Spring naar bijdragen

Van Stolk

Leden
 • Aantal bijdragen

  290
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Waardering in de gemeenschap

14 Goed

Over Van Stolk

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 05/26/1973

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Gpsmap62stc, Etrex 10 & Zumõ 220
 • Lengtegraad
  52.00521
 • Breedtegraad
  4.72192

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Stolwijkersluis (Gouda)
 1. Van Stolk

  Logs Van Gps Naar Pc

  Ach ik vind het niet er af en toe iets te noteren. Ik ben juist gaat cachen om mijn hoofd leeg te maken.
 2. Van Stolk

  Logs Van Gps Naar Pc

  Deed / doe ik ook wel. Soms even paar steekwoorden in de gps, en dan thuis verder uitschrijven. Soms weet je thuis echt niet meer of iest bij wp15 of wp16 was. En dan is het wel handig zulke aantekeningen.
 3. Van Stolk

  Geocoin

  Daarom vraag ik het ook, Als het voor een wedstrijdje is tikt zo een reisje lekker aan. Even serieus, Volwassen mensen die zichzelf zo in de maling nemen. Heerlijk.
 4. Van Stolk

  Geocoin

  Wat maakt het uit? Is het een race of zo?
 5. Van Stolk

  Geocachers Gezocht

  Ik kan het wel later hoor.
 6. Van Stolk

  Geocafé "het Opkikkertje" 2017

  Zit al zo lang op Thomas als mol.
 7. Van Stolk

  Geocachers Gezocht

  Ik denk dat we er juist ook om geven. Als het wordt gepubliceerd op geocaching.com dan is het een cache als geen ander. Het is een ander verhaal als ze hem gaan promoten via b.v. de plaatselijke v.v.v. site. Dan zou ik er een heel appart ding van maken dat dan weer niet op geocaching.com staat. Dat scheelt ook weer dat je geen last hebt van zaken die al in het veld liggen. ( Alhoewel je wel moet uitkijken voor verwaring dan.) Maar dat geeft ze nu dus niet aan in de vraagstelling.
 8. Van Stolk

  Geocachers Gezocht

  Heeft er al iemand contact gezocht met haar? Gewoon om eens te informeren? Als ze wil publiceren via .com mag je er vanuit gaan dat de mensen op de hoogte zijn wat betreft de regels rond het geocachen. (Voor zover er nog mensen zijn die dat nog wel toepassen.) Dus zou er geen probleem moeten zijn qua rippen van travelbugs ed. Als ik zo lees zijn de kosten om er iets moois van te maken door de gemeente gedekt en is ook de toestemming geen probleem. Waardoor je welicht een iets groter stuk kunt plaatsen wat beter te beveilige is tegen dreuzels.
 9. Van Stolk

  Geocafé "het Opkikkertje" 2017

  Ik sla even over. Ik heb net de warme prak binnen. Ondanks dat ik vandaag weldegelijk buiten een rondje het gewandeld heb ik geen cache gezocht. Hier in Gouda is het meeste wat je vind als je gaat zoeken rommel. Dus ik vergeet de moeite maar en geniet van de omgeving.
 10. Van Stolk

  Geocafé "het Opkikkertje" 2017

  Bitterballen gemist.Blijkbaar te vroeg naar huis gegaan.
 11. Van Stolk

  Nieuwe Garmin Producten: De Inreach Se+ En Inreach Explorer+

  Zien er allebij goed uit toch. Wie dit soort functies zoekt zal het niet veel uitmaken. Sterker nog, ze zullen blij zijn met opvallende kleuren. Zijn natuurlijk ook geen toestellen om om te geocachen, maar om serieus mee de natuur in te trekken. Niet dat wannabe wat we in deze gemeenschap tegenwoordig nog zien.
 12. Van Stolk

  Wie Wil Voor Mij Een Geocach Maken?

  Nee, deze leveren dus alle een product of toegevoegde dienst.
 13. Van Stolk

  Wie Wil Voor Mij Een Geocach Maken?

  Het zou een beetje raar zijn tegen betaling je te helpen met iets waarvoor jij waarschijnlijk nog meer geld vraagt. Dit is net waaraan Nederland kapot gaat. Mensen die uit zijn om gld te verdienen aan het werk van een ander. Voor de rest hier iedereen een fijn en voorspoedig 2017 toegewenst.
 14. Van Stolk

  Wie Wil Voor Mij Een Geocach Maken?

  Mischien de opdracht terug geven, en je klant een link hier heen toesturen.
 15. Van Stolk

  Probleem Selecteren Vanuit Kaart Op Geocaching.com

  Meestal werkt het door naar de rechter boven hoek van het cache pictogram te gaan. Een enkele keer niet. ( Ik gebruik firefox)
×