Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 15-09-21 in alle secties tonen

 1. Hoeveel landen wil je nog hebben met deze kaarten. Ze werkten destijds prima op de pocketpc (voorloper van de mobiele telefoon zonder te kunnen bellen) en OzieExplorer. In die tijd had je ook last van computervirussen maar nog niet zoveel als nu. Was voor mij ook een reden om geen Windows meer te gebruiken.
  2 punten
 2. Je kon deze kaarten in die tijd ook via nieuwsgroepen downloaden. Weet eerlijk gezegd niet of dat nu nog bestaat. Het was eigenlijk een illegale manier van downloaden naast het gewone internet wat we nu kennen. Goed om dit soort kaarten te downloaden maar ook (vieze) films waren beschikbaar. Je moest dan wel je computer nachten laten draaien want het ging allemaal niet zo snel als nu. Als je goed zocht kun je van elk land wel een kaart downloaden en laten tonen op je computer of OzieExplorer of dat Garmin kaartprogramma (weet even niet meer hoe dat heet).
  1 punt
 3. Aah heb het gevonden Evt. voor iemand die dezelfde vraag heeft. Ga naar stel in, dan opname knoppen, dan naar de (i) pagina, dan op menu knop drukken en hier kan je kleur wijzigen en verberg op de kaart kiezen.
  1 punt
 4. Eerste SpaceX-ruimtevlucht met alleen toeristen vertrekt... "...Vier Amerikaanse burgers vertrekken in de nacht van woensdag op donderdag zonder aanwezigheid van professionele astronauten naar de ruimte. De Amerikaanse miljardair Jared Isaacman leidt de drie dagen durende vlucht met de naam Inspiration4..." Bron. Wat meer informatie, is hier te lezen : EveryDayAstronaut en Inspiration4. De lancering is o.a. hier te zien : RocketLaunch
  1 punt
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+02:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...