Spring naar bijdragen

Greatwhitexxl

Leden
 • Aantal bijdragen

  70
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Over Greatwhitexxl

 • Verjaardag 23-09-1959

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Colorado
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2005
 • Lengtegraad
  4.64221
 • Breedtegraad
  52.38990

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Haarlem
 1. Hallo allemaal, Ik heb wat geocaching spulletjes waar ik niks mee mee doe op Marktplaats gezet. Onder andere een paar nieuwe geocoins. Wie interesse heeft: even kijken. http://link.marktplaats.nl/m882864602 Groeten - Greatwhitexxl
 2. Greatwhitexxl

  Vaarwel!

  Sorry hoor, maar het gemiddelde survivalweekje steekt bleekjes af bij de ontberingen die gepaard gingen met het doen van Waardeloos. Dit nooit weer! Helaas. Het ga je goed, PN!
 3. Even voor de discussie: soms kan een cache-legger ook bewust een spoilerfoto plaatsen. Bijvoorbeeld bij onze cache vlak voor de hoofdingang van het Centraal Station in Amsterdam. De lol is 'm daar dat je een cache kan pakken én loggen terwijl er per dag tienduizenden mensen binnen vijf meter passeren. Maar sommige mensen gingen op de meest rare plaatsen zoeken en de cache weer terugplaatsen, en liepen daar bijvoorbeeld zelfs bij over de tramrails. Dat vonden we bloedjelink, dus toen hebben we maar een foto geplaatst. Nog steeds wordt de cache vele malen per week gevonden en we krijgen heel veel enthousiaste reacties. Dus een 'spoiler' hoeft 'm de pret niet te drukken. Alleen wel jammer van de - in onze ogen - perfecte hint: 'You will find it in the end'.
 4. Bij een cache die een beetje gunstig ligt voor touristen is een flag counter nog eens extra leuk. Kijk maar eens naar deze. Ik ben er op 1 januari 2010 mee begonnen en het loopt best heel goed. Overigens snap ik niet hoe het fout zou kunnen gaan. Je maakt een counter aan op de website, maakt een aantal keuzes en hij genereert een regel code in html. Die plak je in de html van de beschrijving van je website en klaar is Klara.
 5. Ik had aangegeven om voor iedere found van mijn cache 2,50 over te zullen maken. Maal vier wordt dat dus 10 euro i.p.v. 4.
 6. Iedereen hartelijk bedankt voor de reacties en de PB's. Vandaag het bos van de kluizenaar gedaan en... vliegenzwammen te over. Ach, het regende een beetje maar wat zou het. Wij zijn helemaal blij. Happy caching allemaal!
 7. Ik ben van oudsher eerlijk gezegd meer van de musea dan van de natuur. Hoewel dat nu we aan geocaching doen wel aan het veranderen is. Zo heb ik bijvoorbeeld nog nooit een vliegenzwam ('rood met witte stippen') gezien. Vandaar mijn verzoek: als er iemand tijdens het cachen in de omgeving ruwweg tussen Haarlem en het Gooi vliegenzwammen ziet staan, zou je mij dan de lokatie (en de bijbehorende cache) door willen geven? Dank vast!
 8. Ik ben aan de ene kant een beetje huiverig om me in dit soort discussies te mengen, maar ik zou toch op willen merken dat ik het bepaald niet eens ben met de opmerking van Geopartra "En wat stelt het in hemelsnaam voor: een beetje tekst van een bord kopieren, fotootje maken en huppekee.'. Je geeft het wel heel erg het gevoel van 'puntjesjagen' en dat lijkt me onjuist. Voor jou is dat wellicht zo maar dat hoeft het voor een ander bepaald niet te zijn. Je kan de tekst van een bord kopieren maar je kan 'm ook lezen. Ik heb er zelf nog niet veel gedaan, maar degene die ik gedaan heb vond ik heel interessant, leerzaam. Bijvoorbeeld deze. Een momument dat we nota bene al hadden bezocht bleek opeens een hele nieuwe dimensie te krijgen. Ik kan me heel goed voorstellen dat iemand het heel leuk vind om earthcaches te doen en ik vind het raar om zijn enthousiasme daarover in een openbaar forum te ridiculiseren. Klob: gefeliciteerd met je titel Bronze Earthcache Master!
 9. Hmm. Onze cache Sporen van vroeger #1 (Amsterdam) hier heeft nu in 2 1/2 maand 222 founds. Dus dan duurt het nog wel een tijdje, maar we zijn zeker niet kansloos voor een topnotering, ooit. Ach, de aloude wet van de retail: Locatie, locatie, locatie. Het leuke van deze cache is dat hij door echt waanzinnig veel buitenlanders word gedaan. Ook het feit dat je tussen de honderden muggles staat te loggen scoort goed. Het minder leuke is dat ik zo om de twee weken een mailtje krijg dat'ie weg is, op een rare plaats teruggeplaatst en dat soort dingen. Nou ja, met zoveel leuke feedback nemen we dat graag voor lief. In ieder geval dank voor de info, Flying Dutchies!
 10. Heeft iemand een idee wat de meest gelogde cache van Nederland is?
 11. Ik geef mijn openstaande vraag even een upje: Kan je ergens kan zien welke caches het vaakst worden gevonden per dag / week / maand? Onze cache bij Amsterdam CS heeft soms vijf founds per dag. Ik vind het zelf wel veel maar ik heb geen idee of er nog caches zijn die er nog veel meer hebben.
 12. En nu heb ik dus wel een activatiecode. Bedankt! De aantallen founds van mijn sites kan ik nu dus ook in een oogopslag zien. Fijn! En dan had ik nog de vraag of je ergens kan zien welke caches het vaakst worden gevonden per dag / week / maand. Onze cache bij Amsterdam CS heeft soms vijf founds per dag. Ik vind het zelf wel veel maar ik heb geen idee of er nog caches zijn die er nog veel meer hebben.
 13. Dank je Malyenki, Ik heb me daar in oktober of november voor opgegeven maar ze lopen een beetje achter dus ik heb nog steeds geen account. We wachten af...
 14. Onze cache 'Sporen van vroeger - Amsterdam' op het Amsterdamse CS loopt als een trein. Pasgeleden 7 founds op een dag. Mensen uit Tsjechië, Zuid-Afrika, Finland, de USA. Een plek als dit is natuurlijk ook een ideale locatie daarvoor. We hebben twee vragen: Kan je ergens je lijst met 'eigen' caches zien met het aantal founds er direct bij? Dan hoef je niet naar iedere afzonderlijke cache toe om het daar te bekijken. En is er ergens een plek waar een topscore bij wordt gehouden van het meeste aantal keren dat een cache wordt gevonden per dag/week/jaar?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...