Spring naar bijdragen

Viervoeter

Leden
 • Aantal bijdragen

  72
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

8 Neutraal

Over Viervoeter

 • Verjaardag 06-11-1969

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  2010: eTrex Vista HCx | 2020: eTrex 22x
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sinds 3 juni 2010
 • Twitter
  @4voeter

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  N 52 00.521 E 005 04.184

Recente profielbezoeken

4141 profielweergaven
 1. Is er misschien ook bekend hoeveel tekens een concept log mag bevatten?
 2. @Fabian ik heb je ook een persoonlijk bericht gestuurd.
 3. Let op de voetnoot in het formulier!! Een traditional zijn ze dus niet blij mee.
 4. Let op de voetnoot in het formulier!! Een traditional zijn ze dus niet blij mee.
 5. Ik heb een gebruiksovereenkomst in 2017 en in 2019 ontvangen. Het enige verschil is de naam van de de persoon die namens de stichting van het Utrechts Landschap ondertekend. Eens zien of het lukt de versie van 2019 hier te plaatsen. GEBRUIKSOVEREENKOMST plaatsing Cache voor GPS - INVULVOORBEELD_v1.doc
 6. Zelf heb ik een document, maar moet zeggen deze is al enkele jaren oud, van Utrechts Landschap dat bedoeld is voor het aanvragen van voor plaatsen van geocaches. Ze accepteren enkel multi caches! (heel fijn ) en geen traditionele caches. Nu ik hun pagina af speur kan ik dat document helaas nergens vinden. Ik kan je vertellen dat zodra het een Landgoed is ze niet meer accoord gaan met plaatsen van geocaches. Zo had ik een toestemming voor Landgoed Sandwijck in De Bilt. Maar zodra er een vrijwilliger lucht van kreeg werd mijn toestemming gewoon ingetrokken. Helaas kon ik de multi met 2 fysieke puzzeltjes en verder virtuele punten opdoeken en weer opruimen vlak voor het online laten gaan. Mocht je dat document willen ontvangen Fabian, laat maar weten dan zoek ik het voor je op.
 7. Jammer dat het bij het overzicht van de reviewers er nog niet bij staat. Ik heb ze 6 maanden terug geinformeerd en documenten gestuurd over hoe het bij Utrechts Landschap werkt. Maar aan de andere kant..... Utrechts Landschap is, zoals ik heb ervaren, wat onvoorspelbaar.
 8. Ze wisten het al....... en dan meld hij dan net pas, om 5:50 uur.
 9. Mag ik er dan ook op wijzen dat het volgende event niet vermeld is op de kalender? GEOPOLY-Event dit vind plaats op zondag 18 maart.
 10. Ik zie dat ik nu antwoord terug heb, want uiteraard melde ik dat ik niet de enige ben met dit probleem. Had het namelijk ook al bij anderen nagevraagd. Dus ik ga maar proberen in mijn slechte engelse taal uit te leggen hoe ik print. Snap niet dat dit zou moeten want het is toch een logische weg hoe je moet printen.
 11. Ik doe graag multi's en neem daar het liefste een uitgeprinte pagina mee. De functie Print: No Logs gebruik ik daarvoor. Ja, ik weet het, het is ouderwets in deze tijd. Maar zo werkt het toch het beste. Mijn probleem is dat bij het printen de coordinaten die in de listing staan gegeven in de Aditional Waypoints worden niet gegeven bij de printweergave. Natuurlijk heb ik het al op meerdere manieren geprobeerd, zelfs op een totaal andere pc op een andere locatie, dus een ander ip nummer. Daarna de helpdesk aangeschreven van GC en dit probleem gemeld en vermeld wat ik al geprobeerd heb. Het antwoord was dat ik de cookies moet verwijderen. Vreemd. Hoe komen die dan ook op een andere pc met ander ip nr Maar goed ik verwijder alle cookies e.d. maar ik heb nog steeds hetzelfde resultaat. Wat kan ik nu nog doen??
 12. Vorig jaar verscheen een cito nog wel op de eventkalender nu niet meer? Kan dat hersteld worden? Graag wil ik de volgende cito op de kalender zien: De Vuursche het is op 10 maart 2018 in de ochtend.
 13. Viervoeter

  Profiel /banners

  in Chrome werkt het prima. Het staat achter het tabblad 'about' bij de nieuwe layout. Bij de oude layout is het direct zichtbaar op de profiel pagina.
 14. Gekleurde tekst in logjes gaat al heel lang niet meer. Alleen de kleur groen kan nog dat doe je met quote of H3. De tekst wordt dan gecentreerd en als je de optie H3 kiest wordt alles in capital letters weer gegeven.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...