Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2579
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  53

Waardering in de gemeenschap

154 Uitstekend

Over regenboog2

 • Rang
  Maniakale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.23442
 • Breedtegraad
  51.25656

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

3391 profielweergaven
 1. Max zal wel blij zijn vandaag, denk ik. Een verdiende podiumplaats! Nu de wielrenners nog, ik ben benieuwd. Gisteren was het prachtig.
 2. regenboog2

  cachen met Apple Watch

  Berenboot, wat een goede oplossing om gebruik te maken van projecties bij de labcaches. Zeker op onbekend terrein vinden wij het lastig om via de navigatie te gaan. We storen ons er met name aan dat er rechts, links op korte afstand aangegeven wordt, terwijl je de ‘bocht’ in het fietspad nauwelijks kan zien. niet zo erg als je de weg weet, maar op onbekend terrein onhandig. En het scheelt natuurlijk ook een hoop voor de accu van de telefoon. Ik ga het zeker ook eens proberen.
 3. Ik ben het met jullie eens. Zo’n interview op tv is een mooi middel om wat meer te laten zien. Het zou toch wel mogelijk moeten zijn om een kaartje te laten zien, of een kompas op de GPS etc. Dan gaat het wat meer leven.
 4. Ik denk dat je gelijk hebt Berenboot, maar regels zijn regels. Ook geocachers moeten zich daaraan houden. Zelf vind ik het prettig om te weten dat de organisatie, van welke bijeenkomst dan ook, zich inspant om risico’s zoveel mogelijk te vermijden. Dat maakt het gemakkelijker bij de overweging al dan niet deel te nemen.
 5. Alleen maar de samenvatting gezien, wat een chaos! Werk aan de winkel voor de monteurs. Zelf heb ik naar de tour gekeken. Het ligt eraan voor wie je bent, maar daar ging het ook op het laatst nog mis.
 6. Mooi dier, ik ben wel benieuwd of hij in ons land een leefgebied kan vinden dat groot genoeg is.
 7. Ja, wie dat voorspeld heeft, is nu miljonair. Ik zat aan het scherm ‘geplakt’ om de Pyreneeën te bewonderen (en de renners natuurlijk). Balen dat de vluchter van de dag net niet goed genoeg was in de sprint.
 8. Er is volgens mij geen verschil tussen een bonus en een bonus. De bonus bij labcaches valt waarschijnlijk alleen meer op, omdat het de enige fysieke cache is die je vindt nadat je verschillende digitale 'caches' hebt gevonden.
 9. Ook ik vind de bonus meestal wel leuk. Het ligt er een beetje aan hoe deze aan de labcaches toegevoegd is. Ik heb nog maar een paar labcaches gedaan, dus kan nog niet echt meepraten. De bonussen die ik leuk vond, waren die die in de geest van de labcache waren, dus bijvoorbeeld de zesde Social Sofa nadat er al vijf bezocht waren of een fysieke cache in een mooi park nadat er al een paar mooie plekjes bezocht waren. Misschien had ik tot nu toe geluk, er waren mooie beschrijvingen/uitleg zowel bij de locaties/bonus. Wat voor labcaches geldt, geldt ook voor overige caches. Het hangt van de CO af hoeveel informatie gegeven wordt, hoe de cachepagina aangekleed wordt etc. Is een trail een trail met steeds dezelfde pagina, of wordt er bij de caches informatie gegeven. Ik herinner me bijvoorbeeld nog een trail in Wassenaar, waar bij elke cahce uitleg werd gegeven over beroemde inwoners, bekende plekjes etc. Heel veel werk voor de CO, maar ik ben wel benieuwd hoevelel mensen echt alles lezen.
 10. Ik weet zo geen oplossing. Wat je eventueel kunt doen, is thuis een route voorbereiden. Wanneer je in de app de labcaches opent en sterk inzoomt, kun je in veel gevallen de straatnamen lezen. Je zou dan zelf een volgorde kunnen bepalen, een soort plattegrond maken. Bij punten in een bos, werkt dat natuurlijk lastig. Ik heb al wel een aantal labcaches gezien waarvan de Co de coördinaten geeft, bij een dergelijke wandeling.
 11. Deze ga ik onthouden. In de regio rond Brussel zijn veel besmettingen de laatste tijd en België heeft strenge maatregelen, waardoor ik nu niet zo snel een stadswandeling zou doen. Maar als het weer kan, wil ik wel eens op zoek gaan naar de historie.
 12. De site ziet er goed uit. Was het veel werk?
 13. Klopt, ik log nu in op het forum, maar normaal ga ik via Geocaching.nl en dat gaat nu niet zoals voorheen. Dan ging ik ‘direct naar het forum’. Maar blijkbaar is er dan nog meer fout gegaan bij de update.
 14. Ik heb er geen verstand van Peetee, maar misschien is het iets kleins. Als ik mezelf aanmeld (bij tab forum en dan aanmelden kiezen), ziet de site er wel normaal uit. Het automatisch inloggen werkt niet meer.
 15. Ik zou het wel eens willen zien als iedereen een wagen had met gelijke mogelijkheden.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...