Spring naar bijdragen

Team PLHagen

Leden
  • Aantal bijdragen

    14
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Team PLHagen

  • Verjaardag 08-12-1947

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin Oregon 650
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    07-12-2011
  • Lengtegraad
    5,15452
  • Breedtegraad
    51,45124
  • Skype
    Paul van Haag

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Hedel

Recente profielbezoeken

Het blok recente bezoekers is uitgeschakeld en wordt niet getoond aan andere gebruikers.

  1. Team PLHagen

    Voorlopige log

    Sinds kort is het mogelijk om een voorlopige log te noteren via de app van Geocaching. Je ziet dan op de kaart een blauw rondje met daarin een uitroepteken. Weet iemand hoe dat verwijderd kan worden als je de cache later via gsak als found hebt gelogd. het blauwe rondje met het uitroepteken blijft zichtbaar op de kaart ipv een gele smiley
  2. Ik voeg regelmatig een persoonlijke notitie toe aan een cache. Wanneer ik vervolgens de betreffende cache download krijg ik de notitie niet mee. Weet iemand of het mogelijk is om de notitie mee te downloaden?
  3. Sinds kort wordt gsak afgesloten na het draaien van de macro GarminEport. Wie weet hiervoor een oplossing?
  4. Team PLHagen

    Geen Emails Meer

    Tot voor plus minus twee weken ontving ikm probleemloos emails voor nieuw online gekomen caches en ook voor gegenereerde query's. Ondanks dat alle vinkjes zijn geplaatst krijg ik deze emails nu niet meer. Weet iemand hier raad mee?
  5. Team PLHagen

    Cito Equation

    In de laatste nieuwsbrief van Geocaching.com Staat het volgende over het komende CITO-event. "each person who logs an "attended" for a CITO event on April 26 or April 27 this year earns a 2014 CITO soevenir for their profil" Wij zouden graag aan dit event willen meedoen maar weten niet hoe te handelen. Wie kan ons vertellen wat "attended" betekent en hoe en waar wij ons hiervoor kunnen aanmelden. BVD. met geogroeten team plhagen
  6. Wie kan mij helpen. Ik wil in contqct komen met een cachersteam dat in het bezit is van een TB. Wie weet hoe dit kan? De naam is bekend.
  7. Wie kan mij helpen. Ik wil in contqct komen met een cachersteam dat in het bezit is van een TB. Wie weet hoe dit kan? De naam is bekend.
  8. De nieuwe Oregon 650 is nagenoeg onbeperkt in het laden van caches. Het schijnt mogelijk te zijn om via GSAK bv alle caches van Nederland te laden. Is er iemand die weet hoe een query te maken die alle caches van bv Nederland moet maken op de site van Geocaching.com
  9. Beste mensen, Vraagje? Bij mijn profiel staat de vermelding "gevonden caches 404" Ik wil nu de door mij gevonden caches ook gaan bijhouden in het programma GSAK. Hiervoor heb ik een drietal query's gegenereerd. een voor Spanje, voor Frankrijk en uiteraard voor Nederland. Spanje geeft een resultaat van 106, Frankrijk 50 en Nederland 215. In totaal dus 371 en derhalve een verschil van 33. Volgens mij zijn de gegevens van Spanje en Frankrijk goed. Die van Nederland zijn m.i. te laag Is bekend wat hiervan de oorzaak kan zijn?
  10. Team PLHagen

    Query

    Wie kan mij op een eenvoudige manier uitleggen hoe ik een query kan maken van meerdere caches op geocaching.com?
  11. Team PLHagen

    Wijzigen Profil

    Hi, mijn naam is vooralsnog Pufke. Ik wil deze echter wijzigen in "Team PLHagen" Is er iemand die mij kan vertellen hoe dit moet? Bij mijn profil kan ik dit niet ontdekken. Wie helpt mij? team PLHagen (pufke)
×
×
  • Nieuwe aanmaken...