Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,474
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  44

Everything posted by regenboog2

 1. Geen wonder dat ik het gemist heb. We hadden een feestje en ik heb wel af en toe naar buiten gekeken, maar die schaduw is me niet opgevallen. Wel dat het weer licht was, dat is alweer even geleden. Mooie sterrenhemel ook en koud, ik moest krabben.
 2. Gisteren hadden wij het toevallig nog over putten/kuilen die een aantal jaren geleden regelmatig voorkwamen in bossen. Dit naar aanleiding van het ijzerdraad over het fietspad afgelopen zaterdag. Nu dus spijkermatten, je zult er maar in lopen of rijden.
 3. Helaas, maar Peter heeft verdiend gewonnen.
 4. Het is een spannende strijd. Of dat goed gaat......
 5. Hier in het zuiden worden de bomen vaak ook wel het eerste weekend na Nieuwjaar buiten gezet hoor. De scouting komt deze dan vaak ophalen. Maar veel mensen zetten de boom pas na Driekoningen buiten. In sommige dorpen wordt ook nog volop Driekoningen gezongen, vaak met opbrengst voor een goed doel. Nog wat aankleding voor het café:
 6. Misschien wil Peetee de kerstboom nog eens opzetten? Tot het Driekoningen is? Daarna zullen we er even aan moeten wennen dat het wat kaler is, maar ja... in het ‘echte leven’ is het ook weer altijd even afkicken.
 7. Oliebollen, appelbeignets, champagne en andere drankjes staan klaar. Fijne avond allemaal en alle goeds voor 2020. Voor wie nog de weg op moet, voorzichtig doen hoor.
 8. Het is gelukt, maar vuurwerk?? Dat bewaart hij vast voor de finale, toch....
 9. Ik ga ook zeker kijken, hoop op een spannende strijd.
 10. Het was wel wat wisselvallig. Benieuwd wat de volgende wedstrijd brengt.
 11. Je hebt gelijk Peetee, de beesten hier in onze wijk worden nu al nerveus. De mensen kunnen gewoon niet wachten tot Oudjaar. En dan al die mensen die het niet kunnen laten om zelf te knutselen. Maar Ik zal het wel missen hoor. Voor mij hoort het er toch echt bij.
 12. Is dat bij jullie verboden dan, of woon je afgelegen? Ik houd wel van de mooie pijlen, de knallen hoeven voor mij ook niet.
 13. www.playlivestream.com www.dartstreams.nl www.kijkdirect.nl www.rtl7darts.nl
 14. Wij kijken via RTL 7. Er zijn ook livestreams, maar die zijn lang niet altijd gratis (moet je even googelen). Kim heeft vanmiddag gespeeld, je zou toch denken dat dit bij jullie wel in de belangstelling zou staan.
 15. Ik zit nog even te genieten van de wedstrijd, terwijl het eten op staat. Wat een wedstrijd weer!! De mannen weten wel wat ze moeten doen nu, de dubbels moeten beter. Dat is toch wel de kracht van Sherrock.
 16. Ik ben ook benieuwd, maar ik zal de uitslag van deze wedstrijd in de krant moeten lezen (of in het café moeten horen). Vanavond is er geen scherm in de buurt om te kijken. Duimen maar dat hij door gaat, dan kan ik de volgende wedstrijd wel weer zien.
 17. Fijne Kerstdagen allemaal! Wie nog iets moois wil zien, ik heb vanmorgen ‘Kerst met de Zandtovenaar’ gekeken. De moeite van het terugkijken waard, vind ik (versie 2019).
 18. Wat ziet het er gezellig uit in ons café, fijn voor de kerst. Ik heb wat lekkers meegebracht.
 19. Ja, 4-0 en het was toch een leuke strijd om naar te kijken.
 20. Sherrock heeft weer een puike partij gespeeld. Wel jammer dat haar tegenstanders zo uitgejoeld worden.
 21. Klopt, maar of ik met andermans kleintjes een risico zou nemen?
 22. Nu ben ik wel in de buurt van het scherm, jammer dat Meulenkamp het net niet heeft gered. Hij was knap teruggekomen.
×
×
 • Create New...