Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2805
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  76

Alles door regenboog2 geplaatst

 1. Ik gebruik (nog) geen vrienden. Wel zielig trouwens, als je de pagina opent staat er gewoon dat je geen vrienden hebt Mijn partner gebruikt het wel, voornamelijk optie 2. Hij is soms wel van de competitie. Ik geloof dat je ook wat gemakkelijker met je vrienden kunt communiceren, maar ik gebruik daarvoor gewoon het berichtencentrum of de mail. Het enige wat mij wel gemakkelijk lijkt is dat je kunt zien of iemand een cache heeft gevonden, in het geval je het zelf niet kunt vinden. Maar tot nu toe gaan wij dan gewoon naar huis. We telefoneren, googelen en appen meestal niet in het veld. Misschien wel dom. Het taggen van vrienden in logjes?? Zie ik niet zo zitten. Wat zou het voordeel daarvan zijn?
 2. Wat een mooi resultaat! Leuk om te lezen.
 3. O, dat heb ik even gemist. Goed gedaan van Max, hopelijk de volgende race weer!!
 4. Dank voor de info, dat wist ik niet. Ik bedoelde eigenlijk meer de kans op virussen, maar dat was toen vast ook een stuk minder dan nu.
 5. En kon je dat zomaar ongestraft in je computer doen? Dat zou nu niet meer kunnen, denk ik.
 6. Ja, wat een storing hè? Ik kom daar alleen maar achter als het op het nieuws komt, want ik gebruik dit (nog) niet. En wat zijn we dan toch afhankelijk geworden..... Niet om te lachen natuurlijk, maar ik moest er toch wel een beetje om grinniken toen ik hoorde dat de hoge heren er zelf geen rekening mee hadden gehouden dat de kamers in het bedrijf tijdens een storing ook op een andere manier open moeten kunnen dan met een pasje.
 7. Verwar je het niet met de printvriendelijke versie van de cachepagina? Daar kun je wel kiezen tussen 5 of 10 logs (of zonder logs natuurlijk).
 8. Zit ik wielrennen te kijken, hoor ik dat Max vandaag tweede is geworden!🥈 Knappe prestatie, als laatste gestart….
 9. Ik vind het best een leuk idee, maar om daar nou mee wedstrijd van te maken? En met zo’n grote prijzen nog wel. Ik zou het beter vinden als hier niet de naam geocachen aan gekoppeld werd. Het zal maar je eerste kennismaking zijn…. Dat schept valse verwachtingen.
 10. Certitudes.org daar kun je zowel coördinaten als oplossing vragen als woorden of cijfers.
 11. Ziet er goed uit. In Oss zijn ook caches uitgekomen vanwege Monumentendag. Misschien nog in meer steden??
 12. Heel wat anders dan het waterballet van vorige week. De mensen die erbij konden zijn hadden een superdag. Mooi dat Max weer aan de leiding gaat, volhouden deze keer!
 13. Vlot artikel, de belangrijkste dingen worden aangestipt en wie daardoor belangstelling heeft in het spelletje kan zelf wel meer informatie opzoeken.
 14. Wat een weer hè? Die regen blijft maar vallen. Gelukkig hebben wij het niet zo zwaar als Limburg, België en Duitsland. Bij ons stond de straat wel blank vanmorgen, maar daar bleef het gelukkig bij. Om de moed niet te verliezen een zonnige foto, die we afgelopen maandag nog hebben gemaakt tijdens een cache- fietstocht rond de Maashorst. En voor vandaag, de renners volgen op hun weg door de Pyreneeën.
 15. Ik weet het niet, maar ik denk dat we er verbaasd over zullen staan hoeveel mensen er zijn die dat kunnen en willen betalen.
 16. Ik zat bijna hetzelfde te denken als jij Peetee. Het zou niets voor mij zijn, ik word al misselijk in een achtbaan. Heel milieuvriendelijk lijkt het mij ook niet, of zit er nog een wetenschappelijk doel aan?
 17. O, ja. Dat herken ik wel. Het zou fijn zijn als je van te voren wist dat je de antwoorden niet ter plaatse kunt vinden. Wij vinden dat geklungel op de telefoon onderweg ook niet fijn. Toevallig hebben wij gisteren wel een aardige gedaan. De informatie over de geschiedenis van een kasteelruïne was binnen een kleine straal te vinden en om de bonus te vinden was het een stukje wandelen rond de ruïne, langs het water en dan het bos in. Was perfect op een rustige, warme avond.
 18. Ik ben het eens Linkalovers, maar hier in het zuiden heeft het de laatste dagen echt genoeg geregend voor de natuur. En in Limburg zelfs veel te veel. De tour kijk ik vooral ook voor de mooie plaatjes, dat doet de Franse regie toch altijd weer goed.
 19. Het blijft maar miezeren hier. Niet echt weer om er op uit te trekken. Ik denk dat ik maar naartoe tour ga kijken. De tijdrit vind ik niet echt leuk om te kijken, maar gisteren wel het slot gezien. Knap hoe Mathieu het geel heeft gehouden. Misschien lukt dat vandaag nog wel een keer.
 20. Het artikel van defensie had ik toevallig ook in de krant gelezen. Wat een satellieten weer, zou men niet verplicht moeten worden om de oude weer op te ruimen? Met de techniek van tegenwoordig zou dat toch moeten kunnen.
 21. Goed dat de gemeente ook aandacht schenkt aan de regels voor het verstoppen van caches. Natuurlijk moet je dat al weten te vinden op de site van geocahing, maar in de media is meestal alleen aandacht voor het vinden.
 22. We hebben wel al wat meer labcaches gedaan. In feite lijken ze meer op een multi (alleen krijg je elk wp een puntje). Of je ze leuk vindt, is een kwestie van uitproberen. De kwaliteit varieert (net als bij 'gewone' caches trouwens). Bij sommige caches bezoek je echt leuke plaatsen in de stad of in de natuur en krijg je ook interessante informatie of leuke weetjes te zien in de app bij de wp's. Maar we zijn ook wel eens teleurgesteld geweest over de opzet of de route. Wat betreft het navigeren vind ik de telefoon ook niet echt fijn, ik gebruik liever de GPS (wel met kaart ) Ik ben wel benieuwd wat je ervan vindt.
 23. Ja, en voor de Olympische sporters natuurlijk. Dat gaat ook al snel beginnen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...