Spring naar bijdragen

jojonl

Leden
 • Aantal bijdragen

  307
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  geko 301
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  sept 2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0
 1. jojonl

  Ipad En Garmin Te Koppelen

  https://buy.garmin.com/en-US/US/prod129410.html Wel zoiets voor op de boot, maar errrug prijzig
 2. jojonl

  Ipad En Garmin Te Koppelen

  Hmmm basecamp werkt dus niet. Uemand al eens via een app en bluetooth iets geprobeerd? Klinkt als zou toch moeten kunnen?
 3. Hier een geocacher vh eerste uur die de laatste drie jaar bijna niet meer gecached heeft... Is t inmiddels al mogelijk om je ipad te gebruiken om je caches naar je garmin gps te uploaden? Of blijf je nog steeds aan je pc vast te zitten?
 4. jojonl

  Meest Gelogde Cache

  Zou je daar niet een logboek-reviewer voor kunnen aanstellen?? lol, enige juiste repliek op de quote
 5. de molen is simpel en heel leuk!
 6. Supermooi logo! mooi maar volgens mij mag je onderdelen van het logo van geocaching.com niet uit elkaar trekken en apart of op een andere wijze gebruiken dan dat ze zelf doen. D'r staat een stuk over op de gc.com site.
 7. zo en nu weer ontopic: wij hebben bij onze cache ook een plaatje staan, en bewust niet tussen / onder de tekst geplaatst. Immers als we dat wel zouden doen, wordt de print extra lang, en het plaatje is op een A4-formaat, en dus beter om op een aparte pagina te zetten. Daarbij, als je het plaatje niet hebt, kun je de cache rustig lopen. Tis wel zo handig om als gebruiker te kunnen kiezen, of je wel of niet plaatjes print, behalve als de foto's strikt noodzakelijk zijn om een vraag te kunnen beantwoorden.
 8. jojonl

  Symbian

  hmmm mooi progje maar daarvoor moet je wel online. in het buitenland gaat dat klauwen vol met geld kosten. k Zoek meer offline tools. Zijn er bv progjes ook met kaarten (offline) ala ozi/gsak/gpstuner etc?
 9. jojonl

  Symbian

  ik heb smart gpx gevonden voor mijn nokia e71, handig om je gpx files mee te lezen )) "Just dragging this up. I've just installed SmartGPX (http://www.smartcaching.de) to use as a "database" for caching and it's great, reduces the need to carry around a ton of paper. " maar in mijn zoektocht naar geschikte software mbt geocachen/gps tracks, ben ik nog niet veel wijzer geworden. Wie helpt? andere draadjes op het forum zijn al van oudere telefoons/symbian
 10. jojonl

  Seizoen-afhankelijk

  m.i. moet je de cachebeschrijving niet aanpassen, maar de cache zelf. Zodanig dat hij in alle seizoenen te lopen is. De natuur is immers de natuur nietwaar.. Als je dus een cache maakt, moet je wel weten hoe de verschillende seizoenen je cache beïnvloeden. Ik hoop dat meer mensen je voorbeeld volgen en hun eigen cache controleren!
 11. Flet, treurig dat dit de reden is waarom jullie hem uit de lucht halen. Persoonlijk heb ik een hekel aan dit soort oprapers, omdat dit volgens mij juist het type cacher aantrekt dat zo snel mogelijk puntjes wil scoren (en je vraagt je af voor wie of wat ze zich willen 'bewijzen'...) en zich niet de moeite neemt om het werk van de maker te waarderen. Hopelijk zien we een mooiere multi van jullie in de toekomst rond Bernheze verschijnen, waar de oppikkers niet eens aan denken om de route te lopen. En weet je wat: laat ze gewoon, dan kunnen ze de routepunten ook niet verpesten
 12. maak het vooral niet te moeilijk: laat peilen bv achterwege, dat is meer wat voor een les met een 'ouderwets' kompas Het invoeren van de coordinaten zonder fouten is al heel wat voor degene die dit nog nooit gedaan hebben. ik zou wel zelf inderdaad een rondje rond de school verzinnen, waarbij je evt ergens op het schoolplein in een hoekje uitkomt (alwaar je hem die avond van te voren hebt verstopt). wil je er echt een lesje van maken, vergeet dan vooral het grid niet uit te leggen, maar houd het simpel. Het verschil tussen Noord/Zuid en Oost en West en hoe ze daaraan gekomen zijn is voldoende achtergrond info. Evt gecombineerd met een aantal opgaven: zou Frankrijk (daar waar 50% op vakantie gaat ) een hoger of een lager getal in de Noord coord. hebben, of zouden ze in Engeland hoger of lager in Noord/Zuid en/of Oost/West hebben >> overigens heb dan wel een wereldkaart/ wereldbol bij de hand om dit alles aanschouwelijk te maken
 13. kijk, das de reden dat ik tegenwoordig niet meer dolenthousiast tegen iedereen vertel wat geocaching inhoudt, maar mijn verhaal beperk tot mensen waarvan ik denk dat ze het spel serieus mee kunnen spelen... Daarbij geef ik dan meteen de boodschap mee, dat het leuker is als het 'stiekem' blijft en dus niet jan en alleman weet wat het inhoudt. verder vergelijk ik het wel eens met mtb-en. Paar jaar geleden was het een hype, nu blijven alleen de echte cracks over..
 14. jojonl

  Op Cachejacht Op Skeelers

  maak een pocketquerie met rolstoeltoegangelijk en/of buggy/fiets icoon. Daarna kun je altijd even met de eigenaar van de cachen mailen of fietsen ook betekent skeeleren, of dat je ook door zand over over kiezels moet.. Eventueel kun je voor alternatieve stukjes vragen bij de eigenaar.. want de meeste wandelaars kiezen toch voor het non-asfalt, als ze kunnen kiezen, als ze de route uitzetten.
 15. jojonl

  Fotowedstrijd

  hmmm voldoet deze dan aan de regels??? >> de overbekende brandstapel òp de cache nou vooruit, als je goed kijkt zie je de cachedoos wel liggen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...