Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2,149
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  17

Waardering in de gemeenschap

87 Uitstekend

Over regenboog2

 • Rang
  Intensieve Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.23442
 • Breedtegraad
  51.25656

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

1,687 profielweergaven
 1. regenboog2

  Het eerste rondje!

  Goedemorgen allemaal Er staan broodjes in de oven, wie zin heeft kan straks aanschuiven. Tovenaartje, hoe is het met jullie, al weer terug in ons landje?
 2. regenboog2

  Het eerste rondje!

  Gelukkig dat jullie er goed vanaf gekomen zijn Pa en Ma. Waren jullie met de caravan op pad? Onze vijver is ook weer vol, maar wij hadden het geluk dat er boven onze wijk geen wolkbreuk was. Een paar kilometer verder liepen de straten wel onder. Je huis zal maar onder lopen, net als in Limburg twee keer in een week tijd. Ik moet er niet aan denken. Heeft er nog iemand zin in een drankje?
 3. regenboog2

  Promoties in Europa om geocachen te boosten?

  Goed dat ik weet dat ik zonder account kan loggen, dat zal ik dan een volgende keer doen.
 4. regenboog2

  Het eerste rondje!

  Ja, indrukwekkend, maar.....Ook wel een beetje mooi toch? Voorzichtig naar huis straks.
 5. regenboog2

  Promoties in Europa om geocachen te boosten?

  Op .com heb je toch de keuze of je wilt betalen? Ik wist niet dat de geokrety gratis waren, maar ik neem ze evengoed niet mee. Dit omdat ik geen extra account aan wil maken om ze te loggen. Trouwens andersom is het ook zo, probeer maar eens een trackable van .com terugviel krijgen als deze toevallig in één van hun caches terecht is gekomen.
 6. regenboog2

  Het eerste rondje!

  Peetee, hoe is het in het Noorden? Ik hoorde net in de auto dat jullie nu aan de beurt zijn met de zware buien. Bij ons in de buurt was er vanmorgen flinke wateroverlast, daken van scholen ingezakt, bomen omgegaan etc. Wij zijn er gelukkig nog steeds goed vanaf gekomen. Duimen maar dat het bij jullie ook meevalt.
 7. regenboog2

  Het eerste rondje!

  Ben je even op vakantie, verhuist ineens het café, maar gelukkig heb je ons toch gevonden. Waarschijnlijk wordt de warmte na vandaag wel wat getemperd, dan hoef je niet te wennen als jullie thuiskomen. Lijkt me gaaf zo’n stoomtrein, veel plezier plezier met de wandelingen! Heb je ook al mooie caches gevonden?
 8. regenboog2

  Promoties in Europa om geocachen te boosten?

  Hallo Birdie.Nl ik weet niet of trackables het geocachen echt promoten, veel mensen doen daar niets mee. Je hebt wel gelijk dat Donald Duck internationaal aan zal spreken. Misschien steekt een Europese geocachingshop hier nog wel op in. Aan de andere kant merk ik op events ook wel dat verschillende shops/landen variaties hebben wat betreft TB’s en dat heeft ook zijn charme. Mooie caches promoten kunnen we natuurlijk ook zelf doen. Als je toevallig eens in het zuiden van ons land bent, zou je eens Nasr de caches van het afgelopen Kempen Event kunnen kijken. Daar zijn echt prachtige exemplaren bij. Of multicaches in de Drunense duinen, ook aan te bevelen. Ruilen tegen een paar mooie caches uit het Noorden?
 9. regenboog2

  Het eerste rondje!

  Ja, dat duurt lang hè voordat het een beetje afgekoeld is binnen? Hier staat nu alles tegen elkaar open, maar de temperatuur is pas een half graadje gezakt. Ik zit nu even heerlijk buiten. Je kunt vanavond weer een ijsje komen eten Birdie, ik zal zorgen dat er genoeg zijn.
 10. regenboog2

  Het eerste rondje!

  Ja, gelukkig wel. We hadden weer mazzel, hemelsbreed twintig kilometer bij ons vandaan heeft het flink gehageld en was er wateroverlast. Valt het in het noorden nog mee? Daar trekken de buien toch nog naartoe vanavond? Ik zou trouwens wel willen dat het iets minder warm werd. Bij ons op het werk was het vandaag ruim 28 graden binnen, daar wordt ik niet blij van. We zullen nog maar een rondje koele drankjes doen. Proost!
 11. regenboog2

  Het eerste rondje!

  Mooi Geoman. Wij waren vorig jaar op de Veluwe (cache waar is mijn fiets, Hoenderloo). Een mooie fietscaches waar we onderweg ook een stoomtrein tegenkwamen. Toen kon je op bepaalde dagen zelfs de fiets op de trein zetten. Dus als je van fietsen houdt, treinen en cachen..... De ijsjes zijn er!
 12. regenboog2

  Het eerste rondje!

  Ha, nu heb ik gevonden hoe ik kan antwoorden. Neem ik mijn ijsjes straks ook mee naar hier.
 13. regenboog2

  Nieuwe functionaliteit .... Clubs!

  Hallo Geoman Ik zie niet hoe ik kan antwoorden in de club. ik ben wel benieuwd of er belangstelling is voor clubs. Het lijkt met dat dit het meeste het geval zal zijn over een duidelijk thema, maar wie weet. Voor het café lijkt het me fijner dat het open is en geen club.
 14. regenboog2

  Caches zien op map bij .com

  Dan wacht ik even rustig af.
 15. regenboog2

  Caches zien op map bij .com

  Hallo allemaal ik heb een raar probleem. Als ik de kaart met caches op .com open op de laptop, kan ik de caches ongeveer een seconde zien en dan verdwijnen ze weer. Het maakt niet uit of ik IE of Chrome gebruik. Op de tablet kan ik de caches wel zien en ze blijven dan ook gewoon staan. Nu het vreemde: Als ik op dezelfde laptop inlog onder de naam van mijn cachepartner, kan ik de caches wel normaal zien. Ik heb geen idee hoe dat kan. Voor zover ik kan zien, ziet de pagina er hetzelfde uit. Ik heb verschillende keren opnieuw ingelogd, maar dat maakt geen verschil. Wat zou er mis kunnen zijn?
×