Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2557
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  53

Alles door regenboog2 geplaatst

 1. Ik zou het wel eens willen zien als iedereen een wagen had met gelijke mogelijkheden.
 2. Knap uitgedacht met die banden en dat dit dan ook lukt!! Ik neem er maar een ijsje op vandaag
 3. regenboog2

  Garmin kampt met grote storing

  Zo, dat is serieus geld! Jammer eigenlijk, want zo blijft het wel de moeite waard om aanvallen uit te blijven voeren.
 4. Ja, knap hè? Nu nog volhouden!
 5. Waarschijnlijk kun je nog wel een FTF lijst vinden op de site van project Geocaching.
 6. Leuk dat je je hebt aangemeld voor het interview. Het is een mooi artikel geworden. Ik heb wel vaker meegemaakt dat niet precies wordt weergegeven wat er is gezegd of bedoeld.
 7. Dat zou ik ook wel willen, maar ik heb dat niet goed geregeld (moet altijd zelf roepen)
 8. Gisteren was het hier in het zuiden een grijze dag en is er een hele plons water gevallen. Daar zit natuurlijk ook een positieve kant aan. Vandaag een klein uurtje fietsen om mijn auto weer op te kunnen halen en dan is het wel extra genieten van alle bloemen langs de weg. Ook het grijze fietstunneltje waar ik regelmatig door fiets is de afgelopen tijd opgeknapt. Deze foto's hebben niets te maken met cachen, daarom maar een keer delen in het café.
 9. Zuinig zijn op je fanmail hoor! Misschien kun je het wel verplaatsen naar de cloud, die is eindeloos toch?
 10. Geocachen is wel hot in de media, de laatste tijd. Dit vind ik wel een leuk idee! Zo te zien is het goed georganiseerd. Een tijdelijke activiteit waarbij mensen/kinderen kennis kunnen maken met het Geocachen. De belangrijkste kenmerken zitten erin verwerkt en men regelt het zo dat iedereen op een andere plaats/tijdstip start.
 11. regenboog2

  graden teken

  Dat wist ik ook niet. Maar aan de andere kant, ik heb het ook nog niet nodig gehad. Tot nu toe kon ik de oplossingen altijd invoeren zonder dat teken te gebruiken. Een spatie achter bijvoorbeeld N 51 of E 004 heeft nog altijd gewerkt.
 12. Wat een verhaal, je zult het maar vinden!
 13. Hallo JufM ik zou niet met grote groepen gaan geocachen, dat valt veel te veel op. In principe is dit een stiekeme hobby. Misschien is het een idee om een ouderwetse speurtocht in elkaar te zetten? Informeer bijvoorbeeld eens bij een scouting.
 14. regenboog2

  Versleutelen

  Kijk eens bij de Geocaching toolbox, dan zie je dat er nog veel meer mogelijkheden zijn.
 15. Vind ik opmerkelijk, maar er kan wel verschil zijn in omstandigheden. Denk bijvoorbeeld aan caches die op het terrein van instellingen voor (geestelijke) gezondheid liggen en waarvan die terreinen dicht zijn voor bezoek. Of wanneer je in een risicogebied woont/een cache hebt liggen. Of wanneer je een cache in je tuin hebt liggen. Ik denk dat het anders kan zijn dan caches die in de vrije natuur liggen en/of wat oudere caches of multies die niet zo vaak bezocht worden. Iedereen over één kam scheren is in deze situatie lastig, denk ik.
 16. Dat verdient een bloemetje! Voor Peetee en alle vrijwilligers, die ik niet bij naam ken, een hartelijk dank je wel.
 17. Interessant onderzoek, met een voor mij verrassend resultaat.
 18. Ik zal eens een bakje koffie zetten, met iets lekkers erbij, dan kunnen we even bijpraten. Gelukkig zijn wij nog gezond. Ik moet wel even wennen aan het thuiszitten hoor. Per 1 maart stopte mijn baan, dat was natuurlijk al wennen. Dat je dan ook weinig contacten mag hebben, vind ik wel lastig. Normaal was ik in deze situatie toch wel bij familie of vrienden langs gegaan. Thuis ben ik aan het puzzelen geslagen, ik had nog twee grote puzzels liggen. Daar gaat veel tijd in zitten, dan gaat de dag lekker snel. Af en toe gaan we naar buiten, een eindje wandelen of fietsen en soms op zoek naar een cache. Zonder de maatregelen zouden we met dit weer wel vaker op pad gaan, maar die tijd komt vast wel weer.
 19. Mooi gemaakt, leuk de informatie die onder de foto’s zit.
 20. Je hebt gelijk Peetee. Ik denk dat een van de oorzaken is dat nu iedereen gaat wandelen, ook de mensen die normaal andere bezigheden/hobby's hebben zoals familiebezoek, winkelen, een terrasje pakken, sporten, naar de bioscoop/museum etc.
 21. Als de premier afgelopen week zegt dat we gerust naar het strand kunnen of de natuur in, om te bewegen, gaan we dat ook allemaal doen. Nederland heeft natuurlijk veel kleine stukjes, versnipperde natuur en daar passen we niet met z’n allen in. Misschien moeten we nu beter een stadswandeling maken?
 22. Je moet als boef tegenwoordig wel met veel dingen rekening houden
 23. Na de regen van de laatste dagen, schijnt hier nu het zonnetje. Terwijl we aan de lunch zitten zien we het eerste citroenvlindertje langsfladderen. Beetje te vroeg, denk ik, zoveel bloemetjes zijn er nog niet.
 24. regenboog2

  Zoekparameters

  Ja, dat was het. Dank je wel.
 25. regenboog2

  Zoekparameters

  We zitten weer met hetzelfde probleem en ik weer niet meer precies wat de vorige keer de oplossing was. Er was een mogelijkheid om net te doen alsof je op een andere locatie was, daarvoor moesten we iets uitschakelen en dan konden we de caches wel zien. Wil iemand me nog eens op weg helpen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...