Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Vandaag
 2. Gisteren
 3. Selecteren op percentage favo's

  Op Project-GC kun je zelf kiezen bij Statistieken voor aantal, percentage of Wilson score (per cache type, land, provincie) https://project-gc.com/Statistics/TopFavPct
 4. Selecteren op percentage favo's

  Zover ik weet, kan dit niet bij GC.com. Deze optie is wel mogelijk in de tool C:Geo voor op een Android telefoon, maar daarvoor moet je wel eerste C:Geo installeren en er caches inzetten. Op het internet kan dit ook via de website Project-Gc. Ik heb in de link al een filter ( met de locatie Hilversum ) voor je ingesteld, maar dat kan je zelf natuurlijk aan je wensen aanpassen, klik daarvoor op 'Filters'. Je zou b.v. 'Not Found' aan kunnen zetten. Als je de eerste keer op de website van Project-Gc komt, moet je waarschijnlijk de site eerst toestemming geven om je gegevens ( o.a. je founds ) te mogen inlezen.
 5. Selecteren op percentage favo's

  Ik kijk vast met mijn neus, maar: is het ook mogelijk om te selecteren of een filter aan te maken op het percentage favo's dat een cache heeft ? Dus niet het aantal maar het percentage ?
 6. Afgelopen week
 7. nl1ede,

  Ik zou het vragen via de email aan een of meerdere reviewers.
  Op https://wiki.groundspeak.com/display/GEO/Netherlands

  vind je rechtsboven alle reviewers van Nederland. Klik door op een naam en je krijgt een emailadres te zien.

  Dan weet je tenminste of je deze cache kunt verhuizen of dat je hem opnieuw moet aanmelden (met dezelfde inhoud op de locatie na).

  groet, Birdie.NL

 8. Foto,s op cachepagina, lukt niet.

  Klopt helemaal, idd nog een keer op de foto klikken, en die url werkt wel. Ik heb dus toch 1 stap overgeslagen. Peetee en Dagwacht, hadden het helemaal goed. Ben blij dat het nu weer lukt. Kan ik weer aan de slag. Allemaal bedankt voor het meedenken, en de oplossing. Groetjes/Dewijntjes
 9. Hallo Kruimeldief, Ik wil mijn cache GCzz2y verplaatsen van Ede Naar Hellendoorn. Ik krijg dat zo niet voor elkaar hoe en en bij wie moet ik dat aanvragen ik kon via de log niet het knopje vinden om dat te doen. Groetjes van Erik Team NL1EDE

  1. Sivota

   Sivota

   Je kunt een cache zelf maar max. 161 meter verplaatsen. Verplaatsing over langere afstand moet inderdaad via een reviewer gebeuren. Alleen Kruimeldief is al sinds 2011 geen reviewer meer. Even op de link van Birdie.NL klikken, dan heb je het actuele reviewer bestand.

 10. Foto,s op cachepagina, lukt niet.

  Ik denk dat de laatste stap is overgeslagen. Ik heb ook een afbeelding geüpload en zie na het uploaden ook een code zoals door dewijntjes is aangegeven. Daarna moet nog op de foto worden geklikt voordat bovenin de browser de juiste code voor de afbeelding te zien is.
 11. Foto,s op cachepagina, lukt niet.

  Dit is hoe een url er uit zou moeten zien: <img src="http://img.geocaching.com/cache/large/27c53fe4-2f57-4c3d-9909-ef899c5ef07e.jpg" />
 12. Foto,s op cachepagina, lukt niet.

  Dit is het bericht dat ik krijg.
 13. Foto,s op cachepagina, lukt niet.

  Dit is de code die ik geplakt heb,,,, html-code voor de afbeelding: <img src="https://www.geocaching.com/seek/image.aspx?imgid=4646207" alt="." title="."> Dit komt dan uit de afbeeldings generator. En dan zie ik helemaal niets. Zo ziet de url eruit op .com,,,,,https://www.geocaching.com/seek/image.aspx?imgid=4646207
 14. Foto,s op cachepagina, lukt niet.

  Waarschijnlijk doe je toch een kleinigheidje fout. Kun je de code geven die je in de cachepagina plakt ? En als je die code geplakt hebt, wat is dan het effect op de cache pagina? Niets veranderd/een leeg vakje/een kleine foto/ ... ?
 15. Foto,s op cachepagina, lukt niet.

