Jump to content

All Activity

This stream auto-updates     

 1. Yesterday
 2. Last week
 3. ....Dus de kans dat ik dit jaar op de noordpool terecht kom, is erg klein. Alhoewel dat natuurlijk wel een streepje in de bucketlist is.
 4. Ja, wel een beetje . Want als typische NK'er ( Nederlandse Koukleum ), loop ik nu al bijna als een Michelin poppetje rond, terwijl het nog niet eens vriest. Maar ondanks dat ik natuurlijk nog wel heilig in Sinterklaas geloof, vertrouw ik die SanteClaus echt niet, volgens mij bestaat 'ie niet eens.
 5. Ben je niet bang dat je mee naar het hoge Noorden mag dan?
 6. Gisteren een mooie https://www.geocaching.com/geocache/GC8EQ61_pakjesavond beleefd.
 7. "Ongewenste cadeaus staan binnen vijf minuten op Marktplaats ...... Zoals elk jaar zag advertentiewebsite Marktplaats afgelopen avond het bezoek stijgen ......" Bron
 8. Als ik het zo hoor en zie, dan is dit dier veel beter voor de Nederlands natuur, dan een wolf. De wolf is gewoon te groot, heeft te grote prooien nodig en heeft ( voor Nederlandse begrippen ) een erg groot territorium.
 9. Goudjakhals laat zich voor het eerst zien in Drenthe
 10. Ja, hier ook de hele dag grijs en koud. Vanmorgen werd nog aangenomen dat het zonnetje in de loop van de dag nog zou gaan doorbreken, maar dat is helaas niet gebeurd.
 11. Ja, erg warm is het vandaag niet. Ik vrees dat het komende tijd nog kouder zal worden Persoonlijk hoop ik ( al jaren ), dat ik dusdanig 'stout' ben geweest, dat ik meegenomen wordt naar Spanje ( yo habla espanol ). Maar helaas dat is nog nooit gebeurt. Het enige wat ik score, zijn 'venijnige' gedichten van m'n huisgenoten vanwege m'n gedrag. Daarom hebben we 'het' maar verplaatst naar de kerstdagen. Fijne en gezellige avond allemaal !!
 12. Brrrr, is het bij jullie ook zo koud? Vandaag was het een groot deel van de dag mistig hier, daarna was er ongeveer vijf minuutjes zo’n maar dat heeft niet echt geholpen. Straks maar een warme chocolademelk met slagroom bij de pepernoten Fijne avond allemaal
 13. @Aventurijn Dank u voor de link. Hoe meer actuele informatie van een gps ( voor de aankoop ) hoe beter. Dat de Garmin GSPMAP 64st steeds als aanrader wordt genoemd, vind ik ( als eigenaar van een GPSMAP 64s ) niet vreemd. Wat ik wel vreemd vind, is dat ze de st versie hebben gekozen. Nu heb ik nooit de TOPO EU 100K kaart mogen bekijken, maar deze kan nooit erg gedetailleerd zijn ( het is tenslotte een 1:100.000 kaart ) en deze zou misschien alleen handig zijn als u 'grootse' ( Europese ) plannen hebt. Tevens betaald u ( bij de sTopo versie ) natuurlijk ook voor deze kaart. Het zou beter zijn om de GPSMAP 64s te kiezen en daarop zelf een gratis kaart te zetten. Deze gratis kaarten zijn volop te vinden en legaal te downloaden, worden regelmatig bijgewerkt en zijn eenvoudig op een gps te zetten. Tevens kan op een moderne gps meerdere kaarten worden gezet en die kaarten kan je naar wens uit of aan zetten. De laatste/nieuwste officiële Garmin Topo kaart van Nederland/Benelux is al jaren oud ( volgens mij, zelfs van ruim voor 2016 ) en sindsdien is er toch veel veranderd.
 14. Voor iedereen die nog steeds aan het zoeken is. Ik heb hier een website gevonden die ze allemaal op een rijtje zet: Beste Wandel GPS
 15. Nuisniebert.nlL Geocaching door het Coendersbos
 16. Eerst nog even knutselen voor pakjesavond hoor.
 17. misschien alvast een groene kerstboom neer zetten?
 18. ik kijk ook uit naar de stralend blauwe .....luchten. Heerlijk om dan een eindje te wandelen .... zucht .... maar dat duurt nog maaaaanden.
 19. Earlier
 20. Ik voel met je mee Linkalovers, maar ik kijk ook uit naar de stralend blauwe winterluchten. Heerlijk om dan een eindje te wandelen.
 21. Een echt winterdipje denk ik. De groene blaadjes zijn weg en nu een kwart jaar die grauwe bruin-grijze doorkijk wereld, terwijl je tenen er bijkans nog afvriezen ook . Brrrrrrrrr.... Winterslaaptijd !!!
 22. Nou, kop op Linkalovers! Je gaat me hier toch niet depri worden hè?
 23. Ja, dat is een goed idee! Maar .... zucht .... nog .... 103 .... dagen .... zucht ....
 24. Gaan we toch gezellig iets anders doen....... naar buiten of zo?
 25. Volgens Sky, moeten we 104 dagen wachten PeeTee !!!
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...