Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Gisteren
 2. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Etrex 10. Zie....En verder. De Garmin eTrex 10 blijft een instapmodel, het geheugen is niet uitbreidbaar en er kunnen geen kaarten in het toestel geladen worden..... Alhoewel: www.gps-expert.nl Kaarten op de Garmin eTrex10 plaatsen....houd voor de uiteindelijke kaart een maximum van 5 MB aan.... Een 'postzegel' laden kan dus wel. Dat doet me denken aan m'n oude Garmin Legend, daarop kon een kaart van max. 8mb.
 3. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Bestaan die nog? Ik heb van 2004 tot 2010 of zo ook zonder kaart gecached.
 4. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  De gps in m'n mobiel is goed, maar die in m'n Garmin is echt beter. Dus wanneer die 'midden op de heide' stopt, ben ik verloren en kan ik m'n mobiel hooguit gebruiken voor ...... HELP Misschien nog een gps zonder kaart?
 5. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Dat laatste zie je toch ook op je handheld?
 6. Afgelopen week
 7. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Ik gebruik ook een handheld en zal dat ook voorlopig nog wel blijven doen. Telefoon is wel handig als de ontvangst niet best is van de GPS, je kan dan even de satelietfoto inschakelen op de kaart, waarbij je goed beeld hebt aan welke kant van een bruggetje bijvoorbeeld de cache ligt.
 8. Waarom zie ik op mijn pc meer dan op mijn foon?

  Hopman's Henk Maliskampcache was een van mijn eerste caches. Een leuke wandeling nabij Rosmalen. Of bijvoorbeeld deze in Megen .
 9. Waarom zie ik op mijn pc meer dan op mijn foon?

  Dat komt omdat de geocaching-app van Groundspeak (die je ongetwijfeld op je telefoon gebruikt) maar een beperkt aantal caches laat zien. Namelijk alleen Traditionals en alleen makkelijker dan moeilijkheid 1,5. Als je Premium member wordt, dan kun je via de app wel alles zien. Je kunt op je telefoon echter ook gewoon de website gebruiken, dat kost wat meer dataverkeer, maar dan zie je wel alle caches. Overigens is het wel verstandig om met de 'makkelijke' caches te beginnen
 10. Waarom zie ik op mijn pc meer dan op mijn foon?

  Hallo, ik ben zaterdag begonnen met geocaching doordat ik er iets over had gelezen. En wilde dit gelijk gaan proberen, wel met mijn telefoon, want om al gelijk een vol lidmaatschap en een GPS aan te schaffen, leek me wel ver gaan, al ben ik al wel aan het oriënteren. Vind het echt leuk om te doen. Nu zie ik dat ik op de pc wel veel in de omgeving kan zien, op mijn telefoon niet, ligt dit dan aan de upgrade? Ben nog een leek en moet nog van alles lezen, maar ja, wat ik in de kop heb, zit ook in de kont. Dus niet eerst alles lezen, maar naar buiten en op pad. Weet iemand het antwoord hierop? En nog leuke tips omgeving Nuland, Oss, Rosmalen om te beginnen?
 11. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Of je voor of achter het net vist maakt voor mij geen verschil ik vind zelf een handheld prettiger
 12. Andere Basiskaart Op 64S

  Ja inderdaad als het je ooit eens overkomen is dan gebeurd het je niet meer. Waar is het blanke hout om af t e kloppen. Gelukkig nooit nodig gehad.
 13. Eerder
 14. Slowcachers Uit De Kast!

  Of je wint de loterij, of je verliest hem. Kans is dus 50%. Qua logomvang is de bijdrage van die %1 minstens gelijk aan die 99% tezamen.
 15. Slowcachers Uit De Kast!

  Niet echt een oplossing voor je, maar wel even wat statistiek / confirmation bias informatie. Stel er komen twee treinen op het station aan. Een bom vol 990 passagiers en de andere zo goed als leeg: 10 passagiers. Tijdens een enquête op het station zal 99% van de ondervraagde antwoorden dat ze in een overvolle trein zaten. Terwijl slechts 50% van de treinen vol was. Zo is het ook met slow cachers. Een slowcacher vind een (1) cache. Een fastcacher vind er 99. Dat betekend dat 99% van de logjes van fastcachers komen, terwijl zij slechts 50% van de cachers uitmaken. Tc
 16. Slowcachers Uit De Kast!

