Jump to content

regenboog2

Donateurs
 • Content Count

  2,389
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  36

Everything posted by regenboog2

 1. Peetee, wat vind jij toch veel leuke artikelen. Dat stukje in de Toren vind ik heel herkenbaar. De toevallige ontmoetingen, daar geniet ik ook altijd van. Ik ben dan geen reporter, maar als cacher kom je vaak ook leuke mensen tegen onderweg. Dat hoeven niet altijd collega cachers te zijn. Zo hebben we tijdens het lopen van een multi in België eens kennisgemaakt met een kok die paddenstoelen zocht in het bos en ons uitleg gaf. Of ik denk aan een molenaar op Goeree, die ons een rondleiding gaf in zijn molen. Warme herinneringen heb ik ook aan een meisje dat een hele morgen met ons meefietste door de polder in Noord-Holland en aan een team dat ik onderweg in een boom zag hangen en waar ik nu af en toe nog mailcontact mee heb. De schat van de pater hebben wij lang geleden trouwens ook gevonden, toen was het een prachtige wandeling.
 2. Hallo Peetee, spookt het bij jullie zo? Ik hoor dat zelfs het kaatsen afgelast is in verband met het onweer?
 3. Hier is het al aardig afgekoeld, het is ongeveer 21 graden nu. Geen zon te zien en door al het vocht is het wel benauwd, maar het voelt toch wel een stuk beter dan de afgelopen dagen. Het heeft flink geknetterd vannacht en er komt nog meer, dat kan niet anders in ons landje.
 4. Lijkt me een mooie serie te worden.
 5. Ja, jammer dat de wedstrijd afgebroken moest worden. Hier regent het nu ook een beetje, er is ook gerommel in de verte. Een eindje verderop is het noodweer, het vliegveld in Eindhoven is dicht. Het is benauwd nu, maar gelukkig al wel wat koeler. Dat zal wel iets beter slapen vannacht.
 6. Wij wonen in het zuiden, erg warm ook hier. Van mij mag de helft er af. Nog even volhouden en dan zal dat ook wel gebeuren, waarschijnlijk met fors onweer, zoals wel vaker in ons land.
 7. Ik denk ook wel eens een rondje te gaan rijden met airco. Tot nu toe toch maar niet gedaan. Wel al eens naar het Rijksmuseum gegaan om de temperatuur
 8. Peetee, je zei 'Gelukkig is er de Tour deze dagen met een paar mooie bergetappes; kunnen we genieten van hoe anderen zich in het zweet werken. ', Helemaal mee eens, ik volg het ook (een beetje). Deels ook om de mooie omgeving. Intussen lees ik dan ook een boek, vooral als het een saaie etappe is. Ik ben wel blij dat ik niet hoef te fietsen met die tropische temperaturen. We zullen maar een drankje pakken, of een ijsje. Over een paar dagen zijn wij weer aan de beurt.
 9. Dit is niet wat ik ‘mooi’ weer vind. Ik kan niet goed tegen deze temperaturen, dus geen caches voor mij deze dagen. Helaas.
 10. Linkalovers, als het een leuke cache is, moet je hem gewoon gaan lopen hoor! Volgens mij hebben alle caches ad random een aanwijzing gekregen. Ik geloof niet dat de cacheleggers daar iets over te zeggen hadden.
 11. Klopt helemaal!! Het is echt niet fijn om iedere dag weer nieuwe haartjes te ‘vangen’, gewoon als je buiten speelt met de kinderen op je werk. Het zijn er wel minder dan een paar weken geleden, maar toch..
 12. Ik kende het ook nog niet. Wel Erebos, een van haar jeugdboeken. Ik zal binnenkort eens in de bieb gaan kijken.
 13. Het verschil is te groot, maar ze hebben gevochten voor wat ze waard zijn. Ze mogen echt trots zijn!
 14. Jammer van de strafschop. Nog een half uurtje over, ik ben benieuwd.
 15. Hoezo hype? Je zult maar onder de bulten zitten, niet eens van het cachen maar omdat je op je werk regelmatig naar buiten moet.Je zou bijna wensen......
 16. Ja, geweldig dat ze in de finale staan. Ze hebben er hard voor moeten werken. Ik ben benieuwd, zondag. Amerika is echt wel een klasse apart, maar de bal is rond. Zelfs wanneer ze tweede worden, mogen de leeuwinnen trots zijn op zichzelf!
 17. Nog even volhouden! Graag nog een puntje erbij, want het is wel erg spannend zo.
 18. Ik heb net nog een tip gehoord. Een warme föhn boven de bultjes houden tot je het bijna niet meer kunt hebben. Dat zou de eiwitten afbreken. Klinkt aannemelijk, je moet nl ook je kleren zo warm mogelijk wassen.
 19. O, o, had hij maar niet ingehaald. Ik ben benieuwd, Max zal wel straf krijgen denk ik.
 20. Dit is een artikel dat al meer aspecten laat zien dan dat vorige (over dat bankje). Ik zou ook verbaasd zijn als ik tegenover zo’n bankje zou wonen. Wanneer je wat meer uitleg krijgt en verschillende kanten bekijkt, is het toch leuker.
 21. We hebben weer wat te vieren!! Onze leeuwinnen hebben een puike tweede helft gespeeld.
 22. Daar moeten ze desnoods maar een extra categorie voor maken.
 23. Ik ga er van uit dat de haartjes van de rupsen geen voorkeur hebben, die verwaaien gewoon vanuit de nesten. Wat betreft muggen en teken, ben ik inderdaad ook altijd degene die het meest gebeten wordt.
 24. Zullen we een drankje nemen op Maarten? Wat een kanjer!
 25. Hallo spoekie, ik leef met je mee. Ik zit onder de bulten en ook hier geen crème te krijgen. Blijkbaar is het extra heftig dit jaar. Ik loop de haartjes niet alleen op tijdens het fietsen, maar ook op het werk. Ook ik dacht eerst aan muggenbulten, maar toen meer collega’s en kinderen klachten kregen, bleken er nesten te zitten in de bomen op ruim 100 meter afstand van ons terrein. Met alle wind van de afgelopen tijd zijn de haartjes waarschijnlijk veel meer verspreid. Gisteren hebben we nog gefietst en toen heb ik weer flink wat bulten opgelopen. Opvallend genoeg heeft mijn partner er geen last van en we reden toch echt langs elkaar
×
×
 • Create New...