Spring naar bijdragen

Major_Dundee

Leden
 • Aantal bijdragen

  130
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Waardering in de gemeenschap

21 Uitstekend

Over Major_Dundee

 • Verjaardag 22-06-1955

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSmap 62 sc
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  10 jaar

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.geocaching.com/profile/?guid=f5271c7c-d3fa-4aca-b85b-c405ce723888

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Twente

Recente profielbezoeken

2748 profielweergaven
 1. Zijn hier mensen die ook problemen hebben met de GPSMAP 66ST en de Bleutooth verbinding? Het heeft een half uur gewerkt en toen was het voorbij. Is er ook een geocaching app die bleutooth ondersteund? Ik gebruik nu Garmin connect. Het probleem komt uit de GPS want ik heb het met meerdere telefoons geprobeerd. Graag reactie en ervaringen. Groet Major Dundee ( Harry )
 2. Tja iedereen wil zijn paas resultaten loggen :-)))
 3. Vanavond 10 mysteries opgelost. Gemiddeld 3 minuten per puzzel. Het updaten van de coördinaten heeft per coördinaat ongeveer een half uur nodig. Het zal best druk zijn vanavond maar dit is dieptriest. :-(
 4. Nog wel traag maar ik kan er weer in.
 5. Het ziet er netjes en professioneel uit. Alles loopt hier prima. Succes met de nieuwe site!!
 6. Major_Dundee

  Gevonden

  Dit wist ik nog niet. Zeer goede tips !!! Bedankt !!!
 7. Ja de 145.500MHz oproep frequentie zal misschien nog de beste oplossing zijn. Vandaar uit kun je dan eventueel weer uitwijken naar een andere frequentie. Wel hebben we hier in de regio de afspraak om, als het nodig mocht zijn, uitsluitend geprobeerd wordt om elkaar naar de goede plek te helpen / praten. Dat wil wel zeggen dat er beslist geen coördinaten worden door gegeven of uitgewisseld.
 8. Ik denk dat je dan het beste uit kunt gaan van een simplex frequentie in de 2 meter band. Het hangt denk ik ook een beetje van de regio af. In de Niedergrafschaft hier net over de grens zijn we QRV op DBøNGU in Uelsen. Dit ook omdat zeer veel amateurs daar ook met geocaching bezig zijn. DBøNGU zit op 439.2000 MHz met een shift naar beneden van 7.600 MHz. ( 431.6000 MHz ) Over de gebruikte frequenties, in de verschillende regio's, zouden we dan een schema op kunnen zetten. 73es Harry PD ø A
 9. Steeds vaker komen we geocachers tegen die ook zendamateur zijn of andersom natuurlijk. Nu kwam bij mij de vraag op of het een goed idee zou zijn om tijdens het cachen een porto mee te nemen en voor de zendende geocachers een aantal vaste gebruikersfrequenties af te spreken. Ik weet niet of het echt zoden aan de dijk zet maar . . . . . . . . . . . . Wat denken jullie?
 10. Zojuist, na een melding van broedende vogels, mijn cache "Graphics 4" op disabled gezet. Een beetje respect voor de natuur mag er wel zijn.
 11. Heb het net even uitgebreid getest. Ik heb hier met Firefox 20.0.1 geen enkel probleem.
 12. Major_Dundee

  Chirp Ontvangen

  1: Hoofdmenu 2: Stel in 3: Geocaches 4: Chirp Setup 5: Chirp zoeken aan / uit Succes!!
 13. Lijntje mag dicht. GPS is ondanks dat stomme regeltje verkocht. De prijs van een verkoop gaat naar mijn idee niemand anders wat aan behalve de koper en de verkoper.
 14. Biedingen en reacties uitsluitend via mail.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...