Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Today
 2. Je zou toch denken dat er een backup voor 112 zou zijn?
 3. Als we dan toch bezig zijn om ons quota vandaag te halen: NOS.nl. " 112-storing: politie geeft alternatief noodnummer Vandaag, 17:15 Aangepast om 17:15 Binnenland Alarmnummer 112 is op dit moment niet bereikbaar door een landelijke storing bij KPN. Mensen die met spoed hulp nodig hebben kunnen bellen met 088-6628240. De politie meldt dat mensen hulpverzoeken via Twitter, Facebook of de site moeten sturen. KPN kan nog niets zeggen over de oorzaak of hoelang het gaat duren voordat het is opgelost "
 4. NOS.nl: " Finish live volgen? De finish is vanaf ongeveer 17.50 uur live te volgen via het themakanaal NPO Nieuws, het YouTube- en Facebook-kanaal van de NOS en ook via NOS.nl en de app. In het programma 'M' (KRO-NCRV) op NPO 1 wordt live geschakeld naar de finish, maar vanwege het variabele tijdstip van aankomst is nog niet precies te zeggen wanneer 'M' gaat overschakelen. NPO Nieuws is te zien bij alle grote providers, zoals Ziggo (kanaal 501), KPN (kanaal 43) en T-Mobile (kanaal 260) en via de livestream. "
 5. Extra uitzending NPO 1. "...Straks om 16.10 uur live op NPO 1 een extra uitzending vanuit Friesland. We geven je de laatste updates vanaf de finish in de buurt van de Bonkevaart..."
 6. Elfstedenzwemtocht. Hij gaat het halen !! Om 12:10: veel belangstelling langs de route, nog 20 km. Live stream. Je kan 360° rond kijken. Klik met links ( en houd deze ingedrukt ) op het beeld en beweeg links/rechts & omhoog/omlaag.
 7. Yesterday
 8. Ja, het lijkt hem gelukkig nog steeds goed af te gaan. Ik heb ook de indruk hij de onderneming deze keer beter voorbereid heeft, samen met het team eromheen.
 9. Ik ben het met je eens. Ook als het niet lukt, is het een prestatie van formaat. Maar ik gun het hem zo dat het deze keer wél lukt. En het ziet er nog steeds goed uit, zag ik net op tv.
 10. Last week
 11. Deze man levert echt een wereldprestatie, ook al zou hij de eindstreep niet halen. Hier heb ik echt respect voor!!
 12. Tuurlijk gaat Maarten het dit jaar halen. Hij is veel beter voorbereidt dan de vorige keer en toen kwam hij maar 36 (?) km. te kort. Dit wordt een prestatie van wereld formaat !
 13. Zeker. Ik vind het sowieso een wereldprestatie, maar ik hoop nu ook dat ie het echt haalt.
 14. altijd als eerste de CO contakten bij vragen over die nongeocaching puzzels ik zie zelfs dat de co van die cache vandaag nog online is geweest en een trail heeft gelogd, en zich zelf voor schut heeft gezet bij een gevangenis, dat betekent dat hij nog actief is (helaas niet met geocachen) mocht hij niet willen reageren (ja, zulke lalaloempa's heb je er ook tussen zitten) dan weet je dat de oplossing al gegeven is maar heb je al die moeite echt over voor een weggegooide micro in een hondenuitlaatbos,,,,,,, er zijn zoveel mooie cache's daar in de buurt die wel geplaatst zijn met in achtneming van de geocache beginselen bezint voor dat men begint Barny
 15. Mooie foto hoor. In het echt is het altijd mooier, maar hier kan ik ook van genieten. @ Peetee , mooi hè Maarten. Ik volg het een beetje via tablet en tv. Het gaat nog goed met hem, ik hoop dat hij het haalt!
 16. Hallo Kimb, Op deze site mogen officieel geen 'echte' oplossing van caches worden besproken, maar wel de methode. Ik zou het zo 1-2-3 ook niet weten, misschien binair. Maar als je een tip wilt: mail de CO, hij/zij is de eerste hulp bij zijn/haar cache. Peetee is me net voor zie ik.
