Spring naar bijdragen

harrie

Donateurs
  • Aantal bijdragen

    706
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    75

Waardering in de gemeenschap

129 Uitstekend

Over harrie

  • Verjaardag 25-07-1962

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin GPSMAP 64s
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    Juni 2004

Contact Methods

  • Website URL
    https://www.opencaching.nl
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Pelt
  • Interesse
    Niet commercieel cachen

Recente profielbezoeken

3300 profielweergaven
  1. Ook vanuit het niet warme zuiden de allerbeste wensen
  2. harrie

    Motor rijders spel ?

    De goede oude cachingtijden. Nu ging er een lampje branden. Als ik het wel heb was het "CAIRNHUNT" op TC en als ik zo de logs lees had jij hem ook gevonden onder een andere naam. Helaas is het filmpje niet meer beschikbaar.
  3. harrie

    Motor rijders spel ?

    Meen mij zoiets te herinneren. Ging toen wel al wandelend en niet met snelle scheurijzers die de verkeersregels niet zo nauw nemen. Kan die cache zo niet vinden op het snelle GC.
  4. Valt toch mee!! Hier gaan de loken best wel hard en we kopen ze per tros. Nagenoeg geen teken en vrienden zien we alleen op afstand
  5. Wilde gisteren even een stukje fietsen op mijn (gebruikte) nieuwe fiets maar na 5 kilometer toch maar opgegeven. Vandaag dam maar een kleine 10 kilometer gewandeld door de bossen. Dat was best wel te doen met het zonnetje.
  6. De allerbeste wensen voor 2022 en dat het een zeer gezond jaar mag worden voor iedereen
  7. Hier in Pelt België is het troosteloos, nat en een graadje of 2. Maak er een paar fijne en gedenkwaardige feestdagen van
  8. Zij rijden nu een rit in Val di sole, Italië. Ik geef het je te doen om zo door de sneeuw te ploeteren. Bikkels zijn het. Dit zijn dan nog de vrouwen die hun mannetje staan.
  9. Eigenlijk valt dit best wel tegen Geen enkele Belgische zender zend deze F1 wedstrijd uit. Ja een Franstalige zender maar dat is niet om aan te horen. We hebben wel sportzenders maar daar moet je extra voor betalen. De Belgen zijn wel gek van veldrijden en dat is wel live te zien.
  10. Genieten gaan we zeker hoor. Zelfs hier in België
  11. De beste zal altijd winnen. Misschien een leuk weetje. Max is eigenlijk een Belg maar raced voor de Nederlandse vlag
  12. Je kon deze kaarten in die tijd ook via nieuwsgroepen downloaden. Weet eerlijk gezegd niet of dat nu nog bestaat. Het was eigenlijk een illegale manier van downloaden naast het gewone internet wat we nu kennen. Goed om dit soort kaarten te downloaden maar ook (vieze) films waren beschikbaar. Je moest dan wel je computer nachten laten draaien want het ging allemaal niet zo snel als nu. Als je goed zocht kun je van elk land wel een kaart downloaden en laten tonen op je computer of OzieExplorer of dat Garmin kaartprogramma (weet even niet meer hoe dat heet).
  13. Hoeveel landen wil je nog hebben met deze kaarten. Ze werkten destijds prima op de pocketpc (voorloper van de mobiele telefoon zonder te kunnen bellen) en OzieExplorer. In die tijd had je ook last van computervirussen maar nog niet zoveel als nu. Was voor mij ook een reden om geen Windows meer te gebruiken.
  14. En voor het begraven wat bij GC weer niet mag. Welke regels moeten er dan aangehouden worden? Weet wel een site waar men daar niet moeilijk over doet
  15. Sorry, maar ik kan het niet laten. Koekjes blijven altijd lekker! Koekies
×
×
  • Nieuwe aanmaken...