Jump to content

Twentse Mug

Leden
 • Content Count

  1,166
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  10

Twentse Mug last won the day on August 29 2016

Twentse Mug had the most liked content!

Community Reputation

48 Uitstekend

1 Follower

About Twentse Mug

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Samsung Galaxy XCover 4S
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2019
 • Twitter
  @TwentseMug

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Niet ingevuld
 • Woonplaats
  Stad der Muggen

Recent Profile Visitors

4,772 profile views
 1. Ik wil je (en anderen) adviseren om te luisteren naar een recent interview met Bryan Roth, de grote baas van HQ: http://www.podcacher.com/show-700-0-bryan-roth-president-of-geocaching/
 2. Heb je een bron of link waar ik kan vinden dat HQ zo min mogelijk caches wil archiveren?
 3. Maak er 1 multi van met 20 waypoints en zoals Sivota aangaf, minimaal 3 maanden openhouden.
 4. Ik snap het nog steeds niet. Het probleem met verdwenen externe links bij de bestaande geocaches los je hier volgens mij niet op. En als het echt een probleem is zoals bij puzzelcaches en de CO doet er niks aan: gewoon archiveren.
 5. De waarom van de aanpassing door HQ is me eigenlijk nog niet duidelijk.
 6. Nog langer geleden navigeerde men op basis van de zon en sterren. Een spannende tijd waarin heel wat schatten begraven en gevonden werden.
 7. Heeft er al iemand geocaches gevonden met een smartwatch?
 8. Je hoeft niet in elk profiel te rommelen voor de bewering dat cachers meer traditionals doen dan puzzelcaches.
 9. Wat ik zo'n paradox vind is dat er zoveel caches gelegd wordt die een CO zelf niet zou doen. Kijk je naar het profiel zie je dat elke geocacher meer traditionals doet dan puzzels, oftewel de puzzelcaches overslaat bij een dagje geocachen. Maar waarom dan toch zoveel puzzelcaches leggen als CO die je dus zelf niet zou doen? Treiteren?
 10. Vinden jullie ook dat de kwaliteit van geocaches achteruit gaat? Zo. Nu hebben we voorlopig weer even wat activiteit op het forum.
 11. Kikkers, van mij ook de allerbeste en meest hartelijke wensen!!!
 12. daarom is het beter om alles in eigen beheer te houden, zo houd onze wortelenman zijn blog bij op http://www.wilxlii.nl/carrottelogs/ en ik zelf op http://www.barnynl.nl/ Barny ​zijn er nog meer van dit soort Nederlandstalige blogs? Hopelijk toch niet op een Russische website?
 13. Gelukkig is er minstens één geocacher op dit forum die dwars door de stroom van misleide geocachers roeit en zich niks aantrekt van Russische websites met nepnieuws.
 14. Goh, uhé, tja……. JA, nu het zo zegt !!! Er zijn op dit forum inderdaad enkele leden, die sinds enige tijd behoorlijk veranderd zijn. Ik noem geen namen, maar ik ben waarschijnlijk niet de enige die dat is opgevallen. Sommige leden zijn qua schrijfwijze ( zowel inhoudelijk als tekstueel ) behoorlijk veranderd. Stond enige maanden geleden hun dichtwerk o.a. nog vol met sgrijfvouten, ondiudelykheden en was de semanhnag tussen de zinnen niet te finden of was het nied mogelijk om deze te schijden. De laatste tijd verbaas ik me regelmatig over de teksten die ze produceren, want deze zijn makkelijk te lezen, hebben bijna geen schrijffouten meer, zijn veel vriendelijker van opzet en hebben ook inhoud. Persoonlijk kon ik deze snelle verandering al niet verklaren, maar … Ik wel.
 15. Ik doe een suggestie voor een Forum Autoriteit die bepaalt wat wel of niet de waarheid is aangezien veel cachers op dit forum misleid lijken te zijn door Russische websites met nepnieuws.
×
×
 • Create New...