Spring naar bijdragen

Team PLHagen

Leden
 • Aantal bijdragen

  11
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Team PLHagen geplaatst

 1. Team PLHagen

  Geen Emails Meer

  Tot voor plus minus twee weken ontving ikm probleemloos emails voor nieuw online gekomen caches en ook voor gegenereerde query's. Ondanks dat alle vinkjes zijn geplaatst krijg ik deze emails nu niet meer. Weet iemand hier raad mee?
 2. Team PLHagen

  Cito Equation

  In de laatste nieuwsbrief van Geocaching.com Staat het volgende over het komende CITO-event. "each person who logs an "attended" for a CITO event on April 26 or April 27 this year earns a 2014 CITO soevenir for their profil" Wij zouden graag aan dit event willen meedoen maar weten niet hoe te handelen. Wie kan ons vertellen wat "attended" betekent en hoe en waar wij ons hiervoor kunnen aanmelden. BVD. met geogroeten team plhagen
 3. Wie kan mij helpen. Ik wil in contqct komen met een cachersteam dat in het bezit is van een TB. Wie weet hoe dit kan? De naam is bekend.
 4. Wie kan mij helpen. Ik wil in contqct komen met een cachersteam dat in het bezit is van een TB. Wie weet hoe dit kan? De naam is bekend.
 5. De nieuwe Oregon 650 is nagenoeg onbeperkt in het laden van caches. Het schijnt mogelijk te zijn om via GSAK bv alle caches van Nederland te laden. Is er iemand die weet hoe een query te maken die alle caches van bv Nederland moet maken op de site van Geocaching.com
 6. Beste mensen, Vraagje? Bij mijn profiel staat de vermelding "gevonden caches 404" Ik wil nu de door mij gevonden caches ook gaan bijhouden in het programma GSAK. Hiervoor heb ik een drietal query's gegenereerd. een voor Spanje, voor Frankrijk en uiteraard voor Nederland. Spanje geeft een resultaat van 106, Frankrijk 50 en Nederland 215. In totaal dus 371 en derhalve een verschil van 33. Volgens mij zijn de gegevens van Spanje en Frankrijk goed. Die van Nederland zijn m.i. te laag Is bekend wat hiervan de oorzaak kan zijn?
 7. Team PLHagen

  Query

  Wie kan mij op een eenvoudige manier uitleggen hoe ik een query kan maken van meerdere caches op geocaching.com?
 8. Team PLHagen

  Wijzigen Profil

  Hi, mijn naam is vooralsnog Pufke. Ik wil deze echter wijzigen in "Team PLHagen" Is er iemand die mij kan vertellen hoe dit moet? Bij mijn profil kan ik dit niet ontdekken. Wie helpt mij? team PLHagen (pufke)
×
×
 • Nieuwe aanmaken...