Spring naar bijdragen

harrie

Leden
 • Aantal bijdragen

  260
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  8

Waardering in de gemeenschap

18 Goed

Over harrie

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 07/25/1962

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPSMAP 64s
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Juni 2004

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  (Neer)Pelt
 1. Het nieuwe forum is actief

  Gewoon even een tijdje afwachten tot alles ingesteld is. Het is een hoop werk om een forum naar wens in te richten
 2. Ik Wil Me Even Voorstellen En Direct Afmelden

  Dat er veel mis is op GC dat weet iedereen maar er mag vooral niet over gepraat of geschreven worden. Wat is er mis met gratis cachen? Er zijn ook gratis alternatieven maar dat is net niet goed genoeg blijkbaar voor een gemiddelde GC cacher.
 3. Oei Dat Is Schrikken

  Ben 3 keer vanaf 0 begonnen. 1e keer bij GC, 2e keer bij TC en 3e keer bij OC. Als je aan mij zou vragen hoeveel caches ik totaal gevonden heb zal ik dat eerst op moeten zoeken. Het interesseert me echt geen bal
 4. Oei Dat Is Schrikken

  Zou wel grappig zijn als iedereen op 0 zou staan, dan gaan er een heleboel huilie huilie doen
 5. Waarom Een Foto Met Gps?

  Het is voornamelijk dat je aan kunt tonen dat jijzelf die foto gemaakt hebt. Jezelf op de foto zetten kan geen verplichting zijn. Je kunt ook creatief zijn door iets persoonlijks in je foto te laten zien, zoals je fiets, rugzak of iets dergelijks. Dit is meestal om te voorkomen dat een logger een foto van het internet of streetview gaat gebruiken.
 6. Reviewer

  Er zijn er meer die niet meer bij GVI willen zijn waarvan ik zelfs denk dat het voornamelijk de serieuze cachers zijn. De hedendaagse trend is om zoveel mogelijk te hebben. Dat komt de kwaliteit niet ten goede.
 7. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  Tot nu toe heb ik nog geen smartphone nodig gehad om te cachen. cgeo staat er wel op voor testdoeleinden voor OC. Werk het liefste met de ouderwetse GPS en een papieren cachebeschrijving. Het meeste kun je van tevoren invoeren in de GPS en tijdens het cachen aantekeningen maken op de papieren afdruk. Bij thuiskomst kan er gelogd worden met de eventuele aantekening en in een map gestoken worden. Noem me ouderwets maar dit is voor mij nog steeds de mooiste manier van cachen Edit. De smartphone gebruik ik voornamelijk tijdens het cachen om foto's te maken.
 8. Heeft De Handheld Gps Nog Toekomst?

  In het verleden ooit een PDA gebruikt en daarna alleen maar een GPS gebruikt.
 9. Vlindertje Is Niet Meer

  Harrie, je mag de caches die ooit door Team Aragorn bij QC gelegd zijn, weggooien. Deze caches waren reeds gearchiveerd op QC dus zullen deze niet bewaard worden.
 10. Vlindertje Is Niet Meer

  Deze sublieme caches gaan terug komen in hun volle glorie zoals Geowolf het bedoeld had. Niet voor het grote publiek zoals bij GS maar bij een kleinere caching site waar de kwaliteit voorop staat en niet waar de punten belangrijk zijn. Opencaching heeft nu de beschikking over alle gegevens van QC om deze caches weer in originele staat terug te brengen op een kleinere site want QC bestaat dus ook helaas niet meer. Het zal enige tijd duren maar OC wil als ode en nagedachtenis aan deze grote cacher zijn caches weer gaan publiceren. Dit natuurlijk met verkregen toestemming. Ook ander caches van diegene die bij QC hun caches gepubliceerd hadden zullen worden opgeslagen zodat deze gegevens voor de eigenaren beschikbaar blijven.
 11. Sorry Died,

  Nog meer frustratie voor Died. Als niet betalend lid blijft het bij sprookjes die zich niet laten zien
 12. Vlindertje Is Niet Meer

  Het ging mij niet zozeer om het conflict geval maar om de achterbakse manier waarop "brouwertjes" zijn zin door wil drijven. Hij had zeker 3 jaren de tijd om dit met Geowolf en/of GC te bespreken. Maar gezien het communicatieprobleem van "brouwertjes" zal dit waarschijnlijk niet gelukt zijn. Dat hij dan zonder enig respect zo'n opmerking plaatst en de boel op stang jaagt is simpelweg respectloos en asociaal.
 13. Vlindertje Is Niet Meer

  Dat vroeg ik mij ook al af wat er mis zou zijn met die cache van Geowolf? Hij is immers goedgekeurd volgens de richtlijnen van GC door een approver die echt wel serieus met zijn werk bezig was.
 14. Vlindertje Is Niet Meer

  Dus een cache die al 15 jaar op zijn plek ligt moet wijken voor een nieuwere cache? Het zou eigenlijk andersom moeten zijn :-)
 15. Vlindertje Is Niet Meer

  Misschien hier niet toegestaan maar op Opencaching worden met toestemming van de familie ook adoptanten gezocht voor zijn caches. Zie het nieuwsbericht op de hoofdpagina van Opencaching.
×