Spring naar bijdragen

JackHoe

Leden
 • Aantal bijdragen

  240
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  10

Waardering in de gemeenschap

38 Uitstekend

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

1322 profielweergaven
 1. Blijkbaar was het een interessante aanbieding want het is over naar een andere eigenaar. Binnekort nieuwe geocaches
 2. Op Marktplaats heb ik een advertentie geplaatst waarin ik verschillende cache-containers en logboekjes aanbied; zie marktplaatsadvertentie Zie foto.
 3. Dat ligt eraan wat er met de optie bedoeld wordt, maar inderdaad bij "dagboekvermelding" verwacht ik iets meer als alleen een bonuscode en als dat de bedoeling is, is de term wellicht niet gunstig gekozen. Het leukste van geocachen is voor mij dat ik op bijzondere plaatsen kom, het liefst in de natuur maar met een mooi verhaal kan bebouwde omgeving ook erg leuk, leerzaam en mooi zijn. En of dat digitaal of fysiek is, hangt af van waar ik zin in heb. Waarom een ander spel spelen? Geocachen bevalt mij prima. Alleen scannen om te scoren lijkt mij geen lol aan (heb van Muzee gehoord maar van wat ik er tot nu toe van weet boeit het me niet), maar goed je komt ook weer ergens. Bovendien ging het mij bij de labcaches juist om de informatie die kan gegeven worden in de dagboekvermelding, maar niet altijd goed benut wordt naar mijn idee. Overigens is de ruimte om een logje te schrijven ook vrij beperkt. Soms zou ik best wat meer verhaal kwijt willen. Dat kan dan bij zo'n fysieke bonus dan weer wel gelogd worden omdat daar meer ruimte voor beschikbaar is.
 4. Het probleem zit ook niet zozeer in het feit dat er een bonus is en die sla ik ook over, maar dat de mogelijkheid om er iets leuks van te maken en in de dagboekvermelding wat meer informatie te geven als alleen die bonus informatie! Dat is gewoon een gemiste kans. Er zijn er gelukkig genoeg labcache-makers die deze mogelijkheid wel benutten, maar het gaat dus om hoe je mogelijkheden van de labcache al dan niet en waarvoor benut?
 5. Ik maak me er druk om omdat de dagboekvermelding niet bedoelt is voor informatie voor een bonus, hoewel dat dus wel kan, maar om informatie te geven over de labcache waar je mee bezig bent. Met alleen bonus informatie is zo'n dagboekvermelding onzinnig als je gekozen hebt om digitaal en niet fysiek te geocachen. Bovendien mis je een kans om mensen interessante informatie te geven die het teruglezen waard is. Dat is niet zo bij info voor een bonus.
 6. Labcaches zijn naar mijn idee zeker in deze tijd een mooie manier om digitaal te cachen zonder fysiek ergens aan te hoeven komen. Het is dus een andere vorm van geocachen die nog niet helemaal uitontwikkeld is heb ik ontdekt. Wanneer je een vraag juist hebt beantwoord verdwijnt de info die je voor de vraag had en opent zich een dagboekvermelding. Deze is mijns inziens bedoelt om extra informatie te geven van hetgeen waar de vraag over ging. Steeds vaker kom ik labcaches tegen waarbij er alleen bonus info in de dagboekvermelding staat. Naast het feit dat dit het idee van contactloos cachen omzeep helpt, wordt er mijns inziens een kans gemist door alleen die bonusinfo te geven terwijl de info van de vraag weg is (of in ieder geval niet meer te lezen). Daarnaast heb ik het idee van een bonus nooit goed begrepen. Een bonus is toch een extra omdat je iets hebt gepresteerd? Ik vind het geen prestatie om een cache te vinden maar gewoon leuk. Een bonus vind ik dan ook onzin. Ik ben benieuwd wat andere cachers hiervan vinden?
 7. Als ik een mulit wil doen, zoek ik iemand die goed voorbereid is
 8. Vrede brengen onder mensen van goede wil lijkt me niet zo'n probleem. Volgens mij gaat het nou juist om die rest die er zo'n puinhoop van maken, dat die eens vrede leren maken in plaats van een puinhoop.
 9. JackHoe

  Coordinaat Berekenen Hoe?

  Omdat je iets niet ziet, wil dat nog niet zeggen dat het er niet is! Je kunt ook alles stuk relativeren. Dan blijft er inderdaad niets over.
 10. JackHoe

  Coordinaat Berekenen Hoe?

  Op een T-shirt heb ik de tekst gelezen; "according to my calculations the problem doesn't excist" Dit kan natuurlijk ook betekenen dat er wel een probleem is, maar de drager niet kan rekenen. Waar of niet
 11. Omdat ik er geen gebruik van maak heb ik het boekje "GSAK voor de beginnende gevorderde" ter overname in de aanbieding voor €12,50. Ziet er nog zo goed als nieuw uit. Ophalen of in het weekend ergens bezorgen mogelijk. Versturen kan ook, maar dan zijn de verzendkosten voor de koper. Bij interesse kun je mailen naar jackhoepqs@gmail.com
 12. Je kunt ze ook verbergen. Dan ben je er ook vanaf
 13. JackHoe

  Need Maintenance/archived

  Bedankt voor de reacties. Ik heb weer wat geleerd
×
×
 • Nieuwe aanmaken...