Spring naar bijdragen

Viervoeter

Leden
 • Aantal bijdragen

  48
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Viervoeter

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 11/06/1969

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  eTrex Vista HCx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sinds 3 juni 2010

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  N 52 00.521 E 005 04.184
 1. Viervoeter

  Printen pagina lukt niet met additional waypoints

  Ze wisten het al....... en dan meld hij dan net pas, om 5:50 uur.
 2. Viervoeter

  Cito's niet vermeld op de Eventkalender

  Mag ik er dan ook op wijzen dat het volgende event niet vermeld is op de kalender? GEOPOLY-Event dit vind plaats op zondag 18 maart.
 3. Viervoeter

  Printen pagina lukt niet met additional waypoints

  Ik zie dat ik nu antwoord terug heb, want uiteraard melde ik dat ik niet de enige ben met dit probleem. Had het namelijk ook al bij anderen nagevraagd. Dus ik ga maar proberen in mijn slechte engelse taal uit te leggen hoe ik print. Snap niet dat dit zou moeten want het is toch een logische weg hoe je moet printen.
 4. Ik doe graag multi's en neem daar het liefste een uitgeprinte pagina mee. De functie Print: No Logs gebruik ik daarvoor. Ja, ik weet het, het is ouderwets in deze tijd. Maar zo werkt het toch het beste. Mijn probleem is dat bij het printen de coordinaten die in de listing staan gegeven in de Aditional Waypoints worden niet gegeven bij de printweergave. Natuurlijk heb ik het al op meerdere manieren geprobeerd, zelfs op een totaal andere pc op een andere locatie, dus een ander ip nummer. Daarna de helpdesk aangeschreven van GC en dit probleem gemeld en vermeld wat ik al geprobeerd heb. Het antwoord was dat ik de cookies moet verwijderen. Vreemd. Hoe komen die dan ook op een andere pc met ander ip nr Maar goed ik verwijder alle cookies e.d. maar ik heb nog steeds hetzelfde resultaat. Wat kan ik nu nog doen??
 5. Viervoeter

  Cito's niet vermeld op de Eventkalender

  Vorig jaar verscheen een cito nog wel op de eventkalender nu niet meer? Kan dat hersteld worden? Graag wil ik de volgende cito op de kalender zien: De Vuursche het is op 10 maart 2018 in de ochtend.
 6. Viervoeter

  Profiel /banners

  in Chrome werkt het prima. Het staat achter het tabblad 'about' bij de nieuwe layout. Bij de oude layout is het direct zichtbaar op de profiel pagina.
 7. Viervoeter

  Geocache Kaart

  Sinds vandaag ontdekte ik dat ook. Op de site van een cache is altijd een overzichtskaart te zien van waar de cache ligt en/of start. Dat kaartje is bij mij grijs.
 8. Viervoeter

  Papierloos Geocachen

  Hoe maak je een pdf van de cache-pagina om daarna op mijn (android) tablet te zetten?
 9. Viervoeter

  Valse Logjes

  Dat is precies wat ik ook recent nog gedaan heb. Mijn logjes terug lezen en herinneringen op halen.
 10. Viervoeter

  Garmin Etrex 30 Versus Dakota 20

  Ik gebruik een etrex en kan enorm handig met het pookje overweg. Laatst had ik de dakota van een vriend even in gebruik en ik kon maar niet wennen aan de manier van navigeren op het schermpje. (touchscreen) Ik heb een smartphone (die ik niet gebruik voor deze hobby) waar ik wel enorm handig ben met de touchscreen, daarom snapte ook niet waarom ik de dakota gps niet goed kon bedienen. Tot zo ver mijn ervaring en verschil die ik ondervond tussen een etrex en een dakota. Succes met je keuze en veel plezier met deze hobby. Viervoeter
 11. Eén stap voorwaarts kan het begin van een wandeling zijn.

 12. Viervoeter

  Landschap Overijssel Zoekt Geocachers!

  Precies op die dag zijn wij onderweg van N'gein naar Twente. Niet dat ik daar een cache ga leggen, maar het lijkt me zo ie zo een hele ervaring om bij zo een gelegenheid aanwezig te zijn. Goed initiatief! Wie weet kan ik bij een volgend bezoek aan deze prachtige omgeving vers gelegde caches bezoeken. Maar goed met de nu al aanwezige caches heb ik nog genoeg te doen.
 13. Goed lezen en kijken. Ik dacht dat alleen ik daar moeite mee had.

  1. W2AP

   W2AP

   Dat dacht je maar! Wie heeft zich nu al niet inmiddels een keer of -tig voor z'n kop geslagen vanwege een verkeerd om ingevuld coord. Om maar iets te noemen :D

×