  Ter gelegenheid van de Olympische Winterspelen heeft Google dagelijks een andere filmpje. Vandaag https://www.google.nl/webhp?hl=nl&dcr=0&ictx=2&sa=X&ved=0ahUKEwjDz7CL8q_ZAhWpIMAKHd4bDH0QPQgD Dat doet me wel erg denken aan de verschillen binnen het geocachen. Sommigen noemen zich slowcachers, andere puntjesjagers, weer andere podiumgasten ... en zo kunnen nog wel wat analogieën bedenken.
 17. Andere Basiskaart Op 64S

  Ik heb m'n Garmin backups gelukkig nog nooit nodig gehad ( gelijk ff afkloppen ). Misschien word ik gehinderd door enig technische kennis of heb ik gewoon dom geluk . Maar het hebben van een backup is wel belangrijk. Uit ervaring kan ik zeggen: als je 'm niet hebt, dan heb je 'm zeker een keer nodig. En heb je 'm, dan ligt 'ie jaren nutteloos te verstoffen. De wet van Murphy is soms genadeloos.
 18. Andere Basiskaart Op 64S

  Er wordt ook altijd aangeraden om een backup te maken.
 19. geocaching app persoonlijke notities

  Inmiddels heb ik van kalkendotters geleerd dat je notities op de cachepagina worden weergegeven. In een bruine balk komt je persoonlijke notitie te staan. Waar ik steeds overheen keek omdat ik steeds links en recht naar een menu optie aan het zoeken was.
 20. geocaching app persoonlijke notities

  Beste allen, Ik ben op het forum aan het zoeken geweest naar vragen/antwoorden over de persoonlijke notities die je in de geocaching app kan maken. Ik zou ze namelijk ook graag op de computer kunnen lezen. Ik heb daar nog niets over kunnen vinden en voor dat ik een nieuw topic start dacht ik het eerst hier maar eens in de groep te gooien. Iedereen alvast bedankt.
 21. Hoe notificatie wanneer in de buurt van een geocache (GARMIN GPSMAP)

  Dat werkt helaas dus niet zoals ik heb uitgelegd.
 22. Hoe notificatie wanneer in de buurt van een geocache (GARMIN GPSMAP)

  Ik heb geen 64st maar volgens mij is het bij gevarenzones instellen zie handleiding link http://www8.garmin.com/manuals/webhelp/gpsmap64/NL-NL/GUID-912CF6A3-7C88-4FF8-BC6B-17F455BD8166.html
 23. Hoi, Voorheen had ik een Garmin GPSMAP60Csx en daarmee had ik het op een of andere manier voor elkaar gekregen dat als ik naar een geocache navigeerde ik als ik in de buurt van de cahge was (+-20m) ik een notificatie geluidje hoorde. Nu heb ik een Garmin GPSMAP64st maar daar krijg ik dat niet voor elkaar. Er is wel een setting voor proximity alarms maar die moet je zelf per punt waar je een alarm op wilt hebben instellen. Onder geluidsinstellingen heb ik alle alarmen al aan staan, maar dan nog hoor ik niets. Wie weet hoe ik mijn device zo in stel dat als ik een geocache heb gekozen waar ik naar toe wil (directe navigatie actief) dat ik een geluidssignaal hoor wanneer ik in de buurt ben? Alvast bedankt!
 24. "send To Gps" Werkt Niet

  Lees dit draadje eens vanaf het begin door, met name de post van Heracross op 6 juni 2017.
 25. "send To Gps" Werkt Niet

  Edge Does Not Support this Plugin,ik hen crome en Firefox ook al geprobeerd maar helaas
 26. Symbolen vanuit GSAK naar Garmin verkeerd

  De GPS60Csx kan alle gangbare symbolen weergeven hoor. Veel informatie is hier nog te vinden.http://xaa.dohd.org/Geocaching/CustomIcons/
 27. Symbolen vanuit GSAK naar Garmin verkeerd

  Heb ik daar al die uren aan zitten puzzelen. Vreemde is wel dat als ik een enkele cache vanuit geocaching.com stuur wel het juiste symbool verschijnt in de GPS. Maar goed. Bedankt voor het meedenken.
 28. Symbolen vanuit GSAK naar Garmin verkeerd

  Niets. De 60 Csx is een te oud model om deze symbolen weer te geven.
 1. Meer activiteit laden
×