Spring naar bijdragen

willyver

Leden
 • Aantal bijdragen

  97
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over willyver

 • Verjaardag 27-01-1963

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Etrax Legend, gpsmap 60cx, Oregon 650
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2005

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Axel + Utrecht
 1. Het is inderdaad allemaal wat overdreven. Maar jammer genoeg leven we in een tijd waarin de mensen flink bang zijn gemaakt. Ik kan niet beoordelen of dit terecht of onterecht is. Mijn gevoel zegt onterecht. Maar dat is een andere discussie.
 2. Je zou bv een gmail adres kunnen aanmaken en die bv de naam van je cache geven.
 3. Inderdaad. Nu even gekeken via die url's en het ziet er top uit Bedankt team Tan
 4. Ik krijg de volgende melding te zien: Only the following urls are allowed http://www.geocaching.com/profile/default.aspx?guid=....... or http://www.geocaching.com/profile/default.aspx?u=....... any other urls or HTTP referrer will be ignored.
 5. willyver

  Nieuwe Topokaart

  Ook ik heb deze kaart gekocht en gisteravond geinstalleerd en op mijn gpsmap 60cx gezet. Geen enkel probleem bij het installeren. Vanmorgen bij het naar mijn werk rijden de 60cx aangezet en toen was de traagheid goed te merken. Maar in mijn middagpauze even een rondje gewandeld en toen geen enkel probleem, de track werd netjes ingetekend en de kaart scrolde zonder problemen. De automatische zoom staat wel uit. Maar de 60cx staat niet op noord boven.
 6. willyver

  Nieuwe Topokaart

  Wel al op de mijn gpsmap 60cx geinstalleerd, maar nog geen gebruiks ervaring. Een oplossing die gegeven wordt op forum.gps.nl, om het wat sneller te maken, is autozoom uit zetten en noord boven in plaats van route boven.
 7. Pukkemuts als je niet precies weet hoe je de firmware moet installeren, raad ik je af op het te doen. Op het forum van gps.nl lees ik dat er veel problemen zijn met deze update. Zelf ben ik niet van plan om deze update te installeren, vanwege deze problemen. Wil je deze update voor de firmware toch installeren kijk dan even op de site van Garmin, daar kun je updaten via een webupdater.
 8. willyver

  Nieuwe Topokaart

  Ook hier zijn enkele screenshots te zien. screenshots Ziet er volgens mij goed uit.
 9. Fantastisch dat dit georganiseerd wordt. Dit is mijn bijdrage, de cache is Double Dutch.
 10. Inderdaad een handige add-on BFM
 11. Dus dat wordt vanaf nul beginnen. Mooi iets voor de lange koude wintermaanden. Bedankt
 12. Als ik een nieuwe .TYP voor b.v. de Belgische Topo wil maken, moet ik dan vanaf nul beginnen of kan ik op een of andere manier gegevens halen uit de kaarten?
 13. Ik denk dat je deze topic bedoeld. Ik zelf gebruik MojoPac op mijn gewone usb-stick. Werkt prima. Thuis heb ik 2000 en draai GSAK direkt van de usb-stick en op mijn werk gebruik ik xp en dan draai ik GSAK via Mojo. Der_Rudi was mij niet iets voor met Mojo.
 14. Op beide nee geantwoord. Zowel mijn pda als mijn Legend werken goed, dus waarom zou ik ze dan een van deze vervangen. Vind ik een beetje zonde van het geld. En ik ben niet iemand die met elke verandering mee gaat. Ook bij mij staat er nog een beeldbuis tv, die zelfs nog geen breedbeeld is. Spullen worden pas vervangen als dit nodig is, omdat ze defect zijn.
 15. Ik klik, als de mogelijkheid aanwezig is, op het linkje onder: For online maps.... op de cache-pagina. Ik kijk welke straat het dichtst bij de cache is en daarna gebruik een online routeplanner om een route te generen vanaf mijn vertrek punt en print die uit.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...