Spring naar bijdragen

Le Comte

Leden
 • Aantal bijdragen

  707
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

2 Neutraal

Over Le Comte

 • Verjaardag 03-10-1965

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Oregon 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  01-01-2006
 • Twitter
  http://twitter.com/LeComte1

Contact Methods

 • Website URL
  http://serve.infoteur.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  's-Hertogenbosch
 1. Le Comte

  Rekensymbolen

  Ja, in de wiskunde wordt een punt gebruikt als vermenigvuldigingsteken. Hij staat dan niet onderaan de regel maar halverwege, dus op dezelfde hoogte als een - teken. Het lijkt mij erg verwarrend als iemand dat bij een geocache gebruikt. Veel mensen weten het niet en het is makkelijk te verwarren met een decimale punt, bijvoorbeeld in een coördinaat.
 2. Ik heb er laatst mijn cache Avontuur op het fort voor verplaatst. En bij de cacheformule de waarschuwing: LET OP: IN DE BOOM NAAST DE CACHE BEVINDT ZICH EEN VOGELNESTJE. WEES VOORZICHTIG EN VERSTOOR DAT NIET! Na een tip van een geocacher heb ik voorzichtig de doos uit de boom gehaald en verplaatst.
 3. Ook dit jaar weer organiseert de bekende Franse geoacacher Buckfast een event zodat de cache-toeristen en Franse geocachers elkaar kunnen ontmoeten. Hij zegt het zelf zo: Een event gewoon om elkaar gezellig te ontmoeten. In deze tijd van het jaar zijn buitenlandse geotoeristen in deze regio in groten getale aanwezig en dat biedt een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en onderling ervaringen uit te wisselen. Aanvang om 11.00 uur stipt bij "Fox's30 cabanon" met een picknick uit de rugzak (Breng specialiteiten te delen met andere deelnemers). Let op: Dit is een ‘light event’. Er zijn geen nieuwe caches, slechts hartelijkheid en ongedwongen ontmoetingen. Je vind de cachepagina hier: http://coord.info/GC3N1P1 Het zou leuk zijn als er ook dit jaar weer een aantal Nederlanders aanwezig is. Komen jullie ook?
 4. Le Comte

  Gezichtboek

  Je moet ook geen kokertjes achter verkeersborden zoeken. Ga liever een mooie cache doen. Dan hoef je je ook niet te schamen voor wat je in het weekend doet.
 5. Le Comte

  Gezichtboek

  Oké, dus nu kan ik al die boeiende logs ook op facebook lezen: "tftc" "gevonden"
 6. Le Comte

  Gezichtboek

  Bedankt voor de tip. Ik ga meteen mijn facebook-account koppelen aan mijn GC-account. Tof!
 7. Effe lekker doorzeuren: Waarom / in welk geval is een satellite view fijner dan een goede kaart?
 8. Zoals ik ergens anders ook al schreef: fijn dat we kunnen kiezen. Maar geef de OpenStreetMaps ook een kans. Ik wist overigens niet dat de licentiewijziging zo'n grote gevolgen kon hebben. Nou, dan moeten we allemaal maar mee gaan helpen om de kaarten nog beter te maken.
 9. Ik snap de opwinding niet. De OpenStreetMap kaarten zijn veel actueler en gedetailleerder, die zijn veel handiger om mee te cachen. En je kunt zelf eenvoudig verbeteringen aanbrengen als dat nodig mocht zijn. Of is het een kwestie van "wat de boer niet kent...."?
 10. Hoe heeft deze ooit door de review kunnen komen?
 11. Berichtje van het feedback-forum van gc.nl [/url] Not possible to show all logs at one click on one page and search among them anymore Under Review → Declined We unfortunately have to decline this request. We removed the "show all logs" feature because of its impact on the servers; the paging model is a much better way of giving people access to all of the logs while minimizing the database load. This is an issue regardless of whether or not avatars appear. I have entered a story to allow for searching through logs on a cache, although such a function would also put a large hit on the server and I fear will also be rejected for the same reasons. (31168) Moun10Bike Admin, Geocaching
 12. Le Comte

  Multicache En Waypoints

  Ik denk uit het kaartje onderaan de beschrijving, boven de logs, op te kunnen maken waar de cache ligt.
 13. Le Comte

  Multicache En Waypoints

  Maar in dit geval lijkeenn de coordinaten bovenaan de pagina de coordinat van de cache te zijn, en dat is erg ongebruikelijk. Verder heeft Heracross het uitstekend uitgelegd.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...