Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Gisteren
 2. Afgelopen week
 3. Ik vind het best een leuk idee, maar om daar nou mee wedstrijd van te maken? En met zo’n grote prijzen nog wel. Ik zou het beter vinden als hier niet de naam geocachen aan gekoppeld werd. Het zal maar je eerste kennismaking zijn…. Dat schept valse verwachtingen.
 4. DeDrontenaar.nl: Wisentbos nodigt Dronten uit met burendag: „Maak kennis met het bos”
 5. Certitudes.org daar kun je zowel coördinaten als oplossing vragen als woorden of cijfers.
 6. Hallo collega geocachers, Ik ga binnenkort een nieuwe cache plaatsen met de naam "Code, code, code". De naam verraadt al veel. Je moet 3 codes achterhalen om uiteindelijk te kunnen loggen in het logboekje. De codes zijn alle 3 cijfercodes die je als geocacher zelf moet achterhalen. Het advies is om de codes vooraf uit te zoeken middels de info op de cachepagina. Nu is het misschien een goed idee om op die pagina ook een soort code verifier/checker te zetten zodat men vooraf ook kan controleren of men de juiste code(s) heeft. Ik weet dat er verifiers zijn die dat kunnen doen, maar dan alleen met coördinaten. In mijn geval betreft het cijfercodes bestaande uit maximaal 3 of 4 cijfers per code. Weet misschien iemand of die checkers bestaan en of die op Geocaching.com op de cachepagina geplaatst kunnen worden. IK heb zelf al een tijd gezocht, maar dus niets kunnen vinden... Wie weet meer en helpt mij... Thanks !!!
 7. Vlekkeloos ..... Maar i.v.m. het late tijdstip, de sessie vanmorgen maar verder gekeken.
 8. En het ging al weer van een leien dakje: https://nos.nl/artikel/2397965-spacex-raket-met-alleen-burgers-aan-boord-succesvol-gelanceerd
 9. Eerste SpaceX-ruimtevlucht met alleen toeristen vertrekt... "...Vier Amerikaanse burgers vertrekken in de nacht van woensdag op donderdag zonder aanwezigheid van professionele astronauten naar de ruimte. De Amerikaanse miljardair Jared Isaacman leidt de drie dagen durende vlucht met de naam Inspiration4..." Bron. Wat meer informatie, is hier te lezen : EveryDayAstronaut en Inspiration4. De lancering is o.a. hier te zien : RocketLaunch
 10. Eerder
 11. Leuk. Ik heb het even opgezocht: TrefHetInOss.nl: Geocaching Open Monumentendag 2021
 12. Ziet er goed uit. In Oss zijn ook caches uitgekomen vanwege Monumentendag. Misschien nog in meer steden??
 13. Wijchen.nieuws.nl: Geocaches Wijchense monumenten online
 14. Ik heb vorig jaar in zowel het voor- als het najaar aan mee gedaan (de laatste was officieus) Erg gezellig en nuttig. Ik kan het iedereen aanraden. Tc
 15. Cache Topper van de maand September 2021
 16. Ik wil graag even aandacht vragen voor nestkastjes event Heusden 2021. We doen dit werk in het kader van natuurlijke bestrijding van processierupsen. Ik heb 100 nestkasten besteld en we hebben nog mensen nodig die beschikken over een uitschuifladder.
 17. Heel wat anders dan het waterballet van vorige week. De mensen die erbij konden zijn hadden een superdag. Mooi dat Max weer aan de leiding gaat, volhouden deze keer!
 18. Het was weer een prachtige race !! Top !! En dat, ondanks dat het weer eens 2 tegen 1 was.
 19. En Max weer aan de leiding in het WK! Top prestatie!! 👍😎👌🍾😊
 20. Delftse Post: Geocaching maakt uitjes spannend
 21. Weertdegekste.nl: 3e editie geocache-event in Stramproy
 22. Tja, deze optie ook geprobeerd. Na klikken op Herstel en Toepassen schieten de instellingen inderdaad om op de twee aangegeven posities. Maar als je daarna een nieuwe tab met zoeken opent ... zul je zien dat die instellingen niet onthouden zijn. Sta je weer op Alle en Alle. Terwijl qua cookie-instellingen Voorkeuren aanstaat - en daarvan zou je toch mogen verwachten dat tijdens een browsersessie dergelijke zaken onthouden worden. Ik hou het toch echt op broddelwerk vanuit Seattle.
 23. Ik heb nog even gezocht, en als je volgens mij op de knop "Herstel" (rechts onderaan naast de knop "Toepassen") klikt dan springt het filter inderdaad op de standaardinstellingen "Caches die ik niet heb gevonden" en "Caches die ik niet bezit".
 24. Dat is bij mij inderdaad ook het geval. Ze stonden beide op Alle.
 25. Natuurlijk kan ik de filter-instellingen aanpassen - maar ze staan niet standaard op "Caches die ik niet heb gevonden" en "Caches die ik niet bezit" zoals wordt beweerd in de release. Het zou logisch zijn dat je (als premium-member) je filter-instellingen kunt opslaan, zodat je dat niet elke keer hoeft aan te passen. Maar goed, in GSAK is dat geen probleem en kun je ettelijke filters maken en opslaan.
 26. Ik weet niet precies of je dat bedoelt, maar als ik deze instellingen in Chrome aanpas dan geeft dat wel het gewenste resultaat: Ik kan dus de selectie "Niet gevonden door mij" en "Caches van anderen" maken, en dan zie ik de door mij gevonden en door mij geplaatste caches niet op de kaart. Update: Ik heb het net ook nog even in FF getest, en ook daar werkt het bij mij goed.
 27. De meest interessante optie zou zijn: De filters "Caches die ik niet heb gevonden" en "Caches die ik niet bezit" worden standaard toegepast voor Premium-leden. Alleen ... ik blijf gewoon alle caches ongeacht vondst-status zien. Ik probeer ook of je dit moet 'aanzetten' / activeren, maar niente. Kan iemand bevestigen dat het wel werkt bij hem/haar - wellicht in een andere browser dan Firefox?
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...