Spring naar bijdragen

ikke

Leden
 • Aantal bijdragen

  452
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  6

Waardering in de gemeenschap

13 Goed

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin 60Cx
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  November 2009
 • Lengtegraad
  4
 • Breedtegraad
  52

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man

Recente profielbezoeken

3116 profielweergaven
 1. ikke

  Adventures app

  Ik kijk altijd op de kaart waar ik heen moet. De oranje rode stip van het volgende punt laat op de kaart wel zien waar je heen moet ongeveer.
 2. ikke

  Gc nummer 'vernieuwen'.

  Ok. Ja ik heb geen idee hoe 'men' dit soort dingen doet. Er wordt altijd leuk uitgelegd door gc, je doet dit en dit en dan dat. Maar vaak is het in de praktijk inderdaad niet 1,2,3 gedaan. (En je dus waarschijnlijk inderdaad een pagina aan maakt het daar in allemaal aanpast en verandert als dat nodig is.) Ben gewoon benieuwd hoe de ervaren leggers zoiets nu eigenlijk daadwerkelijk doen.
 3. ikke

  Gc nummer 'vernieuwen'.

  Die tijdelijke listing is gewoon een word documentje of zo waar je alle wp's en vragen, sommen, puzzels e.d in zet (ongeveer zoals het op de Cache pagina gaat komen) ? Zo ja, doe je bij die tijdelijke listing ook alle info die je normaal er bij zet (over het gebied of waar het ook is) ? voor de proefloper ?
 4. ikke

  Gc nummer 'vernieuwen'.

  Waar het mij omgaat is maak je 'iets' in html (op wat voor manier dan ook) eerst en pas je hem aan naarmate je de wp's gaat plaatsen en wat tweaking doet. Of bouw je je html pagina als alles geheel klaar is, geplaatst (evt incl wp's) toestemming bla bla DAN pas op gc ? Dit omdat je nog wel es dingen bijverzint (paar dagen later bv), opleukt en zo gedurende een opbouw van een pagina. Lijkt me dat je dan als het dan al online staat het raar is als er opeens wat 'updatejes' in je cache pagina zijn.
 5. ikke

  Gc nummer 'vernieuwen'.

  Ok. Die listing en waypoints in kladblok zeg maar is zeg maar een html layout ? Dus met al de html commandotjes en zo ?
 6. ikke

  Gc nummer 'vernieuwen'.

  Tnx. Ik zie het ja. Hoe bouwen jullie overige lezers een een Cache(pagina) op ? Eerst alles maken, plaatsen en dan een pagina aanmaken, of gelijktijdig en dan (multi bv) al Cache route bouwend/plannend de pagina ook maken en steeds aanpassen ? Of nog anders ?
 7. ikke

  Gc nummer 'vernieuwen'.

  Ah ok. Hoe doet je dat dan als ik vragen mag ? Ik heb nl nog niet (eerder) een Cache geplaatst.
 8. ikke

  Gc nummer 'vernieuwen'.

  Hmm. Ik heb namelijk altijd dat gemaakte caches met een oude datum (omdat hij bv niet eerder online kon, maar wel al langer terug is aangemaakt) niet oppoppen bij mij 'new caches notificatie'. Dan komt er bij wijze van spreken bij de buren in de voortuin een cache online maar die zie ik dan niet omdat de aanmaak datum 'te oud' is. Als je met een Cache opzetten/pagina opbouwen bezig bent kan het best zijn dat je namelijk pas na lange tijd er mee klaar bent. Dan is het GC nummer en aanmaak datum al oud. Of zijn daar andere manieren voor om je cachepagina al op te bouwen (met precies de zelfde .com layout !) ? ? ?
 9. ikke

  Gc nummer 'vernieuwen'.

  Hoi. Ik vraag me af, als je bv een Cache pagina hebt aangemaakt krijg je een GC nummer. Maar als door omstandigheden het bv een jaar duurt (of langer) voordat je hem actief maakt, is het nummer 'oud'. Mijn ervaring is dat als ik een alarm heb ingesteld voor nieuwe Caches als die online komen, die niet reageert op 'oude' nummers. Is dat aan te passen door een nieuw nummer te nemen ? (weet niet of dat werkt, maar door bv een nieuwe Cache aan te maken met een 1 op 1 copie van de originele Cache en dan de oude met het oude nummer verwijderen) Werkt zoiets ?
 10. Wat tools, zoals magneet en zo, teken tang, rot13 kaartje, reserve batterijen.
 11. ikke

  Geocaching.com storing!

  Ja dat komt allemaal door die souvenirs..... Misschien tijd om aan deze kant van de oceaan ook eens wat servers te plaatsen ?
 12. ikke

  Gc.com

  Ik denk dat iedereen voor de souvenirs bezig is :-)
 13. Er gaat binnenkort weer wat omhoog ! Artikel met een hoop foto's ; https://spaceflightnow.com/2017/12/08/galileo-navigation-satellites-buttoned-up-for-launch-on-ariane-5-rocket/
 14. Ik hoorde het ook. Kunnen we als standaard 'gps' gebruikers met onze GPSr en/of telefoon al wat mee ? Of op het minst zien dat er actie is ?
×
×
 • Nieuwe aanmaken...