 17. Beste Kimb, Welkom op dit forum, dé plek om vragen die je hebt te delen met mede-geocachers. Het is echter niet de bedoeling van dit forum om samen concrete puzzelcaches op te lossen. Dus als één van de forumbezoekers je wil helpen dan is dat prima, maar dan graag via PM of via de mail.
 18. Hallo, Ik heb een vraag over een bepaalde cache. Bij ons in de buurt ligt een mysterie cache waarbij je appels en peren moet vergelijk om aan 6 cijfers te komen voor 2 coördinaten. Alleen ik snap niet hoe ik deze puzzel moet lezen. Heeft iemand misschien tips voor mij om mij op weg te helpen????Hier links is de puzzel waar ik het over heb.
 19. Goed geprobeerd PeeTee , het is inderdaad iets beter. Maar met de bron die je gebruikt, kan het niet veel beter worden. Het origineel ( de lucht, gisteravond ) was veel mooier en gedetailleerder. De foto ( gemaakt met m'n mobiel ) heeft daar een 'wazige' witte vlek van gemaakt en daarna heeft 'Light Image Resizer' ( o.a. voor watermerk en verkleinen foto ) z'n werk ook gedaan. Het resultaat is een leuke ( klein formaat ) foto, maar heeft qua detail natuurlijk behoorlijk ingeleverd. Dat krijg je nooit weer terug of je moet heel verder weg van het origineel. Jij hebt een goede camera ( en vast en zeker ook wel een statief ), misschien de volgende foto van jouw? Vandaar ook mijn logje gisteravond met "... Als iemand snel is, dan nog gauw ff naar de sterren kijken...". En omdat jij iets verder naar het noorden zit, misschien ook beter uitzicht op het verschijnsel.
 20. Ik heb een beetje met de belichting zitten spelen (m.b.v. FastStone Image Viever). Komt dit er dichter bij, Linkalovers?
 21. Ja, maar wel heel mooi om te zien Linkalovers! Mooie foto!
 22. Gisteravond, eigenlijk al veel te laat, ontdekte ik dat er weer een mooie nachtlucht te zien was en heb snel nog wat foto's genomen. Maar in het donker, is zoveel licht toch iets te veel dynamiek voor de 'eenvoudige' camera in m'n mobiel en is het vooral een witte vlek geworden. De foto is om 00:19 genomen. Zie ook Nu.Nl
 23. Als iemand snel is, dan nog gauw ff naar de sterren kijken ( richting het noorden ) ....
 24. Mooie foto's en film PeeTee! Hier nog wat reclame voor Maarten: NOS live stream.
 25. Een half uurtje geleden kwam Maarten van der Weijden Sneek binnenzwemmen in zijn 2e poging de tocht langs de Friese elf steden te volbrengen.
 26. Vergeet toch eindelijk eens Roodkapje, de 7 geitjes, en de troika van Drs.P. Wolven gaan mensen uit de weg. Laat ze met rust mocht je er ooit een zien en houd je hond(en) aan de lijn in natuurgebieden, dat is ook als er geen wolven in de buurt zijn het beste. Nogmaals: Ganzen, honden, dassen,aalscholvers en vele andere wel geaccepteerde diersoorten veroorzaken veel meer schade. *( ik heb ook honden, maar in kwetsbare natuurgebieden blijven ze, ondanks dat het afgerichte en heel gehoorzame honden zijn, toch aan de lijn.)
 27. Kom ik toch weer terug op mn antwoord van 23 januari....
 28. Van mij mogen de wolven best terug komen. Laat de mens maar eens een stapje terug doen en de natuur zijn beloop laten. Lijkt mij best wel spannend om tijdens het loggen van een cache achterom te moeten kijken of er geen wolf (of ander dier) achter mij staat
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...