Spring naar bijdragen

MarcoDomi

Leden
 • Aantal bijdragen

  1,710
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  24

Waardering in de gemeenschap

133 Uitstekend

Over MarcoDomi

 • Rang
  Intensieve Poster
 • Verjaardag 06/19/1973

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Etrex 30
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2012

Profile Information

 • Geslacht
  Vrouw
 • Woonplaats
  Eindhoven

Recente profielbezoeken

1,203 profielweergaven
 1. MarcoDomi

  Oei Dat Is Schrikken

  Ik loop de cache "de Heilige Eik" geregeld als (buitengewoon) mooie gewone wandeling. Ik ken 'm inmiddels uit mijn hoofd.
 2. MarcoDomi

  Vlindertje Is Niet Meer

  Ik ben flink onder de indruk. Ik had graag gezien dat Vlindertje hier nog terug keerde. Ik heb genoten van onze gesprekken, discussies, heb veel van hem geleerd.
 3. MarcoDomi

  Vlindertje Is Niet Meer

  Het was een heel mooie, persoonlijke dienst. ​De familie was blij dat er ook iemand vanuit de geocachersgroep was. Hij heeft zo'n beetje zijn hele familie aan het cachen gebracht ​Ik heb Frank één keer mogen ontmoeten, samen met Arend, bij controle van Nuenens Broek. Daar koester ik warme herinneringen aan. ​Naast natuurlijk het intensieve contact via mail. Namens ons allemaal heb ik een veldboeketje op de kist gelegd. Daar lag oa ook zijn gps... ​Ik ga later nog proberen een foto van het prentje te plaatsen, maar dat moet ik eerst weer even uitzoeken, hoe dat ook weer gaat zonder Bucket.
 4. MarcoDomi

  Vlindertje Is Niet Meer

  Ik ga dadelijk naar het afscheid, namens ons allemaal.
 5. MarcoDomi

  Vlindertje Is Niet Meer

  Och, wat een ontzettend verdrietig bericht! Dank je wel Od, dat je me dit liet weten. Ik ben op het moment niet zo actief hier op het forum, miste Vlindertje al een hele tijd hier maar ook op andere plekken zoals Metacaching, facebook. Ik schrik heel erg van dit bericht! Ik koester warme herinneringen aan de discussies op het forum die wij op het scherpst van de snede voerden. Heb genoten van zijn intelligentie en zijn humor, ook van de inktzwarte variant. Ik heb de eer gehad hem en Arend te ontmoeten voor een schitterende wandeling en diepe gesprekken... Ik heb veel geleerd van zijn passie voor onze mooie hobby. Dag lieve Frank, ik hoop dat je in oneindige vreugde en vrede met je trouwe Geowolf door de uitgestrekte wouden van de Overkant mag struinen...
 6. MarcoDomi

  Oplossingen Van Caches Op Barny's Website

  Ik ook. Mooi omschreven Barny. Precies Od.Ik log om mijn beleving te delen, en voor mezelf om de ervaring beter te onthouden.
 7. MarcoDomi

  Oplossingen Van Caches Op Barny's Website

  Oooo wat jammer Died dat ze gearchiveerd zijn!!!!!
 8. MarcoDomi

  Usb Kabeltje Voor Nuvi

  Het kabeltje van een goedkope powerbank (bv kruidvat, action)?
 9. MarcoDomi

  Is Er Animo Voor Een Nieuwe Picknick?

  Jawel, maar niet in juni. De drukste tijd vh jaar
 10. MarcoDomi

  Problemen Met Oregon 450 Tracks

  Ehm, volgens mij doet mijn Etrex dat altijd? Ik heb dus geen antwoord op je vraag, sorry, maar ik lees mee!
 11. MarcoDomi

  Gelogde Caches

  Heb je wel een find gelogd en niet per ongeluk een write note ofzo? De pagina verversen wil ook weleens helpen.
 12. MarcoDomi

  Aangehouden Tijdens Geocaching

  Wij dachten ook een keer te worden aangehouden tijdens een nachtelijke zoektocht naar een nano aan een bankje. Politiewagen stopt. Raampje gaat open. "Kunnen jullie 'm vinden?" ☺ En het lijkt me een uitermate vervelende ervaring! Sterkte ermee, gun jezelf de kans erover heen te komen. Dat lukt vast en dan wordt het weer genieten!
 13. MarcoDomi

  Wie Helpt Ons Op Weg

  Waar de vergelijking prinsje/prinsesje op grond van de input van de topic starter nu vandaan komt, is mijn onduidelijk. Natuurlijk kunnen kinderen ook volop van het geocachen genieten, en ook de gps in handen hebben, uiteraard begeleid door ouders met gezond verstand. Wat dat met verwende,schreeuwende blagen te maken heeft, is mij niet helder hoor. Heerlijk toch om kinderen te enthousiasmeren voor een hobby in de buitenlucht. Ik vind dat Triskelle zinnige dingen zegt hierover: het gaat om de tocht, niet zozeer om de schat. Al vind ik die wel altijd graag, zeker met kinderen erbij.
 14. Lieve Kikkers, ik zou jullie ook heel graag leren kennen! Vandaag wel regenboog2 in de armen kunnen sluiten ? Ik was ongeveer 30 minuten op het Fest, langer zat er niet in. Ik had een dringende andere afspraak: mijn zoontje die op die dag afzwom voor diploma c ?
×