Spring naar bijdragen

harrie

Leden
 • Aantal bijdragen

  582
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  55

Alles door harrie geplaatst

 1. Niet echt informatief. Er wordt wel een link gegeven maar dan moet je de hele website doorspitten om de nodige info te vergaren over een besproken cache. Heb het maar niet verder gezocht.
 2. Bij mij lijkt alles in orde Al mijn caches zijn weliswaar gearchiveerd bij GC maar ze zijn wel in goed conditie
 3. Dit viel mij laatst ook al op dat de mailbox ineens bijzonder vol zat. Misschien dat de beheerders de beschikbare ruimte hebben aangepast?
 4. harrie

  Memory lane

  Het is ook een behoorlijk eind weg hoor de Verenigde Staten van Amerika
 5. harrie

  Trackable

  Gebied mij wel even te melden dat er wel een klein beetje kosten aan zijn maar die heb je zo weer terug verdiend. Je kunt beginnen met de volgende artikelen en een beetje creativiteit.
 6. harrie

  Trackable

  Beetje jammer!!! Het kan wel anders, maar dat is weer iets wat men niet wil. Zoek eens op een gratis alternatief. Raakt een item kwijt? Maak dan gewoon een nieuwe. Kost niets behalve dan een beetje handenarbeid
 7. Dat is pas een echte schat. Bij GC denken de meeste dat het vinden van een micro of petling al schatzoeken is
 8. Tja, er zullen tegenwoordig met al die flutcaches niet veel tekst te besteden zijn omdat er ook weinig te beleven is tijdens het lopen van die caches. Er zullen beslist wel een paar caches zijn die de moeite waard zijn om een avontuur te beleven en die tijdens het loggen ook als een echt verhaal op te schrijven. Van mijzelf weet ik dat ik niet zo'n goede schrijver ben. Ik spring van de hak op de tak maar ik probeer wel iets leuks te schrijven van hetgeen ik beleefd heb Wat misschien ook wel fijn is voor de CO is dat er foto's aan de logs toegevoegd worden. Hoe was dat gezegde ook al weer? 1 foto zegt meer dan 1000 woorden.
 9. Dat ligt er maar net aan hoe een verhaal geschreven wordt. Er zijn er die zeer veel schrijven zonder een verhaal te vertellen of waar niets verteld wordt. Hier ben ik dan snel uitgelezen. Er zijn er ook die die echt veel schrijven maar waar je wel hoopt dat het wat langer mag duren om te lezen. Gewoon dat het verhaal je pakt en dat je door blijft lezen.
 10. Zoek maar een cache van mij uit. Had ooit wel een paar caches op GC die daar nu niet meer actief zijn Oja, kijk maar eens op gebruikersnaam harrieklomp. Jullie kunnen toch een notitie of zoiets schrijven. Dit zal hetzelfde aantal tekens bevatten als een gewone log.
 11. Heb heel lang de letter "m" ingehouden bij het maken van een log. Het gaat maar eindeloos door dus ik weet niet wat er gebeurt als ik op verzenden zou drukken. Misschien ergens een log zoeken die uit verschillende delen bestaat.
 12. Het lijkt wel ongelimiteerd. Heb het eens geprobeerd er kunnen miljoenen tekens in een log
 13. Als ik her en der lees wat er allemaal over reviewers geschreven wordt, dan vind ik het niet gek dat deze mensen hun GPS aan de wilgen hangen.
 14. Geeft toch weer een ander element aan het cachen
 15. Zouden we toch eens een keer een afspraak kunnen maken om van vrouw te wisselen (natuurlijk om gezamenlijk een multicache te lopen en te vinden)
 16. Natuurlijk mogen er ook een paar eenvoudige wp's voor een multi bijzitten. Het moet wel leuk blijven zodat je van de omgeving kunt genieten. Heb mijn vrouw ooit eens meegenomen op een multi waar veel te veel gerekend moest worden. Sindsdien hoef ik op haar niet te rekenen om gezellig mee te gaan cachen.
 17. Ik zou haast denken "Slijmjurk"
 18. Misschien om die mensen er op onherkenbaar te maken? De plaatser dien ook aan de privacy te denken tegenwoordig
 19. Eigenlijk doet iedereen klagen. Is iets wat standaard zou moeten zijn. Als niemand zou klagen zou alles perfect zijn. Is dus echt niet zo. Het echte cache gevoel kreeg ik vorig jaar weer terug toen ik op zoek ging naar de caches van wijlen GeoWolf. Gewoon simpele traditionele caches waar je een heel mooi stuk voor moest wandelen. 1 puntje voor een paar heerlijke kilometers, meer moet het niet zijn
 20. harrie

  Premium

  Het is natuurlijk geen verplichting of noodzaak om met PM te cachen Het is altijd mogelijk om gratis te cachen met ook mooie en interessante caches
 21. harrie

  Gc nummer 'vernieuwen'.

  Gut gut, een "I" vergeten We proberen allemaal een puntje op de "I" te zetten Ik ken je onderhand wel en zie dit als een positie reactie
 22. harrie

  Gc nummer 'vernieuwen'.

  Doet GC tegenwoordig niet zoiets met WYSWYG gedoe zonder kennis van HTML? Misschien ben ik abuis, maar dacht zoiets ergens gelezen te hebben.
 23. Kindvriendelijk caches kun je natuurlijk ook zien als hele simpele caches. Dit kunnen ook multicaches zijn zonder die waanzinnig moeilijke sommen die opgelost moeten worden. Is natuurlijk ook oudervriendelijk waar wij ons onder kunnen scharen
 24. Ach, zolang de meeste cachers alleen maar caches zoeken en niets plaatsen zal voor OC die 161 meter geen probleem zijn Het zijn de cachers die caches plaatsen om te zorgen dat een caching site kan bestaan. Diegene die geen caches plaatsen zijn meestal diegene die het meeste te klagen hebben
 25. Gelukkig is de prijs van diesel een stuk gezakt de laatste dagen Ik bedoel natuurlijk dat de aangeboden cache hier vanuit HQ Opencaching gekeurd gaat worden. Wij zijn immer niet slechter of beter dan GC
×
×
 • Nieuwe aanmaken...