Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,315
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

regenboog2 last won the day on March 17

regenboog2 had the most liked content!

Community Reputation

102 Uitstekend

About regenboog2

 • Rank
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.23442
 • Breedtegraad
  51.25656

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recent Profile Visitors

2,839 profile views
 1. Dank je wel voor de uitleg. Ik kan een heleboel programma’s missen, maar het zou wel fijn zijn wanneer de leukste site het laatste uitgeschakeld werd Helaas was het gisteren een verplichte rustdag, anders was ik wel naar buiten geweest met dat mooie weer.
 2. Gelukkig zijn er nog een paar eitjes over. Heb ik echt zin in. Ben helemaal gefrustreerd omdat ik nauwelijks op .com kan komen. Ik had gedacht wat puzzeltjes op te lossen, maar daar is zo geen beginnen aan. Mijn scherm spring op de spaarstand terwijl ik zit te wachten. Maar meteen even een drankje doen op het terras.
 3. regenboog2

  Coin

  Hallo Danny ik denk dat je het beste op de pagina van je coin kunt kijken. Daar kan je zien of je alle stappen hebt doorlopen.
 4. Hier is het precies hetzelfde. Met veel geduld kunnen we af en toe even op de site, maar het schiet niet echt op.
 5. Wij hebben vandaag eieren gevonden, van chocolade. Er is genoeg voor iedereen.
 6. Ik had er ook last van, het openen van een cachepagina duurde eindeloos. Misschien komt het wel door het mooie weer en veel mensen hebben ook vakantie. Het is niet de eerste keer dat dit in de zomermaanden gebeurt. Waarschijnlijk moeten we er aan we er aan wennen dat we meer voorwerk doen op doordeweekse dagen.
 7. Ik heb ook niet veel met voetbal, maar ik ben chauvinist dus heb wel gekeken (niet de hele wedstrijd). Echt gaaf dat ze weer verder kunnen. Ik ben benieuwd wie de tegenstander wordt.
 8. Wij hebben intussen onze Oude TomTom uitgeprobeerd. Hij brengt ons nog waar we naartoe willen, geeft ook aan hoe lang dat dit gaat duren. Hij weet niet meer welke dag het is en hoe laat, maar daar hebben we een horloge voor.
 9. Ha kikkers, wat leuk dat jullie weer in het café waren. Helaas heb ik de thee gemist, moest ‘sporten’ bij de fysio. Ik zal verse koffie en thee zetten voor vanavond. Misschien zijn er nog wel liefhebbers voor het voetballen op ons grote scherm.
 10. Zijn de problemen minder dan vooraf verwacht? Ik hoor er eigenlijk maar weinig van? Boven alle verwachtingen lijkt onze TomTom het nog te doen. De eerste poging kregen we geen satellieten, maar de tweede poging waren ze er heel snel. Mijn eTrex 20 doet het gelukkig ook nog.
 11. Wat een rij en dan zijn er nog niet eens kuikentjes bij.
 12. Hallo Peetee Gisteren het filmpje niet gezien, maar wat mooi! Zo’n grote groep zwijnen zie je niet vaak en dan al die kleintjes.... Gelukkig zijn ze allemaal heelhuids aan de overkant gekomen.
 13. Ik ben benieuwd war we er van gaan merken. Mijn TomTom is in ieder geval al te oud voor een update, zal ik weer een echte papieren kaart aan moeten schaffen misschien.
 14. Of een projectie: meters en graden?
 15. Is het dan te vergelijken met de Pokémon rage?
×
×
 • Create New...