Spring naar bijdragen

Alle activiteit

Deze tijdlijn wordt automatisch bijgewerkt     

 1. Gisteren
 2. Afgelopen week
 3. heco12

  c:geo kan niet inloggen

  Beste Tabaqui, bedankt voor je reactie. De dubbele balk kan ik niet op klikken kan er alleen maar bij komen rechts bovenaan met instellingen, maar gelukkig is het gelukt en ben ik erg blij met jullie reactie op het forum zo kan ik inmiddels weer inloggen en kan ik mijn hobby weer uitoefen op deze manier. Allen bedankt. groetjes, heco12
 4. Tabaqui

  c:geo kan niet inloggen

  Bij mij zit onderaan het startscherm (Live kaart; dichtbij; opgeslag..; etc; etc) een dubbele balk met: GC-inlognaam-ingelogd-nederland.utrecht. Als ik hierop klik, opent zich een nieuwe pagina; genaamd Diensten met een hele lijst Geocaching.com//openchaching.xx. Klik dan op "geocaching.com". Nieuwe pagina "Geocaching.com" -> instellingen. hierop je naam en wachtwoord invullen zoals bekend bij Geocaching.com. Dan op "Controleer authenticatie"
 5. heco12

  c:geo kan niet inloggen

  Beste Kalkendotters, Je bent mijn reddende engel ineens viel het kwartje van het plaatje. In de app c:geo bij instellingen - diensten en dan bij geocaching.com op de foto klikken. Hier kan je inderdaad controleer authenticatie klikken en dat werkte niet goed dus nieuw passwd ingegeven en HET WERKT!!! Ben hier uren mee bezig geweest, maar het is opgelost. Ontzettend bedankt. een glimlachende Corrie vanuit Amsterdam.
 6. Linkalovers

  Teken ... Opletten Geblazen!

  ".....Het aantal mensen dat wordt gebeten door een teek loopt al jaren op. Volgens onderzoekers van het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM) en Wageningen University zullen deze en volgende maand ruim een half miljoen mensen een tekenbeet oplopen. Dat is in twee maanden tijd de helft van het gemiddelde jaarlijkse aantal....." Bron: Nu.nl Zie ook: www.rivm.nl.
 7. heco12

  c:geo kan niet inloggen

  Het probleem zit hem in dat de app c:geo niet met een login komt. Weet ook niet werk schermpje je bedoelt?
 8. kalkendotters

  c:geo kan niet inloggen

  In dat schermpje kun je op je naam klikken, en dan krijg je de naam en wachtwoord te zien waarmee je inlogt op geocaching.com. Daarin moet je dus het nieuwe wachtwoord ingeven, en even testen met de test knop die eronder zit. En als je speciale tekens gebruikt in je wachtwoord even heel goed opletten dat je dezelfde gebruikt in de telefoon als op de website dat wil wel eens verschillen als je een andere toetsenbord indeling hebt gebruikt.
 9. heco12

  c:geo kan niet inloggen

  Ik kan ineens niet meer inloggen op mijn app c:geo op mijn Huawei telefoon? Heb inderdaad mijn password gewijzigd, maar kan daar prima mee inloggen op geocaching.com. Heb meerdere malen mijn app van c:geo verwijderd en opnieuw opgestart, maar krijg geen inlog mogelijkheid dit staat gekoppeld aan geocaching.com waar ik dan ook inlog via instellingen - diensten en dan naar de website ga van geocaching.com. Ook had ik gelezen dat het wel eens aan de datum zou kunnen liggen dat c:geo met een andere datum werkt dan geocaching.com ook dit aangepast werkt nog steeds niet? Toestel diversen keren opnieuw opgestart mag niet baten. Inmiddels ben ik ten einde raad en weet echt niet meer wat ik kan doen. Ik gebruik deze app regelmatig. Hoop dat iemand mij hierbij kan helpen.
 10. Eerder
 11. Sivota

  Promoties in Europa om geocachen te boosten?

  De meeste promotieacties zijn tamelijk aan de VS gebonden (producten, films en boeken die hier niet/beperkt op de markt komen), maar er zijn wel promotieacties geweest van trackables in een aantal landen in Europa. Daaronder een grote geocoinactie in Londen toen Garmin daar een grote winkel opende. Een aantal jaren geleden (rond 2011 dacht ik) was er in Europa een grote promotieactie van Timberland. Bij die actie hoorden het plaatsen van een aantal caches (waaronder één in het Amsterdamse Vondelpark) waarin dan wat gevonden werd (trackables en kortingsbonnen voor de winkels). Voor de caches was geen toestemming gevraagd en ze lagen op locaties waar menig cacher al vergeefs had geprobeerd om daar iets te plaatsen. Dat zette kwaad bloed en wel zoveel dat er een storm van protesten uitbrak. Al die caches zijn vrij snel gearchiveerd en er is nooit meer wat van gehoord. In de VS heeft Timberland nog wel nieuwe promotieacties gehad. Ik weet niet of het daadwerkelijk zo is, maar het zou mede kunnen verklaren waarom men in Europa niet actief is. Overigens wordt er wel betaald voor de georoutes door diverse toeristische organisaties (waarbij je een geocoin kunt verdienen met founds) en die liggen wel in verschillende Europese landen...
 12. Tovenaartje

  Het eerste rondje!

