Jump to content

Leaderboard


Popular Content

Showing content with the highest reputation since 04/29/2020 in all areas

 1. 3 points
  Vind ik opmerkelijk, maar er kan wel verschil zijn in omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan caches die op het terrein van instellingen voor (geestelijke) gezondheid liggen en waarvan die terreinen dicht zijn voor bezoek. Of wanneer je in een risicogebied woont/een cache hebt liggen. Of wanneer je een cache in je tuin hebt liggen. Ik denk dat het anders kan zijn dan caches die in de vrije natuur liggen en/of wat oudere caches of multies die niet zo vaak bezocht worden. Iedereen over één kam scheren is in deze situatie lastig, denk ik.
 2. 2 points
  Dat verdient een bloemetje! Voor Peetee en alle vrijwilligers, die ik niet bij naam ken, een hartelijk dank je wel.
 3. 1 point
  Misschien/waarschijnlijk zal een mailtje naar een reviewer wel helpen. Zie rechtsboven op deze link. Of anders via de "Contact us" op de help webpagina bij Geocaching.Com. Dat kan, meen ik, gewoon in het Nederlands. Anders even via Google Translate.
 4. 1 point
  Zaterdag volgt een nieuwe poging, om 21.22 uur Nederlandse tijd. Als dan alles goed gaat, is dat een historisch moment voor de Amerikaanse ruimtevaart en een mijlpaal voor SpaceX, BRON.
 5. 1 point
  Ja, dat staat al op m'n planning. Ook interessant om te weten: Nederlanders hebben rond 22.56 uur de gelegenheid om de capsule letterlijk als een stip aan de horizon te zien. Astronauten Bob Behnken en Doug Hurley bevinden zich dan boven het noorden van Frankrijk. Bron Via de onderstaande links veel meer informatie ( o.a. NasaTV dat vaak de hele dag uitzend ). SpaceX NASA On your computer or phone, 24/7: NASA Live NASA's YouTube channel NASA App for iOS NASA App for Android Social media platforms for specific programs (may require you to create an account to subscribe and receive notifications): Twitter Facebook LinkedIn YouTube Twitch.tv Tijd = GMT: voor Nederland moet men er 2 uur bij optellen.
 6. 1 point
  Hoi Flo van Co ! ik ben met de filter aan de gang gegaan en ik heb ze weer in beeld! Hartstikke bedankt voor de tip. gr Harrij.Stekel
 7. 1 point
  Krijg je ze wel in een lijst te zien (onder de knop geocaching)? Heb je een filter actief staan (knop zandfilter)?
 8. 1 point
  Freizeitkarte werkt heel goed in de Garmin GPSmaps 60-62 -64-enz. maar wat ik erg goed vindt is http://frikart.no/garmin/index.html deze is ook gratis (een donatie kan maar hoet niet). In de garmin geeft deze veel duidelijker de paden aan je zou het gewoon even proberen je hebt meerdere opties in kaarten voor elk land alleen moet men wel elk land appart instaleren. Groet Joop
 9. 1 point
  Da's weer eens wat anders dan een TB
 10. 1 point
  Misschien is het weer een saaie bedoeling bij ons: maar ik 'doe' de gps zaken, mijn vrouw de administratie. Een tradi vindt ik alleen wel , maar bij een multi moeten we samen de cache vinden . Ps. ik ga nooit alleen geocachen.
 11. 1 point
  Tuurlijk niet . Gezien je 'pinnige' reactie op "...Vroeg met de biertjes begonnen vandaag?...", toch dicht bij de waarheid ? Peetee schrijft gewoon dat hij het met me eens is. Gewoon de zinnetjes lezen.
 12. 1 point
  En hier nog een Super! Peetee bedankt!!
 13. 1 point
  Hier sluit ik me bij aan... Peetee bedankt!
 14. 1 point
  Hé PEETEE, mag ik jou bedanken voor je werkzaamheden voor deze site? Ik weet niet of je dit vrijwillig doet of gedwongen wordt door GeoMan, maar we merken er in ieder geval ( zoals het hoort ) zelden wat van.
 15. 1 point
  Hoi, beetje oud onderwerp, maar deze site kwam ik laatst tegen, speciaal voor filippines: https://filippinefabriek.nl/
 16. 1 point
  Inderdaad. Blijkbaar zit het toch ergens in de genen van de homo sapiens, om zodra het om een ( te behalen ) aantal gaat, te gaan concurreren en eventueel te sjoemelen om maar diegene te zijn met de meeste. Ach, hoe belangrijk is geocaching eigenlijk?
