood door een wolf?
 24. Als de dino's op eigen houtje terugkomen, mogen ze van mij, maar dat zie ik zomaar niet gebeuren. Als we zo hysterisch op deze dieren blijven reageren, zijn ze over een tijdje net zo uitgestorven als de dino's.
×
×
 • Create New...