Jump to content

MarcoDomi

Leden
 • Content Count

  1,710
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  24

MarcoDomi last won the day on January 31 2018

MarcoDomi had the most liked content!

Community Reputation

133 Uitstekend

About MarcoDomi

 • Rank
  Intensieve Poster
 • Birthday 06/19/1973

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Etrex 30
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2012

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Eindhoven

Recent Profile Visitors

1,620 profile views
 1. Ik loop de cache "de Heilige Eik" geregeld als (buitengewoon) mooie gewone wandeling. Ik ken 'm inmiddels uit mijn hoofd.
 2. Ik ben flink onder de indruk. Ik had graag gezien dat Vlindertje hier nog terug keerde. Ik heb genoten van onze gesprekken, discussies, heb veel van hem geleerd.
 3. Het was een heel mooie, persoonlijke dienst. ​De familie was blij dat er ook iemand vanuit de geocachersgroep was. Hij heeft zo'n beetje zijn hele familie aan het cachen gebracht ​Ik heb Frank één keer mogen ontmoeten, samen met Arend, bij controle van Nuenens Broek. Daar koester ik warme herinneringen aan. ​Naast natuurlijk het intensieve contact via mail. Namens ons allemaal heb ik een veldboeketje op de kist gelegd. Daar lag oa ook zijn gps... ​Ik ga later nog proberen een foto van het prentje te plaatsen, maar dat moet ik eerst weer even uitzoeken, hoe dat ook weer gaat zonder Bucket.
 4. Ik ga dadelijk naar het afscheid, namens ons allemaal.
 5. Och, wat een ontzettend verdrietig bericht! Dank je wel Od, dat je me dit liet weten. Ik ben op het moment niet zo actief hier op het forum, miste Vlindertje al een hele tijd hier maar ook op andere plekken zoals Metacaching, facebook. Ik schrik heel erg van dit bericht! Ik koester warme herinneringen aan de discussies op het forum die wij op het scherpst van de snede voerden. Heb genoten van zijn intelligentie en zijn humor, ook van de inktzwarte variant. Ik heb de eer gehad hem en Arend te ontmoeten voor een schitterende wandeling en diepe gesprekken... Ik heb veel geleerd van zijn passie voor onze mooie hobby. Dag lieve Frank, ik hoop dat je in oneindige vreugde en vrede met je trouwe Geowolf door de uitgestrekte wouden van de Overkant mag struinen...
 6. O ik hoop dat het herstel verder doorzet!! Weinig dingen zo naar als een geliefd dier dat pijn heeft... Xxx
 7. Ik ook. Mooi omschreven Barny. Precies Od.Ik log om mijn beleving te delen, en voor mezelf om de ervaring beter te onthouden.
 8. Och Regenboog, wat verdrietig! Ik hoop dat snel duidelijk wordt wat er is en, nog belangrijker, dat er wat aan te doen is!
 9. Hoi lieve Regenboog, nee, daar zijn we nog niet geweest. Benieuwd! Ik wil wel weer eens wat tradi's doen, mijn favo's zijn bijna op ☺ Vooral 's Gravenmoer was echt smullen!!!
 10. Deze: de Grensdijkjes van 's Gravenmoer https://coord.info/GC6H2FY en het geheim van Elzenburg https://coord.info/GC16G40
 11. Twee heerlijke cache dagen achter de rug, smullen van schitterende multi's. Nu breekt de drukste periode van het jaar aan (in combinatie met december dan) en zal van cachen even weinig terecht komen...? Maar wel heerlijk nagenieten!
 12. Het kabeltje van een goedkope powerbank (bv kruidvat, action)?
×
×
 • Create New...