Spring naar bijdragen

klob

Leden
 • Aantal bijdragen

  43
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

1 Neutraal

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin oregon 650T, Garmin Montana 610
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2002
 • Lengtegraad
  4.69678
 • Breedtegraad
  52.02598

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 1. klob

  Banners In Profiel Bewerken.

  Hoe krijg ik mijn banner bronze Earthcache master weer terug in mijn profiel? de htmlcodes ben ik kwijt.
 2. klob

  Banner

  Helaas ben ik ook al enige tijd een banner kwijt geraakt. Die van brons Earthcache. En nu probeer ik de banner van ="Met stip op de kaart ... Gouda" in mijn handtekening te krijgen maar krijg allemaal foutmeldingen. U heeft geen toestemming om deze afbeeldingsextensie te gebruiken.... Weet iemand een oplossing? En ik zie dat mijn stats ook niet goed wordt weergegeven. Toegegeven ik ben een tijd niet meer actief geweest op dit forum.
 3. klob

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Ik heb een hoop antwoorden gekregen en mijn conclusies getrokken en daarop actie ondernomen. dank jullie wel voor je reacties. Wat mij berteft kan dit draadje ook gesloten worden
 4. klob

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Beste mensen, Dankzij de hulp van enkele forumleden van munzee.nl komt mijn geocache niet meer voor op de kaart van munzee. Dus wat mij betreft kunnen geocaching en munzee prima naast elkaar hun spel spelen.
 5. klob

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Inderdaad dat heb ik ook precies zo gedaan. Behalve de fik erin want ik denk nog na (Dom natuurlijk!)(grapje) Ik heb nog geen reactie ontvangen van de stikkerplakker ontvangen.
 6. klob

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Dat klopt omdat ik in contact wil treden met de stikkerplakker en dan moet je een account hebben bij munzee, dus vandaar.
 7. klob

  Munzee Stikker Op Je Stash?

  Ik ben niet tegen Munzee. Integendeel ieder z'n spelletje. Wat mij stoort is dat iemand ongevraagd een stikker aanbrengt op mijn stash terwijl ik er op wordt aangekeken als er iets met deze cache is. Een stikker op een object er naast o.i.d. vind ik geen probleem.
 8. Bij een cache controle kwam ik een stikker op mijn stash tegen van munzee.com. Een ander spel dus. Wat doen we daar mee? Er af trekken of laten zitten? Je bent per slot van rekening verantwoordelijk voor de door jou gelegde stash. Heeft iemand daar ervaring mee?
 9. Zowaar gc.com is er weer.
 10. Bij mij doet de gc.com het niet! bij jullie ook niet?
 11. Zo wat een reacties. Dat is nooit mijn bedoeling geweest. Ik was alleen maar trots op het feit dat ik drie earthcaches gevonden had in twee verschillende landen. Daarvoor heb ik me op de website van Earthcache aangemeld omdat je daardoor een logo kon krijgen. Dat leek me leuk en dat wilde ik hier wel laten zien als ik op het forum actief zou zijn. De grootte van het logo is afkomstig van de Eartcache website zelf. Bij het plaatsen van het logo in mijn handtekening heb ik er niet aangedacht om de forumregels na te kijken. Stom natuurlijk van me. Maar ja al deze reacties had ik niet verwacht. En ik kreeg het vriendelijk verzoek van de moderator om mijn handtekening aan te passen. Nu nadat ik weer op het forum ben en zie de hoeveelheid reacties en wat voor reacties en heb ik er maar weer af gehaald en weet ik niet of hem nog eens terug zet. Het verbaast me toch wel een beetje, ik wilde alleen maar laten zien dat ik een Earthcache master logootje omvangen had. Kunnen jullie niet beter gaan cachen dan zo los te komen? Ik ga in ieder geval wel weer lekker puzzelen en zoeken.
 12. Hebbes , Zoals jullie zien is het me gelukt om ze naast elkaar te krijgen. Draadje kan gesloten worden.
 13. Beste Bloodwoosj, Na verder zoeken en rommelen heb ik ontdekt waar de fout zit. Niet in de code van de Earthxache maar in de code van de Statbar. Maar nu nog naast elkaar dat lukt me nog niet. Hopelijk weet iemand hoe dat moet. Ik heb alles voor mijn gevoel al uitgeprobeerd, spaties er tussen, nieuwe regel. maar ze blijven onder elkaar.
 14. Sinds vanavond mag ik me Bronze Earthcache Master noemen en heb ik de code ontvangen om in mijn profiel te zetten. Dat is gelukt. Maar nu wil ik hem ook nog in mijn handtekening zetten. Gewoon de code copieren en plakken werkt niet. Weet iemand hoe ik dat wel voor elkaar kan krijgen? Alvast bedankt.
 15. Ik weet niet welke prullenbak je bedoelt . . . ., maar die van mijn mailbox op de pc is altijd leeg. Ik heb gewoon weer een listing ontvangen, dus geen problemen. klob
×
×
 • Nieuwe aanmaken...