Spring naar bijdragen

Villadora

Leden
 • Aantal bijdragen

  96
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  1

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Villadora

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 11-01-1964

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  garmin GPSMAP 60 CS
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  8 februari 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  bussum
 • Interesse
  Wandelen
  Architectuur
  Vakantie

Recente profielbezoeken

1727 profielweergaven
 1. Ik kijk vast met mijn neus, maar: is het ook mogelijk om te selecteren of een filter aan te maken op het percentage favo's dat een cache heeft ? Dus niet het aantal maar het percentage ?
 2. Haha. Goeie tips. Ik had hun log verwijderd en nu krijg ik heule boze mails. Geinig. Ik had er ook eens eentje die een FTF voor elkaar heeft gekregen door de coordinaten uit een foto op de cachepagina te peuteren. Vond ik eigenlijk wel creatief, maar bij de volgende spoilerfoto die ik op mijn cachepagina plaats pas ik toch de coordinaten in de broncode even aan. Of maak een spoilerfoto van het object op een andere plaats. Leuk om daar dan een briefje achter te laten ;-)
 3. Ik reageer even op een oud draadje; mijn vraag sluit er namelijk goed bij aan. Hoe te reageren als CO als blijkt dat iemand je multi logt door direct naar de eindcache te lopen met 'verkregen' coordinaten ? Dus deze persoon heeft de eindcoordinaten van een andere cacher losgepeuterd en zelf de route niet gelopen. Als iemand daar gelukkig van wordt dan zal het me natuurlijk worst zijn, maar ik ben gewoon benieuwd of er een algemene opinie is.
 4. Villadora

  Wat is het?

  Is het de eindcache zelf ?
 5. Vast een stomme vraag: , maar weet iemand hoe ik dit coordinaat kan omrekenen naar WSG 84 ? Ik weet nl niet in welk formaat het staat. LON 12° 31‘ 0.0120' LAT 55° 56‘ 21.9840'
 6. Villadora

  Paperless cachen

  Weet iemand welk programma ik nodig heb om in 1 keer van een hele berg caches de beschrijvingen te downloaden ? Ik wil ze in mijn garmin nuvi 350 zetten om op vakantie te gaan cachen zonder een laptop mee te hoeven nemen.
 7. Villadora

  Kindercache

  Deze : http://www.geocaching.com/seek/cache_detai...40-c3c495a31dbf is erg grappig. Je vult er niet een hele dag mee, maar de cache is wel leuk voor kinderen.
 8. Op het gevaar af om off-topic te raken (maar goed, het is vrijdagmiddag) : Het had leuk geweest als deze "travelbugs" voorzien waren van een dog-tag : http://www.viavakantie.nl/blog/54/tuinkabo...van-wereldreis/ en deze wereldreiziger: http://www.wherethehellismatt.com (zie ook zijn Google-Map)
 9. Weet iemand of je ook Wherigo op de Nuvi 250 kan installeren ?
 10. Al een week of 8 kan ik geen nieuwe caches zien op de Nederlandse site. Als ik op "nieuwe caches" klik, zie ik alleen een oranje stipje in Flevoland Ik begrijp dat er problemen zijn met het bijwerken van de kaarten en mijn vraag is dan ook absoluut niet bedoeld om te vragen wanneer deze problemen opgelost zijn. Er is schijnbaar een manier om via de .com site kaarten aan te maken. Ik kom er alleen niet achter hoe. Dus: weet iemand hoe ik kaarten aanmaak op de geocaching.com site ?
 11. Als ik van een waypoint op een cachepagina de optie "[MAP]" aanklik, krijg ik wel de pagina "Geocaching Maps" te zien met daarop een kaart van de omgeving van het waypoint, maar geen exacte plaatsaanduiding daarvan (geen symbool). Wel symbolen van bv caches in de buurt, maar dus geen symbool van het waypoint dat ik heb aangeklikt. Weet iemand of het mogelijk is dit voor elkaar te krijgen ?
 12. Voordat ik aan het experimenteren sla; heeft iemand een idee of het werkt op een Nokia N95 (8Gb) ?
 13. Ik heb sinds kort een Nokia N95 8Gb. Internetten gaat prima en ik kan ook op de site www.geocaching.nl/pda_index.php komen en daar zoeken op caches als ik de coordinaten intyp. (complimenten overigens voor degene die de i-mode site gemaakt heeft) Als ik echter een cache aanklik krijg ik een foutmelding : "Bij het ophalen van de pagina is een fout opgetreden. De gevraagde pagina kan niet worden gevonden (not found)" Wat doe ik fout ?
 14. Ik heb ook een Nokia N95, maar als ik Navigator download, dan vraagt hij om mijn provider en krijg ik een lijst met buitenlandse providers. Ook vraagt hij om mijn telefoonnummer. Ben ik niet zo happig op. Is er een andere manier om Navigator op mijn Nokia N95 te krijgen ?
 15. Villadora

  Prikstok verkrijgbaar

  En zo'n telescoop-antenne die je wel op auto's ziet ? Gezien vanaf 5 euro op internet.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...