Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Er zal sinds 2012 wel e.e.a. veranderd zijn en ook dan worden fouten gemaakt.
 3. gek genoeg gaat het bij Utrecht wel (BIJNA) goed provincie utrecht goed gemeente utrecht goed stad utrecht fout
 4. De gemeentegrens??? Werkt niet bij gemeente zaltbommel, maps laat dan de stad zaltbommel zien....
 5. Last week
 6. Ja hoor, wij lopen ook wel eens over zo’n pad. Ik zorg er dan wel voor dat ik tegen de fietsrichting in loop, dan kun je anticiperen op de fietsers. Op tijd opzij stappen en groeten, nog nooit problemen mee gehad.
 7. Nee, dit kan inderdaad zeker niet. Bovendien: ik weet niet hoe het jullie vergaat, maar als het een keer zo uitkomt dan volg ik als geocacher ook best wel eens een (deel van een) mountainbike pad. En dan kan kun je er ook zo maar eens in stappen, met mogelijk een verzwikte enkel of zoiets als gevolg.
 8. Volgens mij staat er dat het een fietsroute is, dus daar moeten de mountainbikers gewoon kunnen fietsen. En ‘gewone’ fietsers vallen er ook in. Dit kan gewoon niet!
 9. Ik kan begrijpen dat men tegen mountainbikers is, maar dit is inderdaad helemaal fout.
 10. Linkje: https://www.nhnieuws.nl/nieuws/260375/levensgevaarlijk-gaten-gegraven-op-mountainbikeroute-schoorlse-duinen
 11. Wat dit probleem heeft opgeleverd is dat je listing altijd kan worden bekeken met behulp van: https://www.geocaching.com/hide/edit.aspx?guid= met toevoeging van de code van je eigen cache die zichtbaar is bovenin de taakbalk.Linkalovers was al op het goede pad met de toevoeging die in de GUID te vinden was. Ik werd opmerkzaam gemaakt op het eerste gedeelte van de url via het forum op .com en kon daardoor stapsgewijs het probleem lokaliseren. Weer veel geleerd, in ieder geval. Dank.
 12. Het probleem zat hem in een onnodige toevoeging bij het aanroepen van een afbeelding. <center><img src="https://dagwacht.duclavier.com/PoeF20000/De%20proeflopers.png" /> <img /></center> Het laatste deel van de code <img /> was niet nodig, maar had nog nooit problemen opgeleverd. Tot gisteren. Omdat .com allergisch begint te worden voor elders gehoste afbeeldingen (vanwege problemen met hacken, cookies of andere bedreigingen), hebben we toch maar besloten om deze voortaan bij .com onder te brengen. Bedankt voor jullie ondersteuning.
 13. Fijn te horen. Natuurlijk moet ik even kijken. Dat ziet er goed uit en leuke logs! Maar helaas bijna 200km ver weg. Misschien t.z.t. ook op/bij OC.nl zetten, dan is die altijd te vinden.
 14. Nee, maar zo voorkom je het de volgende keer wel. GC.Com verdient geld met ( uw ) caches en het onnodig archiveren daarvan zou je als 'kapitaal vernietiging' kunnen zien.
 15. Ik snap het nog steeds niet. Het probleem met verdwenen externe links bij de bestaande geocaches los je hier volgens mij niet op. En als het echt een probleem is zoals bij puzzelcaches en de CO doet er niks aan: gewoon archiveren.
 16. De cache is weer in de lucht. Nu weer stukje bij beetje de listing aanvullen om erachter te komen waar het probleem zit.
 17. Ook de verzameling banners in het profiel was er vol mee Ik heb de hele handel er maar uitgegooid, ziet er een stuk beter uit...
 18. Kan altijd. Het kost alleen een beetje kopieer en plakwerk. En zolang deze cache niet bij GC beschikbaar is kan men hem gewoon bij OC bekijken en loggen
 19. Op het forum bij Geocaching.com zijn meer meldingen van Error 500. ik ga die van ons erbij zetten.
 20. Ach, misschien maakt PeeTee hiervoor wel een eigen draadje ( daar is hij ondertussen heel handig in geworden ! ) en dan zijn we spontaan weer spot-on. Zo kunnen we misschien het antwoord van Geocaching.com ( en het resultaat ) ook hier lezen/zien.
 21. Dat is de tegoedbon die we op het eerder genoemd event hadden aangeboden aan team PoeF en de multi PoeF 20.000 was het resultaat ervan. Sinds september 238 favo's, 100% en fantastische logs. Maar dat is een beetje off topic.
 22. Is deze nog geldig? Je zou de cache natuurlijk ook ( dubbel dus ) bij OC.nl kunnen plaatsen. Een site van onze hobby genoot @harrie .
 23. Vreemd, van de GUID is wel wat te vinden: baa89ea5-81b9-4281-b66e-3f3714cca1da, maar dat is natuurlijk allemaal 'extern'. Ik denk dat Geocaching.com inderdaad een foutje heeft gemaakt.
 24. Dat was een event. ik heb een bericht gestuurd naar een reviewer. De helpdesk is nu nog niet bereikbaar.
 25. Dit lijkt mij inderdaad een fout bij .com. Ik zou het in dit geval melden bij de helpdesk van .com.
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...