Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
  • Aantal bijdragen

    2902
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    92

Alles door regenboog2 geplaatst

  1. Ten zuiden van Bladel staat ook een trail op disabeld doordat het terrein niet begaanbaar is. Dat zal vast op meer plaatsen zo zijn.
  2. Goedemorgen Wat een mooie opening in het café. Allemaal een heel mooi 2024 gewenst. (Hier begon de dag met een zonnetje, maar dat heeft niet lang geduurd helaas.)
  3. Zo'n storm op de dijk is wel heftig. Dat viel hier in het zuiden wel mee. De dag erna waren de windvlagen hier verrassender. Bij ons in de buurt hebben we meer kleinere rivieren en stroompjes zoals de Dommel en de Reusel. Deze zijn op verschillende plaatsen zo breed geworden dat er nooddijkjes aangelegd worden, bijvoorbeeld in st. Oedenrode. Gelukkig zijn er veel natuurgebieden die wel extra water kunnen opvangen. Vandaag waren we op weg naar een event en moesten we een stukje door het water (het fietspad stond helemaal onder) op een plaats waar helemaal geen beekjes zijn. Gewoon links en rechts van de weg ondergelopen weilanden en dat op onze hoge zandgronden. De vogels zijn er trouwens wel snel aangewend. We zagen een zilverreiger rustig staan kijken bij een van de ondergelopen weilanden. Veel zal hij daar niet vangen, denk ik. Fijne avond.
  4. regenboog2

    log plaatsen

    Ik gebruik Google. Dat van de foto's herken ik ook. Misschien was het gewoon een hik?
  5. regenboog2

    log plaatsen

    Het lijkt wel toveren.... via de pc van mijn partner lukt het wel. En daarna lukt het volgende logje wel op mijn labtop. Opgelost?
  6. regenboog2

    log plaatsen

    Het was een DNF van 26 december die ik nog moest loggen. Ook geprobeerd om er een found van te maken. Op de datum van vandaag loggen gaat ook niet.
  7. regenboog2

    log plaatsen

    Op de tablet geprobeerd, maar dat maakt geen verschil.
  8. regenboog2

    log plaatsen

    Dank je, ik zal het dan straks eens op een ander apparaat proberen.
  9. regenboog2

    log plaatsen

    Vandaag krijg ik iedere keer 'er ging iets mis' te zien als ik een log wil plaatsen. Ik heb al een keer opnieuw ingelogd, maar dat heeft niet geholpen. Ik ben benieuwd of meer mensen daar last van hebben.
  10. Goedemorgen Peetee, hoe is het in het Noorden? Je hebt vast weer mooi filmpjes gemaakt (van het hoge water?) Ik lees dat het druk is bij jullie in Sneek, een golf van vogelaars die komen kijken naar een meenatortel die daar overwintert?
  11. Open Monumentendag, dat ga ik in de gaten houden. Vorige keer waren we toevallig aan het cachen toen we onverwacht langs een oude kerktoren kwamen die we konden beklimmen. Dat was de kers op de taart. Als het zo uitkomt gaan we de combinatie weer zoeken.
  12. Ik had er nog nooit naar gekeken, maar bij mij werkt de link ook niet. Dat verbaast me eigenlijk niet, want de labcaches worden wel vaker niet meegenomen in statistieken. Best raar, nu de experimentele fase voorbij is en er steeds meer komen.
  13. Lunchtijd? Wat een grijze dag weer vandaag. Ik heb de verwarming aangezet, en lentefoto opgehangen om te laten zien dat het toch goed komt. Deze heb ik vorige week gemaakt toen wij fietsen door de Overbetuwe (onder Arnhem).
  14. Leuk! Je komt vaak dergelijke infoborden tegen tijdens het cachen, dus dat is niet echt een grote moeite.
  15. Het gaat inderdaad heel snel in de natuur nu. Er zijn zelfs al weer citroenvlindertjes gezien, maar waar zij nu iets te eten vinden??
  16. Een metaaldetector mag niet. Maar een schep….. Ik zag op tv iemand graven. Ik ben benieuwd of er ooit iets gevonden wordt. Zelf houd ik het maar bij geocachen, dat is soms al lastig genoeg 😅
  17. Iedereen een mooi en gezond 2023 gewenst.
  18. Fijne Kerst allemaal. Hier is het heel donker vandaag, maar gelukkig is het in het café lekker warm. Zo meteen gaan we met een kopje soep naar de Zandtovenaar kijken.
  19. Ik heb ons café aan de buitenkant al een beetje in Kerstsfeer gebracht. Kun jij de haard aansteken Peetee?
  20. Dit is niet goed voor mijn hart 😅
  21. Ik zag net nog de strafschoppen van Kroatië en Brazilië toen ik thuis kwam. Ben benieuwd of Oranje ook zo kan verrassen.
  22. Effectief gespeeld, hele mooie doelpunten de eerste helft. Maar de tweede helft vond ik toch wel mooier. Ik ben benieuwd wie de volgende tegenstander wordt.
  23. Zit er vanavond iemand te kijken? Wat een spanning in deze groep!
  24. De wedstrijden zijn iedere keer precies op een tijdstip dat ik niet kan kijken. Voordeel is wel dat ik veel sneller thuis ben omdat anderen wél kijken👍🙂 Ik ben benieuwd of ‘we’ nog een ronde verder komen.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...