Spring naar bijdragen

Klassement


Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 01/23/2018 in alle secties tonen

 1. 1 punt
  Of je wint de loterij, of je verliest hem. Kans is dus 50%. Qua logomvang is de bijdrage van die %1 minstens gelijk aan die 99% tezamen.
 2. 1 punt
  Inmiddels heb ik van kalkendotters geleerd dat je notities op de cachepagina worden weergegeven. In een bruine balk komt je persoonlijke notitie te staan. Waar ik steeds overheen keek omdat ik steeds links en recht naar een menu optie aan het zoeken was.
 3. 1 punt
  Niets. De 60 Csx is een te oud model om deze symbolen weer te geven.
 4. 1 punt
  Hallo rcairpower....bedankt voor deze tip....hier kan ik wat mee...ik ga direct aan de slag... Andere mensen natuurlijk ook bedankt voor jullie hulp.. groet Peter van Team kruupi
 5. 1 punt
  Tsja wat is valsspelen... is dat als je niet de gedachtengang van de CO volgt die een mystery heeft verzonnen en op een andere manier aan de oplossing komt? Dat CO's soms een hoop moeite doen om een mystery te bedenken kan ik niet anders dan respect voor hebben, maar betekend dat dan ook dat ik me daar avonden lang voor in moet zetten om die puzzel op te lossen? Geocachen gaat voor mij persoonlijk om het lekker buiten zijn, genieten van de natuur en de mooie locaties, of dat nou om een wandeling van bijvoorbeeld één multi gaat of een serie van 20 tradi's maakt mij niet uit. Ook ik maak graag gebruik van de site van Barney, om de mysteries die mij veel te moeilijk zijn alsnog te kunnen doen, want ze liggen soms op wel hele mooie locaties die ik anders niet gezien zou hebben. Ik denk dat iedereen het spelletje op zijn eigen manier moet spelen; de een is gek op puzzelen en besteed daar hele avonden aan, de ander is meer van het buitenaspect van het geocachen en heeft geen zin in puzzels, maar wil wel graag de mooie locaties waar de mysteries liggen bezoeken. Natuurlijk is het leuk om een mooi gemaakte cache te vinden, maar een gewoon fotopotje op een mooie locatie kan ik ook waarderen. Wel moet je als CO natuurlijk het onderhoud in de gaten houden, begin er anders niet aan (of in ieder geval even reageren op de needs maintenance log door hem bijv. tijdelijk offline te zetten). Niets vervelender dan een kapotte behuizing en zeiknat boekje vinden, terwijl het weken (of langer) geleden al aangegeven was door een van de vinders. Nogmaals, dit is een persoonlijke mening, iedereen moet het spelletje op zijn eigen manier spelen.
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×