Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2,270
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  28

Alles door regenboog2 geplaatst

 1. regenboog2

  GPS satellieten

  Fijn dat je het uitlegt, ik dacht ook dat het van invloed zou zijn. Als je moet projecteren, gebruik je de gegevens toch ten opzichte van het noorden? Dat is dan dus ook niet het magnetische noorden?
 2. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2019

  Gelukkig nieuwjaar allemaal.
 3. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Mooie foto's. Jammer dat het maar op een paar plaatsen te zien was, want zo vaak schijnt dat niet voor te komen.
 4. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Jammer. Fijne avond.
 5. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Heeft iemand de parelmoerwolken gezien vanmorgen? Lijkt me echt gaaf. Als ik het goed begrijp, komt er tegen zonsondergang nog een kans ( in het noorden). Dus voordat we aan de gourmet gaan in het café allemaal nog even naar buiten?
 6. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Ja, lekker dat het weer licht is. Hier ook een stralend blauwe lucht! Fijne Kerstdagen allemaal.
 7. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Wat een donker weer de laatste dagen, veel regen ook. Tijd om het café weer eens te poetsen en mooi aan te kleden voor Kerst. De haard is aan. Wie wil kan over een uurtje aanschuiven, we serveren zuurkool met spekjes.
 8. Een buurtapp lijkt me meer van toepassing voor dit doel. In een buurt waar veel overlast is, wil men vast niet overlopen worden door stiekem zoekende mensen.
 9. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Het is gelukt, surprise en gedicht staan klaar om te vertrekken naar de plaats waar we Sinterklaas gaan vieren. Fijne avond allemaal en veel plezier voor diegenen die pakjesavond hebben.
 10. regenboog2

  Nieuwe geocache vloggers op pad!

  Ik ben niet zo handig met linkjes, maar heb je al op de homepagina van Geocaching.nl gekeken bij de etiquette? Op de site van Geocaching voor iedereen staat bij do’s and don’ts ook beknopt uitgelegd wat de bedoeling is.
 11. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Ik ben een surprise aan het maken. Altijd ideeën genoeg, maar de uitvoering valt wel eens tegen. Het kan zomaar gebeuren dat ik halverwege besluit toch maar iets anders te maken. Dat komt ervan als je twee linkerhanden hebt.
 12. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Hoi kikkers Vanavond kom ik gezellig langs voor een beker chocolademelk. Kunnen we geen knutselclubje houden straks? Ik kan nog wel wat hulp gebruiken.
 13. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Ha fijn, het werkt weer! Kopje koffie? Er is gevulde speculaas bij vandaag.
 14. regenboog2

  8 nov. 2018 - Website: User profiles

  Ik kijk wel eens op profielpagina’s wanneer ik caches zoek van een bepaalde Co, bijvoorbeeld als ik heb gehoord dat anderen erover te spreken zijn. Soms kijk ik dan ook bij de banners op de pagina om te zien of daar iets leuks bij staat. Een enkele keer heb ik het profiel ook wel eens nodig gehad om een mistery op te lossen.
 15. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Dit kijkt me het interactieve spel. Over de speurtocht heb ik ook nog niets kunnen vinden. Wel gevonden dat er volgend jaar weer een nieuwe serie uit komt.
 16. regenboog2

  Nieuwe cache plaatsen

  Hoi kikker. De emoticons staan in het lintje boven het vakje waar je je tekst in schrijft. Op de smiley klikken en dan kun je kiezen.
 17. regenboog2

  Geocafé "het Opkikkertje" 2018

  Ja lekker, doe mij ook maar een stukje appeltaart. Afgelopen week heb ik ook genoten van het turnen. Epke was top! Maar de vloer vind ik ook geweldig om te zien. Nu zitten we veldrijden te kijken. Het lijkt wel lente, geen modder te zien. Dat is volle bak rijden vandaag.
 18. regenboog2

  Afrikaanse varkenspest

  Eigenlijk te gek voor woorden dat we via borden gemaand moeten worden geen afval op de grond te gooien. Maar wel goed om nog eens attent op te worden gemaakt dat er zo ook besmettingen overgedragen kunnen worden. Volgens mij is het nog niet zo erg als de vorige keer. Toen mochten we geen vleeswaren meenemen over de grens met onze zuiderburen. Daar werd toen ook daadwerkelijk op gecontroleerd. Vervelend voor de forensen die een lunchpakketje meenamen naar het werk.
 19. regenboog2

  GPX file alleen voor premium members?

  Hier kijk ik van op Barny. Je helpt iemand toch het beste wanneer je het zo doet dat hij het een volgende keer zelf kan?
 20. Een droge doek heb ik meestal wel bij me en maak een natte behuizing wel droog, maar na het droogmaken van de cache moet je dan meestal de natte spullen er weer terug in doen. Wat doe je met een nat rolletje/boekje? Misschien wil de eigenaar het bewaren als het nog goed gedroogd kan worden. Als je het natte boekje terug doet, wordt een nieuw boekje ook weer nat. Soms doen we dan een noodblaadje in een zakje (als we dat hebben) in de cache. Ik ben het eigenlijk met Harrie eens, dat de eigenaar verantwoordelijk is. Wij kunnen dan natuurlijk wel tijdig een mn log plaatsen. Wanneer de eigenaar dan adequaat reageert is er niets aan de hand, toch?
 21. regenboog2

  Fotolog

  Wel regelmatig foundlogs gezien ‘gevonden, maar ik kan er niet bij’ , zelfs foundlogs met ‘ niet gevonden’. Maar deze kende ik nog niet. Ik snap het ook niet. Je hebt toch geen speurtocht op Facebook nodig om caches vanuit je luie stoel te loggen? Je kunt ze veel gemakkelijker van .com plukken, toch? En er zal vast nog wel een tooltje zijn om er meerdere tegelijk te loggen ook.
 22. regenboog2

  14 september: Stapsgewijze uitrol Nieuwe cachekaart

  Gelukkig ! Aan de ene kant houd ik graag wat goed is en fijn werkt. Het is natuurlijk ook vaak een kwestie van wennen. Toch vind ik de nieuwe manier nog steeds niet handig. Aan de andere kant , hoop ik stiekem natuurlijk wel dat de update beter is en ook gemakkelijk werkt. Als ik het goed lees is deze reactie nog geen reactie op de nieuwe uitrol? Dan is er nog hoop.
 23. regenboog2

  14 september: Stapsgewijze uitrol Nieuwe cachekaart

  Dat is wel jammer, want ik vind de zoekopties daar nu al minder fijn. Onze eigen site vind ik nog steeds veel fijner zoeken.
 24. regenboog2

  14 september: Stapsgewijze uitrol Nieuwe cachekaart

  Hé, dat had ik niet bewust gezien. Ik ben net gewend de gpx te gebruiken, benieuwd wat er dan veranderd is wat betreft de veiligheid.
 25. regenboog2

  14 september: Stapsgewijze uitrol Nieuwe cachekaart

  Ik moet altijd wennen aan iets nieuws, maar dit ziet er wel handig uit.
×