Spring naar bijdragen

Birdie.NL

Leden
 • Aantal bijdragen

  738
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  21

Waardering in de gemeenschap

72 Uitstekend

Over Birdie.NL

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 09-12-1969

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Dakota 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Mei 2010

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kavholland.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Haarlem
 • Interesse
  Geocaching, hardlopen, wielrennen, kunst en cultuur, fotografie, natuur

Recente profielbezoeken

4540 profielweergaven
 1. Dat zou een prima geocoin kunnen opleveren ...
 2. "de haar forum software aangepast" Is dit een Freudiaanse verspreking omdat jullie zo blij zijn dat je weer naar de kapper mag vanaf dinsdag?
 3. Pacem Punicam bellum Macedonicum excepit, periculo haudquaquam comparandum aut uirtute ducis aut militum robore, claritate regum antiquorum uetustaque fama gentis et magnitudine imperii, quo multa quondam Europae, maiorem partem Asiae obtinuerant armis, prope nobilius. ceterum coeptum bellum aduersus Philippum decem ferme ante annis triennio prius depositum erat, cum Aetoli et belli et pacis fuissent causa. uacuos deinde pace Punica iam Romanos et infensos Philippo cum ob infidam aduersus Aetolos aliosque regionis eiusdem socios pacem, tum ob auxilia cum pecunia nuper in Africam missa Hannibal
 4. Alea iacta est Nu nog de ogen tellen
 5. De Romeinen hieven Mars toch al op het godenschild ...
 6. Zijn de marsmannetjes nog niet aan het dansen gegaan - dat zou toch wel een toepasselijk antwoord zijn op die NASA-mensen in de controlekamer gisteravond?
 7. Nog handiger: je kunt niet eens loggen
 8. Dat Grondspraak soms jaren achterloopt met allerlei vernieuwingen is een understatement. Daarom gebruik ik al jaren GSAK en Project-GC waar ik bepaalde gegevens kan ordenen in de volgorde die ik op dat moment interessant vind. Zo zie ik, o jeetje, dat ik al 10 dagen geen cache heb gevonden - en zelfs dat was de locatieloze GC8NEAT. Geen wonder met de lage temperaturen, sneeuw en ijs. Heerlijk gewandeld in de witte natuur, 4 dagen achtereen geschaatst. Met het klimmen van de thermometer, lengen der dagen en en liefst een zonnetje gaat het wel weer een beetje kriebelen. En dan ga ik bi
 9. Met mijn Dakota 20 GPS heb ik dat probleem niet - ik kan direct de cache aangeven als gelogd en daarna naar een volgende gaan. Op een smartfoon kun je C:geo gebruiken om het enkel als concept te loggen - dan kun je als nog een echt logverhaal schrijven voordat het online gelogd wordt. Als je in het veld al direct logt met een smiley, krijgt de CO dat als log-mail, niet het aangepaste verhaal van later.
 10. Ik log in het veld enkel in het logboek(je) - thuis schrijf ik de log op de website. Vaak een klein verhaaltje. Maar inderdaad een enkele smiley voldoet ook, of een punt of een spatie. Een log schrijf je echter ook voor de cache-eigenaar zodat die weet of een cache nog oké is en mede-cachers zodat die zien dat een cache te vinden is (of niet als je een Did not found-log schrijft).
 11. Vanmorgen eerst de stoep voor de deur geveegd en een soort overgang naar de andere kant van de straat. Daarna heerlijk gelopen in de duinen
 12. Gisteren nog pannenkoeken gegeten
 13. Update: Kalkendotters heeft al een scriptje gemaakt waarmee we meer regels in beeld hebben
 14. De chat wordt zeer zeker gebruikt, vooral 's avonds. Dus hop gerust af en toe langs. De basis werkt weer, al is het jammer dat naam en bericht nu twee regels beslaan - ergo meer scrollen. We missen wel wat functionaliteit zoals de telling van ongelezen berichten, het geluid bij een nieuw bericht en de mogelijkheid tot een privé chat.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...