Spring naar bijdragen

jeroenenaman

Leden
 • Aantal bijdragen

  53
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over jeroenenaman

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSC60X
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2 maanden

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Asperen
 1. Hoeveel wil je er hebben? Ik heb nog wel een paar zwarte in huis.Stuur maar even een PB
 2. Bedankt allemaal, ik heb inmiddels de kaart van Openmapsource binnengehaald en die is perfect!
 3. Binnenkort ga ik naar ENgeland (Londen) en ik zoek een goede kaart om te cachen in Londen. Nu zag ik op internet dat sommige cachers gebruik maken van Topo Great Britain maar lees daar ook slechte ervaringen over. Heeft iemand ervaringen met andere kaarten in Engeland?
 4. Wat heb je voor een GPS? Kan deze kaarten aan en heb je weleens eerder met Mapsource kaarten overgezet?
 5. Sinds kort is een van onze TB uit een cache geript. Gelukkig kunnen we de COPY nog op pad sturen alleen hebben we niet zo'n mooi kettinkje die daar altijd bij zit als je een TB koopt. Nu kan ik me voorstellen dat je zo'n bekend kettinkje ook ergens anders kunt kopen, wie o wie is ze wel eens tegen gekomen in een winkel? Alvast bedankt voor de tip!
 6. Ik ben in het bezit van een mobiele telefoon met Garmin XT als navigatiesysteem. Wat ik graag zou willen is dat ik tijdens het autorijden alle caches in de buurt kan zien liggen op het scherm, maar wat ik ook heb geprobeerd, dit lukt me maar niet. Wat ik al gedaan heb is een pocketquery gedraaid in GSAK, deze geexporteerd als POIs naar Garmin XT maar dan zie je de icoontjes pas als je dichterbij bent dan 80 meter... En dat terwijl de icoontjes van je contactpersonen al in je scherm verschijnen als je kilometers ervan verwijderd bent. Of de icoontjes van pompstattions e.d. Wie kan hier
 7. De mooiste eindcache? Dan is het twijfelen tussen de vele caches van Dalamot waarvan Graue Wolfe toch wel de meest bizarre is. Onze topper!
 8. Bij ons zaten er 2 potloden bij het logboekje plus een travelbug in de cachebox. Wel vreemd dat je die dan laat liggen, geen logje plaatst in het boekje maar dan wel een log op internet zet. Ik heb dan zo mijn twijfels.
 9. Het komt wel eens voor dat ik na een cachecontrole merk dat cachers wel een found hebben gelogd voor onze cache maar dat er nergens in het logboekje een logje is te vinden. Ik stuur dan meestal een mailtje naar de logger maar dan krijg ik natuurlijk altijd een gewenst antwoord: ik kon er niet bij, ik log nooit, etc. Verwijderen jullie logjes van cachers die achteraf gezien helemaal geen log in het logboekje hebben gezet? Of is dat eigenlijk niet eens verplicht bij GC of wel?
 10. jeroenenaman

  Mobieltje

  Tip voor de volgende keer: neem een werkend mobieltje met een SIMkaart. Wordt die dan geript, dan bel je de dief gewoon
 11. Wat je kunt doen is Mapsource installeren op je computer en via GSAK een export doen van alle caches in de regio naar Mapsource formaat. Op die manier gebruik je de kaarten van Mapsource en de Geocaching info vanuit GSAK. Maar dan moet je wel een Topo kaart van Schotland hebben natuurlijk. Succes!
 12. jeroenenaman

  Inloggen Forum

  Ik ervaar precies hetzelfde. In Explorer staan alle instellingen wel goed, heel vreemd en irritant. Geen idee hoe je dit kunt verhelpen. Iemand?
 13. Je zou haast de cache opnieuw plaatsen, usb stikkie erin als goodie met daarop een virusje. Zodra de dief de usb in zijn computer steekt kun je hem peilen via internet. Maar ja, dat zijn slechte gedachten van me natuurlijk
 14. Bij deze die van ons (team Jeroenenaman): log voor Bedevaartcache 1 Anton der Schijn (GCQYCY): http://www.geocaching.com/seek/log.aspx?LU...5e-864b6e3e40cf .................. ........................ ......................... ......................... ........................ ..................... Onze 100ste cache!!! Eindelijk, na anderhalf jaar geleden te zijn geinfecteerd met het Geocaching-virus door NeoreJ! hoopten we dat we vandaag de eerste kleine mijlpaal konden bereiken: onze 100ste cache! Uiteraard realiseren wij ons dat deze ontwikkeling van 0-100 caches die is van b
 15. jeroenenaman

  Nieuwe Topokaart

  Ik heb nu zelf Topo NL draaien op de Garmin GPSMAP 60CSx en ben hier best wel tevreden mee. Vinden jullie het de extra investering waard (EUR 100) om OnRoute te kopen als je al Topo NL hebt? Geeft het werkelijk meerwaarde als je in het veld aan het lopen bent? Of is de meerwaarde alleen maar de routering, want die zal ik niet gebruiken. Groeten, Jeroen
×
×
 • Nieuwe aanmaken...