Spring naar bijdragen

Van Stolk

Leden
 • Aantal bijdragen

  290
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  4

Alles door Van Stolk geplaatst

 1. Ach ik vind het niet er af en toe iets te noteren. Ik ben juist gaat cachen om mijn hoofd leeg te maken.
 2. Deed / doe ik ook wel. Soms even paar steekwoorden in de gps, en dan thuis verder uitschrijven. Soms weet je thuis echt niet meer of iest bij wp15 of wp16 was. En dan is het wel handig zulke aantekeningen.
 3. Van Stolk

  Geocoin

  Daarom vraag ik het ook, Als het voor een wedstrijdje is tikt zo een reisje lekker aan. Even serieus, Volwassen mensen die zichzelf zo in de maling nemen. Heerlijk.
 4. Van Stolk

  Geocoin

  Wat maakt het uit? Is het een race of zo?
 5. Ik denk dat we er juist ook om geven. Als het wordt gepubliceerd op geocaching.com dan is het een cache als geen ander. Het is een ander verhaal als ze hem gaan promoten via b.v. de plaatselijke v.v.v. site. Dan zou ik er een heel appart ding van maken dat dan weer niet op geocaching.com staat. Dat scheelt ook weer dat je geen last hebt van zaken die al in het veld liggen. ( Alhoewel je wel moet uitkijken voor verwaring dan.) Maar dat geeft ze nu dus niet aan in de vraagstelling.
 6. Heeft er al iemand contact gezocht met haar? Gewoon om eens te informeren? Als ze wil publiceren via .com mag je er vanuit gaan dat de mensen op de hoogte zijn wat betreft de regels rond het geocachen. (Voor zover er nog mensen zijn die dat nog wel toepassen.) Dus zou er geen probleem moeten zijn qua rippen van travelbugs ed. Als ik zo lees zijn de kosten om er iets moois van te maken door de gemeente gedekt en is ook de toestemming geen probleem. Waardoor je welicht een iets groter stuk kunt plaatsen wat beter te beveilige is tegen dreuzels.
 7. Ik sla even over. Ik heb net de warme prak binnen. Ondanks dat ik vandaag weldegelijk buiten een rondje het gewandeld heb ik geen cache gezocht. Hier in Gouda is het meeste wat je vind als je gaat zoeken rommel. Dus ik vergeet de moeite maar en geniet van de omgeving.
 8. Bitterballen gemist.Blijkbaar te vroeg naar huis gegaan.
 9. Nee, deze leveren dus alle een product of toegevoegde dienst.
 10. Het zou een beetje raar zijn tegen betaling je te helpen met iets waarvoor jij waarschijnlijk nog meer geld vraagt. Dit is net waaraan Nederland kapot gaat. Mensen die uit zijn om gld te verdienen aan het werk van een ander. Voor de rest hier iedereen een fijn en voorspoedig 2017 toegewenst.
 11. Mischien de opdracht terug geven, en je klant een link hier heen toesturen.
 12. Meestal werkt het door naar de rechter boven hoek van het cache pictogram te gaan. Een enkele keer niet. ( Ik gebruik firefox)
 13. Tja, te waarde van een coint geleerd wie je buren zijn. Beter dan dat je het leert met je webber gas bbq. Een wijze les zou ik zeggen.
 14. Ja, Hoe krijg je dan de mensen bij je restaurant? Je kan ook vragen of hij achter de bar mag liggen. Fijn rip bestendig en je kan er droog bij zitten om hem te loggen. Oh ja, wel consumtie verplicht natuurlijk.
 15. Hmmm. Als ik de kaart zo zie is er al meer dan genoeg zwerfvuil bij jou in de wijk. Maar dat is slechts mijn idee natuurlijk. Veel plezier met het maken van een mooie cache lakatie. Nog mooier is natuurlijk een trackebel hotel. Dan kan je gelijk ook de coints en tb's loggen.
 16. Van Stolk

  Boek

  Boeken forum? nee. Geintje. Ik heb hem in de tijd gewoon in de bibliotheek gehaald. Even lezen en een paar kopietjes van de paginas die je wel weet als je het leest. Meer is niet nodig. Ik neem aan dat jede cache wilt lopen.
 17. Langste oprijlaan van Nederland.
 18. Ik heb ze even toegevoegd. wel zo specifiek als ik zelf wil natuurlijk.
 19. Van Stolk

  2001

  Jhee. Ik ben nog een newbie
 20. Absoluut mee oneens. De wereld ligt bezaaid met caches en kennelijk vind iedereen dat normaal? Kan toch niet meer in deze tijd als je enigzins milieubewust bent cq natuurliefhebber. De natuur mogen we gebruiken, maar moet niet misbruikt worden. Als je dat doortrekt kan je ook wel alle paden, bankjes en vullisbakken enz. uit de natuur weghalen. Dat het jouw en mijn hobby niet is om elke 161 meter te bukken wil niet zeggen dat er niemand lol aan beleefd. Ik vrees dat wij eerder de uitzondering zijn dan de grote meute die wel lol heeft in kokers rapen. Maar van mij mag die 161 meter best vijf keer zo veel worden. En dan elke cache die na een jaar nauwelijks favorieten heeft ook laten vervallen. Voor jou en mij wordt de hobby dan weer leuker. Voor een heleboel anderen waarschijnlijk juist niet. Ja dat vind ik dus ook. Ieder lapje groen moet tegenwoordig maar makkelijk bereikbaar zijn met een raster van fietspaden en daarbinnen nog een fijner netwerk van looppaden en daarbinnen en nog fijner raster van onverharde wandelpaadjes. De natuur is net een dierentuin in Nederland. Even een voorbeeld. het groen achter mijn huis. aan de noordzijde de dijk aan west en zuidzijde een boeren tiendweg. En aan mijn zijde een Kinkerstraat. het geheel zo een 640000m2 In dit vlak hebben ze dan ook nog bedacht een fietspad te moeten plaatsen zodat je fijn naar de natuur kan kijken. Ze zijn niet wijs. :no: :no: Ze hebben de natuur vernietigt en er een park van gemaakt. Weg met al die paden. meer grote stukken natuur waar je je eigen weg moet en mag zoeken.
 21. Van Stolk

  161 Meter Regel

  laten zoals het is.
 22. Er is vast nog wel een overtreffende stap waar wij nu niet op komen. Helaas.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...