Jump to content

harrie

Donateurs
 • Content Count

  499
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  47

harrie last won the day on November 13

harrie had the most liked content!

Community Reputation

86 Uitstekend

About harrie

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 07/25/1962

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Juni 2004

Contact Methods

 • Website URL
  https://www.opencaching.nl
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Pelt
 • Interesse
  Niet commercieel cachen

Recent Profile Visitors

1,597 profile views
 1. Je kunt beter die wapens vinden wat een stuk spannender is dan zo'n saai filmkokertje
 2. Wat moet de CO er aan doen? Als de CO's er iets aan zou willen doen zoals een mailtje of andere manier wat op een vriendelijke manier zou gebeuren, dan krijgen zij een middelvinger of andere ongewenste zaken naar hun hoofd. De CO's moeten het tegenwoordig wel prima vinden!!!!
 3. Zelfs niet met alle GSM's en GPS'en. Doet me toch bedenken of het nu beter is dan vroegah
 4. Ben zelf banger voor de mans dan voor de wolf.
 5. Hier liggen deze zaken nog in een bureauschuif (Vlaams voor lade). De batterijen zijn slecht en wat dikker geworden maar met een kabeltje werkt het allemaal nog. Dat waren nog eens tijden. Bij regenachtig weer een plastic zakje om de PDA heen of een otterbox. Je deed van alles om dat ding droog te houden
 6. Die tijd heb ik niet meegemaakt. Zo'n 2 jaar later konden we dan blij zijn met een pocketpc en de kabouterkaarten. Het navigeren met de auto deden we dan met een gehackte TomTom op diezelfde pocketpc.
 7. Iedereen weet het maar je mag er natuurlijk niets van zeggen
 8. Daarom is het o zo belangrijk om een goede hint bij de cache te schrijven en eventueel een duidelijke spoilefoto te voorzien.
 9. Tja, dat was in de tijd dat de (school)jeugd lekker buiten speelden met een voetbal of knikkers en zichzelf konden vermaken terwijl de volwassenen (met rijbewijs) en een echte GPS op pad gingen om een cache te zoeken. Nu kijken diezelfde volwassenen toe hoe de (school)jeugd vindt hoe het cachen heden ten dage zou moeten zijn. Oude tijden kunnen echt veel beter en mooier zijn
 10. Oeps, In het verleden werkte dat prima Heden ten dage werkt het ook nog wel maar dan op een andere site
 11. De locatie moet op het plekje van de cache zijn. Daar wordt immers ook gezocht. Mocht je een multi maken dan is het raadzaam om het parkeer coördinaat te gebruiken die bovenaan de pagina staat. Handig voor de mensen die met Tomtom naar jouw cache navigeren. Harrie (Geocachend met Opencaching zonder gezeur)
 12. Waarom niet doen wat de mensheid al heel lang doet? Baken een gebied af en zet daar een paar wolven neer. Laat er om de zoveel tijd een afgeschreven koe, schaap of weet ik veel wat voor een dier in los en de wolven kunnen op jacht. Bedenk me net dat je er af en toe een crimineel in plaats van een afgeschreven dier in los kan laten Zo is er voor ieder probleem wel een oplossing.
 13. Het lijkt of iedere fabrikant iets anders in de batterijen inbouwt. Als ik de batterijen oplaad voor de drone en ze dan laat liggen zullen ze na 3 dagen gaan ontladen tot 20%. Volgens dit principe zou je batterijen na het opladen direct in een apparaat moeten steken en in gebruik moeten stellen. De AA batterijen zal ik pas gaan laden net voor het moment dat ik denk ze te gaan gebruiken zoals reserve tijdens het cachen.
 14. Toch wat meer functie voor je centen De meeste functies zijn overigens elders al jaren beschikbaar. Misschien dat GC dit toch ook afgekeken heeft van gratis sites?
×
×
 • Create New...