Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2703
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  63

Waardering in de gemeenschap

171 Uitstekend

Over regenboog2

 • Rang
  Maniakale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.23442
 • Breedtegraad
  51.25656

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

3639 profielweergaven
 1. spoekie, bij de pagina die Peetee noemt in zijn reactie zie je een linkje naar uitgebreid zoeken. Daar kun je ook per provincie kijken.
 2. waar heb jij dan gekeken spoekie? Ik zie een hele lijst. (ik kijk onder nieuwe caches en dan onder uitgebreid zoeken)
 3. Ik denk daar wel anders over...😥
 4. Mooi! Maar ik denk, net als jij, dat het niet mag. @ technetium: ik vind dit ontwerp mooi, maar niet echt ‘ Dutch’.
 5. Helemaal mee eens, echt mooi. Ik denk dat .com ook wel iets met merchandise doet/zal doen.
 6. Misschien willen de organisatoren hun idee helemaal niet aanmelden. Volgens mij gaat het er bij hen om een leuke activiteit voor de jeugd te organiseren. Oké toch, op deze manier?
 7. Even graven op de site, maar gevonden. Leuk dat Losser een eigen draai geeft aan onze hobby.
 8. Een mooi, vlot geschreven artikel. Mocht ik het geocachen niet kennen, dan zou het mij wel nieuwsgierig maken.
 9. Ik gebruik de app niet, maar had er geen idee van dat je deze statistieken allemaal niet kon zien. Ik was er van uit gegaan dat de app hetzelfde of misschien wel meer zou kunnen dat de site van .com
 10. Ik gebruik ook een GPS (Etrex), dus kan de caches als gevonden aangeven en kan dat dan ook meteen op de kaart zien. De app ken ik niet, maar als ik in de gebruiksaanwijzing kijk, zie ik dat er ook off line kaarten op kunnen en dat je off line kunt loggen. Als je dat doet, zou je dan ook een smiley krijgen in het veld?
 11. Hier is het gestopt met sneeuwen, dus even met buurtgenoten de stoep zo goed mogelijk schoongemaakt. Dat viel nog niet mee. Onder de sneeuw lagen soms flinke ijsplaten.
 12. Hier hebben we ongeveer tien centimeter sneeuw. Het sneeuwt nog steeds en het waait stevig. Door de sneeuw is mooi te zien hoe de wind draait tussen huizen. Dat maakt ook dat er plekken zijn waar een flinke berg sneeuw ophoopt. Linkalovers, ik vrees dat je een lange winterslaap kunt houden. Als de voorspellingen doorgaan blijft het nog bijna twee weken flink vriezen.
 13. Ik dacht eigenlijk dat een paar tekens ook genoeg waren voor een smiley. Alleen snap ik dan je vraag waarschijnlijk niet goed. Je schrijft dat ‘ gevonden’ voor jou geen meerwaarde heeft om te lezen. Stel dat een paar uitroeptekens wel werken, welke meerwaarde zou dat dan voor jou hebben? Wat ik zelf doe als ik een serie loop, is kijken of ik iets opvallends zie in de omgeving, of er iets bijzonders is aan de cache, wat ik van een eventueel te maken puzzel vond etc. Bovendien ben ik behoorlijk ouderwets en maak ik mijn logs thuis, in plaats van onderweg. Zelfs al zou ik er dan een eenheids
×
×
 • Nieuwe aanmaken...