Spring naar bijdragen

Le Comte

Leden
 • Aantal bijdragen

  707
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Alles door Le Comte geplaatst

 1. Le Comte

  Rekensymbolen

  Ja, in de wiskunde wordt een punt gebruikt als vermenigvuldigingsteken. Hij staat dan niet onderaan de regel maar halverwege, dus op dezelfde hoogte als een - teken. Het lijkt mij erg verwarrend als iemand dat bij een geocache gebruikt. Veel mensen weten het niet en het is makkelijk te verwarren met een decimale punt, bijvoorbeeld in een coördinaat.
 2. Ik heb er laatst mijn cache Avontuur op het fort voor verplaatst. En bij de cacheformule de waarschuwing: LET OP: IN DE BOOM NAAST DE CACHE BEVINDT ZICH EEN VOGELNESTJE. WEES VOORZICHTIG EN VERSTOOR DAT NIET! Na een tip van een geocacher heb ik voorzichtig de doos uit de boom gehaald en verplaatst.
 3. Ook dit jaar weer organiseert de bekende Franse geoacacher Buckfast een event zodat de cache-toeristen en Franse geocachers elkaar kunnen ontmoeten. Hij zegt het zelf zo: Een event gewoon om elkaar gezellig te ontmoeten. In deze tijd van het jaar zijn buitenlandse geotoeristen in deze regio in groten getale aanwezig en dat biedt een mooie gelegenheid om elkaar te ontmoeten en onderling ervaringen uit te wisselen. Aanvang om 11.00 uur stipt bij "Fox's30 cabanon" met een picknick uit de rugzak (Breng specialiteiten te delen met andere deelnemers). Let op: Dit is een ‘light event’. Er zijn geen nieuwe caches, slechts hartelijkheid en ongedwongen ontmoetingen. Je vind de cachepagina hier: http://coord.info/GC3N1P1 Het zou leuk zijn als er ook dit jaar weer een aantal Nederlanders aanwezig is. Komen jullie ook?
 4. Le Comte

  Gezichtboek

  Je moet ook geen kokertjes achter verkeersborden zoeken. Ga liever een mooie cache doen. Dan hoef je je ook niet te schamen voor wat je in het weekend doet.
 5. Le Comte

  Gezichtboek

  Oké, dus nu kan ik al die boeiende logs ook op facebook lezen: "tftc" "gevonden"
 6. Le Comte

  Gezichtboek

  Bedankt voor de tip. Ik ga meteen mijn facebook-account koppelen aan mijn GC-account. Tof!
 7. Effe lekker doorzeuren: Waarom / in welk geval is een satellite view fijner dan een goede kaart?
 8. Zoals ik ergens anders ook al schreef: fijn dat we kunnen kiezen. Maar geef de OpenStreetMaps ook een kans. Ik wist overigens niet dat de licentiewijziging zo'n grote gevolgen kon hebben. Nou, dan moeten we allemaal maar mee gaan helpen om de kaarten nog beter te maken.
 9. Ik snap de opwinding niet. De OpenStreetMap kaarten zijn veel actueler en gedetailleerder, die zijn veel handiger om mee te cachen. En je kunt zelf eenvoudig verbeteringen aanbrengen als dat nodig mocht zijn. Of is het een kwestie van "wat de boer niet kent...."?
 10. Hoe heeft deze ooit door de review kunnen komen?
 11. Berichtje van het feedback-forum van gc.nl [/url] Not possible to show all logs at one click on one page and search among them anymore Under Review → Declined We unfortunately have to decline this request. We removed the "show all logs" feature because of its impact on the servers; the paging model is a much better way of giving people access to all of the logs while minimizing the database load. This is an issue regardless of whether or not avatars appear. I have entered a story to allow for searching through logs on a cache, although such a function would also put a large hit on the server and I fear will also be rejected for the same reasons. (31168) Moun10Bike Admin, Geocaching
 12. Le Comte

  Multicache En Waypoints

  Ik denk uit het kaartje onderaan de beschrijving, boven de logs, op te kunnen maken waar de cache ligt.
 13. Le Comte

  Multicache En Waypoints

  Maar in dit geval lijkeenn de coordinaten bovenaan de pagina de coordinat van de cache te zijn, en dat is erg ongebruikelijk. Verder heeft Heracross het uitstekend uitgelegd.
 14. Le Comte

  Multicache En Waypoints

  Dit is geen goed voorbeeld voor een beginner. De vragen en de coordinaten hadden als één waypoint opgenomen meoten worden in plaats van ze te verdelen over 2 waypoints. Ook lijkt het er inderdaad op dat de locatie van het kistje al gegeven is. Ik zou je willen adviseren om eens een andere multi te doen, dan snap je snel genoeg hoe het bedoeld is.
 15. Le Comte

  Multicache En Waypoints

  Vertel eens over welke cache we het hebben, dan kunnen we meekijken.
 16. Ik heb ergens gelezen dat de opties om eigen wandelingen te maken wel in voorbereiding is.
 17. Ziet er echt mooi uit. Helaas is er nog maar één in Den Bosch. Ik ga het zeker eens proberen.
 18. Een loc-file is een bestandje dat je gps kan lezen. Er staan de naam en GC-code van de cache in en de noord- en oostcoordinaat. Als je dat naar je gps stuurt hoef je de gegevens niet in te tikken. Bovendien wordt het dan bij de meeste gps-en weergegeven als geocache. Als je zelf coördinaten intikt dan maak je een waypoint aan. Maar een waypoint kan ook een locatie zijn die hoort bij een geocache: bijvoorbeeld een parkeercoordinaat, beginpunt of tussenpunt van een multi-cache.
 19. Het einde van een tijdperk is aangebroken. Heel, heel, heel erg bedankt voor jullie enorme inzet.
 20. Le Comte

  Geocache Powerpoint

  Kijk eens op de site van onze sympathieke zuiderburen hier. Kun je daar iets mee?
 21. Ik heb ooit wel eens zoiets gezien, en toen kwam het doordat de Amerikaanse schrijfwijze voor de datum (MM-DD) en de Europese (DD-MM) door elkaar gehaald waren. Maar dat zal het hier niet zijn, want de ene kaart laat het wel zien en de andere niet. Ik meld het toch even, misschien helpt het als oplossingsrichting.
 22. Le Comte

  Piratentocht

  De app die je nodig hebt op een android-apparaat heet Whereyougo en is gratis te installeren vanuit de androidmarket: hier. Met die Aaiphones kan ik je niet helpen. Misschien iemand anders? .
 23. Premium member only. Da's Engels en misschien moeilijk voor sommigen. Het betekent: alleen voor betalende leden. Anderen mogen hem dus niet loggen. Moeten wij nu vertellen hoe je iets moet doen wat niet mag? Het moet niet gekker worden hier op het forum. Dat dat allemaal maar toegelaten wordt! edit: typo
×
×
 • Nieuwe aanmaken...