Spring naar bijdragen

Zoetermeer

Leden
 • Aantal bijdragen

  4
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Zoetermeer

 • Verjaardag 18-10-1952

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  etrex H
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  30-3-2011

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Zoetermeer
 1. Zoetermeer

  Android App

  Op de Android Market kom ik allerlei Geocache Apps tegen. Zowel betaald als gratis. Zie door de bomen het bos niet meer. Welke is de beste?
 2. Zoetermeer

  Multicache En Waypoints

  Ik heb een voorliefde voor multi-caches omdat de cache voor mij uiteindelijk niet zo belangrijk is maar wel de vaak mooie wandeling die er naar toe leidt. Het gebeurt ons vrij regelmatig dat we _door onze eigen fout- de cache niet vinden. Niet erg maar we krijgen er flink de pest in als de wandeling resoluut moet worden afgebroken als het volgende waypoint niet berekend kan worden. We vinden het veel beter als alle waypoints gegeven worden en dat de opdrachten die daar uitgevoerd moeten worden alleen dienen om de coördinaten van de eindcache te berekenen. Als dat niet lukt houd je er in ieder geval nog een leuke GPS-wandeling aan over! De meest geslaagde cache die ik tot nog toe ben tegengekomen was een cache die ik níet heb kunnen oplossen. Het betreft een fraaie stadswandeling door Den Haag :"anno 1860" Geen cache gevonden maar dankzij de gegeven waypoints en het plezier van het puzzelen een geweldig dagje Den Haag gehad.
 3. Zoetermeer

  Rekensymbolen

  Bedankt voor alle antwoorden! Verbazend hoe snel ik geholpen ben Blij dat mijn rekensommetjes in ieder geval goed waren. Dat projecteerverhaal lijkt me best ingewikkeld maar daar ga ik me in verdiepen. Ik snap overigens niet dat ik hier onder de gebruikersnaam "Zoetermeer" sta vermeld. Bij geocaching.nl moet ik inloggen met met "Cornu". Ik zal ongetwijfeld iets verkeerd hebben gedaan toen ik mij drie maanden geleden opgaf. Overigens woon ik wel in Zoetermeer. Groeten, Cornu
 4. Zoetermeer

  Rekensymbolen

  Ben sinds kort begonnen met geocachen maar ik stuit regelmatig op een paar moeilijkheden waarvoor de startershandleiding geen oplossing biedt. Het betreft voornamelijk de symbolen die bij sommige multicaches worden gebruikt en waarmee ik me geen raad weet. Voorbeelden: B=60 A=15 C=B/A Die slash betekent toch dat ik 60 door 15 moet delen? En dat C dus 4 is? Of heb ik het mis? Vervolgens: (C*B+31) Dat sterretje betekent toch dat ik moet vermenigvuldigen? En dat ik bij de uitkomst 31 moet optellen? 271 dus? Verder kwam ik het volgende tegen: “Je gaat 272 meter in de richting van 185’ (ware noorden)” Wat betekent dat nu weer? En tot slot: Als wil aangeven, in dit forum beijvoorbeeld, dat ik het over 185 graden heb, hoe maak ik dan zo’n mooi rondje na die 185, in plaats van mijn toevlucht te moeten nemen tot een komma? Bedankt voor de antwoorden! Cornu.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...