 17. 1 point
  Bovenstaande bijdrage was geheel vrijwillig, zelf bedacht en niet in opdracht van ......
 18. 1 point
  Hallo allemaal, In een ver verleden had ik een programma waar ik een gpx bestand met geocaches in kon inporteren en die maakte daar een track of route van. Ik heb geen idee meer hoe dat ging en kan het ook niet meer vinden. Basecamp heb ik nooit gebruikt. Weet iemand een eenvudige manier om dit voor elkaar te krijgen. Ik hoor het graag.
 19. 1 point
  PeeTee onderhoudt niet alleen deze website, maar is ook aanjager ( letterlijk ) . Vaak gebeurt dat zonder dat men het merkt, achter de schermen, maar soms klapt iemand uit de school . Vaak mag je wat , soms moet je wat en heeeel soms mag je niet .
 20. 1 point
  Je hoeft niet eerst BaseCamp te installeren. Eerst een kaart installeren is voldoende genoeg, bv. een gratis kaart van OpenFietsMap. Heeft overigens niet met Windows 10 te maken, dit is altijd zo geweest.
 21. 1 point
  Mapsource is te oud voor Windows 10. Er is een omweg om het wel goed werkend te krijgen. Je download bij Garmin de Basecamp software en installeert die. Vervolgens bij garmin MapSource software version 6.16.3 downloaden en installeren (deze 'patch' werkt alleen als je Basecamp geinstalleerd hebt). Je hebt nu een volledig werkende Mapsource. Basecamp kun je desgewenst deinstalleren.
 22. 1 point
  In Map Source kun je door het selecteren van de gewenste te bezoeken caches, hierna de rechtermuis knop: "route maken met de geslecteerde waypoints" Met de pop-up die je dan krijgt, kun je de route aanpassen enz.
 23. 1 point
  Ik laad de PQ's ( ik heb er standaard maar 4 ) gewoon rechtstreeks op de GPS. GSAK heb ik er wel bij, maar meer als extra 'speeltje'. Ik plan de volgorde van caches altijd gewoon op "Browse Map" en schrijf de GC-codes in volgorde op een papiertje. En ach, iets omrijden is toch niet erg? Wilt u beslist niet omrijden, dan vanaf een gevonden cache de gps in auto-navigatie ( met de juiste kaart ) zetten en die laat dan de kortste route naar de volgende cache zien. Daarna de gps terugzetten naar b.v. "Geocaching" ( met Topo kaart ) en daarna vooral niet te veel op dat ding kijken. Dan mist u alles. Vooral niet stressen om te gaan geocachen. Mocht u een cache vergeten te plannen, dan verschijnt die onderweg vanzelf op uw GPS.
 24. 1 point
  Klopt maar is in gebruik veel vriendelijker (ondanks dat je meer kunt met Basecamp)
 25. 1 point
  MapSource is vervangen door BaseCamp. Volgens mij is het daarin zo gedaan. Alle *.gpx files laden ( gewoon erin slepen ) en dan links alle cache selecteren en rechtsklikken om een route te laten berekenen.
 26. 1 point
  Dat zou mij niets verbazen . Dat is dan ook de reden dat het altijd fout gaat . Persoonlijk heb ik liever WYSIWYG, dat geeft een veel beter resultaat . Sorry Harrie, ik kon het niet laten .
 27. 1 point
  Even iets algemeens over animated gif's: Groundspeak heeft een tijdje geleden besloten geen animated gif's meer toe te staan. Animated gif's van voor die tijd blijven bestaan, nieuwe worden geconverteerd naar een statisch gif'je. Je kan natuurlijk een host nemen, maar daar moet meestal voor worden betaald. Het 'gratis' bij die hosts houdt in dat alleen jij de afbeelding kan zien, een ander niet. Vele webpagina's worden momenteel ontsierd door algemene plaatjes van Photobucket of TinyPic. En de afbeelding hosten op een cloud- of eigen server leidt meestal tot lange responstijden waardoor de listing er irritant lang over doet om te laden. Dus vraag jezelf eerst af of je ECHT een animated gif in je listing wilt hebben of dat het ook anders kan...
 28. 1 point
  Ik ben nu aan het lopen, 1e 3 gevonden ? Bedankt voor je reactie
This leaderboard is set to Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Create New...