Spring naar bijdragen

ikke

Leden
  • Aantal bijdragen

    463
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    8

Waardering in de gemeenschap

15 Goed

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Garmin 60Cx
  • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
    November 2009
  • Lengtegraad
    4
  • Breedtegraad
    52

Contact Methods

  • Website URL
    http://
  • ICQ
    0

Profile Information

  • Geslacht
    Man

Recente profielbezoeken

3461 profielweergaven
  1. ikke

    smiley's

    Hmm ja. Ik log echter op de pc.
  2. ikke

    smiley's

    ja maar die specifieke smileys zien er nu heel anders uit. lelijker,simpler. en anderen gebruiken ook wel es andere smiley's hoe vind ik die? en belangrijker hoe krijg ik die in mijn logjes !?
  3. ikke

    smiley's

    Hoi. Ik gebruik vaak de bekende smiley's in mijn logjes. zoals [:)] en [:p] Maar nu zie ik dat het met de haakjes (zoals dit vb) de smiley's anders zijn geworden. Is er ergens een lijstje met de afkortingen ?
  4. Ik heb nog steeds de '60' . Maar soms is toets bediening handiger dan touch screen. Vooral als koud is.
  5. ikke

    WhereYouGo

    Voortaan naar een andere map (bv download?) downloaden was geloof ik wat ik gedaan had. Die vond hem gewoon wel. Maar met pc een stukje handiger ja.
  6. ikke

    Motor rijders spel ?

    Hmm ja. Alleen wel vervelend als ze bij elkaar liggen en de verkeerde meegaat of wat ze er ook mee doen. Of Cachers, de verkeerde tekenen......
  7. ikke

    Motor rijders spel ?

    Hoi. Tijdens een Cache controle kwam ik een petfles tegen met een logboekje. Dit bleek van een soort motor rijders spel te zijn. Heeft iemand hier van gehoord ? (Lijkt er op dat de volgende hem mee neemt naar andere plek ?) Dit werkt wel verwarrend zo. Voor je het weet nemen ze de verkeerde mee ! Heeft iemand hier ervaringen mee en/of van gehoord ?
  8. ikke

    Adventures app

    Ik kijk altijd op de kaart waar ik heen moet. De oranje rode stip van het volgende punt laat op de kaart wel zien waar je heen moet ongeveer.
  9. ikke

    Gc nummer 'vernieuwen'.

    Ok. Ja ik heb geen idee hoe 'men' dit soort dingen doet. Er wordt altijd leuk uitgelegd door gc, je doet dit en dit en dan dat. Maar vaak is het in de praktijk inderdaad niet 1,2,3 gedaan. (En je dus waarschijnlijk inderdaad een pagina aan maakt het daar in allemaal aanpast en verandert als dat nodig is.) Ben gewoon benieuwd hoe de ervaren leggers zoiets nu eigenlijk daadwerkelijk doen.
  10. ikke

    Gc nummer 'vernieuwen'.

    Die tijdelijke listing is gewoon een word documentje of zo waar je alle wp's en vragen, sommen, puzzels e.d in zet (ongeveer zoals het op de Cache pagina gaat komen) ? Zo ja, doe je bij die tijdelijke listing ook alle info die je normaal er bij zet (over het gebied of waar het ook is) ? voor de proefloper ?
  11. ikke

    Gc nummer 'vernieuwen'.

    Waar het mij omgaat is maak je 'iets' in html (op wat voor manier dan ook) eerst en pas je hem aan naarmate je de wp's gaat plaatsen en wat tweaking doet. Of bouw je je html pagina als alles geheel klaar is, geplaatst (evt incl wp's) toestemming bla bla DAN pas op gc ? Dit omdat je nog wel es dingen bijverzint (paar dagen later bv), opleukt en zo gedurende een opbouw van een pagina. Lijkt me dat je dan als het dan al online staat het raar is als er opeens wat 'updatejes' in je cache pagina zijn.
  12. ikke

    Gc nummer 'vernieuwen'.

    Ok. Die listing en waypoints in kladblok zeg maar is zeg maar een html layout ? Dus met al de html commandotjes en zo ?
  13. ikke

    Gc nummer 'vernieuwen'.

    Tnx. Ik zie het ja. Hoe bouwen jullie overige lezers een een Cache(pagina) op ? Eerst alles maken, plaatsen en dan een pagina aanmaken, of gelijktijdig en dan (multi bv) al Cache route bouwend/plannend de pagina ook maken en steeds aanpassen ? Of nog anders ?
  14. ikke

    Gc nummer 'vernieuwen'.

    Ah ok. Hoe doet je dat dan als ik vragen mag ? Ik heb nl nog niet (eerder) een Cache geplaatst.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...