Jump to content

Viervoeter

Leden
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

3 Neutraal

About Viervoeter

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 11/06/1969

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  eTrex Vista HCx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sinds 3 juni 2010

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  N 52 00.521 E 005 04.184

Recent Profile Visitors

3,443 profile views
 1. Ze wisten het al....... en dan meld hij dan net pas, om 5:50 uur.
 2. Mag ik er dan ook op wijzen dat het volgende event niet vermeld is op de kalender? GEOPOLY-Event dit vind plaats op zondag 18 maart.
 3. Ik zie dat ik nu antwoord terug heb, want uiteraard melde ik dat ik niet de enige ben met dit probleem. Had het namelijk ook al bij anderen nagevraagd. Dus ik ga maar proberen in mijn slechte engelse taal uit te leggen hoe ik print. Snap niet dat dit zou moeten want het is toch een logische weg hoe je moet printen.
 4. Ik doe graag multi's en neem daar het liefste een uitgeprinte pagina mee. De functie Print: No Logs gebruik ik daarvoor. Ja, ik weet het, het is ouderwets in deze tijd. Maar zo werkt het toch het beste. Mijn probleem is dat bij het printen de coordinaten die in de listing staan gegeven in de Aditional Waypoints worden niet gegeven bij de printweergave. Natuurlijk heb ik het al op meerdere manieren geprobeerd, zelfs op een totaal andere pc op een andere locatie, dus een ander ip nummer. Daarna de helpdesk aangeschreven van GC en dit probleem gemeld en vermeld wat ik al geprobeerd heb. Het antwoord was dat ik de cookies moet verwijderen. Vreemd. Hoe komen die dan ook op een andere pc met ander ip nr Maar goed ik verwijder alle cookies e.d. maar ik heb nog steeds hetzelfde resultaat. Wat kan ik nu nog doen??
 5. Vorig jaar verscheen een cito nog wel op de eventkalender nu niet meer? Kan dat hersteld worden? Graag wil ik de volgende cito op de kalender zien: De Vuursche het is op 10 maart 2018 in de ochtend.
 6. in Chrome werkt het prima. Het staat achter het tabblad 'about' bij de nieuwe layout. Bij de oude layout is het direct zichtbaar op de profiel pagina.
 7. Gekleurde tekst in logjes gaat al heel lang niet meer. Alleen de kleur groen kan nog dat doe je met quote of H3. De tekst wordt dan gecentreerd en als je de optie H3 kiest wordt alles in capital letters weer gegeven.
 8. Het hebben van vrienden op geocaching.com had 0,0 voordelen voorheen. Nu doen ze er eindelijk iets mee is het voor veel mensen nog niet goed. Ik vind dit zelf juist een goede toevoeging. vriendjes op gc punt com heeft wel nut voor mij in het veld. zo weet ik via het online logboek wie van de 'vriendjes' de betreffende cache al gevonden heeft. Soms geeft hun schrijfsel al veel info die ik op dat moment kan gebruiken. Maar .......die logjes in een 'time-line' op MIJN account pagina van gc punt com vind ik echt onnodig! Op die wijze hoef ik diezelfde 'vriendjes' nu ook weer niet te stalken. Hoef dus echt niet exact te weten welke trajecten ze vandaag weer afgelegd hebben.
 9. Sinds vandaag ontdekte ik dat ook. Op de site van een cache is altijd een overzichtskaart te zien van waar de cache ligt en/of start. Dat kaartje is bij mij grijs.
 10. Hoe maak je een pdf van de cache-pagina om daarna op mijn (android) tablet te zetten?
 11. Dat is precies wat ik ook recent nog gedaan heb. Mijn logjes terug lezen en herinneringen op halen.
 12. Ik gebruik een etrex en kan enorm handig met het pookje overweg. Laatst had ik de dakota van een vriend even in gebruik en ik kon maar niet wennen aan de manier van navigeren op het schermpje. (touchscreen) Ik heb een smartphone (die ik niet gebruik voor deze hobby) waar ik wel enorm handig ben met de touchscreen, daarom snapte ook niet waarom ik de dakota gps niet goed kon bedienen. Tot zo ver mijn ervaring en verschil die ik ondervond tussen een etrex en een dakota. Succes met je keuze en veel plezier met deze hobby. Viervoeter
 13. Bedankt Technetium. Alle linkjes die ik graag wil heb ik nu bewaard. Wat een leuke tool is dat op jouw GC profiel.
 14. Klopt ik mis als, basic member, wel wat zoek mogelijkheden. Ik vond het altijd leuk om op provincie te zoeken. Dan zie je altijd de meest nieuw uitgekomen cache's bovenaan de lijst. Dat kan ik nu dus niet meer met deze wijziging De link om via in de provincie Utrecht te zoeken heb ik als favoriet bewaard, maar die van de andere provincie's heb ik nooit als bewaard. Ik ga die tip van Zendmasters eens proberen.
×
×
 • Create New...