Spring naar bijdragen

Bockereyders

Leden
 • Aantal bijdragen

  21
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

Waardering in de gemeenschap

0 Neutraal

Over Bockereyders

 • Rang
  Forum Newby
 1. Ja zoals al opgemerkt, ik heb in februari zoals meerdere cachers een labcache gelogd. Maar tussen het loggen van de lapcache en de 600 mijlpaal zaten 3 weken. In die 3 weken klopte de aantallen wel gewoon. Dus twijfel of het aan die labcache ligt?
 2. In mijn profiel van geocaching.com staat 1 gelogde cache te veel als ik kijk naar de aantallen. Ik houd zelf alles bij in een notitieboekje en hierin kloppen de daadwerkelijke gelogde caches. Ook als ik kijk naar mijn statestieken in GSAK of Project-GC dan kloppen de daadwerkelijk aantallen. Als ik in mijn profiel kijk naar mijn laatste mijlpaal (600) dan klopt dit. En als ik vanuit daar handmatig in het gelogde overzicht begin te tellen dan kloppen de aantallen ook. Maar toch blijft het profiel 1 cache te veel aangeven. Kan iemand mij zeggen hoe ik dit kan herstellen. Ik vermoed, maar weet dit niet zeker, dat de fout zit in een bepaalde cache die ik verkeerd gelogd had. Ik had namelijk een cache gelogd uit een serie. Deze was in de verkeerde volgorde en heb ik gedelete. Achteraf heb ik hem opnieuw gelogd. Daarna zijn volgens mij de "problemen" begonnen. Als ik bij de betreffende cache kijk dan staat mijn log er maar 1x in. Hij is dus wel correct verwijderd. Iemand enig idee waar ik het nog kan zoeken om de fout te herstellen?
 3. Bockereyders

  Profiel Details ?

  Project GC zou idd een alternatief zijn. Maar als ik GSAK gebruik, wil ik ook liever deze stats gebruiken. De manier waarop ik de html in het profiel plaats is dit dan wel de juiste of doe ik iets fout?
 4. Bockereyders

  Profiel Details ?

  Ik weet niet eens of dit de juiste manier is maar wat ik altijd doe is de html tekst van mijn banners, die ik in een word doc heb staan kopieer en plak naar mijn profiel. Wat betreft de stats die gegenereerd worden door GSAK/Findstatsgen. Hierbij opent bij mij altijd automatisch een venster. Bij dit venster kies ik in de instellingen voor Extra - Bron weergeven en vervolgens kopieer en plak ik de gehele html tekst onder de html tekst van de banners. Geen idee eigenlijk of dit de juiste manier is, maar zo heb ik het altijd gedaan en zo werkte het tot verkort ook altijd. Als er een andere oplossing is hoor ik het heel graag
 5. Bockereyders

  Profiel Details ?

  Heeft iemand enig idee of er een maximaal aantal tekens geplaatst kunnen in je profiel? Ik heb er nu Banners, GSAK details, BadgeGen en Flagcounter erin staan. Maar ik merk dat ik steeds een banner mis. Als ik de missende toevoeg is er weer een andere die verdwenen is. Bovenin had ik een balkje staan met de tekst: Mijn Banners. Die heb ik nu verwijderd en gelukkig stonden daarna alle banners in mijn profiel samen met BadgeGen en GSAK stats. Maar vandaag viel me op dat helemaal onderaan mijn Flagcounter verdwenen was. Deze weer erbij gezet, profiel weer opgeslagen en toen waren ineens al mijn banners verdwenen. Deze weer opnieuw allemaal toegevoegd en wederom is er eentje middenin gewoon verdwenen. Ik begrijp er echt niks meer van. Om moedeloos van te worden..... Iemand enig idee wat er mis kan zijn. Het enige wat ik zelf kan bedenken is dat je maar een maximaal aantal tekens in je profiel kan zetten, maar aan de andere kant zie ik bij sommige andere 2x zo veel in het profiel staan dan wat ik zelf heb.
 6. Bockereyders

  Taal Instelling

  Ligt dus niet alleen aan mij kennelijk. Ben benieuwd wanneer het probleem verholpen is.
 7. Bockereyders

  Taal Instelling

  Geen idee of dit een storing betreft en of meer mensen hier last van hebben? Maar sinds 1 week staat mijn taalinstelling altijd in het Engels. Rechts boven in beeld zet ik het dan weer naar Nederlands. En ook in mijn account details staat mijn taalvoorkeur gewoon altijd op Nederlands. Toch heb ik elke keer als ik Geocaching.com opstart alles weer in het Engels staan. Terwijl ik niks delete van cookies etc. Het maakt ook niks uit welke pc ik gebruik. Want ik kan gebruik maken van 3 pc's, tablet en gsm maar overal staat het telkens in het Engels. Meer mensen hier last van of iemand enig idee hoe dit op te lossen?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...