Spring naar bijdragen

Flo van Co

Leden
 • Aantal bijdragen

  324
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

Waardering in de gemeenschap

41 Uitstekend

Over Flo van Co

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  September 2011

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zeist

Recente profielbezoeken

1294 profielweergaven
 1. Werkt de functie niet meer? de laatste publicatie zou van de 4e mei zijn...
 2. Flo van Co

  Qr code geocaching

  Misschien ook wel zo prettig ook, je weet nooit wat voor website het is, en waar je vervolgens gehackt / getrackt wordt.
 3. Flo van Co

  Gps Kopen, Again...

  Dan denk ik dat een andere dan de Etrex eerder in aanmerking komt, deze is denk ik in de categorie "normaal" qua formaat te plaatsen. Helaas kan ik je dan ook niet verder helpen, maar ongetwijfeld met wat uitzoek werk dat het wel lukken gaat, en inderdaad andere criteria (zoals batterij / accupack) even in de gaten houden.
 4. Flo van Co

  Gps Kopen, Again...

  Al weer een paar jaar in gebruik, en tot op heden lukt zo ongeveer alles ermee. Gerelateerd aan bovenstaande, misschien ook van invloed hoe vaak je deze gebruikt... dagelijks / wekelijks / maandelijks.
 5. Flo van Co

  Gps Kopen, Again...

  Zo veel te kiezen... lastig. Bij deze 66i zie ik dat er een accu in zit, persoonlijk liever gewoon batterijen.
 6. Hé dit is precies wat ik bedoelde, zat net te zoeken hoe hierbij te komen. Hibje - dank, deze heb ik gelijk opgeslagen!
 7. Ja dat kan natuurlijk ook, maar hier hoefde ik alleen nog even achter GC... in te vullen. Ik zie nu ook dat de lijst gevonden is aangepast, ook daar mis ik wat. Voorheen met de oude lijst, zag je wanneer "een ander" hem gevonden heeft na mijn/onze found. Dat is er nu ook van af.
 8. Das jammer, ik gebruikte deze oude voor het intypen van een gearchiveerde GC code, en kwam zo direct op de (gearchiveerde) pagina ervan.
 9. Die werkt wel, maar het gaat om de uitlegpagina, hier kom je direct bij de inlogpagina..
 10. De link werkt niet.. * Is gerepareerd - Geoman -
 11. Project GC brengt ook mooie statistieken in beeld
 12. Je hoeft niet alles te vinden, een eerste indruk van aantal favorieten, listing en locatie verraden vaak al het wel/niet nut van het bezoeken van die cache. Verder zijn er wel degelijk uitzonderingen, er komen nog steeds mooie routes uit, nog steeds ontdekken we nieuwe plekken enz.
 13. Dat heet voorbereiding (bij ons); we kijken, selecteren van te voren welke multi en wat er verder eventueel nabij kan liggen, maar het hoefdoel is de route / wat er te zien is onderweg.
 14. Het leuke aan deze hobby is eigenlijk dat er voor ieder moment wel een passende cache te vinden is. Wat ik daarmee bedoel is dat de voorkeur voor ons uitgaat naar een mooie multi. Maar afhankelijk van beschikbare tijd, de weersomstandigheden verschilt de reisafstand / het reisdoel. 45 minuten rijden tot in de buurt enz. Dat zelfde geldt ook voor het soort (multi) een "wandel" of een "uitdagende", een "oude" of een "nieuwe" In de jaren dat wij op pad zijn, tja je ziet wel een verschil opkomen, dus waar het spel voorheen wat beter voorbereid werd, is met de komst van de
×
×
 • Nieuwe aanmaken...