Jump to content

nessie3d en Ynka

Leden
 • Content Count

  35
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutraal

About nessie3d en Ynka

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  GPSMap 60 CSx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  3 jaar

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Noordelijk Belgenlandje
 1. Bij ons blijft dit helaas problemen geven, je ziet een doosje staan en kan nergens terugvinden om welke het gaat Inzoomen/uitzoomen, heropstarten, nix helpt. Je kan wel de lijst opvragen van caches in de buurt, maar zo kan je nog steeds niet zien welke het zijn. 't Is nu heel omslachtig geworden om vlot caches te kunnen terugvinden, dat ze 't maar snel terug aanpassen.
 2. Mee eens :crybaby: volkomen mee eens ... loop je als Belg een Nederlandse multi die de moeite is, heeft deze een Geo d'Or logootje staan dat nog maagdelijk op NUL staat en wil je dit verhelpen ... vergeet het dus .. als er bijna 50k caches staan in de wachtrij spijtig, heel spijtig ..
 3. Voor de vrijdagse multi's neem ik mee: - m'n cachemaatje - de geowoef en ook mijn cacherugzak met daarin: - gps - print - schrijfmateriaal - gps - reservebatterijen - stempel - mini EHBO-kit - in de zomer: antimugspray - in de winter: fleece handschoenen + muts + sjaal + lipbalsem - swaps + TB's en coins - toiletpapier en zeep zonder water!! (heeeeel belangrijke als je een hele dag het bos in gaat!!) - een Ikea meetlint (of een stuk of 4) - Action pillampje (moet niet duur zijn om licht te geven) - een gekregen zakmes/schroevendraaier/ alles in 1 spel - magneetje - gsm - rekenmachine - lunch + fruitsap of thee - Sultana koek - papieren zakdoekjes - pamperdoekjes (jaja, mijn voorraad van 4 jaar geleden was nog niet op, die kan je handig op gebruiken als vochtige handdoekjes) - dunne werkhandschoenen om stinkende cachedoosjes vast te nemen, zodat je geen vochtige doekjes moet gebruiken, wat beter is voor het milieu - mijn cachenotaboekje, waar ook de codes in vermeld staan A=1 of A=26, spaart een hoop telwerk uit M'n cachemaatje neemt water mee voor de geowoefs en die heeft tevens een zakje gevuld met allerlei medisch materiaal (beroepsmisvorming) EN een handdoek om op te kunnen picnicen Als ik samen met hubby cache (meestal oppikkers), dan blijft die rugzak meestal thuis of in de koffer van de wagen, dan neem ik meestal enkel mijn gps, pen en notitieboekje mee, kwestie van per gevonden cache een kleine nota te maken om zo het persoonlijk loggen te vergemakkelijken, niets zo hatelijk dan copy-paste
×
×
 • Create New...