Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,379
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  35

Everything posted by regenboog2

 1. Linkalovers, als het een leuke cache is, moet je hem gewoon gaan lopen hoor! Volgens mij hebben alle caches ad random een aanwijzing gekregen. Ik geloof niet dat de cacheleggers daar iets over te zeggen hadden.
 2. Klopt helemaal!! Het is echt niet fijn om iedere dag weer nieuwe haartjes te ‘vangen’, gewoon als je buiten speelt met de kinderen op je werk. Het zijn er wel minder dan een paar weken geleden, maar toch..
 3. Ik kende het ook nog niet. Wel Erebos, een van haar jeugdboeken. Ik zal binnenkort eens in de bieb gaan kijken.
 4. Het verschil is te groot, maar ze hebben gevochten voor wat ze waard zijn. Ze mogen echt trots zijn!
 5. Jammer van de strafschop. Nog een half uurtje over, ik ben benieuwd.
 6. Hoezo hype? Je zult maar onder de bulten zitten, niet eens van het cachen maar omdat je op je werk regelmatig naar buiten moet.Je zou bijna wensen......
 7. Ja, geweldig dat ze in de finale staan. Ze hebben er hard voor moeten werken. Ik ben benieuwd, zondag. Amerika is echt wel een klasse apart, maar de bal is rond. Zelfs wanneer ze tweede worden, mogen de leeuwinnen trots zijn op zichzelf!
 8. Nog even volhouden! Graag nog een puntje erbij, want het is wel erg spannend zo.
 9. Ik heb net nog een tip gehoord. Een warme föhn boven de bultjes houden tot je het bijna niet meer kunt hebben. Dat zou de eiwitten afbreken. Klinkt aannemelijk, je moet nl ook je kleren zo warm mogelijk wassen.
 10. O, o, had hij maar niet ingehaald. Ik ben benieuwd, Max zal wel straf krijgen denk ik.
 11. Dit is een artikel dat al meer aspecten laat zien dan dat vorige (over dat bankje). Ik zou ook verbaasd zijn als ik tegenover zo’n bankje zou wonen. Wanneer je wat meer uitleg krijgt en verschillende kanten bekijkt, is het toch leuker.
 12. We hebben weer wat te vieren!! Onze leeuwinnen hebben een puike tweede helft gespeeld.
 13. Daar moeten ze desnoods maar een extra categorie voor maken.
 14. Ik ga er van uit dat de haartjes van de rupsen geen voorkeur hebben, die verwaaien gewoon vanuit de nesten. Wat betreft muggen en teken, ben ik inderdaad ook altijd degene die het meest gebeten wordt.
 15. Zullen we een drankje nemen op Maarten? Wat een kanjer!
 16. Hallo spoekie, ik leef met je mee. Ik zit onder de bulten en ook hier geen crème te krijgen. Blijkbaar is het extra heftig dit jaar. Ik loop de haartjes niet alleen op tijdens het fietsen, maar ook op het werk. Ook ik dacht eerst aan muggenbulten, maar toen meer collega’s en kinderen klachten kregen, bleken er nesten te zitten in de bomen op ruim 100 meter afstand van ons terrein. Met alle wind van de afgelopen tijd zijn de haartjes waarschijnlijk veel meer verspreid. Gisteren hebben we nog gefietst en toen heb ik weer flink wat bulten opgelopen. Opvallend genoeg heeft mijn partner er geen last van en we reden toch echt langs elkaar
 17. Je zou toch denken dat er een backup voor 112 zou zijn?
 18. Ik ben het met je eens. Ook als het niet lukt, is het een prestatie van formaat. Maar ik gun het hem zo dat het deze keer wél lukt. En het ziet er nog steeds goed uit, zag ik net op tv.
 19. Mooie foto hoor. In het echt is het altijd mooier, maar hier kan ik ook van genieten. @ Peetee , mooi hè Maarten. Ik volg het een beetje via tablet en tv. Het gaat nog goed met hem, ik hoop dat hij het haalt!
 20. Fijn dat er goed opgelet wordt. Soms is het best lastig om te zien of berichtjes oké zijn.
 21. Onze leeuwinnen zijn weer een stapje verder, daar kunnen we wel een drankje op nemen.
 22. Goed controleren blijft nodig. De reuzensterk kun je in ieder geval goed zien!
 23. Mooie foto Linkalovers! Ik heb geen lichtende wolken kunnen zien. Bij ons was het te helder, denk ik. Uit de uitleg begreep ik tenminste dat er hoge bewolking nodig is voor het effect. Bij ons was de hemel egaal.
 24. Gevonden: we zouden misschien lichtende nachtwolken kunnen zien.
×
×
 • Create New...