  Zojuist de laatste britse cache (van precies een week geleden) online gelogd. We zijn sinds woensdag weer terug. Was wel een verschil hoor. Dinsdag bij vertrek in Newcastle 14 graden en dan woensdag bij aankomst in IJmuiden alweer ruim 24. En donderdag direct weer aan het werk (plannen we volgende keer toch weer wat ruimer). Komende woensdag maar eens kijken of ik de verhuizing van het café ook handig in mijn desktop kan verwerken.
 13. Linkalovers

  Welke kaart kiezen?

  Dank je voor je advies. Dan gaan 'we' die toch gewoon downloaden en ook op de gps zetten. Op een moderne gps, kunnen meerdere kaarten 'geïnstalleerd' worden ( vaak is de beschikbare ruimte de beperkende factor, niet het aantal kaarten. Wel opletten dat je dan niet alle kaarten actief maakt ). Dan kan je 'in het veld' gewoon switchen tussen de kaarten en testen/controleren welke kaart beste is.
 14. paulus

  Welke kaart kiezen?

  Als verwoed digitale kaartenverzamelaar heb ik heel wat vergelijkingsmateriaal. Mijn aanbeveling: Freizeitkarte ook gebaseerd OSM en vaak (op hoogtelijnen na) beter dan officiële topokaarten en ook routeerbaar voor de auto. Groeten PAULUS 😵
 15. technetium

  Welke kaart kiezen?

  Wat stefan als schrijft: Wat je zelf het fijnst vindt. Om je op weg te helpen mijn persoonlijke voorkeuren: Voor de benelux openfietsmap (daar fiets ik voornamelijk), voor op vakantie de new style (die vind ik mooier) Tc
 16. regenboog2

  Het eerste rondje!

  Goedemorgen allemaal Er staan broodjes in de oven, wie zin heeft kan straks aanschuiven. Tovenaartje, hoe is het met jullie, al weer terug in ons landje?
 17. Meneer Ruud

  Welke kaart kiezen?

  Bedankt voor de tip. Ben er mee aan de slag.
 18. StefandD

  Welke kaart kiezen?

  Alle data komt van OSM, dus wat dat betreft is het lood om oud ijzer. Sterker nog: er zijn nog veel meer aanbieders. Kijk maar eens op https://wiki.openstreetmap.org/wiki/OSM_Map_On_Garmin/Download (scroll even naar beneden voor aanbieders per continent). OFM is geoptimaliseerd voor fietsen/wandelen. Lees vooral de hints voordat je hiermee begint (o.a. autowegen op NIET vermijden zetten). Generic is meer bedoeld voor in de auto. Nautical is voor op het water. Ik zou zeggen, probeer ze eens uit en kijk wat je het fijnste vind. Je kan meerdere kaarten op je Oregon zetten, zolang je maar één routable map actief hebt.
 19. Meneer Ruud

  Welke kaart kiezen?

  Hoog tijd om de kaart op mij Oregon 650 te vernieuwen. Op http://garmin.openstreetmap.nl/ krijg ik deze opties: Choose your map type: Generic Routable Generic Routable (new style) Routable Bicycle (Openfietsmap Lite) Generic Nautical (non-routable) Transparent overlay with elevation contours Of kan ik beter kiezen voor: http://www.openfietsmap.nl/downloads/bnl_full
 20. Vindplaats

  Kaarten wel op Gpsmap 62S maar niet in Basecamp

  In het programma JaVaWaDevice Manager waren de kaarten die zichtbaar moesten zijn in Basecamp niet aangevinkt.
 21. regenboog2

  Het eerste rondje!

  Gelukkig dat jullie er goed vanaf gekomen zijn Pa en Ma. Waren jullie met de caravan op pad? Onze vijver is ook weer vol, maar wij hadden het geluk dat er boven onze wijk geen wolkbreuk was. Een paar kilometer verder liepen de straten wel onder. Je huis zal maar onder lopen, net als in Limburg twee keer in een week tijd. Ik moet er niet aan denken. Heeft er nog iemand zin in een drankje?
 22. Pa en Ma Beer

  Het eerste rondje!

  Hier was de rivier ook helemaal vol. Maar wij hebben het gered. Een paar Km hier vandaan is de hele camping veg gespoelt. Alle caravans zijn op een hoop gegooid. Erg triest allemaal
 23. dutch geocoin 2018

 24. Linkalovers

  Kaarten wel op Gpsmap 62S maar niet in Basecamp

  Gelukkig. Als u wilt uitleggen hoe, dan hebben uw hobby genoten er misschien ook wat aan .
 25. Vindplaats

  Kaarten wel op Gpsmap 62S maar niet in Basecamp

  Inmiddels is mijn probleem opgelost.
 26. Peetee

  Hoe mijn gestelde vragen en antwoorden bekijken

  Oké, duidelijk. Kan gebeuren!
 27. Vindplaats

  Hoe mijn gestelde vragen en antwoorden bekijken

  Je hebt gelijk. Het was een reactie op de ander forum. Excuses voor de verwarring.
 28. Peetee

  Hoe mijn gestelde vragen en antwoorden bekijken

  Als ik in dit draadje kijk dan zie ik dat dat draadje pas 20 uur geleden gestart is. Verder zeg je dat je de vraag ook op het forum van .com hebt geplaatst en dat je 'een dezer dagen' een reactie gezien hebt. Is dat misschien een reactie op het forum van .com geweest?
 1. Meer activiteit laden
×