Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,412
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  38

Everything posted by regenboog2

 1. Volgens mij staan de apen altijd aan de andere kant.
 2. Ik ben jaloers! Het lijkt me een geweldige ervaring.
 3. Heb je nog droge voeten Peetee? Ik zag net dat het Woudagemaal weer opgestart wordt. Indrukwekkend! Als ik wat dichterbij woonde, ging ik zeker eens kijken.
 4. Leuk bericht. Ik denk soms wel eens dat de puzzelende cachers onder ons bijvoorbeeld ook sneller uit een escape room zouden kunnen komen.
 5. Ik schuif nog even aan voor een warm drankje, dat hebben we wel verdiend na al die regen vandaag.
 6. Ja, het was mooi hè?, tenminste de tweede helft. We nemen er eentje op en dan op naar de volgende wedstrijd!!
 7. Je zegt het zelf het beste! Ik vind ook dat een mooi log met foto’ s een mooie beloning is. Regelmatig lees ik wel wat logs voordat we een bestemming uitkiezen. Helaas worden er veel verzamellogjes geschreven, over een hele dag cachen en maakt dat het lastiger om als lezer snel te zien wat anderen van de cache vinden.
 8. Je ziet dat ik achter was met lezen, maar wat een leuk artikel is dit!!!
 9. Moeilijke vraag. Ik heb er niet zoveel problemen mee als een cache die lag op disabled staat in het archief gaat, wanneer een CO niet op vragen van de reviewers reageert. Vaak zie je op de pagina dat er om reactie is gevraagd. Waar ik meer problemen mee heb is dat ik ook regelmatig zie dat een cache op disabled wordt gezet door reviewers wanneer een NM niet snel genoeg opgelost wordt door de CO. Wij hebben al een paar keer aan een cache gestaan die disabled was om die reden en die helemaal in orde waren. Reden was dan bijvoorbeeld dat de cache een paar keer niet gevonden was. De laatste keer hadden wij de cache niet gevonden en heb ik een tijdje gevolgd of anderen hem wél konden vinden. De cacher na ons vond hem ook niet en schreef een NM, de cache was weg zei hij. CO met een resevecache op pad, was de cache er gewoon nog. Kan me voorstellen dat zo’n CO een volgende keer minder snel gaat kijken. Dit gebeurt niet alleen in Nederland, ook bij onze zuiderburen heb ik het een paar keer gezien.
 10. Peetee, wat vind jij toch veel leuke artikelen. Dat stukje in de Toren vind ik heel herkenbaar. De toevallige ontmoetingen, daar geniet ik ook altijd van. Ik ben dan geen reporter, maar als cacher kom je vaak ook leuke mensen tegen onderweg. Dat hoeven niet altijd collega cachers te zijn. Zo hebben we tijdens het lopen van een multi in België eens kennisgemaakt met een kok die paddenstoelen zocht in het bos en ons uitleg gaf. Of ik denk aan een molenaar op Goeree, die ons een rondleiding gaf in zijn molen. Warme herinneringen heb ik ook aan een meisje dat een hele morgen met ons meefietste door de polder in Noord-Holland en aan een team dat ik onderweg in een boom zag hangen en waar ik nu af en toe nog mailcontact mee heb. De schat van de pater hebben wij lang geleden trouwens ook gevonden, toen was het een prachtige wandeling.
 11. Hallo Peetee, spookt het bij jullie zo? Ik hoor dat zelfs het kaatsen afgelast is in verband met het onweer?
 12. Hier is het al aardig afgekoeld, het is ongeveer 21 graden nu. Geen zon te zien en door al het vocht is het wel benauwd, maar het voelt toch wel een stuk beter dan de afgelopen dagen. Het heeft flink geknetterd vannacht en er komt nog meer, dat kan niet anders in ons landje.
 13. Lijkt me een mooie serie te worden.
 14. Ja, jammer dat de wedstrijd afgebroken moest worden. Hier regent het nu ook een beetje, er is ook gerommel in de verte. Een eindje verderop is het noodweer, het vliegveld in Eindhoven is dicht. Het is benauwd nu, maar gelukkig al wel wat koeler. Dat zal wel iets beter slapen vannacht.
 15. Wij wonen in het zuiden, erg warm ook hier. Van mij mag de helft er af. Nog even volhouden en dan zal dat ook wel gebeuren, waarschijnlijk met fors onweer, zoals wel vaker in ons land.
 16. Ik denk ook wel eens een rondje te gaan rijden met airco. Tot nu toe toch maar niet gedaan. Wel al eens naar het Rijksmuseum gegaan om de temperatuur
 17. Peetee, je zei 'Gelukkig is er de Tour deze dagen met een paar mooie bergetappes; kunnen we genieten van hoe anderen zich in het zweet werken. ', Helemaal mee eens, ik volg het ook (een beetje). Deels ook om de mooie omgeving. Intussen lees ik dan ook een boek, vooral als het een saaie etappe is. Ik ben wel blij dat ik niet hoef te fietsen met die tropische temperaturen. We zullen maar een drankje pakken, of een ijsje. Over een paar dagen zijn wij weer aan de beurt.
 18. Dit is niet wat ik ‘mooi’ weer vind. Ik kan niet goed tegen deze temperaturen, dus geen caches voor mij deze dagen. Helaas.
 19. Linkalovers, als het een leuke cache is, moet je hem gewoon gaan lopen hoor! Volgens mij hebben alle caches ad random een aanwijzing gekregen. Ik geloof niet dat de cacheleggers daar iets over te zeggen hadden.
 20. Klopt helemaal!! Het is echt niet fijn om iedere dag weer nieuwe haartjes te ‘vangen’, gewoon als je buiten speelt met de kinderen op je werk. Het zijn er wel minder dan een paar weken geleden, maar toch..
 21. Ik kende het ook nog niet. Wel Erebos, een van haar jeugdboeken. Ik zal binnenkort eens in de bieb gaan kijken.
 22. Het verschil is te groot, maar ze hebben gevochten voor wat ze waard zijn. Ze mogen echt trots zijn!
 23. Jammer van de strafschop. Nog een half uurtje over, ik ben benieuwd.
 24. Hoezo hype? Je zult maar onder de bulten zitten, niet eens van het cachen maar omdat je op je werk regelmatig naar buiten moet.Je zou bijna wensen......
 25. Ja, geweldig dat ze in de finale staan. Ze hebben er hard voor moeten werken. Ik ben benieuwd, zondag. Amerika is echt wel een klasse apart, maar de bal is rond. Zelfs wanneer ze tweede worden, mogen de leeuwinnen trots zijn op zichzelf!
×
×
 • Create New...