Spring naar bijdragen

Twentse Mug

Leden
 • Aantal bijdragen

  1,156
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Waardering in de gemeenschap

46 Uitstekend

Over Twentse Mug

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Samsung Galaxy S4
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2011

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Niet ingevuld
 • Woonplaats
  Stad der Muggen
 1. Oei Dat Is Schrikken

  daarom is het beter om alles in eigen beheer te houden, zo houd onze wortelenman zijn blog bij op http://www.wilxlii.nl/carrottelogs/ en ik zelf op http://www.barnynl.nl/ Barny ​zijn er nog meer van dit soort Nederlandstalige blogs? Hopelijk toch niet op een Russische website?
 2. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Gelukkig is er minstens één geocacher op dit forum die dwars door de stroom van misleide geocachers roeit en zich niks aantrekt van Russische websites met nepnieuws.
 3. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Goh, uhé, tja……. JA, nu het zo zegt !!! Er zijn op dit forum inderdaad enkele leden, die sinds enige tijd behoorlijk veranderd zijn. Ik noem geen namen, maar ik ben waarschijnlijk niet de enige die dat is opgevallen. Sommige leden zijn qua schrijfwijze ( zowel inhoudelijk als tekstueel ) behoorlijk veranderd. Stond enige maanden geleden hun dichtwerk o.a. nog vol met sgrijfvouten, ondiudelykheden en was de semanhnag tussen de zinnen niet te finden of was het nied mogelijk om deze te schijden. De laatste tijd verbaas ik me regelmatig over de teksten die ze produceren, want deze zijn makkelijk te lezen, hebben bijna geen schrijffouten meer, zijn veel vriendelijker van opzet en hebben ook inhoud. Persoonlijk kon ik deze snelle verandering al niet verklaren, maar … Ik wel.
 4. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Ik doe een suggestie voor een Forum Autoriteit die bepaalt wat wel of niet de waarheid is aangezien veel cachers op dit forum misleid lijken te zijn door Russische websites met nepnieuws.
 5. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Deze opmerking verbaast me. In dit hele draadje zeer stellig m.b.t. allerlei beweringen, maar van deze opmerking wordt niemand iets wijzer. Tussen een samsung en een iphone heb je te maken met verschillende gps-chipsets, verschillende firmware, verschillende apps en verschillende antennes.
 6. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Er is nogal wat verschil tussen de gps van een samsung en een iphone.
 7. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Ik stel vast dat de smartfoon nauwkeuriger is. Je kunt het goed zien als je bij een cache in een bos komt waar een stuk bos gesloopt is omdat de cache een stuk verderop ligt. Uitgemeten met een GPS. Het is intussen toch algemeen bekend dat een smartfoon nauwkeuriger is dan een gps.
 8. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Hoe weet je dat ie nauwkeuriger is? Omdat de smartphone altijd een stuk meer afwijking heeft. Ja gek he! Welke bron heb jij voor deze beweringen? Of zelf verzonnen?
 9. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Hoe weet je dat ie nauwkeuriger is?
 10. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Waar baseer je dit op? Heb je hier nog enige onderbouwing of bewijs van?
 11. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Ik denk eerder dat het omgekeerd is. Nu zie je pas hoeveel afwijking de Dakota en Oregon hebben.
 12. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Dan was je nulpunt fout.
 13. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Heb je een testsite of een website met vergelijkende resultaten?
 14. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Ik gebruik een smartfoon vanwege ondermeer de robuustheid. De galaxy s4 active van mij is bijvoorbeeld waterbestendig en kun je een uur lang 1 meter onder water houden en hij doet het nog. Dan heeft de app Locus Map onwijs veel mogelijkheden, erg veel kaarten en ik denk meer mogelijkheden dan een gps qua filters en dergelijke. Verder is de nauwkeurigheid van een smartfoon groter. Die van mij heeft een gps-chipset van het type sirfstar-iv die heel erg precies is en die je alleen op high-end gps-en vindt. Batterijduur vind ik niet zo'n probleem want ik kan op mijn smartfoon batterijen wisselen zoals bij een gewone gps. De batterijen zijn bovendien buiten het toestel oplaadbaar, 's avonds laad ik 2-3 batterijen op voor de volgende dag.
 15. Hoe Willen Wij Het Spel Spelen?

  Bij mijn multies is dat ook gebeurd en ik vind het niet erg.
×