Jump to content

Flo van Co

Leden
 • Content Count

  219
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  11

Flo van Co last won the day on June 25

Flo van Co had the most liked content!

Community Reputation

23 Uitstekend

About Flo van Co

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  September 2011

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zeist

Recent Profile Visitors

732 profile views
 1. Wat volgens mij ook nog steeds werkt is (spel)zoeken aan te klikken en dan er eentje zoeken, als dat lukt mag je er vanuit gaan dat ze ook op de kaart verschijnen als je daar bent! Fijne vakantie!
 2. Hier ook niet anders met die bulten, maar nog wel een tip, doe altijd als je fietst een zonnebril op! Voorkomt vliegen en nu ook die haren mogelijk in je ogen.
 3. Aan het rijtje kun je inmiddels ook de Eikenprocessierups toevoegen, bah. Onzichtbaar zijn die haartjes, maar inmiddels uit ervaring de gevolgen, en ja... dat na een rondje op de fiets (geocachen) ja.
 4. 1) Ik zou deze niet gaan bezoeken; té beperkt 2) reeds beantwoord. En als verdere aanvulling, mensen (geocachers ook) lezen slecht, zien alleen een doosje staan op de kaart en gaan erop af, frustratie zal oplopen, mogelijk schade als gevolg, en dat wil je niet. Tip 1: gewone cache van maken, zeker omdat de locatie blijkbaar het bezoek waard is (waar het spel toch ook wel voor dient) en uiteraard in de listing vermelden dat deze het beste bezocht kan worden rond middernacht. Tip 2: áls je het dan toch écht creatief wil maken, voer tip 1 uit, en jouw idee als "dubbele bodem ofzo, krijg je een te discoveren tb te zien.... is dat wat?
 5. Nee harrie dat is het natuurlijk niet, maar het vervelende is dan wel dat ik dat iedere keer opnieuw moet indrukken na de kaart weer verschoven te hebben. Ook miste ik tot voor kort de plaatsingsdatum na één keer aanklikken, maar ik zie dat die nu wel is toegevoegd.
 6. Ik weet niet hoe jullie erover denken, maar ik vind de oude kaart prettiger werken, iedere keer die knop "dit gebied doorzoeken" indrukken...
 7. Changed, no big issues but I rather prefer Dutch ;o)
 8. Sinds de upgrade gaat er iets mis met de datum stempel van plaatsen, na 24 uur staat er alleen nog maar .
 9. Bah, net zoals de hooikoorts die zich ook heeft aangediend. Beide té vroeg inderdaad.
 10. Buiten én niet veel later ook binnen... ja
 11. Flo van Co

  403 error

  Het ziet er ook wat anders uit, de post op het forum is niet meer te zien van welk tijdstip de (laatste) post is geplaatst... Edit: nu nog eens de pagina laden weer wel....raaarrrrrrr
 12. Zou dit dan toch van invloed zijn: Bericht NOS En verklaren waarom ook wij vandaag door de huizen heen wandelden:
 13. Alles kan defect raken / kan worden gestoord etc. ... maar kan het misschien aan de weersomstandigheden liggen? (bewolkt)
 14. Was dat inlogscherm van de hackers óf van de provider die de site heeft geblokkeerd?
×
×
 • Create New...