Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,484
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Everything posted by regenboog2

 1. Vandaag wel gekeken, een mooie uitsmijter op het WK!!
 2. Ik keek naar dat andere schaatsen, in Dordrecht. Ook spannend! Er zijn nog kansen op goud voor ‘ons’, zo meteen.
 3. Wat eerste gedachten: als ik jou was zou ik er geen officiële geocaches van maken, maar een speurtocht alleen voor het bruidspaar. Het bruidspaar gaat namelijk nooit alle twintig caches als eerste vinden en in de tussentijd kunnen anderen er met de persoonlijke wensen vandoor. Of ik zou een ervaren cacher uit de buurt om hulp vragen, om samen een echt mooi cache te maken en deze aan het bruidspaar aanbieden. Deze cache kan dan ook langer blijven liggen, kan iedereen er van genieten.
 4. Wat heeft het IVN hier veel werk van gemaakt! Een leuke manier om zo les te krijgen.
 5. Misschien ga ik het wel eens lezen, jeugdthrillers zijn vaak best leuk.
 6. Ja hoor, wij lopen ook wel eens over zo’n pad. Ik zorg er dan wel voor dat ik tegen de fietsrichting in loop, dan kun je anticiperen op de fietsers. Op tijd opzij stappen en groeten, nog nooit problemen mee gehad.
 7. Volgens mij staat er dat het een fietsroute is, dus daar moeten de mountainbikers gewoon kunnen fietsen. En ‘gewone’ fietsers vallen er ook in. Dit kan gewoon niet!
 8. Geen wonder dat ik het gemist heb. We hadden een feestje en ik heb wel af en toe naar buiten gekeken, maar die schaduw is me niet opgevallen. Wel dat het weer licht was, dat is alweer even geleden. Mooie sterrenhemel ook en koud, ik moest krabben.
 9. Gisteren hadden wij het toevallig nog over putten/kuilen die een aantal jaren geleden regelmatig voorkwamen in bossen. Dit naar aanleiding van het ijzerdraad over het fietspad afgelopen zaterdag. Nu dus spijkermatten, je zult er maar in lopen of rijden.
 10. Helaas, maar Peter heeft verdiend gewonnen.
 11. Het is een spannende strijd. Of dat goed gaat......
 12. Hier in het zuiden worden de bomen vaak ook wel het eerste weekend na Nieuwjaar buiten gezet hoor. De scouting komt deze dan vaak ophalen. Maar veel mensen zetten de boom pas na Driekoningen buiten. In sommige dorpen wordt ook nog volop Driekoningen gezongen, vaak met opbrengst voor een goed doel. Nog wat aankleding voor het café:
 13. Misschien wil Peetee de kerstboom nog eens opzetten? Tot het Driekoningen is? Daarna zullen we er even aan moeten wennen dat het wat kaler is, maar ja... in het ‘echte leven’ is het ook weer altijd even afkicken.
 14. Oliebollen, appelbeignets, champagne en andere drankjes staan klaar. Fijne avond allemaal en alle goeds voor 2020. Voor wie nog de weg op moet, voorzichtig doen hoor.
 15. Het is gelukt, maar vuurwerk?? Dat bewaart hij vast voor de finale, toch....
 16. Ik ga ook zeker kijken, hoop op een spannende strijd.
 17. Het was wel wat wisselvallig. Benieuwd wat de volgende wedstrijd brengt.
 18. Je hebt gelijk Peetee, de beesten hier in onze wijk worden nu al nerveus. De mensen kunnen gewoon niet wachten tot Oudjaar. En dan al die mensen die het niet kunnen laten om zelf te knutselen. Maar Ik zal het wel missen hoor. Voor mij hoort het er toch echt bij.
 19. Is dat bij jullie verboden dan, of woon je afgelegen? Ik houd wel van de mooie pijlen, de knallen hoeven voor mij ook niet.
 20. www.playlivestream.com www.dartstreams.nl www.kijkdirect.nl www.rtl7darts.nl
 21. Wij kijken via RTL 7. Er zijn ook livestreams, maar die zijn lang niet altijd gratis (moet je even googelen). Kim heeft vanmiddag gespeeld, je zou toch denken dat dit bij jullie wel in de belangstelling zou staan.
 22. Ik zit nog even te genieten van de wedstrijd, terwijl het eten op staat. Wat een wedstrijd weer!! De mannen weten wel wat ze moeten doen nu, de dubbels moeten beter. Dat is toch wel de kracht van Sherrock.
 23. Ik ben ook benieuwd, maar ik zal de uitslag van deze wedstrijd in de krant moeten lezen (of in het café moeten horen). Vanavond is er geen scherm in de buurt om te kijken. Duimen maar dat hij door gaat, dan kan ik de volgende wedstrijd wel weer zien.
×
×
 • Create New...