Spring naar bijdragen

Flo van Co

Leden
 • Aantal bijdragen

  335
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

Waardering in de gemeenschap

41 Uitstekend

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  September 2011

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zeist

Recente profielbezoeken

1473 profielweergaven
 1. Flo van Co

  blauwe streep

  Die blauwe streep kun je zeker uitzetten, ik heb niet precies dezelfde maar onder settings en dan ergens track log (aan/uit) Dat zelfde geldt voor de zoom functie, dat kun je ook uit óf auto zetten. Overigens bij wandelen heb ik die uit staan, bij fietsen juist weer aan. Maar alles is persoonlijk natuurlijk. Ook met verschillende profielen kun je verschillende instellingen maken natuurlijk. Hoop dat je het zo kunt vinden, succes!
 2. Waarom walkie talkie, what's app op de telefoon in een app groepje niet beter? Ook met foto's?!
 3. Er zit wel degelijk nog een commerciële kant aan: Dit lijkt me een commercieel doel, en had op z'n minst netjes geweest als dit vooraf in overleg was gedaan. Ik zou hier zeker niet blij van worden bij die van "mij"...
 4. Nee, het zijn allemaal gesloten schatkistjes, maar ik heb daar geen problemen mee, ik draai een PQ alleen voor de traditionals, want de multi's doe ik over het algemeen nog steeds met een stuk papier, en een route van multi's aan elkaar komt nu ook niet zo vaak voor. In de GPS zijn de schatkistjes overigens wel weer de juiste icoontjes.
 5. Nog steeds Basecamp of eigenlijk nog liever het oude Map Source omdat die vriendelijker werkt. Ik werk niet met GSAK dus mogelijk mis ik iets. In genoemde programma's een pocket query openen en zo er wat moois van maken, en dat in de gps laden.
 6. Flo van Co

  Galileo en glonass

  Dank, zal wel default als beide "aan" staan, kan me de setting in ieder geval niet herinneren hoe te kiezen in het menu.
 7. Flo van Co

  Galileo en glonass

  interessante vraag, hieraan gerelateerd is dan, wat zijn de recente toestellen? Ik zou niet weten waar in te stellen, maar misschien is onze Etrex 35 alweer te oud??
 8. Dank in ieder geval voor de reparatie. Deze optie is een soort van routine gebruik geworden!
 9. Werkt de functie niet meer? de laatste publicatie zou van de 4e mei zijn...
 10. Flo van Co

  Qr code geocaching

  Misschien ook wel zo prettig ook, je weet nooit wat voor website het is, en waar je vervolgens gehackt / getrackt wordt.
 11. Flo van Co

  Gps Kopen, Again...

  Dan denk ik dat een andere dan de Etrex eerder in aanmerking komt, deze is denk ik in de categorie "normaal" qua formaat te plaatsen. Helaas kan ik je dan ook niet verder helpen, maar ongetwijfeld met wat uitzoek werk dat het wel lukken gaat, en inderdaad andere criteria (zoals batterij / accupack) even in de gaten houden.
 12. Flo van Co

  Gps Kopen, Again...

  Al weer een paar jaar in gebruik, en tot op heden lukt zo ongeveer alles ermee. Gerelateerd aan bovenstaande, misschien ook van invloed hoe vaak je deze gebruikt... dagelijks / wekelijks / maandelijks.
 13. Flo van Co

  Gps Kopen, Again...

  Zo veel te kiezen... lastig. Bij deze 66i zie ik dat er een accu in zit, persoonlijk liever gewoon batterijen.
 14. Hé dit is precies wat ik bedoelde, zat net te zoeken hoe hierbij te komen. Hibje - dank, deze heb ik gelijk opgeslagen!
 15. Ja dat kan natuurlijk ook, maar hier hoefde ik alleen nog even achter GC... in te vullen. Ik zie nu ook dat de lijst gevonden is aangepast, ook daar mis ik wat. Voorheen met de oude lijst, zag je wanneer "een ander" hem gevonden heeft na mijn/onze found. Dat is er nu ook van af.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...