Jump to content

Flo van Co

Leden
 • Content Count

  249
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  12

Flo van Co last won the day on September 22 2019

Flo van Co had the most liked content!

Community Reputation

28 Uitstekend

About Flo van Co

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  September 2011

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zeist

Recent Profile Visitors

917 profile views
 1. Misschien verstandig om er dan eerst een pdf van te maken, die te controleren alvorens af te drukken?!
 2. Ook de verzameling banners in het profiel was er vol mee Ik heb de hele handel er maar uitgegooid, ziet er een stuk beter uit...
 3. Tuurlijk, geen probleem. Wij gebruiken de 35 maar het verschil is niet groot meen ik.
 4. Ja dat kan zeker, onder het menu via pictogram Geocaches kan je deze daarna loggen als gevonden, de gps telt inderdaad zelf dan die gevonden caches op, en geeft dit weer. Deze methode van (found) loggen staat los van het loggen op .com en de daar weer gegeven founds. N.b. in dat menu kun je door middel van klikken op het trechtersymbool ook nog filters instellen waarbij je de gevonden caches wel / niet laat weergeven op de kaart.
 5. Dat ervaar ik ook, met de touch 35, meestal maakt het niet zoveel meer uit, maar het overkomt mij ook dat ik dan weer opnieuw moet laten navigeren naar het punt waar ik naar toe wilde. Wat ook een praktische oplossing is, om het gekozen punt even aan te raken met het scherm, op basis van de menu weergave kan je bovenin aan laten geven hoeveel meter je er nog vanaf bent.. Dat is lastig om te bepalen, een beetje ermee spelen biedt uitkomst, als (goed) begin eerst even het menu instellen, en dan kun je bijvoorbeeld meerdere profielen aanmaken, ook met bepaalde kaarten aan óf uit. Welke te mijden is ook handig om te bepalen, net zoals route via de weg enz enz. Laat maar horen als er meer vragen zijn!
 6. Ook ons heeft het al vele leuke dingen laten zien, en bracht ons op plekken waar we anders zo aan voorbij waren gereden. Dat zijn de mooie bossen, maar ook niet te vergeten historische plekken. De gps zelf gekocht eigenlijk voor op de fiets als navigatie, en zo GC ontdekt. De eerste een multi, en dat is als favoriet altijd gebleven.
 7. Of misschien is het al gedaan... heb je nog een oude versie?
 8. In aanvulling op Peetee: Heb je ook even "thuis" achter de pc / laptop gekeken, daar zie je soms meer dan in de app op de telefoon. Het valt me bijvoorbeeld op dat er disabled caches helemaal niet worden gepresenteerd in de app, die je op .com op de kaart wel kunt zien.
 9. Dank voor de poll.. op de één of andere manier zat ik hier op te wachten... We zijn met vakantie geweest in de Vogezen, en dat is qua geocachen toch een verhaaltje anders, en dat niet alleen de taal. Veel cache-leggers zijn daar gewoon slordig is onze indruk, NM meldingen worden amper opgevolgd, caches die meerdere malen niet worden gevonden worden niet gecontroleerd, en misschien nog wel het vervelendste is dat wij (veel multi's en ook Earth caches gedaan) op één na van niemand wat terug kregen op vragen of meldingen, dus ook niet over antwoorden van Earthcaches. Dit in andere landen (oostenrijk) ook wel gezien, in grote tegenstelling tot Nederland. Hier wordt flink gebezemd maar hoe moeilijk kan het zijn; of je verhelpt het probleem... óf je doet een write note met de reden waarom er nog even geen tijd voor is, volgens mij weerhoud dat nog best lang het archiveren.
 10. Dag Ed en welkom! Current is niet een bestand met Geocaches, maar is de huidige track voordat deze eventueel opgeslagen wordt (en dus afgesloten), deze dus gewoon laten staan. De van te voren geladen geocaches staan in de map GPX zelf, en zou je daarin kunnen verwijderen, maar zeker als beginner zou ik juist hier een mee proberen en verkennen voordat je groots aan de slag gaat. Alles verwijderen houdt natuurlijk ook in dat hij "leeg" is, eenvoudig nieuwe laden is natuurlijk de oplossing maar ik begrijp het misschien nog niet geheel. Veel plezier.
 11. Met de nieuwe kaart, moet je bij verschuiven ervan ook even op Dit gebied doorzoeken klikken. Anders zijn er ook geen caches zichtbaar, al dan niet gevonden.
 12. Wat volgens mij ook nog steeds werkt is (spel)zoeken aan te klikken en dan er eentje zoeken, als dat lukt mag je er vanuit gaan dat ze ook op de kaart verschijnen als je daar bent! Fijne vakantie!
 13. Hier ook niet anders met die bulten, maar nog wel een tip, doe altijd als je fietst een zonnebril op! Voorkomt vliegen en nu ook die haren mogelijk in je ogen.
 14. Aan het rijtje kun je inmiddels ook de Eikenprocessierups toevoegen, bah. Onzichtbaar zijn die haartjes, maar inmiddels uit ervaring de gevolgen, en ja... dat na een rondje op de fiets (geocachen) ja.
 15. 1) Ik zou deze niet gaan bezoeken; té beperkt 2) reeds beantwoord. En als verdere aanvulling, mensen (geocachers ook) lezen slecht, zien alleen een doosje staan op de kaart en gaan erop af, frustratie zal oplopen, mogelijk schade als gevolg, en dat wil je niet. Tip 1: gewone cache van maken, zeker omdat de locatie blijkbaar het bezoek waard is (waar het spel toch ook wel voor dient) en uiteraard in de listing vermelden dat deze het beste bezocht kan worden rond middernacht. Tip 2: áls je het dan toch écht creatief wil maken, voer tip 1 uit, en jouw idee als "dubbele bodem ofzo, krijg je een te discoveren tb te zien.... is dat wat?
×
×
 • Create New...