Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Vandaag
 2. Werd getipt over dit draadje. Via mijn profielpagina kun je een berichtje naar mij sturen per mail met de vraag over je cache; https://www.geocaching.com/p/default.aspx?u=westpointer
 3. Gisteren
 4. toch wel jammer dat jij Biegstra weer voor de puntjes gaat en het niet kan waarderen hoe 1 labcache gemaakt is . en voor al waar het over gaat want alle labcache hebben 1 tema en als er twee door elkaar doet tja ... dan denk ik wel eens van mhmhmh
 5. Birdie.NL

  Simpele gps

  De Geko kende ik niet, maar in de gerelateerde advertenties zie ik bijvoorbeeld een paar Etrexen zoals (nu 10 euro) https://www.marktplaats.nl/a/sport-en-fitness/bergsport-en-wandelen/m1630863086-garmin-etrex-vista-cx.html en (25 euro gevraagd) https://www.marktplaats.nl/a/sport-en-fitness/bergsport-en-wandelen/m1621035415-garmin-etrex-legend.html Dus met het gegeven budget voor ogen moet het ook lukken
 6. Nog een paar mogelijkheden gevonden. Laat naar het waypoint routeren met: Google Maps: de app opent en je ziet de coördinaten. Wel in ddd.dddddd-formaat en geen N en E (negatief getal voor W en S), maar daar hebben o.a. BaseCamp (met Ctrl+T) en GSAK geen moeite mee. Heel af en toe zie je geen coördinaten maar wel een naam. Door op die naam te tikken krijg je wel weer de coördinaten. c:geo: de app opent met de coördinaten als waypoint. Er zullen vast wel meer apps zijn die dit kunnen.
 7. Afgelopen week
 8. The Scorpios

  Simpele gps

  Had/heb deze ook in vizier maar max ligt rond de 25 euro. Dus ik neem de tijd. Waar zijn al die eenvoudige zoals de gecko gebleven..... Hou de Dakota en etrex alin de gaten.
 9. Dat is jammer mrgrh. Op zijn minst even een reactie was toch wel netjes geweest. Maar is het misschien een idee om op dezelfde plek een nieuwe cache te leggen?
 10. Helaas de reviewer gemaild 2 weken terug. Maar nog geen reacties
 11. Kan aan mij liggen, maar deze zomer weinig teken gezien. Ik heb 2 honden en daar wil nog wel eens een teek aan blijven hangen, maar heel weinig dit jaar
 12. Leuk om te lezen, een mooi verslag. Het geeft een reëel beeld van hoe Geocaching kan zijn.
 13. TheHike.nl: Geocaching in het kleinste stadje ter wereld: Durbuy
 14. Birdie.NL

  Simpele gps

  Op Marktplaats zie ik een paar Garmin Dakota's voor resp 40, 50 en 60 euro beschikbaar. Idem een GPSMap 60 voor 25 euro (: bieding al op 50 euro), een Etrex voor 40 euro. Misschien dat je via een persoonlijk bericht met het goede doel voor ogen nog wat kunt afdingen
 15. The Scorpios

  Simpele gps

  Bedankt voor de tip maar die is juist uit roulatie genomen omdat batterij zo leeg is.
 16. Linkalovers

  Simpele gps

  Hallo, Hebt u misschien een oude smartphone? Dan zou u er b.v. C:Geo op kunnen zetten, daarin zit o.a. een '...pijl...'. C:Geo is gratis en kan u o.a. ook gebruiken voor het lezen van cache logs enz.
 17. Ik ben ook wel benieuwd. Het zou met geluid werken, maar of dat ook zo gaat?
 18. We zijn de beestjes alweer bijna vergeten, maar nu zie ik onderstaande apparaatje bij een "ons" bekende webwinkel, iemand ervaring? SKUDO Human - Anti Teken apparaat met schakelaar
 19. The Scorpios

  Simpele gps

  Onze kleinkinderen zijn nu op de leeftijd om mee te gaan geocachen. Maar ze maken (uiteraard) ruzie wie de gps mag vasthouden om de pijl te volgen. Daarom zoeken we een hele simpele gps voor de jongste. Hoeft niet perse met kaart. Het gaat vooral om pijl te volgen. Veel willen we er niet voor betalen, gebruikerssporen geen probleem. Wie heeft er nog eentje achterin de kast liggen? De gecko bijv,..... Mocht blijken dat ze het echt leuk blijven vinden (en hun ouders bereid zijn met ze mee te gaan) komt er wel een nieuwere. Ben benieuwd wie wat aan te bieden heeft. Graag type en prijs. We hebben voorkeur voor Garmin omdat we die kennen.
 20. StefandD

  account suspended

  Niet jouw account, maar het account van geocachingadmin.com is suspended. Gebeurt wel vaker, komt waarschijnlijk over een paar dagen terug als de administrator van de website weer betaald heeft (of niet).
 21. Ja, ik heb het ook gezien. Vooraf had ik zeker gedacht dat Dimitri zou winnen. Hij was in de voorronden zo sterk! Balen als je de hele wedstrijd op kop ligt en in de laatste leg ingehaald wordt.
 22. Gisteravond ook weer zo'n thriller. De Belg ligt de hele partij op voorsprong, maar wordt ook op de valreep geklopt. Dat vind ik nou leuk aan het darten: waar de psychologische uitdagingen van veel sporten vooral plaatsvinden voorafgaand aan de wedstrijden, zie je het bij darten allemaal live gebeuren.
 23. Vanmiddag in het Dagblad van het Noorden : Happy Stones. Als dit een landelijk rage wordt, dan kunnen ( nieuwe ) caches beter wat verder vanaf het pad, gelegd word.
 24. Peetee

  account suspended

  Ik heb geen idee. Ik heb net jouw profiel op .com even bekeken, maar daar zie ik niks bijzonders. Ik kan je ook gewoon een berichtje sturen via het berichtencentrum. Je zou eens kunnen vragen via het Help Center wat er aan de hand is: https://www.geocaching.com/help/index.php?pg=request.
 25. teamplhagen

  account suspended

  Ik maar gebruik van het quick menu op geocaching.com. Vandaag krijg ik ineens zonder aankondiging of opgaaf van reden de mededeling dat mijn account is suspended. Weet iemand hiervan de reden?
 26. Prachtige partij inderdaad, met een echte plot twist aan het eind. Jammer hoor, had het Michael wel gegund.
 27. O, dat heb ik gemist. Was op verjaardagsvisite. Maar met het slaapmutsje doe ik even mee!
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...