Spring naar bijdragen

Twentse Mug

Leden
 • Aantal bijdragen

  1173
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Waardering in de gemeenschap

48 Uitstekend

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Samsung Galaxy XCover 4S
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2019
 • Twitter
  @TwentseMug

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Niet ingevuld
 • Woonplaats
  Stad der Muggen

Recente profielbezoeken

5168 profielweergaven
 1. Met de app Locus Map is dit heel eenvoudig als je die app hebt geïnstalleerd. In de Adventure app bij elk waypoint kiezen voor Locus Map en dan kun je die punten gewoon los opslaan. Je kunt in Locus Map ook een fictieve multi maken van een adventure lab met die afzonderlijke labs als waypoints. Als je dan in de zone bent ga je via Locus weer terug naar de Adventure labs. Koppeling gaat beide kanten op. Maar zelf vind ik het vooral fijn in OSM (offline of online) of andere kaarten te navigeren ipv die standaard kaart van die Adventure Labs.
 2. Waarom is er een verschil tussen een bonus bij labcaches of een bonus bij andere soorten caches?
 3. Dan heb je ook nog extra mogelijkheden voor zoeken en lijsten op: https://project-gc.com/
 4. Ik vind een bonus best leuk. Bijvoorbeeld een trailtje met een bonus aan het eind. Ik zie het probleem niet en anders sla je die bonus gewoon over.
 5. Ik denk dat meer cachers zich bezig houden met challenges, coins, matrices enz. dan met events.
 6. De vele addins zoals om formules automatisch door te rekenen bij multies maar ook de koppeling met wherigos. De vele tools zoals het maken van lijnen enz. De vele opties bij het maken van nieuwe waypoints zoals projecties maar ook alle coordinatenstelsels inclusief RD. De vele ofline en online kaarten. De uitgebreide mogelijkheden voor het maken van libraries en mappen en het filteren van caches. De opties bij het loggen. Enz. Ja het is het waard.
 7. Locus Map Pro is de beste app voor geocaching. Is geautoriseerd door geocaching.com en heeft bijvoorbeeld ook een API met de geocaching website (wat c:geo niet heeft). Daardoor veel meer mogelijkheden en is veel sneller dan c:geo.
 8. Jammer dat er zo weinig geocachers naar events gaan.
 9. Ik wil je (en anderen) adviseren om te luisteren naar een recent interview met Bryan Roth, de grote baas van HQ: http://www.podcacher.com/show-700-0-bryan-roth-president-of-geocaching/
 10. Heb je een bron of link waar ik kan vinden dat HQ zo min mogelijk caches wil archiveren?
 11. Maak er 1 multi van met 20 waypoints en zoals Sivota aangaf, minimaal 3 maanden openhouden.
 12. Ik snap het nog steeds niet. Het probleem met verdwenen externe links bij de bestaande geocaches los je hier volgens mij niet op. En als het echt een probleem is zoals bij puzzelcaches en de CO doet er niks aan: gewoon archiveren.
 13. De waarom van de aanpassing door HQ is me eigenlijk nog niet duidelijk.
 14. Twentse Mug

  Hoe coordinaten?

  Nog langer geleden navigeerde men op basis van de zon en sterren. Een spannende tijd waarin heel wat schatten begraven en gevonden werden.
 15. Heeft er al iemand geocaches gevonden met een smartwatch?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...