Spring naar bijdragen

Flo van Co

Leden
 • Aantal bijdragen

  184
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  7

Waardering in de gemeenschap

19 Goed

Over Flo van Co

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  September 2011

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zeist

Recente profielbezoeken

397 profielweergaven
 1. Flo van Co

  14 september: Stapsgewijze uitrol Nieuwe cachekaart

  Hier een DNF... melding ;o)
 2. Flo van Co

  14 september: Stapsgewijze uitrol Nieuwe cachekaart

  Beetje onduidelijk is wie wanneer aan de beurt is, ik heb iig op de link geklikt en krijg een DNF melding, op basis van bovenstaande denk ik dat het wel een verbetering is.
 3. Flo van Co

  Naar GPS zenden is verdwenen op cache site ,want is hier aan de hand.?

  Juist dit soort berichten zouden m.i. ook thuis horen in de wekelijkse e-mail, ik lees die wel, maar ga niet iedere week eens koekeloeren bij de release notes.
 4. Flo van Co

  Naar GPS zenden is verdwenen op cache site ,want is hier aan de hand.?

  Even gekeken en ik denk dat ik er eigenlijk wel blij mee ben, zelfs rechtstreeks vanaf de kaart kan ik nu de gpx file opslaan... Maar een berichtje had misschien wel zo netjes geweest ja.
 5. Nee natuurlijk niet, ik denk dat die vraag onmogelijk te beantwoorden is. Maar de vraag wat is een echte Geocache misschien des te meer te beantwoorden...
 6. Dat hele dankzij... dat is natuurlijk nog steeds zo en moet graag zo blijven, maar ik denk dat de reden van minder fanatiek zijn, kritischer geworden zijn etc. ook ligt aan het feit dat een cache (met name inderdaad de traditional en zeker de mystery) niet meer een mooi plekje laat zien, maar is veranderd in een punt, dat zal vroeger ook wel zo zijn geweest, alleen is de verhouding wat in onbalans.
 7. Flo van Co

  Geocaching.be

  Geen idee, het heeft nu geen zin om op .be een draadje te starten, maar wie weet dat er toch geïnteresseerden zijn, maar dit helpt niet echt de taalstrijd... dat begrijp ik ook ;o)
 8. Flo van Co

  Geocaching.be

  .nl uitbreiden met vlaams deel .be nog een optie?
 9. Die vraag is gelukkig nooit helemaal met ja of nee te beantwoorden. Persoonlijk vind ik dat door voorselectie een hoop rommel links te laten liggen mogelijk is. Wel valt me nog wat anders op; en dat is dat het aantal geocachers terug lijkt te lopen, is niet perse erg, maar wel hier aan gerelateerd?!?
 10. Flo van Co

  Hellup code gevonden maar wat nu?

  UTM
 11. Flo van Co

  Wat neem je mee op Geocaching

  -Reservebatterijen
 12. Flo van Co

  De gevaren van de aanhoudende droogte

  Ik geloof er weinig van, veel mensen hebben hun koffers gepakt en zijn met vakantie en door de hoge temperatuur is het wandelen in de natuur ook beperkter geworden, ik denk dat deze factor meer bij draagt aan minder meldingen. De keren dat wij ons in het bos hebben gewaagd hebben we meerdere teken gehad bah.☹️
 13. Flo van Co

  Geocaching.com storing!

  Ben ik de enige... geen contact meer met .com?
 14. Flo van Co

  Zoeken met 2 jongens van 12 en 10

  Dan nog een paar kleine aanvullingen van mijn kant, en ja dat is persoonlijk: Geocachen is een middel - geen doel. Misschien lees ik het verkeerd, maar om de interesse van je zoon te wekken zie je dit als mogelijke oplossing, ik sluit het niet uit, maar denk dat het (zo) niet werkt. Praktisch omdat je maar "toestel" hebt, met z'n drieën, theoretisch omdat hij in een overigens leuke tussen leeftijd zit, met de middelbare school waarschijnlijk voor de deur dan komen hele andere interesses, ook de ontwikkeling van wat hij leuk vind zal snel veranderen, het "aangedragen" idee van GC klinkt dan ineens als opgedrongen. Ik hoop dat je het vat, succes.
 15. Flo van Co

  Zoeken met 2 jongens van 12 en 10

  Nou welkom dan op dit forum, en bij dit spel. Ook wij zijn ooit zo begonnen ... in Zeist, en dat was met de multi De Breul. Ik neem aan dat je al een account hebt aangemaakt, dan moet deze wel te vinden zijn. Tuurlijk kan je starten met een traditional (groen doosje), maar dit mist wat uitdaging (vinden wij dan), De Breul is (was) en onbekende plek, en brengt je bij een mooi einde d.m.v. meerdere punten met vragen te beantwoorden. Wij printen de listing / beschrijving nog steeds even uit, dat is makkelijker dan vanaf een scherm, ik heb géén mobiel voor gps daar kan ik je niet mee helpen. Succes en we lezen hier én daar wel hoe het gaat!
×