Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2,279
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  29

Waardering in de gemeenschap

100 Uitstekend

Over regenboog2

 • Rang
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.23442
 • Breedtegraad
  51.25656

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

2,101 profielweergaven
 1. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2019

  Ik heb je foto’s gezien, volgens mij heb je het mooiste plekje wel gevonden gisteren!
 2. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2019

  Gezellig, weer wat bezoek in het café. Ik was werken en aan het einde van de dag nog even nieuwe banden onder de auto laten leggen. Moet ook gebeuren. Maar misschien kunnen we in het weekend weer eens op pad. Het wordt in ieder geval prachtig weer. Ik hen vanmorgen trouwens wel genoten onderweg. Bij ons in de regio had het gevroren en was er een klein laagje nevel boven de velden. Daarachter een prachtig gekleurde zonsopgang.
 3. regenboog2

  Geocachen in de media

  Ik. Dus ik zou het wel fijn vinden om de gegevens die nodig zijn op de cachepagina te zien. Natuurlijk heb ik wel al even naar de route gekeken, ik lijkt het een leuke manier om de stad te verkennen. Als ik in de buurt was, zou ik het zeker proberen.
 4. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2019

  Volgens mijn waren er twee experimentel clubs, het café en een clubje voor mensen die meer wilden praten over coins. Ik heb vast niet alles goed onthouden, want ik dacht dat Geoman het café met leden weer in het draadje van het opkikkertje 2018 had geplaatst. Ik denk niet dat het was om te voorkomen dat het uit de hand zou lopen. Iedereen kon zichzelf toch toevoegen? En mensen eruit gooien kan denk ik zowel uit de club als van het forum, maakt geen verschil toch? Zomer drempel is het, denk ik, ook wel fijner.
 5. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2019

  O, moet je weer eerst lid worden? Ik dacht dat dat een experiment was en dat het halverwege vorig jaar weer teruggedraaid was.
 6. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2019

  Die rode kleur heeft vast ook wel iets te maken met de omstandigheden in de atmosfeer, denk ik. Het valt me tenminste op dat de intensiteit van de rode kleur best veel verschilt op de foto’s die gepubliceerd zijn. Vandaag is het ook genieten, met de sneeuw. Dat gaat prachtige plaatjes opleveren. Minder is dat ik moest werken en daarna met vele anderen door de file extra lang onderweg onderweg was. Hopelijk komt iedereen goed thuis.
 7. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2019

  Jammer genoeg heb ik er niet aan gedacht toen ik opstond vanmorgen. Ik was net te laat, de volledige verduistering was net voorbij. Onderweg naar het werk heb ik wel een dik half uur kunnen zien dat de maan weer steeds meer zichtbaar werd. De mooie rode kleur is dan helaas weer weg.
 8. regenboog2

  GPS satellieten

  Fijn dat je het uitlegt, ik dacht ook dat het van invloed zou zijn. Als je moet projecteren, gebruik je de gegevens toch ten opzichte van het noorden? Dat is dan dus ook niet het magnetische noorden?
 9. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2019

  Gelukkig nieuwjaar allemaal.
 10. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Mooie foto's. Jammer dat het maar op een paar plaatsen te zien was, want zo vaak schijnt dat niet voor te komen.
 11. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Jammer. Fijne avond.
 12. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Heeft iemand de parelmoerwolken gezien vanmorgen? Lijkt me echt gaaf. Als ik het goed begrijp, komt er tegen zonsondergang nog een kans ( in het noorden). Dus voordat we aan de gourmet gaan in het café allemaal nog even naar buiten?
 13. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Ja, lekker dat het weer licht is. Hier ook een stralend blauwe lucht! Fijne Kerstdagen allemaal.
 14. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Wat een donker weer de laatste dagen, veel regen ook. Tijd om het café weer eens te poetsen en mooi aan te kleden voor Kerst. De haard is aan. Wie wil kan over een uurtje aanschuiven, we serveren zuurkool met spekjes.
 15. Een buurtapp lijkt me meer van toepassing voor dit doel. In een buurt waar veel overlast is, wil men vast niet overlopen worden door stiekem zoekende mensen.
×