Spring naar bijdragen

Richard.K.

Leden
 • Aantal bijdragen

  38
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

5 Neutraal

Over Richard.K.

 • Verjaardag 25-10-1985

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMap 64st
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2017
 • Lengtegraad
  5.18525
 • Breedtegraad
  52.24006

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Hilversum
 • Interesse
  Geocaching, hardlopen, tuinieren, computer.

Contact Methods

 • Yahoo
  Geojeddak@yahoo.com

Recente profielbezoeken

714 profielweergaven
 1. Bestaande caches krijgen gedoseerd bezoek, maar nieuwe caches trekken grote groepen mensen aan. Zeker nu alles dicht is en iedereen meer tijd heeft. Hanteer dan maar eens de 1,5 meter regel. Trouwens, nu het publiceren van nieuwe caches een tijdje stil ligt kunnen mensen de tijd nemen om eens serieus aan hun potentiële nieuwe caches te werken en er iets mooiers van te maken dan de zoveelste petling-achter-een-boom. Ik ben mij in deze periode van cache-loosheid bijvoorbeeld eens flink gaan verdiepen in het programma Urwhigo, en meerdere Wherigo caches aan het maken die meer zijn dan slechts een veredelde multicache (zoals mijn eerste creatie op dat gebied) of de zoveelste reverse-wherigo.
 2. Update: in internet explorer werkt het vreemd genoeg wel. Alleen Chrome heeft er last van.
 3. Ik heb vanmorgen al tot 3 keer toe geprobeerd een nieuw event aan te maken, maar iedere keer als ik bij stap 3 alles heb ingevuld (titel, datum, eventomschrijving, achtegrondfoto en hint) en op "continue" klik, wordt ik teruggestuurd naar stap 1 en verschijnt de melding in beeld dat ik al bezig ben een event aan te maken. Ik kan dan kiezen tussen "continue" en "nieuw", maar beide opties resulteren in een leeg invulveld waarin ik weer van voor af aan moet beginnen met alles in te vullen. Enkel om vervolgens weer terug te worden gestuurd naar stap 1. Kortom; events aanmaken is opeens onmogelijk geworden.
 4. Er dient zich sinds een paar dagen weer een bannerprobleem aan. Banners gemaakt op bannermaken.nl worden in elk geval op mijn profiel in zijn geheel niet meer weergegeven. En dit keer niet dat je bijvoorbeeld nog wel een code ziet staan of een wit vlak waar de banner hoort te zijn. In de broncode kan je zien dat ze er moeten zijn, maar op de pagina zelf worden ze volkomen genegeerd. Open je echter de image link in een apart tabblad, dan krijg je de betreffende afbeelding gewoon te zien. Het gaat mij bij om banners van: Het is weer lente 2016 Rondje Austerlitz Olifantenmars Zijn er meer mensen met dit probleem. UPDATE: ik ben er al achter; de Adblock Plus die ik geïnstalleerd heb blokkeert deze banners.
 5. Ik bedoel inderdaad ingraven, dus dat het deksel nog boven de grond uitsteekt en je de cache zonder schep of ander hulpmiddel kan pakken. En dat mag naar mijn weten gewoon, zie ook: http://forum.de buren.eu/forum/yaf_postst1552_Een-cache-mag-gewoon-ingegraven-worden.aspx#post32412
 6. bij het cachen ben ik nu al geregeld munitiekisten tegengekomen, die verstopt waren in een houten bekisting welke ingegraven was in de grond (zodat het gat niet in kan storten en je de munitiekist makkelijk kan pakken). Daar deze bekistingen er vrijwel allemaal hetzelfde uitzien vroeg ik mij af of deze misschien ergens standaard verkrijgbaar zijn, of dat je ze toch echt zelf moet maken. Weet iemand dit?
 7. Richard.K.

  161 Meter Regel

  Om dit topic weer even leven in te blazen: ik begrijp uit de reacties hierboven dat de 161 meter afstand-regel niet altijd even nauw wordt opgevolgd, en de reviewers ook wel eens een oogje dicht knijpen. Ik wil zelf een nieuwe cache gaan plaatsen, maar kwam er vandaag achter dat deze dan op slechts 142 meter van de dichtstbijzijnde andere cache ligt. Hemelsbreed dan; lopend is het verder want het is in een bos en je moet er over paden naartoe. Zou dat een probleem kunnen zijn? Wat zijn jullie ervaringen?
 8. Dat werk. Bedankt voor de link.
 9. Hallo Ik wil mijn cache graag voorzien van een banner. Hiervoor moet ook de HTML-code waarmee mensen deze banner op hun profiel kunnen zetten op de pagina worden gezet, maar dan wel zodanig dat hij als tekst verschijnt en niet geïnterpreteerd wordt tot een plaatje. Ik heb hievoor al het internet afgestruind en meerdere codes geprobeerd, maar geen werkt er. Weet iemand hier wat ik moet doen?
 10. Ik wil binnenkort een tweede mystery cache gaan maken, alleen om die op te lossen heb je onder andere 2 (door mij nog te uploaden) youtube filmpjes nodig. Nu kan ik op de cachepagina wel links naar die filmpjes zetten, maar het is natuurlijk mooier als ze direct op de cachepagina zelf staan. Op http://www.geocaching.nl/hiding/cachehtml.php staat al veel uitgelegd over hoe je plaatjes op je cachepagina zet, maar niks over filmpjes. Is dit mogelijk, en zo ja hoe?
 11. Ik neem momenteel nog niet zo veel mee. Doorgaans alleen GPS, telefoon, en Pen + papier. Soms aangevuld met iets voor in de cache. In Nederland is een cache-pagina uitprinten voor mij niet nodig; kan deze overal online raadplegen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...