Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt

 1. Vandaag
 2. cirkel

  message center

  1en ja hoor, plotseling werkt het weer. Bedankt
 3. Nieuwe update: Ik heb rond de lunch een paar notifications geopend en opnieuw opgeslagen. Sindsdien is een aantal mails binnengekomen, en dat was een aantal dagen niet gebeurd. Hopelijk is het probleem hiermee opgelost. Ze zijn in ieder geval goed in onze database klaargezet om na 24 uur te worden doorgezet (via de site en de tweets).
 4. Gelukkig heb ik een PQ die dagelijks automatisch gestart wordt en waarin de laatste/nieuwste caches van de maand staan. Zo is het ook niet nodig om de andere PQ's zo vaak te starten. Ps. die maand zou ondertussen ook weer een week kunnen zijn, maar in de wintermaanden zijn de tussentijden ( in het verwerken ) vaak langer dan een week, vanwege onze geocache winterslaap.
 5. Even een korte update: Ik heb e.e.a. even bekeken en ik zie dat de notificatie mails waaruit wij de informatie filteren niet meer binnenkomen in de hiervoor aangemaakte mailbox. Of die mails door .com niet meer verstuurd worden of dat ze door onze provider worden geblockt, dat wordt nu onderzocht. Probleem is natuurlijk dat we inmiddels in het weekend zitten. Maar even afwachten dus ...
 6. Raar. Ik zal even kijken wat er aan de hand is.
 7. Het inlezen van nieuwe caches moet inderdaad weer even aangezwengeld worden - een digitale ontstopper graag
 8. Werkt de functie niet meer? de laatste publicatie zou van de 4e mei zijn...
 9. Gisteren
 10. De 64 heeft dat na de laatste update, de 66 had het al
 11. Dank je. "...Alle Garmin gps-en doen met de laatste update opeens 4 cijfers achter de komma...". Ohhhh ?? Heb je daar misschien wat linkjes/informatie over ?
 12. De meest eenvoudige oplossing is om gewoon een 0 of 5 achter je berekend coodinaat toe te voegen. Alle Garmin gps-en doen met de laatste update opeens 4 cijfers achter de komma; terwijl de gps helemaal niet zo nauwkeurig is.
 13. We doen vanmiddag een trail op de fiets en als laatste moet ik een bonus coördinaat invoeren, dan zie ik tot mijn verbazing, dat de notatie van een coördinaat op 'DD° MM.MMMM' staat. Terplekke ( in het veld ) in de setup van de gps e.e.a. geprobeerd aan te passen, maar helaas de 'DD°MM.mmm’ is nergens te vinden. 'DD° MM.MMMM' Setup Helaas sdsadas Dan toch maar Garmin Express installleren ( een Garmin account is niet nodig, gewoon Next blijven klikken ) en geprobeerd de gps opnieuw te updaten, maar deze is volgens GE up to date. Er is dus nog maar één oplossing e
 14. Als je knipt en plakt vanuit Word, dan gebruik je Word dus wel als html editor. Je plakt dan HTML code die in Word gemaakt is. Het lijkt erop dat het plaatje niet geladen kan worden. Open op de webpage eens de pagina editor, en kijk eens wat er in de sourcode precies staat voor de <img tag. Plak je per ongeluk soms de complete URL in de alt-attribuut ipv in de src-atribuut? in de alt-atribuut hoort een 'verklarende'tekst te staan die vertelt wat het plaatje precies is. Dan kan bv een blinde 'zien' hoe relevant het plaatje is.
 15. Dat MSWord geen goed platform is om webpagiana's te maken dat weet ik. Ik gebruik MSWord dan ook alleen om de layout van de pagina te ontwerpen incluis teksten en afbeeldingen. Met hulp van de Copy-Paste-functie breng ik dan de inhoud over naar de publicatie pagina bij Geocaching.com << Ik maak géén gebruik van een html editor !! >> Van die laatste pagina heb ik een schermafdruk gemaakt (en toegevoegd) waar de html verwijzing naar de opslag lokatie is opgenomen.
 16. Ten eerste is Word niet het meest handige programma om webpagina's te maken. Het ziet er voor het ontwerp wellicht goed uit, maar 'onderwater' is het qua HTML een ramp. Ondertussen heeft de editpagina van een cache een wysiwig editor, waarin je ook plaatjes kunt toevoegen. Heb je die al geprobeerd ? Kun je een schermafdruk (windows-knipprogramma) maken om te tonen wat je nu precies ziet als je een plaatje in de beschrijving hebt gezet? En kun je dan ook het stukje HTML tonen wat je exact hebt ingevoegd ?
 17. Ik heb onlangs mijn GPSmap64s ge-update naar versie 6.10 ( vanaf v5.60 ) en de gps heeft sindsdien vaker gehangen dan in de afgelopen jaren. Tevens is de gsp soms ontzetten traag. Hebben meer mensen met een 64 daar last van ? Helaas heb ik onlangs e.e.a. opgeruimd en heb o.a. m'n oude firmware backup geheel geleegd. Je zal het 'zien', heb je die backups jaren niet nodig en verwijder je de oude files en wat heb je een paar weken daarna nodig ..... juist !!!! Heeft iemand toevallig de file voor v5.60 ( 'GPSMAP64_WebUpdater__560.gcd' ) nog ergens ?
 18. Afgelopen week
 19. Zou ik iets moeten wijzigen aan de instellingen van de presentatie van de cache pagina in mijn pc? Ik bedoel dus in de manier waarop de officiële cache presentatie wordt vertoond op Geocaching.com
 20. Linkalovers

