Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Past hour
 2. Today
 3. Yesterday
 4. Blog: Geocaching voor iedereen: rolstoeltoegankelijk cachen
 5. Zonder extra informatie, blijft het gissen. Misschien is het probleem al opgelost na een herstart van het systeem?
 6. Last week
 7. Ik ga ervan uit dat de melding verschijnt als u de gps aansluit op de pc/laptop?
 8. Kabeltje kapot (als je die ervoor gebruikt)?
 9. Beste mede cachers, Ik kan sinds enkele dagen geen geocachen meer op gps laden, communicatie fout komt er op!!!!! Ik heb een Garmin GPSMAP64S Wie heeft er voor mij een oplossing? Bedankt alvast
 10. Ja, mooi is dat hè? Hier nog een mooie site.
 11. Nog meer afleiding: Vogels kijken via webcam: 'Het is net een soapserie'. " Het lentezonnetje schijnt en overal verleiden vogels elkaar om samen een nestje te bouwen. Al deze bedrijvigheid is nu minder goed te zien vanwege het dringende advies thuis te blijven. Wel ziet de Vogelbescherming het aantal kijkers van vogelwebcams groeien... ...Op camera's van de Vogelbescherming of via Nestkastlive.nl kan het publiek 24 uur per dag volgen wat er allemaal gebeurt in en om een vogelnest... " Bron: NU.Nl Wie weet nog meer links naar dieren-webcam's ?
 12. Vanmiddag toch maar besloten om met 2 huisgenoten wat caches te gaan doen, om met dit mooie ( maar frisse ) weer toch even de neus buiten de deur te hebben. De gekozen caches, zijn enkele losse exemplaren, die hier in de omgeving op het platteland liggen. Behalve onderweg in de auto, verder niemand tegen gekomen. Lekker gewandeld, maar na zo'n 5 losse caches toch wel genoeg uitgewaaid en afgekoeld, om weer naar binnen te willen.
 13. Ja, ik moet ook erg wennen aan het thuis zitten Regenboog. Daarnaast vond ik het vooral de eerste dagen best wel spannend allemaal. Echt zo'n onbestemd gevoel van "wat gaan we nu toch meemaken?". Dat is nu gelukkig wat beter. Wat daarbij zeker helpt is dat ik overdag thuis werk. Dat leidt aardig af. Ik werk als ondersteuner op een ROC, een mbo-college, en we zijn dus verleden week overgestapt op het versneld aanbieden van online leren. Alle docenten en studenten zitten thuis nu en hebben via de computer contact met elkaar. Als collega's onderling houden we zo ook contact. Zowel via de mail en de chat als via videobellen. Na het werk ga ik vaak even een blokje om, om zo toch even buiten te zijn geweest. Dit buiten het boodschappen doen natuurlijk. Maar ik had me het voorjaar heel anders voorgesteld! Het is even niet anders.....
 14. Ik zal eens een bakje koffie zetten, met iets lekkers erbij, dan kunnen we even bijpraten. Gelukkig zijn wij nog gezond. Ik moet wel even wennen aan het thuiszitten hoor. Per 1 maart stopte mijn baan, dat was natuurlijk al wennen. Dat je dan ook weinig contacten mag hebben, vind ik wel lastig. Normaal was ik in deze situatie toch wel bij familie of vrienden langs gegaan. Thuis ben ik aan het puzzelen geslagen, ik had nog twee grote puzzels liggen. Daar gaat veel tijd in zitten, dan gaat de dag lekker snel. Af en toe gaan we naar buiten, een eindje wandelen of fietsen en soms op zoek naar een cache. Zonder de maatregelen zouden we met dit weer wel vaker op pad gaan, maar die tijd komt vast wel weer.
 15. Hoe gaat het trouwens met jullie? Kunnen jullie de dagen een beetje doorkomen? Of ben je aan het thuiswerken? En zijn jullie nog een beetje gezond?
