Jump to content

Viervoeter

Leden
 • Content Count

  51
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by Viervoeter

 1. Ze wisten het al....... en dan meld hij dan net pas, om 5:50 uur.
 2. Mag ik er dan ook op wijzen dat het volgende event niet vermeld is op de kalender? GEOPOLY-Event dit vind plaats op zondag 18 maart.
 3. Ik zie dat ik nu antwoord terug heb, want uiteraard melde ik dat ik niet de enige ben met dit probleem. Had het namelijk ook al bij anderen nagevraagd. Dus ik ga maar proberen in mijn slechte engelse taal uit te leggen hoe ik print. Snap niet dat dit zou moeten want het is toch een logische weg hoe je moet printen.
 4. Ik doe graag multi's en neem daar het liefste een uitgeprinte pagina mee. De functie Print: No Logs gebruik ik daarvoor. Ja, ik weet het, het is ouderwets in deze tijd. Maar zo werkt het toch het beste. Mijn probleem is dat bij het printen de coordinaten die in de listing staan gegeven in de Aditional Waypoints worden niet gegeven bij de printweergave. Natuurlijk heb ik het al op meerdere manieren geprobeerd, zelfs op een totaal andere pc op een andere locatie, dus een ander ip nummer. Daarna de helpdesk aangeschreven van GC en dit probleem gemeld en vermeld wat ik al geprobeerd heb. Het antwoord was dat ik de cookies moet verwijderen. Vreemd. Hoe komen die dan ook op een andere pc met ander ip nr Maar goed ik verwijder alle cookies e.d. maar ik heb nog steeds hetzelfde resultaat. Wat kan ik nu nog doen??
 5. Vorig jaar verscheen een cito nog wel op de eventkalender nu niet meer? Kan dat hersteld worden? Graag wil ik de volgende cito op de kalender zien: De Vuursche het is op 10 maart 2018 in de ochtend.
 6. in Chrome werkt het prima. Het staat achter het tabblad 'about' bij de nieuwe layout. Bij de oude layout is het direct zichtbaar op de profiel pagina.
 7. Gekleurde tekst in logjes gaat al heel lang niet meer. Alleen de kleur groen kan nog dat doe je met quote of H3. De tekst wordt dan gecentreerd en als je de optie H3 kiest wordt alles in capital letters weer gegeven.
 8. Het hebben van vrienden op geocaching.com had 0,0 voordelen voorheen. Nu doen ze er eindelijk iets mee is het voor veel mensen nog niet goed. Ik vind dit zelf juist een goede toevoeging. vriendjes op gc punt com heeft wel nut voor mij in het veld. zo weet ik via het online logboek wie van de 'vriendjes' de betreffende cache al gevonden heeft. Soms geeft hun schrijfsel al veel info die ik op dat moment kan gebruiken. Maar .......die logjes in een 'time-line' op MIJN account pagina van gc punt com vind ik echt onnodig! Op die wijze hoef ik diezelfde 'vriendjes' nu ook weer niet te stalken. Hoef dus echt niet exact te weten welke trajecten ze vandaag weer afgelegd hebben.
 9. Sinds vandaag ontdekte ik dat ook. Op de site van een cache is altijd een overzichtskaart te zien van waar de cache ligt en/of start. Dat kaartje is bij mij grijs.
 10. Hoe maak je een pdf van de cache-pagina om daarna op mijn (android) tablet te zetten?
 11. Dat is precies wat ik ook recent nog gedaan heb. Mijn logjes terug lezen en herinneringen op halen.
 12. Ik gebruik een etrex en kan enorm handig met het pookje overweg. Laatst had ik de dakota van een vriend even in gebruik en ik kon maar niet wennen aan de manier van navigeren op het schermpje. (touchscreen) Ik heb een smartphone (die ik niet gebruik voor deze hobby) waar ik wel enorm handig ben met de touchscreen, daarom snapte ook niet waarom ik de dakota gps niet goed kon bedienen. Tot zo ver mijn ervaring en verschil die ik ondervond tussen een etrex en een dakota. Succes met je keuze en veel plezier met deze hobby. Viervoeter
 13. Bedankt Technetium. Alle linkjes die ik graag wil heb ik nu bewaard. Wat een leuke tool is dat op jouw GC profiel.
 14. Klopt ik mis als, basic member, wel wat zoek mogelijkheden. Ik vond het altijd leuk om op provincie te zoeken. Dan zie je altijd de meest nieuw uitgekomen cache's bovenaan de lijst. Dat kan ik nu dus niet meer met deze wijziging De link om via in de provincie Utrecht te zoeken heb ik als favoriet bewaard, maar die van de andere provincie's heb ik nooit als bewaard. Ik ga die tip van Zendmasters eens proberen.
 15. Eén stap voorwaarts kan het begin van een wandeling zijn.

