Spring naar bijdragen

regenboog2

Donateurs
 • Aantal bijdragen

  2674
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  61

Alles door regenboog2 geplaatst

 1. Wat ik vooral leuk vind, is hoe creatief sommige mensen zijn. Bijvoorbeeld de pindakaaswinkel.
 2. Wij gaan iets minder cachen dan voorheen en proberen dan de minder bezochte natuurgebieden op te zoeken. Ook de wat oudere caches, die niet zo frequent meer bezocht worden. Daarnaast hebben we ook best veel labcaches gedaan. Deze zullen vast niet met deze reden ontwikkeld zijn, maar het valt wel op dat ze in deze tijd als paddenstoelen uit de grond schieten (je hoeft dan niets aan te raken).
 3. Dat herken ik wel, Linkalovers. We hebben wel eens met twee half lege GPSsen in het veld gestaan, zo'n anderhalf uur rijden van huis. Gelukkig hadden we allebei andere caches die niet overgekomen waren in de GPS. zodat we toch nog een mooie fietstocht konden samenstellen. Het liefst besluit ik toch wel een dag van te voren of we gaan cachen en waar dan, zodat de voorbereiding net iets beter is.
 4. Wat een leuk artikel, vlot geschreven. Ik zou zo over de streep getrokken worden om het ook eens te proberen.
 5. Is het bij jullie ook zo donker? Het is wel lekker weer, dus zijn we vanmorgen een frisse neus gaan halen in een stadspark. Daar was zelfs al weer wat kleur te zien.
 6. Ik ben benieuwd. Anderson heeft gisteren ook niet het beste van zichzelf laten zien. Ik hoop wel dat het spannend wordt.
 7. Ik was benieuwd naar Chisnall, dus heb vandaag nog even gekeken. Een hele andere partij deze keer. Hij heeft het niet gered.
 8. Wie had dit gedacht? Jammer, hij had zijn dag niet. Chisnall heeft wel weer goed gegooid, ben benieuwd hoever hij komt.
 9. Ik ben er ook bang voor. Had gehoopt op een spannende partij.
 10. Wel jammer, want het kost een heleboel inzet voor niets.
 11. Gelukkig Nieuwjaar allemaal! Dat het een beter jaar mag worden. Blijf gezond!
 12. Zo, die Chisnall! Jammer voor Dimitri.
 13. Dit is wel stressen zeg, maar Dirk heeft het toch nog gered.
 14. Toch gelukt! Knap hoor! maar wat was Cullen goed!
 15. Of de kaarsjes natuurlijk! Zullen we het darten opzetten p het grote scherm? Ik zit er klaar voor.
 16. Mooi Peetee! Wij hadden minder regen dan in het noorden, maar het was erg donker. De zon hebben we niet gezien.
 17. Wat betreft de spanning was het ongeveer hetzelfde, de heren (Hunt was tegenstander) waren aan elkaar gewaagd. De uitslag was 4-0, maar het was beslist geen walk-over en er werd goed gescoord.
 18. Vanmorgen ben ik wel buiten geweest, even lekker naar de markt, maar vanmiddag kon ik het toch niet laten om voor de tv te kruipen. Een mooie dartwedstrijd gezien van van Duijvenbode!
 19. Joepie, de donkere dagen voor (met) Kerst zijn voorbij. Het zonnetje schijnt!
 20. Zo, ik kom even een bakje thee halen. We hebben vanmorgen al heerlijk gewandeld in het Dommeldal en daar een paar labcaches gevonden. Onze frisse neus is binnen, dan kunnen we straks lekker aan tafel. Met een beetje goed wil, kun je hier wel kerstversiering in zien:
×
×
 • Nieuwe aanmaken...