Jump to content

ikke

Leden
 • Content Count

  424
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Everything posted by ikke

 1. Wat tools, zoals magneet en zo, teken tang, rot13 kaartje, reserve batterijen.
 2. Ja dat komt allemaal door die souvenirs..... Misschien tijd om aan deze kant van de oceaan ook eens wat servers te plaatsen ?
 3. Ik denk dat iedereen voor de souvenirs bezig is :-)
 4. Er gaat binnenkort weer wat omhoog ! Artikel met een hoop foto's ; https://spaceflightnow.com/2017/12/08/galileo-navigation-satellites-buttoned-up-for-launch-on-ariane-5-rocket/
 5. Ik hoorde het ook. Kunnen we als standaard 'gps' gebruikers met onze GPSr en/of telefoon al wat mee ? Of op het minst zien dat er actie is ?
 6. Binnenkort gaan er weer 4 omhoog. http://spaceflightnow.com/2016/11/08/galileo-navigation-satellites-mounted-atop-ariane-5-for-launch-next-week/
 7. Hmm. Ik heb windows 10, en een recente firefox browser. Ik kan nog gewoon via de pagina (plugin) van gc.com Caches naar mijn map 60 dinges sturen. De eerste x kwam hij wel met een melding dat het inderdaad niet meer ondersteund word, maar je kan gewoon toestemming geven en onthouden. Daarna werkt het gewoon 'als vanouds'.
 8. Het viel geloof ik mee.
 9. Het kan soms 'lastig' zijn. Soms zijn leggers inderdaad zo 'gek' om ze om en nabij speeltuinen te leggen. Als daar kinderen (+ ouders) zijn sla ik die in algemeen over en kom al dan wel of niet op een later (stil) moment terug. Voortuin Caches is ook soms lastig. Daarintegen, als ik echt zeker weet dat ik de goede tuin heb (sticker oid) dan geneer ik me ook niet om die tuin om te ploegen als het moet. Ook het 'smoesje' "ik ben met een puzzel tocht/speur tocht bezig" doet kijkers vaak afdruipen.
 10. In Nederlands klinkt het zoals het meeste niet. De Aussie goldcoast versie is de beste en leukste.
 11. In ieder geval bedankt voor de link !
 12. Hoi. Ik ben naar het Brugse Beer Mega Event geweest. Daar was een Photo Lab Cache. Maar ik vind nergens de gemaakte foto's. Weet iemand die te vinden ?
 13. Voorlopig zie ik het meer al 'meer dekking' al dan wel of niet met wat precisere plaatsbepaling. En dan bedoel ik niet op de betalende '20cm' dekking. Wie weet is een update (android bv?) /patch voldoende. Tijd zal het leren.
 14. Galileo lijkt een jaar eerder 'klaar' dan verwacht ! http://www.telegraaf.nl/binnenland/25464537/__Galileo_eerder_operationeel__.html
 15. Hmm, die ken ik nog niet. Misschien een idee om eens in te verdiepen/kijken. Tnx !!
 16. Ik zou het niet weten eigenlijk. Is misschien wel leuk om te weten ja.
 17. Het mooiste is toch wel als je een half vervallen gebouw/bunker/fabriek of wat dan ook aan bebouwing in moet. Dat is voor mij toch wel de definitie 'lost place'. Een berg zand met een overwoekerde stapel stenen is het nét niet 'helemaal'. (ongeacht hoe mooi het gebied kan zijn) Ik vind GC4V26K wel wat hebben.
 18. Nee. Want die map bestaat niet. De 60 kan als ik het goed heb ook niks met gpx bestanden.
 19. Tja. Ook wel geprobeerd, gpx staat netjes op mijn gps kaartje (als ik dat bekijk) maar hij kan daar niks mee, verschijnt ook niet op scherm. Maar goed dat ligt dan meer aan mijn gpsr dan aan windhoos natuurlijk
 20. Ja vooral een goede en duidelijke hint kan voorkomen dat er als een kudde/roedel/zwerm wilde zwijnen naar 'truffels' gespit wordt op een groot gebied. Inderdaad kom je best wel eens 'schade' tegen duidelijk gemaakt door zoekers (op verkeerde plek). Een duidelijke hint EN goed inmeten voorkomt redelijk dat er op een veel te groot gebied en verkeerde plek gezocht gaat worden.
 21. Af en toe neem ik es wat mee. Die ik dan indien mogelijk op weg help naar zijn 'doel'.
×
×
 • Create New...