 16. Precies op die dag zijn wij onderweg van N'gein naar Twente. Niet dat ik daar een cache ga leggen, maar het lijkt me zo ie zo een hele ervaring om bij zo een gelegenheid aanwezig te zijn. Goed initiatief! Wie weet kan ik bij een volgend bezoek aan deze prachtige omgeving vers gelegde caches bezoeken. Maar goed met de nu al aanwezige caches heb ik nog genoeg te doen.
 17. Goed lezen en kijken. Ik dacht dat alleen ik daar moeite mee had.

  1. W2AP

   W2AP

   Dat dacht je maar! Wie heeft zich nu al niet inmiddels een keer of -tig voor z'n kop geslagen vanwege een verkeerd om ingevuld coord. Om maar iets te noemen :D

 18. Nu vraag ik me af of je echt een email-bericht krijgt als een cache-eigenaar een log online verwijderd. Weet iemand dat?
 19. Grrrrr wel 40 x aangeklopt maar nog niet binnen gelaten.

 20. De chat niet te betreden? :(

  1. Viervoeter

   Viervoeter

   Het is me rond 23u gisteren uiteindelijk gelukt :)

   ''Gewoon stug volhouden.''

 21. Zou het niet fijn zijn als ze die lelijke edit regel in n logje iets anders presenteren? Samen met Geebheart heb ik daar net over gesproken. Soms kom je nl. tot ontdekking dat je logje iets aangepast zou moeten worden om wat voor rede dan ook. Wij vinden die edit regel zo lelijk. Het zou misschien wat simpeler en minder lelijk kunnen. bv. edit @ 16-11-10 by Viervoeter Ik was al van plan om hulp te gaan vragen in de engelse taal om een voorstel in de feedback hierover te schrijven maar nu ik jouw idee zie n.e.n. schrijf ik het hier maar even onder.
 22. Mijn stem: "Vind het niets" Ik ben iemand die niet veel [tot op heden] schrijft in dit forum maar vooral veeeeel leest. Ik heb wel de mogelijkheid dus om te stemmen op iemands reactie met - of + . Het is toch niet reëel om nooit wat te schrijven en wel te plussen en te minnen. Die + en - voor een reactie had ik al wel gezien maar had geen idee hoe het in iemands profiel zichtbaar is. Nu ik dit eens heb bekeken kan ik vertellen dat dit wel op een vreemde manier gepresenteerd wordt in een profiel. Op een ander forum heb ik eens gezien dat je aan kan geven dat een reactie je tot de juiste oplossing geholpen heeft. Dat vond ik pas zinning. Het is dan nl. een kwestie van zoeken naar de vraag die je zelf ook hebt en zien of er aangegeven is of de vraag opgelost is. Zeer handig. Maar dat is een forum over een heel ander onderwerp waar de meeste bezoekers alleen maar zoeken naar bepaalde antwoorden. Dat is hier niet aan de orde, dus ook niet mogelijk voor dit forum. Laat een ieder gewoon schrijven hier in dit forum zodat anderen kunnen lezen en zelf kunnen beoordelen wat ze er mee willen. Zwijgen óf een reactie schrijven lijkt me beter. Laat die + en - optie maar weg.
 23. yes! vanavond heerlijk weer in de chat :D

×
×
 • Create New...