Spring naar bijdragen

Klassement

Populaire bijdragen

Inhoud met de hoogste waardering sinds 23-12-20 in alle secties tonen

 1. Op een forum wil je geen puzzels bespreken, omdat die via een zoekmachine (Google, Bing) eenvoudig teruggevonden kunnen worden. Dan kan iedereen dus met simpel zoeken zien hoe de puzzel opgelost moet worden. Uiteraard is de CO de eerste om het aan te vragen, maar soms reageren die niet. In dat geval kun je medegeocachers om hulp vragen via bv een event (erg lastig in deze tijd) of de geo-chat (https://www.geocaching.nl/geocaching-nl/quick-chat/ ). Alles wat daar 'gezegd wordt verdwijnt waardoor dat niet meer teruggevonden wordt door de zoekmachines.
  2 punten
 2. De afgelopen dagen zijn we bijna 'verdronken' en weggewaaid, maar vandaag schijnt de zon weer. We hebben even frisse wangen gehaald op de fiets. De eerste narcissen staan al te bloeien langs de weg! De eigenaar van het bloemenstalletje in de buurt is gek op tulpen, hij had ze al vóór de Kerst. Gisteren heb ik mijn eerste bos van het jaar gekocht, ik zal hem in ons café zetten om dit wat op te fleuren.
  1 punt
 3. Vandaag de snooker finale van de Masters op tv. Een geweldige partij tussen John Higgins en de 'nieuweling' Yan Bingtao. De huidige stand ( om 21:00 ) is 5 - 5 ( best of 19 frames ).
  1 punt
 4. Dankjewel voor je antwoord! Ik heb het gisteravond laat nog eens geprobeerd op de telefoon van mijn vriend, hij heeft een iphone en ik ben er uit waar het door kwam! Met de android app kreeg ik zelf geen melding dat ik het fout had gedaan, maar bij apple dus wel: Ik had gelogd, komt dus eerst in concepten, en dan doorzetten naar gevonden. Blijkbaar móet je dus eerst een korte tekst schrijven dat je hem hebt gevonden oid. Mogelijkheid tot doorklikken zonder tekst te schrijven had hij niet, ikzelf daarintegen wel met mijn telefoon. Dus nogmaals gedaan, nu mét tekst, en alles is opgeslagen😃😃
  1 punt
 5. Wil je even de codes uit je berichtje halen? Het is niet de bedoeling dat tracking codes op het froum gezet worden. De tweede code die je geeft is een geldige trackingcode en kan gewoon ingevuld worden op: https://www.geocaching.com/track/ Dan kom je uit op de TB pagina van de kikker (https://www.geocaching.com/track/details.aspx?tracker=TB8JQT5). Het is dus gewoon een trackable kikker (TB) die je mag verplaatsen naar een andere cache.
  1 punt
 6. Ok, dat wist ik niet......
  1 punt
 7. Geocaching.COM heeft hun WherIgo app voor iOS ( Apple ) aangepast: Wherigo® iOS app. " A new Wherigo® iOS app is now available in the App Store. The updates to the app required submitting a new application to the store. If you have the previous Wherigo® iOS app, you will need to download this new application to receive future updates. Updates included migrating to the new Geocaching API, along with improved search functionality. " Een volledige Google vertaling.
  1 punt
 8. Update: Kalkendotters heeft al een scriptje gemaakt waarmee we meer regels in beeld hebben
  1 punt
 9. Het lijkt goed te werken al is dit de eerste keer voor mij
  1 punt
 10. Wordt die chat overigens nog wel gebruikt? De site werkt als een speer !!!! Ps. maar dat ligt natuurlijk ook aan of Ziggo mee wil werken .
  1 punt
 11. https://www.geocaching.com/help/index.php?pg=kb.chapter&id=97&pgid=59 6.7. Add images to your cache page
  1 punt
Dit klassement is ingesteld op Amsterdam/GMT+01:00
×
×
 • Nieuwe aanmaken...