Jump to content

Birdie.NL

Leden
 • Content Count

  688
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  17

Birdie.NL last won the day on November 7

Birdie.NL had the most liked content!

Community Reputation

63 Uitstekend

About Birdie.NL

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 12/09/1969

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin Dakota 20
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  Mei 2010

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.kavholland.nl

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Haarlem
 • Interesse
  Geocaching, hardlopen, wielrennen, kunst en cultuur, fotografie, natuur

Recent Profile Visitors

3,812 profile views
 1. Ik zie juist geocachen als een spelletje om te ontsnappen aan de dagelijkse dosis idiotie
 2. Daarvoor is het gebruik van pocket queries handig - moet je wel premium member voor zijn. Dan kun je een heel gebied laden als gpx. Zelf gebruik ik hier GSAK voor - sinds kort is dat gratis te gebruiken. Dan kun je op een heleboel manieren een selectie maken. Ik zet er ook alle oplossingen en gecorrigeerde coordinaten in.
 3. Jammer dat je niet de optie krijgt om de standaard Browse Map opgediend te krijgen, en dan graag met de OSM kaart. Zou je in de account-instellingen verwachten
 4. Ik heb het bij 2 gehouden - blijft er voor anderen genoeg over.
 5. Is het niet handiger als Grondspraak eindelijk regelt dat je een WhatYouSeeIsWhat YouGet-editor kunt gebruiken bij het maken van een geocache. Daarna mogen ze van mij best experimenteren met nieuwe types. Al zie ik in deze soort voorlopig weinig heil, als het meer schermpje turen wordt in plaats van een mooie outdoor beleving.
 6. Toch geen Britse provider, die alvast de Brexit aan het oefenen was ?!
 7. Net op Nu.NL https://www.nu.nl/uit/5774349/gratis-uit-geocachen-een-speurtocht-in-eigen-woonplaats.html
 8. Geen storing gezien gelukkig. Wel een opmerking over https://www.geocaching.com/geocache/GC83P0V_birres-camper-friends-on-promo-tournuenen Waarom staat die bij Noord-Holland op de Nieuwe caches-pagina? Nuenen is toch Noord-Brabant.
 9. Inderdaad - gewoon lekker praten over van alles en nog wat. Op het moment kun je toch de helft van alle caches niet vinden - die liggen onder een laagje sneeuw .. Al blijft de wandeling erin een mooie belevenis.
 10. Ja, blijkbaar om te voorkomen dat het uit de hand zou lopen. Maar volgens mij kan het forum alle input gebruiken. Tegenwoordig heb je zoveel kanalen (FB, Twitter, Whatsapp, Instagram, etc) om berichten uit te wisselen dat daar weer verzamelprogramma's / pagina's voor worden opgezet. Elke groep valt uiteen in subgroepjes, zodat iedereen toch weer het wiel mag uitvinden. Handig hé? Zal het ooit weer overzichtelijk worden?
 11. Alle goeds gewenst het komend jaar. Gisteren al een nieuwjaarsevent bijgewoond om een aantal mensen persoonlijk te spreken.
 12. Zelfs het zonnetje sluit zich vandaag aan bij alle goede wensen die uitgesproken worden en nu
 13. Als je even doorzoekt op internet zie je dat Hollands Hoop een tv-serie uit 2014 is, waar ook een interactief spel voor is gemaakt, ter promotie. De borden lijken me daarvan een afgeleide.
 14. Op zich lijkt alles weer te werken, al zie ik opeens naast de WGS84-coordinaten een nerveus "bezig"-balkje aan het zoeken naar de Elevation (op een cache-pagina).
×
×
 • Create New...