Spring naar bijdragen

teamplhagen

Leden
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Montana 650
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  6 jaar

Profile Information

 • Woonplaats
  Hedel

Recente profielbezoeken

627 profielweergaven
 1. Ik heb labcaches aangemaakt met de macros AdventureLabCreator en deze in GSAK gezet. Met de macro Garmin Export worden deze naar mijn Montana 680 getransporteerd. Helaas zie ik deze niet op de kaart verschijnen. Wel staat ze in de lijst voor geocaches. Als ik er naar een toe ga navigeren zie ik de betreffende lab wel op de kaart. Ik heb het filter ingesteld op "alle". Weet iemand hiervoor een oplossing.
 2. Ik maar gebruik van het quick menu op geocaching.com. Vandaag krijg ik ineens zonder aankondiging of opgaaf van reden de mededeling dat mijn account is suspended. Weet iemand hiervan de reden?
 3. top, het verschil is bij mij 20 founds en dat klopt precies met 4 lab-caches. Hartelijk dank voor de vele steun reacties en het meedenken.
 4. Hoi, Wie weet raad? Als ik een query download van mijn founds conbstateer ik een verfschil van 20 founds met het aantal dat op mijn profiel wordt getoond. Ik heb alles nagelopen en er zitten geen dubbele founds op sommige caches., Weet iemand hiervan de oorzaak? Het lijkt me dat de computer van Geocaching.com echt wel kan tellen.
 5. teamplhagen

  export vanuit GSAK

  Als ik een pocket query maak vanaf geocaching.com en deze rechtstreeks naar mijn gps copieer, dus zonder tussenkomst van gsak. zie ik in de listing wel degenlijk alle wpt's staan met de uit te voeren opdrachten. Probeer maar uit.
 6. teamplhagen

  export vanuit GSAK

  Geen wpt's bij de omschrijving??? Het is de bedoeling dat de wpt's juist wel bij de omschrijving staan. Dat is nl. wel het geval als je een gpx-bestandje rechtstreeks vanaf de site op je gps zet.
 7. teamplhagen

  export vanuit GSAK

  Voorbeeld: GC8BQQ9 Bende van de witte veer. Bij een download van de site en gekopieerd naar de gps zie je alle opdrachten van de wpt's in de omschrijving op de gps. Bij een export vanuit GSAK stopt de omschrijving na "madeinloz, Dank je wel voor het proeflopen van onze eerste multi. Dan vind je de opdrachten van de wpt's afzonderlijk onder de wpt's.
 8. teamplhagen

  export vanuit GSAK

  ik denk Stefand dat je het niet helemaal correct ziet. M.I. ligt het wel degelijk aan de manier waarop GSAK er mee omgaat. Wanneer is van de site een multi download en rechtstreeks naar mijn gps stuur dat worden de wpt's wel degelijk zichtbaar in de beschrijving op mijn gps
 9. ik maak tot tevredenheid gebruik van GSAK. Bij een export vanuit GSAK worden de waypoints afzonderlijk van de beschrijving van multi's op de gps gezet. Is er iemand die een mogelijkheid kent om de waypoints aan de beschrijving toe te voegen. Als ik een multi download van de site en deze op mijn gps zet zie ik in de beschrijving wel de afzonderlijke opdrachten die op de waypoints gedaan moeten worden.
 10. teamplhagen

  Profiel /banners

  helaas is dat bij mij helemaal blanco?
 11. teamplhagen

  Profiel /banners

  Wie weet waar ik mijn banners kan vinden? Zijn deze uit het profiel verdwenen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...