Spring naar bijdragen

Marco de Klerk

Leden
 • Aantal bijdragen

  103
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  3

Waardering in de gemeenschap

19 Goed

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  etrex h
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  28-04-2009
 • Lengtegraad
  5,5
 • Breedtegraad
  49,9
 • Twitter
  @De_Slapende_Vos

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.deslapendevos.be
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. Marco de Klerk

  Samen Met De Hond Cachen

  Geen flauwekul verkopen. Er wordt 's nachts niet gejaagd (hooguit gestroopt)
 2. Marco de Klerk

  Samen Met De Hond Cachen

  ik had er ook echt mijn best op gedaan! :-)
 3. Marco de Klerk

  Samen Met De Hond Cachen

  Mij zijn vooral de mountainbikers met los mee rennende hond en doorn in het oog. En als ze dan ook nog kinderen bij zich hebben...brrrr... Mij krijg je hier 's nachts het bos niet in. woeste everzwijnen hoef ik 's nachts niet tegen te komen. Overigens denk ik niet dat je 's nachts het wild meer of minder stoort dan overdag. Maar het lijkt mij dat 's nachts een geschikter moment is om het bos te laten aan de beestjes die er wonen. Uit puur praktisch oogpunt dat er nu eenmaal meer mensen zijn die overdag het bos in willen dan mensen die dat 's nachts willen doen.
 4. Marco de Klerk

  Geo D'or Uitreiken

  Volgens mij zei jij het?
 5. Marco de Klerk

  Geo D'or Uitreiken

  Wat een sympathieke reacties van Paienne: Ik ben een gierige zeurpiet! Gierig omdat ik naast de aanschafkosten van een GPS-ontvanger en TB-dogtags (die overigens nog steeds de wereld ingestuurd moet worden) niet van zins ben om geld te betalen voor functionaliteit als PQ's en PM-only caches omdat ik daar te weinig voor ga cachen. En een zeurpiet omdat ik niet snap waarom het toekennen van Fav.punten een PM-feature moet zijn. Ik snap wel dat ik dat mijn mijn "gezeur" niet gaat veranderen. En ze kijken bij groundspeak wel link uit om een bijdrage verplicht te stellen, want het zijn echt niet alleen PM's die in hun webwinkeltje winkelen. En die niet-members zouden grotendeels verdwijnen als ze jouw idiote idee in de praktijk zouden brengen.
 6. Marco de Klerk

  Geo D'or Uitreiken

  Dankje, zal wel weer goedkomen met 5 hechtingen, tetanusprik en 10 dagen niet gebruiken.
 7. Marco de Klerk

  Geo D'or Uitreiken

  Geen lang verhaal, heb vandaag gruwelijk in mijn duim gesneden, en met 1 hand typen sucks. Zoals ik al zei, ben niet van plan pm te worden, om meerdere redenen. voornamelijk omdat ik te weinig geocaches zoek om voordeel te halen uit PM-ship. Maar dat ik geen fav.punten kan uitdelen blijf ik vreemd vinden. Ik schrijf wel een leuk logje.
 8. Marco de Klerk

  Geo D'or Uitreiken

  Ik bedoelde de beoordeling van jouw eigen caches, Barny. Het is toch leuk als iemand je cache leuk vindt?
 9. Marco de Klerk

  Geo D'or Uitreiken

  En nog steeds snap ik niet waarom ik daar voor zou moeten betalen.
 10. Marco de Klerk

  Geo D'or Uitreiken

  Maar als jij moest kiezen tussen 1 of 2 favo-punten, koos je er toch ook 2? Los van de kwaliteit van de logjes.
 11. Marco de Klerk

  Geo D'or Uitreiken

  Dat GC.com geld wil verdienen vind ik prima en dat ze dat willen doen door extra services te bieden begrijp ik tot op zekere hoogte. Maar dat ik zou moeten betalen om mijn waardering voor een cache duidelijk te maken, begrijp ik niet. Hoe is GC.com erbij gebaat dat ik het geocachen niet meer kan promoten? Maar je m'en fous! Ik ga me er niet druk om maken, ik begrijp het alleen niet.
 12. Marco de Klerk

  Geo D'or Uitreiken

  EENS! Dat je als premium member extra faciliteiten aangeboden krijgt vind ik begrijpelijk, maar dat de mogelijkheid tot favoritepoints toekennen daar bij hoort vind ik raar. We zoeken dezelfde cache, vinden die cache, vinden hem mooi, maar alleen een PM kan een FP toekennen. Dat is raar.
 13. Marco de Klerk

  Geo D'or Uitreiken

  Misschien bij jou, maar bij geeft hij geen sjoege. Geen resultaten en wel weer floodcontrol.
 14. Marco de Klerk

  Geo D'or Uitreiken

  Misschien omdat de zoekfunctie voor geen meter werkt. Een zoekterm als "Geo D'or" geeft geen enkel resultaat. Als je je zoekterm aanpast wordt de "floodcontrol" ingeschakeld. En waarom is er telkens wel iemand die het nodig vindt om te zeuren over het feit dat iemand hier een vraag stelt? Daar is dit forum toch voor bedoeld? dat chagrijnige gedoe altijd komt de kwaliteit van dit forum bepaald niet ten goede.
 15. Marco de Klerk

  Rare Dingen

  Als het probleem ligt in de database, lijkt mij de oplossing alle berichten ouder dan (ik zeg maar wat) 6 maanden te verwijderen of archiveren. Dan kunnen mensen weer vragen stellen zonder dat ze meteen worden doorverwezen naar die zoekfunctie die nauwelijks werkt. En dan kunnen de veelposter weer terug veel posten. Iedereen blij. toch?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...