Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,308
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  31

Everything posted by regenboog2

 1. Ik heb ook niet veel met voetbal, maar ik ben chauvinist dus heb wel gekeken (niet de hele wedstrijd). Echt gaaf dat ze weer verder kunnen. Ik ben benieuwd wie de tegenstander wordt.
 2. Wij hebben intussen onze Oude TomTom uitgeprobeerd. Hij brengt ons nog waar we naartoe willen, geeft ook aan hoe lang dat dit gaat duren. Hij weet niet meer welke dag het is en hoe laat, maar daar hebben we een horloge voor.
 3. Ha kikkers, wat leuk dat jullie weer in het café waren. Helaas heb ik de thee gemist, moest ‘sporten’ bij de fysio. Ik zal verse koffie en thee zetten voor vanavond. Misschien zijn er nog wel liefhebbers voor het voetballen op ons grote scherm.
 4. Zijn de problemen minder dan vooraf verwacht? Ik hoor er eigenlijk maar weinig van? Boven alle verwachtingen lijkt onze TomTom het nog te doen. De eerste poging kregen we geen satellieten, maar de tweede poging waren ze er heel snel. Mijn eTrex 20 doet het gelukkig ook nog.
 5. Wat een rij en dan zijn er nog niet eens kuikentjes bij.
 6. Hallo Peetee Gisteren het filmpje niet gezien, maar wat mooi! Zo’n grote groep zwijnen zie je niet vaak en dan al die kleintjes.... Gelukkig zijn ze allemaal heelhuids aan de overkant gekomen.
 7. Ik ben benieuwd war we er van gaan merken. Mijn TomTom is in ieder geval al te oud voor een update, zal ik weer een echte papieren kaart aan moeten schaffen misschien.
 8. Of een projectie: meters en graden?
 9. Is het dan te vergelijken met de Pokémon rage?
 10. Ik heb begrepen dat op het event ter ere van het tien jarig bestaan van de shop in Nuenen adventure lab caches gevonden konden worden. Misschien kun je hen eensvragen hoe het bevallen is.
 11. De eerste punten zijn binnen, een goede start dus. Hopelijk de volgende keer weer.
 12. Goedemorgen Peetee Vandaag lag ik nog in bed. Gisteren hadden we een veertig jarig jubileum te vieren en als medebestuurslid ga je natuurlijk niet als eerste naar huis. We kunnen niet live kijken, maar ik ben wel benieuwd hoe de race afgelopen is.
 13. Fijn dat er goed voor ons gezorgd wordt en dat we met z’n allen kunnen meeliften. Gelukkig maar dat het niet zo schokkend is voor de ‘gewone mens’. Ik ben altijd blij dat er anderen zijn die er meer verstand van hebben dan ik.
 14. Men heeft het over een boekje met onjuiste informatie over het natuurgebied. Ik denk echter dat de informatie over het geocachen ook niet helemaal klopt. Alle vormen die daar genoemd worden, hoeven helemaal niet gebruikt te zijn in het Capelse natuurgebied. Overleg vooraf had veel vraagtekens beiderzijds voorkomen.
 15. Ik kan me voorstellen dat je raar opkijkt als zo’n kenmerkende boom er ineens niet meer is. Jammer dat ie ziek was en het duurt lang voor er weer een even groot exemplaar gegroeid is. De cache verliezen is ook niet leuk natuurlijk, maar zoals de eigenaar zelf ook zegt ‘ hij heeft er nog meer verstopt’.
 16. Ik heb je foto’s gezien, volgens mij heb je het mooiste plekje wel gevonden gisteren!
 17. Gezellig, weer wat bezoek in het café. Ik was werken en aan het einde van de dag nog even nieuwe banden onder de auto laten leggen. Moet ook gebeuren. Maar misschien kunnen we in het weekend weer eens op pad. Het wordt in ieder geval prachtig weer. Ik hen vanmorgen trouwens wel genoten onderweg. Bij ons in de regio had het gevroren en was er een klein laagje nevel boven de velden. Daarachter een prachtig gekleurde zonsopgang.
 18. Ik. Dus ik zou het wel fijn vinden om de gegevens die nodig zijn op de cachepagina te zien. Natuurlijk heb ik wel al even naar de route gekeken, ik lijkt het een leuke manier om de stad te verkennen. Als ik in de buurt was, zou ik het zeker proberen.
 19. Volgens mijn waren er twee experimentel clubs, het café en een clubje voor mensen die meer wilden praten over coins. Ik heb vast niet alles goed onthouden, want ik dacht dat Geoman het café met leden weer in het draadje van het opkikkertje 2018 had geplaatst. Ik denk niet dat het was om te voorkomen dat het uit de hand zou lopen. Iedereen kon zichzelf toch toevoegen? En mensen eruit gooien kan denk ik zowel uit de club als van het forum, maakt geen verschil toch? Zomer drempel is het, denk ik, ook wel fijner.
 20. O, moet je weer eerst lid worden? Ik dacht dat dat een experiment was en dat het halverwege vorig jaar weer teruggedraaid was.
 21. Die rode kleur heeft vast ook wel iets te maken met de omstandigheden in de atmosfeer, denk ik. Het valt me tenminste op dat de intensiteit van de rode kleur best veel verschilt op de foto’s die gepubliceerd zijn. Vandaag is het ook genieten, met de sneeuw. Dat gaat prachtige plaatjes opleveren. Minder is dat ik moest werken en daarna met vele anderen door de file extra lang onderweg onderweg was. Hopelijk komt iedereen goed thuis.
 22. Jammer genoeg heb ik er niet aan gedacht toen ik opstond vanmorgen. Ik was net te laat, de volledige verduistering was net voorbij. Onderweg naar het werk heb ik wel een dik half uur kunnen zien dat de maan weer steeds meer zichtbaar werd. De mooie rode kleur is dan helaas weer weg.
 23. Fijn dat je het uitlegt, ik dacht ook dat het van invloed zou zijn. Als je moet projecteren, gebruik je de gegevens toch ten opzichte van het noorden? Dat is dan dus ook niet het magnetische noorden?
 24. Mooie foto's. Jammer dat het maar op een paar plaatsen te zien was, want zo vaak schijnt dat niet voor te komen.
×
×
 • Create New...