Spring naar bijdragen

StefandD

Leden
 • Aantal bijdragen

  642
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  16

Waardering in de gemeenschap

25 Uitstekend

Over StefandD

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 07/23/1972

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Monterra
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  januari 2007
 • Lengtegraad
  51
 • Breedtegraad
  4
 • Skype
  Nee
 • Twitter
  Nee

Contact Methods

 • MSN
  Nee
 • Website URL
  Nee
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Brielle, NL

Recente profielbezoeken

2,567 profielweergaven
 1. StefandD

  Mini SD card formateren voor E Trex 20x

  mSD-kaartjes zijn vanuit de fabriek goed geformatteerd, dus niet doen!
 2. StefandD

  Gpsmap 64 Firmware/software

  http://gawisp.com/perry/gpsmap62_64_78/ Sorteer even op Last Modified zodat de nieuwste datums bovenaan komen te staan. Dan zie je twee bestanden die op 10-10-2018 zijn gemaakt. Een voor de Gpsmap 64 (v 5.10) en een voor de Gpsmap 64sc (v 2.70) Download het juiste bestand, hernoem het naar GUPDATE.GCD en kopieer het naar de map /Garmin/ op je toestel. Start dan je Gpsmap op en de update zou moeten beginnen. Geen ervaring mee, dit komt van een ander forum!
 3. StefandD

  Zoekparameters aanpassen

  Ik heb geen GPSMap, maar in het algemeen: In de lijst met geocaches heb je de optie om een filter in te stellen. Als dat ingesteld is en je dat filter bekijkt zie je een aantal opties. Zorg dat alle cachetypes worden weergegeven. Ook alle moeilijkheid- en terreinsterren (van 1.0 t/m 5.0). De optie caches die je niet hebt gevonden mag niet aangevinkt staan.
 4. StefandD

  Wat zijn de "0m" gebieden op geocaching maps?

  Zo te zien zijn het hoogtelijnen.
 5. StefandD

  Challenge cache voor datum matrix

  Uit mijn GSAK-database: https://coord.info/GC6YZCN Zuid-Holland. https://coord.info/GC3P0X0 Noord-Holland. https://coord.info/GC6ZE1W Gelderland. https://coord.info/GC2KBDN Limburg. https://coord.info/GC6YD7Z Groningen.
 6. StefandD

  Naar GPS zenden is verdwenen op cache site ,want is hier aan de hand.?

  OK, maar ik zag in een ander draadje dat je een Oregon 650 hebt. De link die ik had gepost was van de Montana 650. Je juiste link is deze, pagina 34.
 7. StefandD

  Naar GPS zenden is verdwenen op cache site ,want is hier aan de hand.?

  Ja, dat kan wel. Je kan je gpsr een positie laten simuleren (demomodus). Kijk even in je gebruikershandleiding (pagina 34) hoe dat moet. Als je een positie in de buurt van die verre caches simuleert zie je die caches alsof je daadwerkelijk in de buurt bent. Niet naar de cachelijst gaan, maar vanaf het hoofdmenu de kaart selecteren en naar de buurt van die caches scrollen.
 8. StefandD

  Naar GPS zenden is verdwenen op cache site ,want is hier aan de hand.?

  Er wordt al tijden gevraagd op het forum van geocaching.com om die knop te verwijderen en aan die verzoeken is eindelijk voldaan. Dus er is wel degelijk wisselwerking. Is er ook.
 9. StefandD

  C.geo geen smileys

  Misschien dit?
 10. StefandD

  Welke kaart kiezen?

  Alle data komt van OSM, dus wat dat betreft is het lood om oud ijzer. Sterker nog: er zijn nog veel meer aanbieders. Kijk maar eens op https://wiki.openstreetmap.org/wiki/OSM_Map_On_Garmin/Download (scroll even naar beneden voor aanbieders per continent). OFM is geoptimaliseerd voor fietsen/wandelen. Lees vooral de hints voordat je hiermee begint (o.a. autowegen op NIET vermijden zetten). Generic is meer bedoeld voor in de auto. Nautical is voor op het water. Ik zou zeggen, probeer ze eens uit en kijk wat je het fijnste vind. Je kan meerdere kaarten op je Oregon zetten, zolang je maar één routable map actief hebt.
 11. StefandD

  weer nieuw

  Misschien is het handiger om door te gaan in je eerste topic waarin ik ook een antwoord heb gegeven in plaats van met elke opmerking een nieuw topic openen. Als het antwoord je niet duidelijk is kan je gewoon verder vragen. Begin eerst maar eens met wat je precies bedoelt met "de gpx bestanden in mijn oregon T600 laden". Deed je dat via BaseCamp? Dan is er niets veranderd. Deed je dat vroeger met de Sent to GPS -knop? Dan weet je nu ook dat de Garmin Communicator plug-in het niet meer doet en dat er alternatieven zijn. E.e.a. is ook afhankelijk van het feit dat je premium (= betalend) lid bent op geocaching.com of niet. Hoe vollediger de informatie is die je zelf geeft, hoe duidelijker de antwoorden zijn.
 12. StefandD

  communicatie

  Als je de Garmin Communicator bedoelt, vergeet dat maar. De plug-in is verouderd (lees: onveilig) en wordt tegenwoordig door alle browsers geweerd. Er zijn andere methodes, o.a. lijsten en pocket queries (beiden voor premium leden). Niet-premium leden kunnen tegenwoordig gpx-bestanden downloaden. Zet die in de map \Garmin\GPX\ op je Oregon.
 13. StefandD

  "send To Gps" Werkt Niet

  Lees dit draadje eens vanaf het begin door, met name de post van Heracross op 6 juni 2017.
 14. StefandD

  Symbolen vanuit GSAK naar Garmin verkeerd

  Niets. De 60 Csx is een te oud model om deze symbolen weer te geven.
 15. Pak anders OFM Europa en kies daar de tiles uit die je wilt. Geen geklooi met kaart-ID's en je hebt alles in één bestand. Kaartkleuren kan je aanpassen door typ-bestanden aan te passen cq. te vervangen. OFM heeft daar een hoofdstukje over geschreven: https://sites.google.com/site/openfietsmap/tips-tricks/customize.
×