Spring naar bijdragen

StefandD

Leden
 • Aantal bijdragen

  754
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  30

Waardering in de gemeenschap

50 Uitstekend

Over StefandD

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 23-07-1972

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Monterra
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  januari 2007
 • Lengtegraad
  51
 • Breedtegraad
  4
 • Skype
  Nee
 • Twitter
  Nee

Contact Methods

 • MSN
  Nee
 • Website URL
  Nee
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Brielle, NL

Recente profielbezoeken

4007 profielweergaven
 1. Hoezo? Dit is toch geen Premium Only functie? De app is verder gewoon gratis. En de website biedt dit al sinds jaar en dag aan, zonder dat zou bijvoorbeeld c:geo die functie nooit kunnen hebben.
 2. StefandD

  Waymark

  Toch groeit Waymarking langzaam maar gestaag. Ik zie in elk geval een stijging van het aantal gepubliceerde waymarks in Nederland. Het enige wat ik tot nu toe ben tegengekomen is een labcache adventure in Wassenaar: Waymarking Wassenaar. Hier moet je vijf waymarks bezoeken, de antwoorden op de vragen kan je in de listings van de waymarks vinden. Zoiets kan je natuurlijk ook gebruiken in een mystery. Overigens zijn er in Nederland ook twee waymarking-challenges: GC3RCZ4 en GC3GT1Z.
 3. De bedoeling is juist om een leuke log te schrijven. In dat licht is het niet nodig om een kort tekstje te schrijven: het mag ook een lange tekst zijn...
 4. Ik neem aan in de Geocaching app? Bij mij maakt het niet uit of ik een punt of een komma gebruik, maar dat is in Android. Misschien moet je bij Apple wel een komma invoeren?
 5. De meeste CO's lossen dit op door een afbeelding op geocaching.com weer te laten geven en deze te linken naar een afbeelding op een andere server.
 6. Als je GSAK gebruikt: met de macro ImportAdventureLabs kan je alle labcaches binnen x km vanaf een ingegeven coördinaat binnenhalen.
 7. Nog een paar mogelijkheden gevonden. Laat naar het waypoint routeren met: Google Maps: de app opent en je ziet de coördinaten. Wel in ddd.dddddd-formaat en geen N en E (negatief getal voor W en S), maar daar hebben o.a. BaseCamp (met Ctrl+T) en GSAK geen moeite mee. Heel af en toe zie je geen coördinaten maar wel een naam. Door op die naam te tikken krijg je wel weer de coördinaten. c:geo: de app opent met de coördinaten als waypoint. Er zullen vast wel meer apps zijn die dit kunnen.
 8. StefandD

  account suspended

  Niet jouw account, maar het account van geocachingadmin.com is suspended. Gebeurt wel vaker, komt waarschijnlijk over een paar dagen terug als de administrator van de website weer betaald heeft (of niet).
 9. StefandD

  probleem met inloggen

  Bij mijn weten is er geen enkel 'schuifje' in de app dat dit kan veroorzaken. Op geocaching.com vind ik geen H&ry. Is dit wel je geocache-naam? Heb je niet per ongeluk je account verwijderd of zo?
 10. StefandD

  gekleurde propellers

  Komt me bekend voor. Als het om een bepaalde mystery op Goeree Overflakkee gaat: kleuren van de wieken stapeltellen. Edit: typefout
 11. StefandD

  Foto,s verwijderen

  Als ik op je account kijk zie ik dat je twee TB's hebt: één met en één zonder afbeelding. Wil je die ene afbeelding ook weghalen, dan kan dit via de TB-pagina: https://www.geocaching.com/track/details.aspx?id=8389457 Als de afbeeldingen zichtbaar blijven is het waarschijnlijk een afbeelding uit het cachegeheugen. Verversen wil wel eens helpen.
 12. Welke browser? Lopen er add-ons en/of scrips? Vooral blockers als NoScript en Ghostery kunnen dit soort dingen veroorzaken. Verder kan ook je virusscanner/Firewall roet in het eten gooien.
 13. StefandD

  adventure lab

  In de mail die je van Goundspeak hebt gekregen staat een link waar je je ALC aan kan maken. Wat dan volgt is redelijk vanzelfsprekend: titel, coördinaten op de map, omschrijving, de mogelijkheid om een foto toe te voegen, enz. Je mag 5 (of 10, maar meestal 5 als je geen connecties hebt) waypoints aanmaken. Bij elk waypoint moet je coördinaten invoeren, de afstand vanaf de coördinaten waarin de vraag zichtbaar wordt, een omschrijving geven, een vraag stellen, het juiste antwoord aangeven, enz. Tip: als je een ALC hebt gemaakt, test die dan ook. Je hebt de optie om een testversie aan
 14. De richtlijnen van de RIVM zijn: Binnen: maximaal 4 personen Buiten: maximaal 40 personen Dit is na te lezen op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/coronavirus-covid-19/nederlandse-maatregelen-tegen-het-coronavirus/openbaar-en-dagelijks-leven. Onder het kopje Maatregelen voor buiten en Regels die buiten gelden staat: "Sinds 29 september 2020 18:00 uur geldt voor alle buitenruimtes waar geen continue doorstroming van mensen is dat er maximaal 40 mensen bijeen mogen komen. Dit is inclusief kinderen en exclusief personeel." Events zijn dus gewoon toegestaan z
 15. GSAK is vorige week al aangepast. De nieuwe versie is op hun forum te vinden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...