 16. Mooi gemaakt, leuk de informatie die onder de foto’s zit.
 17. Leuk om eens te bekijken. Mooie manier ook om de soortnamen van de dieren en planten in jouw omgeving te leren.
 18. Nieuw Nederlands platform toont dieren en planten in de omgeving : Nature Today " Alle beschikbare data van de natuur in Nederland is gebundeld op een platform genaamd Nature Today. Hiermee kunnen mensen bekijken welke dieren en planten er in hun directe omgeving leven. Plannen voor de website werden ruim een jaar geleden door de initiatiefnemers aangekondigd, waarna een crowdfundingactie werd gestart. Daarmee werd ruim 31.000 euro opgehaald. Op het platform is op basis van de gebruikerslocatie te zien welke planten en dieren..... " Bron: NU.Nl
 19. En het zou mij niks verbazen als die periode verlengd zou worden.
 20. Bericht op 21 maart: Beste Geocaching Community,Ongetwijfeld volgen jullie het nieuws betreffende de ontwikkelingen van het Coronavirus.Het huidige advies van onze regering: Kom niet bij elkaar in grote groepen en houdt 1,5 meter afstand tot elkaar.Verspreiding van het virus zorgt ervoor dat we onze kwetsbaren en zorgverleners in moeilijke situaties brengen en de zorgdruk in heel Nederland vergroten. Het gaat erom dat er geen mensen doodgaan omdat jij je dagelijkse bezigheden en sociale contact belangrijker vond. Daar wringt de schoen…. het er op uit gaan in kleine groep om te gaan geocachen draagt hier aan bij! Het zou niet moeten uitmaken of ons land in “lockdown” is of niet.Deze inzichten heeft ons, het Nederlandse reviewerteam doen besluiten om in ieder geval tot en met 6 april geen nieuwe geocaches meer te publiceren, of zoveel langer als de maatregelen duren. We willen iedereen dan ook verzoeken zeker tot 6 april geen geocaches aan te bieden ter review. Er wordt verantwoordelijkheid dragen naar elkaar gevraagd.
 21. Nee. voorlopig niet. In ieder geval tot 6 april niet.
 22. gewoon even een vraag. ik ben er eigenlijk benieuwd naar worden er nu nieuwe caches goed gekeurd, en open gezet? of is dit even op geschort IVM met richtlijnen. want op nieuwe cache komen meestal wel een aantal cachers op af. met vriendelijke groet Team Kelvin
 23. Hallo, welkom op dit forum. Ik heb nog steeds een 64s ( en ben voorlopig niet van plan over te stappen naar een ander type ) en kan u dus niet direct helpen. Ook in de online handleiding kan ik niets daarvan vinden. Ik heb ooit wel eens gelezen, dat men m.b.v. 'type' files o.a. kaart kleuren enzo zou kunnen instellen, maar volgens mij ging dat toen over autonavigatie. Misschien kan een ander u helpen.
 24. Beste, Wij zijn nieuw op dit forum ofschoon we al sinds 2015 actief geocachen in Nederland en Scandinavie. Wij zijn de gelukkige bezitters van een 64 ...zonder problemen en dachten.. we stappen over naar een 66S..niet dat we al die technische hoogstandjes meteen snappen maar we hoopte op meer nauwkeurigheid in met name Scandinavie... So far so good.... echter...dat ding geeft een wel erg dikke navigatie streep, je weet wel zo een roze lijn....dat was op onze 64 niet meer dan een potloodstreep, hier is het een dikke lijn en als we uitzoomen is ie zelfs dikker dan de A2..we krijgen niet gevonden wat we verkeerd doen.....hopelijk kan een van jullie deze al wat oudere digibeten in hapklare brokken uitleggen wat te doen.
 25. Kabinet: Alle samenkomsten tot 1 juni zijn nu verboden. En daarmee dus ook álle geocachingevents die tot dan op de kalender staan.
 26. Wij hebben aan het eind van de ochtend een korte cache-route door een stukje oud Utrecht(stad) gelopen (en heel bewust niet gekozen voor een natuurgebied of landgoed). Natuurlijk zijn we ook wat wandelaars en fietsers tegengekomen, maar het was erg rustig en iedereen hield gepaste afstand. Was het drukker geweest dan waren we niet- of terug gegaan. Gewoon je gezond verstand gebruiken dus...
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...