Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2,185
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  20

Waardering in de gemeenschap

90 Uitstekend

Over regenboog2

 • Rang
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.23442
 • Breedtegraad
  51.25656

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1,773 profielweergaven
 1. regenboog2

  GX code op een auto

  Meestal is een code op een auto wel trackable. Kan het zijn dat je een vergissing gemaakt hebt bij het noteren van de code? Het overkomt mij ook wel eens dat ik denk een code goed overgenomen te hebben, maar eenmaal thuis blijkt er dan toch een foutje in te zitten. Heb ik in plaats van een B een acht geschreven of iets dergelijks. Soms kan ik dat nog wel eens terugvinden, vaak ook niet.
 2. regenboog2

  Wat neem je mee op Geocaching

  Wij nemen ook altijd water mee en iets te eten, want soms kom je geen terrasjes tegen.
 3. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Goedemorgen Een grijze start hier vandaag. Dat mag nog wel even zo blijven, want het onweer van afgelopen nacht heeft het flink benauwd gemaakt. Drie keer wakker geworden vannacht. Het heeft voornamelijk hard gewaaid, overal liggen bladeren en takjes nu. De neerslag viel gelukkig mee, geen ondergelopen straten hier en onze plantjes hebben het hard nodig. Wij gaan ze in ieder geval niet groen verven, zoals ik gisteren op het nieuws zag. De skûtjes zullen wel weer een spannende wedstrijd kunnen hebben vandaag, denk ik.
 4. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Mooi Peetee, dat rode hebben wij dus net gemist.
 5. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Goedemorgen Gisteren de maan gezien? Hier helaas niet zo goed, want er waren nogal wat wolken. Pas nadat de verduistering weer onvolledig werd konden we het goed zien. Ook Mars was toen goed te zien. Vanacht hadden we een beetje onweer met wat regen. Nu dikke wolken, ik ben benieuwd. Hopen maar dat we vandaag wel wat regen krijgen, maar niet wegspoelen.
 6. regenboog2

  De gevaren van de aanhoudende droogte

  Ra ra, het is nat en het komt van boven...... Bij ons valt nu bijna letterlijk de bekende druppel op de gloeiende plaat.
 7. regenboog2

  De gevaren van de aanhoudende droogte

  Jammer hè? Gelukkig was het een relatief klein stuk. Ik heb gehoord dat het mogelijk aangestoken is en dat er iemand opgepakt is. Tot nu toe valt het mee in ons land. Als je de branden bij Athene ziet... Wij zijn afgelopen weekend langs verschillende (gelukkig kleine) stukken zwartgeblakerde berm gefietst.
 8. regenboog2

  De gevaren van de aanhoudende droogte

  Ik zag het gisteren ook op het journaal. Elk nadeel heb se...... Er zijn nu wel meer nadelen dan voordelen, denk ik. Van mij mag het wel een tandje minder, ik ben niet zo van de hoge temperaturen.
 9. regenboog2

  De gevaren van de aanhoudende droogte

  Ja, jammer. We wandelen daar regelmatig, het is een prachtig gebied. Ik dacht dat daar twee weken geleden ook alleen brandje was. Hopen maar dat het snel onder controle is.
 10. regenboog2

  Geocaching.com storing!

  Vandaag geen probleem. Logjes werden snel opgeslagen en ook de foto’s stonden er snel bij.
 11. regenboog2

  Geocaching.com storing!

  Het zou inderdaad niet moeten kunnen, maar het is niet de eerste keer dat het net voor of in een zomerweekend langer duurt voordat je cachepagina opent of je logje opgeslagen wordt.
 12. regenboog2

  Geocaching.com storing!

  Hier had ik geen problemen, het systeem was alleen trager dan normaal. Ik denk dat veel mensen al voorbereidingen treffen voor de vakantie. In het zuiden zijn de schoolvakanties al begonnen. Dan worden er waarschijnlijk al meer caches gevonden, souvenirs of niet.
 13. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Hoi Peetee, heb je weer gekeken. Mooie strijd was het weer. Zouden ze kampioen worden?
 14. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  We kunnen een ijsje gaan halen.
 15. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Onze poezen hebben niets met salamanders, ook niet met kikkers trouwens. Ik zal straks een mooi hoekje maken waar de salamders het naar de zin hebben. Dan vullen we de vijver (stiekem) bij en zullen de kikkers vast wel weer terugkomen. Voor vanavond hebben we een verrassing. Rond negen uur komt de ijscoman langs het café, met hoeveijs.
×