Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,360
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

regenboog2 last won the day on June 12

regenboog2 had the most liked content!

Community Reputation

106 Uitstekend

About regenboog2

 • Rank
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.23442
 • Breedtegraad
  51.25656

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recent Profile Visitors

2,933 profile views
 1. Je zou toch denken dat er een backup voor 112 zou zijn?
 2. Ik ben het met je eens. Ook als het niet lukt, is het een prestatie van formaat. Maar ik gun het hem zo dat het deze keer wél lukt. En het ziet er nog steeds goed uit, zag ik net op tv.
 3. Mooie foto hoor. In het echt is het altijd mooier, maar hier kan ik ook van genieten. @ Peetee , mooi hè Maarten. Ik volg het een beetje via tablet en tv. Het gaat nog goed met hem, ik hoop dat hij het haalt!
 4. Fijn dat er goed opgelet wordt. Soms is het best lastig om te zien of berichtjes oké zijn.
 5. Onze leeuwinnen zijn weer een stapje verder, daar kunnen we wel een drankje op nemen.
 6. Goed controleren blijft nodig. De reuzensterk kun je in ieder geval goed zien!
 7. Mooie foto Linkalovers! Ik heb geen lichtende wolken kunnen zien. Bij ons was het te helder, denk ik. Uit de uitleg begreep ik tenminste dat er hoge bewolking nodig is voor het effect. Bij ons was de hemel egaal.
 8. Gevonden: we zouden misschien lichtende nachtwolken kunnen zien.
 9. Het ligt vast aan De Hondsrug . Hier is het intussen alweer een beetje aangedroogd. Een beetje wind en war zon doen wonderen. Alle tegels droog, behalve de grote plassen, dat duurt wat langer. Prachtige stapelwolken nu. In de auto hoorde ik net dat we vanavond iets speciaals aan de wolken zouden moeten kunnen zien. Natuurlijk niet goed opgelet, na het eten zal ik eens opzoeken of ik het kan vinden.
 10. Het lijkt wel herfst, bakken regen komen hier naar beneden vandaag. Bij ons op het werk stond een flink deel van het terrein onder water. We pakken er maar een beker chocomel bij!
 11. In de auto naar huis hoorde ik dat er in de blessuretijd toch nog gescoord is. Het zal wel spannend zijn geweest. Ik schuif nog even aan voor een praatje op het terras, heerlijk nog even in de zon.
 12. Vorig jaar was dat ook het geval, toen kwam mijn partner de toer toevallig tegen. Dat was ook de reden waarom we de serie bekeken hadden. De aandacht heeft misschien wel te maken met de vakantieperiode die er weer aan zit te komen.
 13. Denk ik ook niet, maar deze tour ligt er wel al even toch? Wij hadden er tenminste ook al wel eens naar gekeken. Ik vind hem best wel commercieel ook.
 14. Dat vind ik ook wel jammer, dat het teveel water in één keer is. Ook hier is het grondwater nog steeds te laag. Meestal zijn onweersbuien inderdaad kort, maar vannacht kwam er een heel lint aan buien over (start tegen 23.00 uur tot...., om 2.00 uur ben ik in slaap gevallen).Vandaag is het gelukkig lekker weer, morgen belooft weer onweer. Vandaag moest ik wel glimlachen om een opmerking van een kindje op mijn werk. Zij legde mooi uit waarom de avondvierdaagse niet door ging. De burgemeester wilde niet dat de kinderen nat zouden worden. Mooi toch?
×
×
 • Create New...