Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2784
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  74

Alles door regenboog2 geplaatst

 1. Wat een weer hè? Die regen blijft maar vallen. Gelukkig hebben wij het niet zo zwaar als Limburg, België en Duitsland. Bij ons stond de straat wel blank vanmorgen, maar daar bleef het gelukkig bij. Om de moed niet te verliezen een zonnige foto, die we afgelopen maandag nog hebben gemaakt tijdens een cache- fietstocht rond de Maashorst. En voor vandaag, de renners volgen op hun weg door de Pyreneeën.
 2. Ik weet het niet, maar ik denk dat we er verbaasd over zullen staan hoeveel mensen er zijn die dat kunnen en willen betalen.
 3. Ik zat bijna hetzelfde te denken als jij Peetee. Het zou niets voor mij zijn, ik word al misselijk in een achtbaan. Heel milieuvriendelijk lijkt het mij ook niet, of zit er nog een wetenschappelijk doel aan?
 4. O, ja. Dat herken ik wel. Het zou fijn zijn als je van te voren wist dat je de antwoorden niet ter plaatse kunt vinden. Wij vinden dat geklungel op de telefoon onderweg ook niet fijn. Toevallig hebben wij gisteren wel een aardige gedaan. De informatie over de geschiedenis van een kasteelruïne was binnen een kleine straal te vinden en om de bonus te vinden was het een stukje wandelen rond de ruïne, langs het water en dan het bos in. Was perfect op een rustige, warme avond.
 5. Ik ben het eens Linkalovers, maar hier in het zuiden heeft het de laatste dagen echt genoeg geregend voor de natuur. En in Limburg zelfs veel te veel. De tour kijk ik vooral ook voor de mooie plaatjes, dat doet de Franse regie toch altijd weer goed.
 6. Het blijft maar miezeren hier. Niet echt weer om er op uit te trekken. Ik denk dat ik maar naartoe tour ga kijken. De tijdrit vind ik niet echt leuk om te kijken, maar gisteren wel het slot gezien. Knap hoe Mathieu het geel heeft gehouden. Misschien lukt dat vandaag nog wel een keer.
 7. Het artikel van defensie had ik toevallig ook in de krant gelezen. Wat een satellieten weer, zou men niet verplicht moeten worden om de oude weer op te ruimen? Met de techniek van tegenwoordig zou dat toch moeten kunnen.
 8. Goed dat de gemeente ook aandacht schenkt aan de regels voor het verstoppen van caches. Natuurlijk moet je dat al weten te vinden op de site van geocahing, maar in de media is meestal alleen aandacht voor het vinden.
 9. We hebben wel al wat meer labcaches gedaan. In feite lijken ze meer op een multi (alleen krijg je elk wp een puntje). Of je ze leuk vindt, is een kwestie van uitproberen. De kwaliteit varieert (net als bij 'gewone' caches trouwens). Bij sommige caches bezoek je echt leuke plaatsen in de stad of in de natuur en krijg je ook interessante informatie of leuke weetjes te zien in de app bij de wp's. Maar we zijn ook wel eens teleurgesteld geweest over de opzet of de route. Wat betreft het navigeren vind ik de telefoon ook niet echt fijn, ik gebruik liever de GPS (wel met kaart ) Ik ben wel benieuwd wat je ervan vindt.
 10. Ja, en voor de Olympische sporters natuurlijk. Dat gaat ook al snel beginnen.
 11. Wij hebben ook niet veel Wherigo’s gedaan. Wij waren met twee telefoons en een GPS. Ik vond het wel leuk, maar ook wij hebben geworsteld met de ontvangst. Dan weer konden we verder met het ene apparaat, dan weer met het andere. Ligt waarschijnlijk ook wel aan ons, want wij vonden het ook lastig met de Oregon. Onze ervaring is van jaren geleden, in de begintijd van de Wherigo en sindsdien hebben we het niet meer geprobeerd.
 12. We gaan het niet redden, volgende keer beter.
 13. Zit ik de tour te kijken, wint Max intussen . Nu de oranje leeuwen nog!
 14. Een mooi voorbeeld van goed communiceren.
 15. Het is gelukt, wat een prestatie en wat een sfeer! Ik heb ervan genoten.
 16. Vandaag duim ik voor Denemarken. wat spelen ze weer vol vuur. Hopen dat ze het deze keer tot het eind volhouden.
 17. Wij waren dat eerst ook niet, maar nadat we een paar leuke events bezocht hadden, zijn we het steeds vaker gaan doen. We hebben leuke mensen leren kennen.
 18. Weer gewonnen, benieuwd naar de volgende wedstrijd.
 19. Leuk artikel en mooie voorbeelden erbij in het filmpje.
 20. Zitten er nog meer mensen te kijken? Wat een tweede helft! Hopen dat we nu geen kansen meer weggeven.
 21. Hockey was trouwens ook de moeite waard, wat een keeper is die Blaak! Nu morgen de vrouwen nog.
 22. Ik heb wel de opening gezien, maar volg niet alle wedstrijden. Die van Nederland hoogstwaarschijnlijk wel, want chauvinistisch en volgende week misschien ook wel een paar wedstrijden als het te warm is om naar buiten te gaan.
 23. Wat een pech voor Max, bijna gewonnen en dan een klapband!
 24. Die reis herinner ik me nog wel. Als kind heb je natuurlijk een andere voorstelling van zo’n ruimtereis, maar we zaten aan radio en tv gekluisterd om te weten hoe dat af ging lopen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...