  message center

  Hallo, Werkt dat in een andere browser ook niet ? Zelf gebruik ik het MessageCenter zelden. Vooral ook omdat de ontvanger dan ook op GC.com ingelogd moet zijn, om de mails te zien. Als ik iemand een mail wil sturen, dan gebruik ik altijd de "Send e-mail" optie. Die mailbox hebben velen op hun smartphone staan en daardoor wordt de mail eerder gelezen. Edit : Ik lees net van @kalkendotters dat die functie niet werkt.
 21. kalkendotters

  message center

  Dat kan momenteel niet. Je kunt proberen om alle cachegeheugen van de browser te legen, en de cookies te verwijderen. Soms helpt dat, maar geen garantie... Op het amerikaanse forum zijn er regelmatig verzoeken aan GS om dat probleem eindelijk eens te verhelpen, maar daar is nog steeds geen reactie op. Waarschijnlijk wordt het wel verholpen, maar het kan nog even duren. zie: https://forums.geocaching.com/GC/index.php?/topic/361417-message-center-bug
 22. cirkel

  message center

  Hoe kan ik de optie "press enter to send" definitief uitschakelen? het vinkje uitzetten helpt niet. Groet Cirkel
 23. Bij mij zie ik de jpg wel. Wellicht moet je dit nog toevoegen na sharing: target="_self">
 24. De tip van Peetee netjes opgevolgd. Maar nog steeds zie ik dan geen afbeelding in beeld in de cache beschrijving. Maar wel die code. Met nog steeds daarvoor een kleine afbeelding die mij doet denken aan een "gebroken" plaatje/afbeelding. Waar kan het aan liggen dat Birdie.NL me precies kan beschrijven wat de inhoud van de afbeelding is ????
 25. Voor diegene die het interessant vinden : Vanavond wordt StarShip SN15 gelanceerd. Zou de raket deze keer wel 100% goed landen ? Men is bezig met de "Final checkouts" en de onderstaande 3 live streams zijn al een tijdje actief. Kies een stream die u interessant vindt, bij de ene wordt meer uitgelegd, terwijl de andere beter beeld van de raket heeft. Ik heb alle 3 aanstaan en luister naar een andere dan waar ik naar kijk. Stream 1 Stream 2 Stream 3
 26. Hier wordt vanuit een artikel op NOS naartoe gelinkt: https://stadkamer.nl/cultuur-en-techniekeducatie/geocache-route-75-jaar-vrijheid?utm_source=&utm_medium=email&utm_campaign=QuickTest+from+Editor+380364 Link naar NOS artikel: Van audiotour tot schatzoeken: veel regionale initiatieven op Bevrijdingsdag - https://nos.nl/l/2379476#UPDATE-container-52896831
 27. Dan zie ik de afbeelding op mijn beeldscherm, over lokale regels, geen overlast en netjes achterlaten
 1. Meer activiteit laden
×
×
 • Nieuwe aanmaken...