Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,325
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  32

Everything posted by regenboog2

 1. Ik vind het een leuk filmpje en denk dat een deel daarvan best in de nabije toekomst zal gebeuren. Zo’ n bril moet, denk ik, best kunnen. Maar ik hoop niet dat het zo gaat worden. TFTC inspreken??? Ben ik niet echt voor! Een voordeel is wel dat je niet veel mee hoeft te sjouwen. Alle tooltjes zullen ook wel virtueel zijn. Zouden we dan ook virtuele proviand meenemen? Ik stel voor dat we nu een virtueel slaapmutsje nemen. Proost!
 2. Ik krijg een wit scherm met Explorer en met Google Chrome, maar gelukkig kan het ook nog op de ‘oude’ manier.
 3. Het mag ook niet op de kalender, denk ik. Volgens mij is het hartstikke commercieël.
 4. Dank je wel voor de uitleg. Ik kan een heleboel programma’s missen, maar het zou wel fijn zijn wanneer de leukste site het laatste uitgeschakeld werd Helaas was het gisteren een verplichte rustdag, anders was ik wel naar buiten geweest met dat mooie weer.
 5. Gelukkig zijn er nog een paar eitjes over. Heb ik echt zin in. Ben helemaal gefrustreerd omdat ik nauwelijks op .com kan komen. Ik had gedacht wat puzzeltjes op te lossen, maar daar is zo geen beginnen aan. Mijn scherm spring op de spaarstand terwijl ik zit te wachten. Maar meteen even een drankje doen op het terras.
 6. regenboog2

  Coin

  Hallo Danny ik denk dat je het beste op de pagina van je coin kunt kijken. Daar kan je zien of je alle stappen hebt doorlopen.
 7. Hier is het precies hetzelfde. Met veel geduld kunnen we af en toe even op de site, maar het schiet niet echt op.
 8. Wij hebben vandaag eieren gevonden, van chocolade. Er is genoeg voor iedereen.
 9. Ik had er ook last van, het openen van een cachepagina duurde eindeloos. Misschien komt het wel door het mooie weer en veel mensen hebben ook vakantie. Het is niet de eerste keer dat dit in de zomermaanden gebeurt. Waarschijnlijk moeten we er aan we er aan wennen dat we meer voorwerk doen op doordeweekse dagen.
 10. Ik heb ook niet veel met voetbal, maar ik ben chauvinist dus heb wel gekeken (niet de hele wedstrijd). Echt gaaf dat ze weer verder kunnen. Ik ben benieuwd wie de tegenstander wordt.
 11. Wij hebben intussen onze Oude TomTom uitgeprobeerd. Hij brengt ons nog waar we naartoe willen, geeft ook aan hoe lang dat dit gaat duren. Hij weet niet meer welke dag het is en hoe laat, maar daar hebben we een horloge voor.
 12. Ha kikkers, wat leuk dat jullie weer in het café waren. Helaas heb ik de thee gemist, moest ‘sporten’ bij de fysio. Ik zal verse koffie en thee zetten voor vanavond. Misschien zijn er nog wel liefhebbers voor het voetballen op ons grote scherm.
 13. Zijn de problemen minder dan vooraf verwacht? Ik hoor er eigenlijk maar weinig van? Boven alle verwachtingen lijkt onze TomTom het nog te doen. De eerste poging kregen we geen satellieten, maar de tweede poging waren ze er heel snel. Mijn eTrex 20 doet het gelukkig ook nog.
 14. Wat een rij en dan zijn er nog niet eens kuikentjes bij.
 15. Hallo Peetee Gisteren het filmpje niet gezien, maar wat mooi! Zo’n grote groep zwijnen zie je niet vaak en dan al die kleintjes.... Gelukkig zijn ze allemaal heelhuids aan de overkant gekomen.
 16. Ik ben benieuwd war we er van gaan merken. Mijn TomTom is in ieder geval al te oud voor een update, zal ik weer een echte papieren kaart aan moeten schaffen misschien.
 17. Of een projectie: meters en graden?
 18. Is het dan te vergelijken met de Pokémon rage?
 19. Ik heb begrepen dat op het event ter ere van het tien jarig bestaan van de shop in Nuenen adventure lab caches gevonden konden worden. Misschien kun je hen eensvragen hoe het bevallen is.
 20. De eerste punten zijn binnen, een goede start dus. Hopelijk de volgende keer weer.
 21. Goedemorgen Peetee Vandaag lag ik nog in bed. Gisteren hadden we een veertig jarig jubileum te vieren en als medebestuurslid ga je natuurlijk niet als eerste naar huis. We kunnen niet live kijken, maar ik ben wel benieuwd hoe de race afgelopen is.
 22. Fijn dat er goed voor ons gezorgd wordt en dat we met z’n allen kunnen meeliften. Gelukkig maar dat het niet zo schokkend is voor de ‘gewone mens’. Ik ben altijd blij dat er anderen zijn die er meer verstand van hebben dan ik.
 23. Men heeft het over een boekje met onjuiste informatie over het natuurgebied. Ik denk echter dat de informatie over het geocachen ook niet helemaal klopt. Alle vormen die daar genoemd worden, hoeven helemaal niet gebruikt te zijn in het Capelse natuurgebied. Overleg vooraf had veel vraagtekens beiderzijds voorkomen.
×
×
 • Create New...