Spring naar bijdragen

StefandD

Leden
 • Aantal bijdragen

  741
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  30

Waardering in de gemeenschap

50 Uitstekend

Over StefandD

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 23-07-1972

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Monterra
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  januari 2007
 • Lengtegraad
  51
 • Breedtegraad
  4
 • Skype
  Nee
 • Twitter
  Nee

Contact Methods

 • MSN
  Nee
 • Website URL
  Nee
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Brielle, NL

Recente profielbezoeken

3724 profielweergaven
 1. Nog een paar mogelijkheden gevonden. Laat naar het waypoint routeren met: Google Maps: de app opent en je ziet de coördinaten. Wel in ddd.dddddd-formaat en geen N en E (negatief getal voor W en S), maar daar hebben o.a. BaseCamp (met Ctrl+T) en GSAK geen moeite mee. Heel af en toe zie je geen coördinaten maar wel een naam. Door op die naam te tikken krijg je wel weer de coördinaten. c:geo: de app opent met de coördinaten als waypoint. Er zullen vast wel meer apps zijn die dit kunnen.
 2. StefandD

  account suspended

  Niet jouw account, maar het account van geocachingadmin.com is suspended. Gebeurt wel vaker, komt waarschijnlijk over een paar dagen terug als de administrator van de website weer betaald heeft (of niet).
 3. StefandD

  probleem met inloggen

  Bij mijn weten is er geen enkel 'schuifje' in de app dat dit kan veroorzaken. Op geocaching.com vind ik geen H&ry. Is dit wel je geocache-naam? Heb je niet per ongeluk je account verwijderd of zo?
 4. StefandD

  gekleurde propellers

  Komt me bekend voor. Als het om een bepaalde mystery op Goeree Overflakkee gaat: kleuren van de wieken stapeltellen. Edit: typefout
 5. StefandD

  Foto,s verwijderen

  Als ik op je account kijk zie ik dat je twee TB's hebt: één met en één zonder afbeelding. Wil je die ene afbeelding ook weghalen, dan kan dit via de TB-pagina: https://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=8389457 Als de afbeeldingen zichtbaar blijven is het waarschijnlijk een afbeelding uit het cachegeheugen. Verversen wil wel eens helpen.
 6. Welke browser? Lopen er add-ons en/of scrips? Vooral blockers als NoScript en Ghostery kunnen dit soort dingen veroorzaken. Verder kan ook je virusscanner/Firewall roet in het eten gooien.
 7. StefandD

  adventure lab

  In de mail die je van Goundspeak hebt gekregen staat een link waar je je ALC aan kan maken. Wat dan volgt is redelijk vanzelfsprekend: titel, coördinaten op de map, omschrijving, de mogelijkheid om een foto toe te voegen, enz. Je mag 5 (of 10, maar meestal 5 als je geen connecties hebt) waypoints aanmaken. Bij elk waypoint moet je coördinaten invoeren, de afstand vanaf de coördinaten waarin de vraag zichtbaar wordt, een omschrijving geven, een vraag stellen, het juiste antwoord aangeven, enz. Tip: als je een ALC hebt gemaakt, test die dan ook. Je hebt de optie om een testversie aan te maken en de link daarvan aan iemand sturen. In de testversie hoef je niet per se ter plaatse te zijn om de antwoorden in te voeren. Als alles oké is kan je de ALC op 'public' zetten.
 8. De richtlijnen van de RIVM zijn: Binnen: maximaal 4 personen Buiten: maximaal 40 personen Dit is na te lezen op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven. Onder het kopje Maatregelen voor buiten en Regels die buiten gelden staat: "Sinds 29 september 2020 18:00 uur geldt voor alle buitenruimtes waar geen continue doorstroming van mensen is dat er maximaal 40 mensen bijeen mogen komen. Dit is inclusief kinderen en exclusief personeel." Events zijn dus gewoon toegestaan zolang ze buiten worden gehouden, het maximum aantal personen niet wordt overschreden, iedereen 1½ meter afstand houdt en er geen lokale verordening is.
 9. GSAK is vorige week al aangepast. De nieuwe versie is op hun forum te vinden.
 10. StefandD

  Blog: Zoeken op eigenschappen

  Net even naar gekeken. Leuk gedaan, maar verre van compleet. Zo kan ik bijvoorbeeld geen T5-caches zoeken die NIET de attributen "Klimuitrusting" en "Boomklimmen" hebben. En ook negatieve attributen kunnen niet worden geselecteerd. Voor dit soort zoekacties raden ze toch weer pocket queries aan. Ik hou het voorlopig nog maar bij GSAK...
 11. Ik heb geen Instagram, dus ik kan dit niet zien. Maar spoilers of niet, het is niet toegestaan om een log te verwijderen als de naam van de cacher in het logboekje staat. En gezien het feit dat hij spoilers plaatst heeft hij/zij de cache dus echt bezocht. Iemand heeft dat ooit ook bij mij gedaan, hierop heb ik direct een reviewer ingeschakeld. Die heeft toen de log teruggeplaatst en vergrendeld. Je had beter de cacher kunnen vragen om zijn Instagram-posts te verwijderen. Verder heb je geen poot om op te staan.
 12. Heel af en toe zitten de punten in de bonus, dan is het eenvoudig. Alle andere keren zet ik de kaart in de app op Hybride View en start ik Google Earth op de pc. Door in de app op een waypoint in te zoomen en daarna dezelfde plek in Google Earth op te zoeken kan ik redelijk nauwkeurig een pinnetje zetten. Als ik alles gehad heb alles opslaan (kml of kmz)en importeren in BaseCamp. Omslachtig, maar het werkt wel.
 13. Wat digi-jigsaw puzzels is weet ik niet (net gegoogeld, maar die weet het ook niet), maar de momenteel meestgebruikte puzzelsite is https://www.jigidi.com/. De site werk vrij rechttoe rechtaan. Maak een account aan en log in. Creëer een puzzel, upload een foto en kies het aantal puzzelstukjes. Daarna kan je de boodschap voor de pop-up instellen en de puzzel publiceren. De link zet je dan in de listing van je cache.
 14. Ik snap je vraag niet helemaal. Wat ik er van kan maken is dat je wilt dat als mensen je puzzel maken, en als die af is de coördinaten van de cache automatisch worden geüpdatet? Dat kan volgens mij niet. Wel kan je een pop-up laten weergeven met de coördinaten, welke men kan kopiëren en dan plakken in de pagina met de cachelisting. Dat kan bovenin (potloodje naast de boguscoördinaten) of in de checker die meegeleverd wordt.
 15. StefandD

  Oregon 600

  Welke kaart gebruik je? Bij meerdere kaarten: zorg ervoor dat er maar één routerende kaart actief is!
×
×
 • Nieuwe aanmaken...