Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2804
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  76

Waardering in de gemeenschap

191 Uitstekend

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.23442
 • Breedtegraad
  51.25656

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

4116 profielweergaven
 1. Wat een mooi resultaat! Leuk om te lezen.
 2. O, dat heb ik even gemist. Goed gedaan van Max, hopelijk de volgende race weer!!
 3. Dank voor de info, dat wist ik niet. Ik bedoelde eigenlijk meer de kans op virussen, maar dat was toen vast ook een stuk minder dan nu.
 4. En kon je dat zomaar ongestraft in je computer doen? Dat zou nu niet meer kunnen, denk ik.
 5. Ja, wat een storing hè? Ik kom daar alleen maar achter als het op het nieuws komt, want ik gebruik dit (nog) niet. En wat zijn we dan toch afhankelijk geworden..... Niet om te lachen natuurlijk, maar ik moest er toch wel een beetje om grinniken toen ik hoorde dat de hoge heren er zelf geen rekening mee hadden gehouden dat de kamers in het bedrijf tijdens een storing ook op een andere manier open moeten kunnen dan met een pasje.
 6. Verwar je het niet met de printvriendelijke versie van de cachepagina? Daar kun je wel kiezen tussen 5 of 10 logs (of zonder logs natuurlijk).
 7. Zit ik wielrennen te kijken, hoor ik dat Max vandaag tweede is geworden!🥈 Knappe prestatie, als laatste gestart….
 8. Ik vind het best een leuk idee, maar om daar nou mee wedstrijd van te maken? En met zo’n grote prijzen nog wel. Ik zou het beter vinden als hier niet de naam geocachen aan gekoppeld werd. Het zal maar je eerste kennismaking zijn…. Dat schept valse verwachtingen.
 9. Certitudes.org daar kun je zowel coördinaten als oplossing vragen als woorden of cijfers.
 10. Ziet er goed uit. In Oss zijn ook caches uitgekomen vanwege Monumentendag. Misschien nog in meer steden??
 11. Heel wat anders dan het waterballet van vorige week. De mensen die erbij konden zijn hadden een superdag. Mooi dat Max weer aan de leiding gaat, volhouden deze keer!
 12. Vlot artikel, de belangrijkste dingen worden aangestipt en wie daardoor belangstelling heeft in het spelletje kan zelf wel meer informatie opzoeken.
 13. Wat een weer hè? Die regen blijft maar vallen. Gelukkig hebben wij het niet zo zwaar als Limburg, België en Duitsland. Bij ons stond de straat wel blank vanmorgen, maar daar bleef het gelukkig bij. Om de moed niet te verliezen een zonnige foto, die we afgelopen maandag nog hebben gemaakt tijdens een cache- fietstocht rond de Maashorst. En voor vandaag, de renners volgen op hun weg door de Pyreneeën.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...