Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2902
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  92

Waardering in de gemeenschap

218 Uitstekend

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrex 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2007
 • Lengtegraad
  5.23442
 • Breedtegraad
  51.25656

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw

Recente profielbezoeken

5047 profielweergaven
 1. Ten zuiden van Bladel staat ook een trail op disabeld doordat het terrein niet begaanbaar is. Dat zal vast op meer plaatsen zo zijn.
 2. Goedemorgen Wat een mooie opening in het café. Allemaal een heel mooi 2024 gewenst. (Hier begon de dag met een zonnetje, maar dat heeft niet lang geduurd helaas.)
 3. Zo'n storm op de dijk is wel heftig. Dat viel hier in het zuiden wel mee. De dag erna waren de windvlagen hier verrassender. Bij ons in de buurt hebben we meer kleinere rivieren en stroompjes zoals de Dommel en de Reusel. Deze zijn op verschillende plaatsen zo breed geworden dat er nooddijkjes aangelegd worden, bijvoorbeeld in st. Oedenrode. Gelukkig zijn er veel natuurgebieden die wel extra water kunnen opvangen. Vandaag waren we op weg naar een event en moesten we een stukje door het water (het fietspad stond helemaal onder) op een plaats waar helemaal geen beekjes zijn. Gewoon links en rechts van de weg ondergelopen weilanden en dat op onze hoge zandgronden. De vogels zijn er trouwens wel snel aangewend. We zagen een zilverreiger rustig staan kijken bij een van de ondergelopen weilanden. Veel zal hij daar niet vangen, denk ik. Fijne avond.
 4. regenboog2

  log plaatsen

  Ik gebruik Google. Dat van de foto's herken ik ook. Misschien was het gewoon een hik?
 5. regenboog2

  log plaatsen

  Het lijkt wel toveren.... via de pc van mijn partner lukt het wel. En daarna lukt het volgende logje wel op mijn labtop. Opgelost?
 6. regenboog2

  log plaatsen

  Het was een DNF van 26 december die ik nog moest loggen. Ook geprobeerd om er een found van te maken. Op de datum van vandaag loggen gaat ook niet.
 7. regenboog2

  log plaatsen

  Op de tablet geprobeerd, maar dat maakt geen verschil.
 8. regenboog2

  log plaatsen

  Dank je, ik zal het dan straks eens op een ander apparaat proberen.
 9. regenboog2

  log plaatsen

  Vandaag krijg ik iedere keer 'er ging iets mis' te zien als ik een log wil plaatsen. Ik heb al een keer opnieuw ingelogd, maar dat heeft niet geholpen. Ik ben benieuwd of meer mensen daar last van hebben.
 10. Goedemorgen Peetee, hoe is het in het Noorden? Je hebt vast weer mooi filmpjes gemaakt (van het hoge water?) Ik lees dat het druk is bij jullie in Sneek, een golf van vogelaars die komen kijken naar een meenatortel die daar overwintert?
 11. Open Monumentendag, dat ga ik in de gaten houden. Vorige keer waren we toevallig aan het cachen toen we onverwacht langs een oude kerktoren kwamen die we konden beklimmen. Dat was de kers op de taart. Als het zo uitkomt gaan we de combinatie weer zoeken.
 12. Ik had er nog nooit naar gekeken, maar bij mij werkt de link ook niet. Dat verbaast me eigenlijk niet, want de labcaches worden wel vaker niet meegenomen in statistieken. Best raar, nu de experimentele fase voorbij is en er steeds meer komen.
 13. Lunchtijd? Wat een grijze dag weer vandaag. Ik heb de verwarming aangezet, en lentefoto opgehangen om te laten zien dat het toch goed komt. Deze heb ik vorige week gemaakt toen wij fietsen door de Overbetuwe (onder Arnhem).
 14. Leuk! Je komt vaak dergelijke infoborden tegen tijdens het cachen, dus dat is niet echt een grote moeite.
 15. Het gaat inderdaad heel snel in de natuur nu. Er zijn zelfs al weer citroenvlindertjes gezien, maar waar zij nu iets te eten vinden??
×
×
 • Nieuwe aanmaken...