Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,478
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

regenboog2 last won the day on January 1

regenboog2 had the most liked content!

Community Reputation

132 Uitstekend

About regenboog2

 • Rank
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.23442
 • Breedtegraad
  51.25656

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recent Profile Visitors

3,183 profile views
 1. Ja hoor, wij lopen ook wel eens over zo’n pad. Ik zorg er dan wel voor dat ik tegen de fietsrichting in loop, dan kun je anticiperen op de fietsers. Op tijd opzij stappen en groeten, nog nooit problemen mee gehad.
 2. Volgens mij staat er dat het een fietsroute is, dus daar moeten de mountainbikers gewoon kunnen fietsen. En ‘gewone’ fietsers vallen er ook in. Dit kan gewoon niet!
 3. Geen wonder dat ik het gemist heb. We hadden een feestje en ik heb wel af en toe naar buiten gekeken, maar die schaduw is me niet opgevallen. Wel dat het weer licht was, dat is alweer even geleden. Mooie sterrenhemel ook en koud, ik moest krabben.
 4. Gisteren hadden wij het toevallig nog over putten/kuilen die een aantal jaren geleden regelmatig voorkwamen in bossen. Dit naar aanleiding van het ijzerdraad over het fietspad afgelopen zaterdag. Nu dus spijkermatten, je zult er maar in lopen of rijden.
 5. Helaas, maar Peter heeft verdiend gewonnen.
 6. Het is een spannende strijd. Of dat goed gaat......
 7. Hier in het zuiden worden de bomen vaak ook wel het eerste weekend na Nieuwjaar buiten gezet hoor. De scouting komt deze dan vaak ophalen. Maar veel mensen zetten de boom pas na Driekoningen buiten. In sommige dorpen wordt ook nog volop Driekoningen gezongen, vaak met opbrengst voor een goed doel. Nog wat aankleding voor het café:
 8. Misschien wil Peetee de kerstboom nog eens opzetten? Tot het Driekoningen is? Daarna zullen we er even aan moeten wennen dat het wat kaler is, maar ja... in het ‘echte leven’ is het ook weer altijd even afkicken.
 9. Oliebollen, appelbeignets, champagne en andere drankjes staan klaar. Fijne avond allemaal en alle goeds voor 2020. Voor wie nog de weg op moet, voorzichtig doen hoor.
 10. Het is gelukt, maar vuurwerk?? Dat bewaart hij vast voor de finale, toch....
 11. Ik ga ook zeker kijken, hoop op een spannende strijd.
 12. Het was wel wat wisselvallig. Benieuwd wat de volgende wedstrijd brengt.
 13. Je hebt gelijk Peetee, de beesten hier in onze wijk worden nu al nerveus. De mensen kunnen gewoon niet wachten tot Oudjaar. En dan al die mensen die het niet kunnen laten om zelf te knutselen. Maar Ik zal het wel missen hoor. Voor mij hoort het er toch echt bij.
×
×
 • Create New...