Spring naar bijdragen

Flo van Co

Leden
 • Aantal bijdragen

  285
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  14

Waardering in de gemeenschap

35 Uitstekend

Over Flo van Co

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  September 2011

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zeist

Recente profielbezoeken

1035 profielweergaven
 1. Flo van Co

  Basecamp

  De kaart(en) moet je ook op de pc installeren, heb je dat gedaan? In Basecamp, in het menu kun je dan de geïnstalleerde kaarten onder "kaarten" aanvinken.
 2. Ik denk dat dit niet gaat gebeuren, is juist ontworpen om met de smartphone te doen, ook om vals spelen tegen te gaan (je moet immers in de buurt zijn om te kunnen antwoorden) N.b. Lab heeft wel een eigen icoon, maar staat dus niet op de bekende kaart, behalve van de app zelf natuurlijk
 3. Flo van Co

  wherigo

  Aanvulling is dat Wherigo niet in contact staat met de website, dat in tegenstelling tot de labcaches bijvoorbeeld. Je moet als afsluiting dus alsnog een found it loggen (met log tekst)
 4. Flo van Co

  Memory lane

  Even geduld? soms zit er wat vertraging op de lijn ;o)
 5. Flo van Co

  Trackable

  Ik denk dat het geen zin heeft, dat grabben. Al die verzonden berichten ten spijt geen reactie niets nada, en dan wel iets ondernemen als je je trackable terug hebt gegrabt. ...
 6. Flo van Co

  Trackable

  Leuke tip, maar nee, tb's blijven een bijzaak. Nogmaals door de acceptatie "het is niet anders" en daar "gewoon doorgaan"
 7. Flo van Co

  Trackable

  .... Ach dat valt nog wel mee, het merendeel van ons op precies deze wijze al vele jaren. Ook van alles geprobeerd mailen, bericht enz. maar geen van deze is hiermee los gekomen. De oplossing (hoe jammer ook): 1) Acceptatie 2) we beginnen er niet meer aan. Het is niet anders...
 8. Voor degene die het interessant vinden, Project GC houdt het aantal worden in een log van je / voor je bij:
 9. Dag JufM, Lastig om inderdaad met de huidige situatie een groepje kids iets anders te laten zien. In antwoord op je vraag, heb ik wat twijfel. Enerzijds doordat het een spel is waar wel wat huiswerk aan vooraf gaat, m.a.w. zomaar (zonder ervaring) met een groepje kinderen eraan beginnen lijkt me niet zo verstandig. Ik heb het als ouder / geocacher met een groepje kinderen dit wel gedaan, met een paar kinderen uit de klas van toen de basisschool, ik meen 4 kinderen extra met onze dochter er nog bij. Van te voren een route (multi) gekozen die ons ideaal leek, in het bos. Daar richt je geen schade aan, en kan makkelijk iets worden uitgelegd. In een stad, en zo'n (lijkt mij grote) groep gaat dat niet lukken. Een alternatief is mogelijk zelf aan de slag, met een eigen route en verstopte dingetjes. Succes, en vraag / post gerust!
 10. Hebben deze reviewers ook niet eerst in Nederland gereviewed?
 11. Krijg je ze wel in een lijst te zien (onder de knop geocaching)? Heb je een filter actief staan (knop zandfilter)?
 12. Hier sluit ik me bij aan... Peetee bedankt!
 13. In Map Source kun je door het selecteren van de gewenste te bezoeken caches, hierna de rechtermuis knop: "route maken met de geslecteerde waypoints" Met de pop-up die je dan krijgt, kun je de route aanpassen enz.
 14. Klopt maar is in gebruik veel vriendelijker (ondanks dat je meer kunt met Basecamp)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...