Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,364
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  33

Posts posted by regenboog2


 1. 17 uur geleden zei Berenboot:

  Hoe het met de rupsen zit weet ik niet, maar teken hebben net als muggen een sterke voorkeur voor bepaalde mensen/dieren.

  Ik heb 2 honden, allebei Duitse herders, de ene heeft ze vrijwel nooit, de ander vinden ze om te smullen.

  Ik ga er van uit dat de haartjes van de rupsen geen voorkeur hebben, die verwaaien gewoon vanuit de nesten. Wat betreft muggen en teken, ben ik inderdaad ook altijd degene die het meest gebeten wordt.


 2. Hallo spoekie, ik leef met je mee. Ik zit onder de bulten en ook hier geen crème te krijgen. Blijkbaar is het extra heftig dit jaar. Ik loop de haartjes niet alleen op tijdens het fietsen, maar ook op het werk. Ook ik dacht eerst aan muggenbulten, maar toen meer collega’s en kinderen klachten kregen, bleken er nesten te zitten in de bomen op ruim 100 meter afstand van ons terrein. Met alle wind van de afgelopen tijd zijn de haartjes waarschijnlijk veel meer verspreid.

  Gisteren hebben we nog gefietst en toen heb ik weer flink wat bulten opgelopen. Opvallend genoeg heeft mijn partner er geen last van en we reden toch echt langs elkaar :)


 3. Het ligt vast aan De Hondsrug :). Hier is het intussen alweer een beetje aangedroogd. Een beetje wind en war zon doen wonderen. Alle tegels droog, behalve de grote plassen, dat duurt wat langer. Prachtige stapelwolken nu. 

  In de auto hoorde ik net dat we vanavond iets speciaals aan de wolken zouden moeten kunnen zien. Natuurlijk niet goed opgelet, na het eten zal ik eens opzoeken of ik het kan vinden.


 4. Dat vind ik ook wel jammer, dat het teveel water in één keer is. Ook hier is het grondwater nog steeds te laag. Meestal zijn onweersbuien inderdaad kort, maar vannacht kwam er een heel lint aan buien over (start tegen 23.00 uur tot...., om 2.00 uur ben ik in slaap gevallen).Vandaag is het gelukkig lekker weer, morgen belooft weer onweer.

  Vandaag moest ik wel glimlachen om een opmerking van een kindje op mijn werk. Zij legde mooi uit waarom de avondvierdaagse niet door ging. De burgemeester wilde niet dat de kinderen nat zouden worden. Mooi toch?


 5. Heeft iedereen huis en haard nog droog? Afgelopen nacht is hier een flinke plons water naar beneden gekomen, vergezeld van een indrukwekkende lichtshow. Om half twee zaten we nog rechtop in bed omdat de stoppen eruit knalden. Niets aan de hand, maar ons geduld werd wel op de proef gesteld. Een half uurtje later kon de aardlekschakelaar pas weer terug. Dat wordt vroeg naar bed straks.


 6. Ik vind het best een leuk idee, maar eerlijk gezegd zou ik hem waarschijnlijk niet gaan zoeken.

  De term beschikbaar is natuurlijk het rekbare woord hier. Dat je aanvoert dat de cache wel te vinden is, lijkt me niet voldoende. Één minuut per etmaal is zeer minimaal, toch?

×
×
 • Create New...