Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,429
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  39

Everything posted by regenboog2

 1. Ben je niet bang dat je mee naar het hoge Noorden mag dan?
 2. Brrrr, is het bij jullie ook zo koud? Vandaag was het een groot deel van de dag mistig hier, daarna was er ongeveer vijf minuutjes zo’n maar dat heeft niet echt geholpen. Straks maar een warme chocolademelk met slagroom bij de pepernoten Fijne avond allemaal
 3. Ik voel met je mee Linkalovers, maar ik kijk ook uit naar de stralend blauwe winterluchten. Heerlijk om dan een eindje te wandelen.
 4. Gaan we toch gezellig iets anders doen....... naar buiten of zo?
 5. Veel plezier! Ik ben benieuwd, Max staat er in ieder geval wel goed voor.
 6. Leuk speelgoed, ik zou bijna onderzoeker willen worden. Een bubbelbad erna is toch nog welkom, denk ik. Je kunt er dan altijd nog knetterschuim in doen
 7. Oeps, kunnen we een nieuwe vragen aan de Goedheiligman, of zelf nog even snel halen tijdens Black Friday.
 8. Oeps, tja als de muziek zo hard staat....... Morgen reis ik af naar het café.
 9. Gezellig, ik kom ook even luisteren.
 10. Ik vind de smartwatches over het algemeen niet zo mooi. Deze is met een ander bandje eraan vast veel minder speelgoedachtig. Het grootste nadeel vind ik toch wel het kleine scherm. De informatie over de cache lees ik nog steeds het liefste op papier, dan kun je onderweg ook aantekeningen maken.
 11. Ik hoor dat we weer een drankje kunnen pakken op Max! Proost
 12. Ingevuld. Ben wel benieuwd naar de scriptie, veel succes!
 13. Volgens mij staan de apen altijd aan de andere kant.
 14. Ik ben jaloers! Het lijkt me een geweldige ervaring.
 15. Heb je nog droge voeten Peetee? Ik zag net dat het Woudagemaal weer opgestart wordt. Indrukwekkend! Als ik wat dichterbij woonde, ging ik zeker eens kijken.
 16. Leuk bericht. Ik denk soms wel eens dat de puzzelende cachers onder ons bijvoorbeeld ook sneller uit een escape room zouden kunnen komen.
 17. Ik schuif nog even aan voor een warm drankje, dat hebben we wel verdiend na al die regen vandaag.
 18. Ja, het was mooi hè?, tenminste de tweede helft. We nemen er eentje op en dan op naar de volgende wedstrijd!!
 19. Je zegt het zelf het beste! Ik vind ook dat een mooi log met foto’ s een mooie beloning is. Regelmatig lees ik wel wat logs voordat we een bestemming uitkiezen. Helaas worden er veel verzamellogjes geschreven, over een hele dag cachen en maakt dat het lastiger om als lezer snel te zien wat anderen van de cache vinden.
 20. Je ziet dat ik achter was met lezen, maar wat een leuk artikel is dit!!!
 21. Moeilijke vraag. Ik heb er niet zoveel problemen mee als een cache die lag op disabled staat in het archief gaat, wanneer een CO niet op vragen van de reviewers reageert. Vaak zie je op de pagina dat er om reactie is gevraagd. Waar ik meer problemen mee heb is dat ik ook regelmatig zie dat een cache op disabled wordt gezet door reviewers wanneer een NM niet snel genoeg opgelost wordt door de CO. Wij hebben al een paar keer aan een cache gestaan die disabled was om die reden en die helemaal in orde waren. Reden was dan bijvoorbeeld dat de cache een paar keer niet gevonden was. De laatste keer hadden wij de cache niet gevonden en heb ik een tijdje gevolgd of anderen hem wél konden vinden. De cacher na ons vond hem ook niet en schreef een NM, de cache was weg zei hij. CO met een resevecache op pad, was de cache er gewoon nog. Kan me voorstellen dat zo’n CO een volgende keer minder snel gaat kijken. Dit gebeurt niet alleen in Nederland, ook bij onze zuiderburen heb ik het een paar keer gezien.
 22. Peetee, wat vind jij toch veel leuke artikelen. Dat stukje in de Toren vind ik heel herkenbaar. De toevallige ontmoetingen, daar geniet ik ook altijd van. Ik ben dan geen reporter, maar als cacher kom je vaak ook leuke mensen tegen onderweg. Dat hoeven niet altijd collega cachers te zijn. Zo hebben we tijdens het lopen van een multi in België eens kennisgemaakt met een kok die paddenstoelen zocht in het bos en ons uitleg gaf. Of ik denk aan een molenaar op Goeree, die ons een rondleiding gaf in zijn molen. Warme herinneringen heb ik ook aan een meisje dat een hele morgen met ons meefietste door de polder in Noord-Holland en aan een team dat ik onderweg in een boom zag hangen en waar ik nu af en toe nog mailcontact mee heb. De schat van de pater hebben wij lang geleden trouwens ook gevonden, toen was het een prachtige wandeling.
×
×
 • Create New...