Jump to content

Flo van Co

Leden
 • Content Count

  228
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Flo van Co last won the day on June 25

Flo van Co had the most liked content!

Community Reputation

24 Uitstekend

About Flo van Co

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  September 2011

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zeist

Recent Profile Visitors

781 profile views
 1. Of misschien is het al gedaan... heb je nog een oude versie?
 2. In aanvulling op Peetee: Heb je ook even "thuis" achter de pc / laptop gekeken, daar zie je soms meer dan in de app op de telefoon. Het valt me bijvoorbeeld op dat er disabled caches helemaal niet worden gepresenteerd in de app, die je op .com op de kaart wel kunt zien.
 3. Dank voor de poll.. op de één of andere manier zat ik hier op te wachten... We zijn met vakantie geweest in de Vogezen, en dat is qua geocachen toch een verhaaltje anders, en dat niet alleen de taal. Veel cache-leggers zijn daar gewoon slordig is onze indruk, NM meldingen worden amper opgevolgd, caches die meerdere malen niet worden gevonden worden niet gecontroleerd, en misschien nog wel het vervelendste is dat wij (veel multi's en ook Earth caches gedaan) op één na van niemand wat terug kregen op vragen of meldingen, dus ook niet over antwoorden van Earthcaches. Dit in andere landen (oostenrijk) ook wel gezien, in grote tegenstelling tot Nederland. Hier wordt flink gebezemd maar hoe moeilijk kan het zijn; of je verhelpt het probleem... óf je doet een write note met de reden waarom er nog even geen tijd voor is, volgens mij weerhoud dat nog best lang het archiveren.
 4. Dag Ed en welkom! Current is niet een bestand met Geocaches, maar is de huidige track voordat deze eventueel opgeslagen wordt (en dus afgesloten), deze dus gewoon laten staan. De van te voren geladen geocaches staan in de map GPX zelf, en zou je daarin kunnen verwijderen, maar zeker als beginner zou ik juist hier een mee proberen en verkennen voordat je groots aan de slag gaat. Alles verwijderen houdt natuurlijk ook in dat hij "leeg" is, eenvoudig nieuwe laden is natuurlijk de oplossing maar ik begrijp het misschien nog niet geheel. Veel plezier.
 5. Met de nieuwe kaart, moet je bij verschuiven ervan ook even op Dit gebied doorzoeken klikken. Anders zijn er ook geen caches zichtbaar, al dan niet gevonden.
 6. Wat volgens mij ook nog steeds werkt is (spel)zoeken aan te klikken en dan er eentje zoeken, als dat lukt mag je er vanuit gaan dat ze ook op de kaart verschijnen als je daar bent! Fijne vakantie!
 7. Hier ook niet anders met die bulten, maar nog wel een tip, doe altijd als je fietst een zonnebril op! Voorkomt vliegen en nu ook die haren mogelijk in je ogen.
 8. Aan het rijtje kun je inmiddels ook de Eikenprocessierups toevoegen, bah. Onzichtbaar zijn die haartjes, maar inmiddels uit ervaring de gevolgen, en ja... dat na een rondje op de fiets (geocachen) ja.
 9. 1) Ik zou deze niet gaan bezoeken; té beperkt 2) reeds beantwoord. En als verdere aanvulling, mensen (geocachers ook) lezen slecht, zien alleen een doosje staan op de kaart en gaan erop af, frustratie zal oplopen, mogelijk schade als gevolg, en dat wil je niet. Tip 1: gewone cache van maken, zeker omdat de locatie blijkbaar het bezoek waard is (waar het spel toch ook wel voor dient) en uiteraard in de listing vermelden dat deze het beste bezocht kan worden rond middernacht. Tip 2: áls je het dan toch écht creatief wil maken, voer tip 1 uit, en jouw idee als "dubbele bodem ofzo, krijg je een te discoveren tb te zien.... is dat wat?
 10. Nee harrie dat is het natuurlijk niet, maar het vervelende is dan wel dat ik dat iedere keer opnieuw moet indrukken na de kaart weer verschoven te hebben. Ook miste ik tot voor kort de plaatsingsdatum na één keer aanklikken, maar ik zie dat die nu wel is toegevoegd.
 11. Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar ik vind de oude kaart prettiger werken, iedere keer die knop "dit gebied doorzoeken" indrukken...
 12. Changed, no big issues but I rather prefer Dutch ;o)
 13. Sinds de upgrade gaat er iets mis met de datum stempel van plaatsen, na 24 uur staat er alleen nog maar .
 14. Bah, net zoals de hooikoorts die zich ook heeft aangediend. Beide té vroeg inderdaad.
 15. Buiten én niet veel later ook binnen... ja
×
×
 • Create New...