Spring naar bijdragen

Flo van Co

Leden
 • Aantal bijdragen

  164
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

14 Goed

Over Flo van Co

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  September 2011

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zeist

Recente profielbezoeken

346 profielweergaven
 1. Flo van Co

  De gevaren van de aanhoudende droogte

  Ik geloof er weinig van, veel mensen hebben hun koffers gepakt en zijn met vakantie en door de hoge temperatuur is het wandelen in de natuur ook beperkter geworden, ik denk dat deze factor meer bij draagt aan minder meldingen. De keren dat wij ons in het bos hebben gewaagd hebben we meerdere teken gehad bah.☹️
 2. Flo van Co

  Geocaching.com storing!

  Ben ik de enige... geen contact meer met .com?
 3. Flo van Co

  Zoeken met 2 jongens van 12 en 10

  Dan nog een paar kleine aanvullingen van mijn kant, en ja dat is persoonlijk: Geocachen is een middel - geen doel. Misschien lees ik het verkeerd, maar om de interesse van je zoon te wekken zie je dit als mogelijke oplossing, ik sluit het niet uit, maar denk dat het (zo) niet werkt. Praktisch omdat je maar "toestel" hebt, met z'n drieën, theoretisch omdat hij in een overigens leuke tussen leeftijd zit, met de middelbare school waarschijnlijk voor de deur dan komen hele andere interesses, ook de ontwikkeling van wat hij leuk vind zal snel veranderen, het "aangedragen" idee van GC klinkt dan ineens als opgedrongen. Ik hoop dat je het vat, succes.
 4. Flo van Co

  Zoeken met 2 jongens van 12 en 10

  Nou welkom dan op dit forum, en bij dit spel. Ook wij zijn ooit zo begonnen ... in Zeist, en dat was met de multi De Breul. Ik neem aan dat je al een account hebt aangemaakt, dan moet deze wel te vinden zijn. Tuurlijk kan je starten met een traditional (groen doosje), maar dit mist wat uitdaging (vinden wij dan), De Breul is (was) en onbekende plek, en brengt je bij een mooi einde d.m.v. meerdere punten met vragen te beantwoorden. Wij printen de listing / beschrijving nog steeds even uit, dat is makkelijker dan vanaf een scherm, ik heb géén mobiel voor gps daar kan ik je niet mee helpen. Succes en we lezen hier én daar wel hoe het gaat!
 5. Flo van Co

  rd coordinaten

  RD Tip: https://coord.info/GC7B6WX met uitleg
 6. Flo van Co

  Caches zien op map bij .com

  Hier met Firefox, na het openen van de kaart géén één cache, even uitzoomen en inzoomen en dan is alles er wel.
 7. Flo van Co

  Het Loggen Van Mijn Virtuele Cache

  Ja Barny misschien wel, ondanks het feit dat ik ook begrijp wat jij bedoelt, is / en kan je het niet meer veranderen, dit is 2018. Dat betekend niet dat je anno 2018 de kantjes er vanaf moet lopen, maar: -Een smartphone is niet te verbieden om te gebruiken om te cachen -Een ... koker is niet te verbieden enz. maar we hebben het hier over het loggen van een virtuele cache, en die nieuwe (anno 2017) versie heeft een iets hogere drempel gekregen dus on-topic, het is te waarderen van de co's dat die het hierbij toegepaste logboek controleren op correct loggen, net zoals in het veld zou moeten met de geschreven naam in het logboek.
 8. Flo van Co

  Het Loggen Van Mijn Virtuele Cache

  De tekst zie ik geen gekke of ontbrekende dingen. Ik zou wel bij de eigenschappen zeker het pictogram >10km toevoegen, ook dat deze met auto is te doen neem ik aan? Het aantal sterren voor de moeilijkheid is misschien ook te laag, dit vanwege het feit dat er best een afstand afgelegd moet worden. @Barny: Wat ik bedoel met spel spelen hoe het is bedoeld is het volgende, het maakt niet uit hoe je bij een cache komt (gps / smartphone / toeval) maar het logboek* voorzien van je (erin geschreven) naam, dit met respect voor de legger én voor de omgeving, en vervolgens een (mooie) log op .com! Het is niet zo moeilijk... *Indien het een cache is waarbij fysiek een logboek aanwezig is.
 9. Flo van Co

  Het Loggen Van Mijn Virtuele Cache

  Het is treurig te noemen dat het allemaal zo moet, maar ik ben bang dat het een afspiegeling is van de samenleving. Daarentegen, waardeer ik het wel dat je / men goed kijkt naar de logs, niet alleen bij een virtual op .com, maar ook in de logboekjes in het veld, jammer dat het nodig is, maar blijkbaar wil niet iedereen het spel spelen zoals het is bedoeld.
 10. Flo van Co

  Nieuwe Caches

  Volgens mij werkt het overzicht niet meer, de laatste zou 2 mei zijn gepubliceerd, daarna alleen nog maar 2 virtuals?
 11. Flo van Co

  geocaching.com offline?

  Dat aankondigen heb ik al een paar jaar niet meer gezien (op de site dan)...
 12. Flo van Co

  geocaching.com offline?

  Knappe storing... w.s. veel punten-scoorders voor Planetary Pursuit?!
 13. Flo van Co

  Het nieuwe forum is actief

  Gevonden, dank!
 14. Flo van Co

  Het nieuwe forum is actief

  Je reactie kwam als melding pop-up bericht, in windows, iets met die citatie uhhhh. ook handig ;o)
 15. Flo van Co

  Het nieuwe forum is actief

  Dan toch even een tip: Het is nu even terugschakelen vanuit het forum terug naar .nl. Dit doe ik graag bijvoorbeeld voor het overzicht van nieuwe geocaches, een link (bovenaan) ontbreekt waardoor het net 2 aparte werelden zijn.
×