Spring naar bijdragen

guus&mary

Leden
 • Aantal bijdragen

  121
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over guus&mary

 • Verjaardag 02-04-1960

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Legend/Oregon450t
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  5 jaar

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  noord-holland
 • Interesse
  Wandelen, sporten en geo-cache.

Recente profielbezoeken

2693 profielweergaven
 1. Ik gebruik de packback Tether.als ik met de rugzak loop.
 2. Mijn lidmaatschap was op 3 maart afgelopen. Mijn pas is niet verlopen alle andere betalingen gaan goed. Misschien eens op een andere PC proberen en anders via Geocache shop. Bedankt voor het meedenken ik ga het verder uitproberen.
 3. Ik heb al 2 x geprobeerd om met een Mastercard mijn lidmaatschap te verlengen. Doe ik wat verkeerd? Ik klik gewoon op verlengen en volg de instructies, er is ook niets van mijn card afgeschreven.
 4. Bieke is inderdaad een mooi hondje. Zij komt van Aladna's home. Die zit tegenwoordig in Duitsland. Wij zijn gek met haar.

  Mariëtte & Henk

 5. Gerrit Tabak, Ik wil daar ook wel een PM van ontvangen over hoe je dat in GSAK doet..
 6. Ik wil best een keertje in Uitgeest een multi lopen om je Oregon te testen. Woon zelf in Haarlem - met de trein kan ik er in 15 minuten zijn. Heb zelf een Dakota20 maar ken de Oregon van mijn broer ook goed. Mail me maar op ahpvink@gmail.com

  groeten,

  Arjan

 7. Wat een hoop reacties op de Topic die ik ben begonnen, bedankt daarvoor. Mijn vraag was werken de programma`s zoals GSAK Mapsource ect. op windows 7. Ik wil de netbook 12 inch. gebruiken voor vakantie voor het lezen van de mail Geocachen en even babbelen via de MSN, dus volgens mij heb ik meer aan een netbook dan aan een Tablet.
 8. Ik wil een netbook aanschaffen maar daar staat Windows 7 op mijn vraag is draait Gsak, Mapsource( incl. kaarten) en GCT daar op??
 9. Ik gebruik het ongeveer een maal in de maand voor mijn PDA en GPS en Mapsource. In mijn PPA staan de cache in htlm en foto`s en voor de rest kan ik er niet zo veel mee want ik vind nergens een goede eenvoudige handleiding, zo zou ik wel een willen weten of je bij het laden in je GPS ook kunt laten zien of het een multi en een traditionele cache is Op de vakantie vind ik het makkelijk in mijn PDA want inderdaad je ik vaak om op punten terecht te komen waar je anders niet zo maar terecht zou komen.
 10. guus&mary

  Cache Vinden

  Oke dan wacht ik het af.
 11. guus&mary

  Cache Vinden

  Hallo, Ik kan sinds een week of zo via geocaching.nl niet meer op de pagina van Nederland komen waar alle cache staan afgebeeld.d.m.v de puntjes.Wel kan ik er via mijn profielpagina komen bij de cache omschrijvingen.Ook via een andere computer bij vrienden lukt het niet.
 12. Hi, Dit is het zelfde antwoord als team Sweet lake, Wat ik bedoel ik niet weet hoe punt 2 en 3 te doen, het programma van af de PDA zelf installeren.
 13. Hoe doe ik dat dan om NET CF 3.5 dan niet vanaf de PC maar vanaf de PDA zelf te installeren? IK ben daar nog niet erg in thuis. Gr. mary
 14. Hi, dank je voor het doorgeven ik begon al aan mijzelf te twijfelen. Gr. mary
 15. IK het een Dell Axim 30 ram en rom 64 mb windows mobile 2003 second edition version 4.21. IK heb PGCT wel werkend gekregen maar opeens deed het programma het niet meer. Alles van de PDA gehaald en PGCT als eerste opnieuw via de laptop vista er op gezet daarna microsoft net compact 3.5 erop gezet zoals omschreven op de site van PGCT maar dit lukt niet er is een fout melding nl. error 1316 A net work error occorred while atthemping to read from the file. Wie weet raad?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...