Spring naar bijdragen

Flo van Co

Leden
 • Aantal bijdragen

  372
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  23

Waardering in de gemeenschap

50 Uitstekend

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  September 2011

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zeist

Recente profielbezoeken

2347 profielweergaven
 1. Nog een paar kleine tips: besteed aan het begin even goed aandacht aan het indelen van het menu, de pictogrammen zijn zelf te bepalen en zijn summier bij aanschaf, je kunt een mooie samenstelling maken van knoppen. Verder op het gebied van kaarten even op zoek naar OFM (open fiets map) maar hier zijn al andere topics aan besteed op dit forum!
 2. Is er ergens een filter waar dit te achterhalen is dan???
 3. Ik zie op de kaart rond de grote rivieren wel het e.e.a. disabled staan, verder binnenlands niet.
 4. Flo van Co

  log plaatsen

  Sinds enkele dagen heb ik hetzelfde probleem. Via F5 refreshen is de oplossing (na wel vooraf de logtekst gekopieerd te hebben) daarna werkt het probleemloos. Ook het uploaden van een foto gaf een foutmelding, deze er maar achteraf aan gehangen. Ik gebruik overigens Firefox, mogelijk hierdoor???
 5. Dat zijn wel heel strikte regels; afbreekbare cache behuizing enz. Het is daar een mooi gebied, zou jammer zijn inderdaad. Dat voorbeeld van de wethouder ligt daar nota bene niet eens maar aan de rand van een weiland, doet geen boom kwaad zou je denken...
 6. Blijkbaar vannacht weer wat geupdate, deze linkjes werken niet meer. Ik had de link van Hibje en nog een andere voor zowel gevonden als in de provincie Utrecht, maar helaas beide uit de lucht, die waren overzichtelijker dan de nieuwe filter lijsten...
 7. Bijzonder maar... Ergens een boel draadjes terug over hoe cache geheugen van de browser te legen, mogelijk is dit een oplossing. Ik lees ook nog niet de optie "in private", dit is niet zo handig want die kent geen geheugen maar om de oorzaak te achterhalen misschien een idee.
 8. Misschien iets met de rechten gedaan? Dus onder instellingen en dan specifiek deze app...
 9. Keertje uitloggen en opnieuw inloggen? Cache legen van je browser? Andere browser proberen?
 10. Helaas (net) te ver weg, wel zijn het allen mooie routes, en landgoederen om te bezichtigen, dit met veel plezier gedaan waarvoor dank!
 11. Ik zie dit "fenomeen" ook steeds vaker, toegegeven, het is erg frustrerend om iets niet te vinden na x kilometer of na enige inspanning. Wij zijn groot fan van multi's dus dan is die frustratie nog wat extra. Mede hierdoor kijken we toch even in de laatste logjes óf die nog gevonden is als laatste, de termijn zegt hierbij wat minder. Terug naar de DNF, blijkbaar is het inderdaad zo dat kost wat kost dat puntje gescoord moet worden. Nog een kleine toevoeging, het valt me ook op dat er veel (korte) found logjes zijn die nergens in het logboek te vinden zijn.
 12. Kleine aanvulling, áls je dan een tb dropt... in de ene kan de ánder hem er niet uithalen áls deze een andere route heeft gekozen. Dus inderdaad in één listing 3 smaken om uit te komen bij weer 1 container, zou moeten kunnen.
 13. Het is in ieder geval een mooie plot voor een nieuwe multi ergens daar in die omgeving. Verder vermoed ik dat dé schat allang foetsie is
×
×
 • Nieuwe aanmaken...