Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,498
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  46

regenboog2 last won the day on March 21

regenboog2 had the most liked content!

Community Reputation

139 Uitstekend

About regenboog2

 • Rank
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.23442
 • Breedtegraad
  51.25656

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recent Profile Visitors

3,273 profile views
 1. Interessant onderzoek, met een voor mij verrassend resultaat.
 2. Ik zal eens een bakje koffie zetten, met iets lekkers erbij, dan kunnen we even bijpraten. Gelukkig zijn wij nog gezond. Ik moet wel even wennen aan het thuiszitten hoor. Per 1 maart stopte mijn baan, dat was natuurlijk al wennen. Dat je dan ook weinig contacten mag hebben, vind ik wel lastig. Normaal was ik in deze situatie toch wel bij familie of vrienden langs gegaan. Thuis ben ik aan het puzzelen geslagen, ik had nog twee grote puzzels liggen. Daar gaat veel tijd in zitten, dan gaat de dag lekker snel. Af en toe gaan we naar buiten, een eindje wandelen of fietsen en soms op zoek naar een cache. Zonder de maatregelen zouden we met dit weer wel vaker op pad gaan, maar die tijd komt vast wel weer.
 3. Mooi gemaakt, leuk de informatie die onder de foto’s zit.
 4. Je hebt gelijk Peetee. Ik denk dat een van de oorzaken is dat nu iedereen gaat wandelen, ook de mensen die normaal andere bezigheden/hobby's hebben zoals familiebezoek, winkelen, een terrasje pakken, sporten, naar de bioscoop/museum etc.
 5. Als de premier afgelopen week zegt dat we gerust naar het strand kunnen of de natuur in, om te bewegen, gaan we dat ook allemaal doen. Nederland heeft natuurlijk veel kleine stukjes, versnipperde natuur en daar passen we niet met z’n allen in. Misschien moeten we nu beter een stadswandeling maken?
 6. Je moet als boef tegenwoordig wel met veel dingen rekening houden
 7. Na de regen van de laatste dagen, schijnt hier nu het zonnetje. Terwijl we aan de lunch zitten zien we het eerste citroenvlindertje langsfladderen. Beetje te vroeg, denk ik, zoveel bloemetjes zijn er nog niet.
 8. regenboog2

  Zoekparameters

  Ja, dat was het. Dank je wel.
 9. regenboog2

  Zoekparameters

  We zitten weer met hetzelfde probleem en ik weer niet meer precies wat de vorige keer de oplossing was. Er was een mogelijkheid om net te doen alsof je op een andere locatie was, daarvoor moesten we iets uitschakelen en dan konden we de caches wel zien. Wil iemand me nog eens op weg helpen?
 10. Mooi artikel. Bij ons in de buurt zijn ook op verspillende plaatsen nestkastjes opgehangen. Het valt echt op dat veel gemeenten voor bestrijding via natuurlijke vijanden gaan. Ik hoop dat het helpt.
 11. Vandaag wel gekeken, een mooie uitsmijter op het WK!!
 12. Ik keek naar dat andere schaatsen, in Dordrecht. Ook spannend! Er zijn nog kansen op goud voor ‘ons’, zo meteen.
 13. Wat eerste gedachten: als ik jou was zou ik er geen officiële geocaches van maken, maar een speurtocht alleen voor het bruidspaar. Het bruidspaar gaat namelijk nooit alle twintig caches als eerste vinden en in de tussentijd kunnen anderen er met de persoonlijke wensen vandoor. Of ik zou een ervaren cacher uit de buurt om hulp vragen, om samen een echt mooi cache te maken en deze aan het bruidspaar aanbieden. Deze cache kan dan ook langer blijven liggen, kan iedereen er van genieten.
 14. Wat heeft het IVN hier veel werk van gemaakt! Een leuke manier om zo les te krijgen.
 15. Misschien ga ik het wel eens lezen, jeugdthrillers zijn vaak best leuk.
×
×
 • Create New...