Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,389
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

regenboog2 last won the day on August 2

regenboog2 had the most liked content!

Community Reputation

111 Uitstekend

About regenboog2

 • Rank
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.23442
 • Breedtegraad
  51.25656

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recent Profile Visitors

3,009 profile views
 1. Peetee, wat vind jij toch veel leuke artikelen. Dat stukje in de Toren vind ik heel herkenbaar. De toevallige ontmoetingen, daar geniet ik ook altijd van. Ik ben dan geen reporter, maar als cacher kom je vaak ook leuke mensen tegen onderweg. Dat hoeven niet altijd collega cachers te zijn. Zo hebben we tijdens het lopen van een multi in België eens kennisgemaakt met een kok die paddenstoelen zocht in het bos en ons uitleg gaf. Of ik denk aan een molenaar op Goeree, die ons een rondleiding gaf in zijn molen. Warme herinneringen heb ik ook aan een meisje dat een hele morgen met ons meefietste door de polder in Noord-Holland en aan een team dat ik onderweg in een boom zag hangen en waar ik nu af en toe nog mailcontact mee heb. De schat van de pater hebben wij lang geleden trouwens ook gevonden, toen was het een prachtige wandeling.
 2. Hallo Peetee, spookt het bij jullie zo? Ik hoor dat zelfs het kaatsen afgelast is in verband met het onweer?
 3. Hier is het al aardig afgekoeld, het is ongeveer 21 graden nu. Geen zon te zien en door al het vocht is het wel benauwd, maar het voelt toch wel een stuk beter dan de afgelopen dagen. Het heeft flink geknetterd vannacht en er komt nog meer, dat kan niet anders in ons landje.
 4. Lijkt me een mooie serie te worden.
 5. Ja, jammer dat de wedstrijd afgebroken moest worden. Hier regent het nu ook een beetje, er is ook gerommel in de verte. Een eindje verderop is het noodweer, het vliegveld in Eindhoven is dicht. Het is benauwd nu, maar gelukkig al wel wat koeler. Dat zal wel iets beter slapen vannacht.
 6. Wij wonen in het zuiden, erg warm ook hier. Van mij mag de helft er af. Nog even volhouden en dan zal dat ook wel gebeuren, waarschijnlijk met fors onweer, zoals wel vaker in ons land.
 7. Ik denk ook wel eens een rondje te gaan rijden met airco. Tot nu toe toch maar niet gedaan. Wel al eens naar het Rijksmuseum gegaan om de temperatuur
 8. Peetee, je zei 'Gelukkig is er de Tour deze dagen met een paar mooie bergetappes; kunnen we genieten van hoe anderen zich in het zweet werken. ', Helemaal mee eens, ik volg het ook (een beetje). Deels ook om de mooie omgeving. Intussen lees ik dan ook een boek, vooral als het een saaie etappe is. Ik ben wel blij dat ik niet hoef te fietsen met die tropische temperaturen. We zullen maar een drankje pakken, of een ijsje. Over een paar dagen zijn wij weer aan de beurt.
 9. Dit is niet wat ik ‘mooi’ weer vind. Ik kan niet goed tegen deze temperaturen, dus geen caches voor mij deze dagen. Helaas.
 10. Linkalovers, als het een leuke cache is, moet je hem gewoon gaan lopen hoor! Volgens mij hebben alle caches ad random een aanwijzing gekregen. Ik geloof niet dat de cacheleggers daar iets over te zeggen hadden.
 11. Klopt helemaal!! Het is echt niet fijn om iedere dag weer nieuwe haartjes te ‘vangen’, gewoon als je buiten speelt met de kinderen op je werk. Het zijn er wel minder dan een paar weken geleden, maar toch..
 12. Ik kende het ook nog niet. Wel Erebos, een van haar jeugdboeken. Ik zal binnenkort eens in de bieb gaan kijken.
 13. Het verschil is te groot, maar ze hebben gevochten voor wat ze waard zijn. Ze mogen echt trots zijn!
 14. Jammer van de strafschop. Nog een half uurtje over, ik ben benieuwd.
 15. Hoezo hype? Je zult maar onder de bulten zitten, niet eens van het cachen maar omdat je op je werk regelmatig naar buiten moet.Je zou bijna wensen......
×
×
 • Create New...