  Hallo allemaal. Kan iemand mij misschien helpen, heb al verschillende topics nagekeken maar die zijn niet meer van recente datum. Ik wou bij een cache van mij de foto,s gaan vernieuwen, heb deze handeling al honderden keren gedaan, maar nu lukt het dus niet meer, het enige wat ik op de cachepagina krijg is een thumbnail, als ik die aanklik krijg ik de foto wel te zien, maar dat is niet wat ik wil, ik wil de foto rechtstreeks op de pagina zien. Wat ik doe, 1 foto,s uploaden naar cachepagina,,2 dan de foto openen, zodat ik de url heb,,,3 deze plak ik in de afbeeldingsgenerator van Japiejoo,, 4 de code die hier uitkomt plakken in de brontekst van de cache. Zo heeft het altijd gewerkt, maar nu dus niet meer, iemand enig idee?????? Gr/Dewijntjes
 16. Bedankt!

  Recent hebben we weer enkele nieuwe donateurs mogen begroeten. Ook oudgedienden lieten zich niet onbetuigd en verlengden het donateurschap. Zeer bedankt voor jullie donaties! Door deze inkomsten is het voortbestaan van deze website gegarandeerd en kunnen we hem voor het 17e jaar reclamevrij presenteren 👍🏻 (Donateurs zijn te herkennen aan de groene nickname)
 17. Eerder
 18. Teken ... Opletten Geblazen!

  Bedankt. Ik wist wel wat dingen over teken maar in het dagblad van het Noorden stonden toch nog wat handige tips.
 19. Teken ... Opletten Geblazen!

  Veel extra aandacht voor teken i.v.m. de 'Week van de Teek 2018'. Misschien is veel een herhaling van eerdere 'schrijfsels', maar ff doorlezen kan nooit kwaad. Dagblad van het Noorden. www.tekenradar.nl
 20. Teken ... Opletten Geblazen!

  Als je 27.000 nieuwe ziektegevallen per jaar afzet tegen de 1.3 miljoen tekenbeten die per jaar plaatsvinden, dan komt dat dus neer op een kans van 1 op 50 op het oplopen van de ziekte van Lyme. Dat is geen grote kans, maar goed: daar heb je niets aan als je het wél oploopt.
 21. Teken ... Opletten Geblazen!

  Wat extra informatie: Week van de Teek 2018 : 16 tot en met 22 april. 27.000 nieuwe gevallen van ziekte van Lyme in afgelopen jaar.
 22. Teken ... Opletten Geblazen!

  Aantal lyme-patienten in 20 jaar tijd verviervoudigd.
 23. GPSmap 66 ?

  Als je nu een GpsMap 62s hebt, dan mag de link voor de 64s natuurlijk niet missen.
 24. Beusebos bij Purmerend gesloten na vondst spijkermatten

  Goed samengevat Snoopy..
 25. Beusebos bij Purmerend gesloten na vondst spijkermatten

  Tja dit is een wisselwerking. Er zijn mensen die willen alleen natuur en rust en er zijn mensen die willen Crossen. De mensen die rust willen maken bezwaar tegen motorcross circuits. Die worden meestal na verloop van tijd gesloten. Maar daarmee snijden de rustzoekers in hun eigen vlees, want de crossers trekken vervolgens de natuur in. Illegaal natuurlijk maar niet te vermijden of te bestrijden. Dan gaan de rustzoekers zelf maatregelen nemen zoals nu gebeurt is. En dan wordt het bos helemaal gesloten en heeft niemand iets.
 26. Beusebos bij Purmerend gesloten na vondst spijkermatten

  Ik zag het ook op tv, wie bedenkt zoiets? Fijn dat we gewaarschuwd worden.
 27. GPSmap 66 ?

  Het kan iets goedkoper ( vooral als je geen ANWB lid bent ) : Prijs vergelijk
 28. GPSmap 66 ?

  Ik zie toevallig net in de folder van de ANWB een Garmin eTrex touch 25 in de aanbieding, met o.a. geocachen vermeld en 200 voorgeladen wandelingen. https://webwinkel.anwb.nl/webwinkel/elektronica/navigatiesystemen/wandelnavigatie/garmin-etrex-touch-25-anwb-editie.html Een paar wisselende reviews. Maar dat gaat vooral over de schamele handleiding die Garmin levert. Wat dat betreft hebben ze in 15 jaar nog weinig geleerd. Zo te lezen heb je al ervaring met een GPS, dus wellicht dat dit iets is voor je.
 29. GPSmap 66 ?

  Zolang er geen informatie van de GpsMap 66 bekend is, is hierover weinig te zeggen. Zelfs via Google is niets zinnigs te vinden van een GpsMap 66. Dan is het nog de vraag of dit toestel in de praktijk zoveel voordelen heeft tegenover de huidige GpsMap 64 toestellen, of je ( als early adopter ) een Garmin veldtester wilt zijn m.b.t. o.a. software bugs en of je daarvoor ( in het begin ) de hoofdprijs voor wilt betalen. Misschien is een 2de hands gps ( voor je neefje ) ook een optie en kan je zo even afwachten. E.e.a. is natuurlijk afhankelijk van hoeveel 'haast' er is en je portemonnee.
 1. Meer activiteit laden
×