Jump to content

Dagwacht

Leden
 • Content Count

  836
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  21

Dagwacht last won the day on August 16 2018

Dagwacht had the most liked content!

Community Reputation

138 Uitstekend

About Dagwacht

 • Rank
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Dakota 20

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Cuijk

Recent Profile Visitors

934 profile views
 1. Wat dit probleem heeft opgeleverd is dat je listing altijd kan worden bekeken met behulp van: https://www.geocaching.com/hide/edit.aspx?guid= met toevoeging van de code van je eigen cache die zichtbaar is bovenin de taakbalk.Linkalovers was al op het goede pad met de toevoeging die in de GUID te vinden was. Ik werd opmerkzaam gemaakt op het eerste gedeelte van de url via het forum op .com en kon daardoor stapsgewijs het probleem lokaliseren. Weer veel geleerd, in ieder geval. Dank.
 2. Het probleem zat hem in een onnodige toevoeging bij het aanroepen van een afbeelding. <center><img src="https://dagwacht.duclavier.com/PoeF20000/De%20proeflopers.png" /> <img /></center> Het laatste deel van de code <img /> was niet nodig, maar had nog nooit problemen opgeleverd. Tot gisteren. Omdat .com allergisch begint te worden voor elders gehoste afbeeldingen (vanwege problemen met hacken, cookies of andere bedreigingen), hebben we toch maar besloten om deze voortaan bij .com onder te brengen. Bedankt voor jullie ondersteuning.
 3. De cache is weer in de lucht. Nu weer stukje bij beetje de listing aanvullen om erachter te komen waar het probleem zit.
 4. Op het forum bij Geocaching.com zijn meer meldingen van Error 500. ik ga die van ons erbij zetten.
 5. Dat is de tegoedbon die we op het eerder genoemd event hadden aangeboden aan team PoeF en de multi PoeF 20.000 was het resultaat ervan. Sinds september 238 favo's, 100% en fantastische logs. Maar dat is een beetje off topic.
 6. Dat was een event. ik heb een bericht gestuurd naar een reviewer. De helpdesk is nu nog niet bereikbaar.
 7. Ik ben mede-CO en de cache is niet verwijderd. De afbeeldingen staan wel op een eigen server. Niet door ons, in ieder geval.
 8. Zoals de multi PoeF 20.000, https://coord.info/GC7M8GW, die nu niet meer bereikbaar is?
 9. Een van de multi's die wij hebben gedaan was De legende van de klokken, https://coord.info/GC2DM9T. Een lastige, maar ook heel mooie multi. We hebben er erg van genoten. In 8 jaar tijd iets meer dan 500 logs en van de founds heeft 65% een favo gegeven. Dat geeft wel de kwaliteit aan, maar waarschijnlijk veel te lastig voor het gros van de cachers. En maar een puntje erbij, na afloop. Petje af voor de leggers dat ze er de moed in houden om hem online te houden.
 10. Het blijft een lastig onderwerp. Een multi wordt sowieso al slecht bezocht en puzzels bungelen ook ergens onderaan in de belangstelling van cachers. Als eenmaal de caches in de eigen omgeving zijn gedaan en je gaat een ander gebied bezoeken, dan hangt het af van de tijd die beschikbaar is om een cache te zoeken. Als je ad hoc ergens naar toe moet dan is er geen tijd om eerst puzzels op te lossen en is er geen tijd om tijdrovende multi's te doen. Voor wat betreft de doelen voor een of meer dagjes weg: Trial hebben een grote aantrekkingskracht. Niet iedereen wil veel inspanning doen om de caches te vinden. Trails bieden kennelijk daarom de gezochte ontspanning. Een minderheid gaat wel voor de krenten in de pap. Dat is hun ontspanning.
 11. Ik reageer over het algemeen snel op de antwoorden. Ik merk dat cachers het fijn vinden om de 'goedkeuring' te krijgen, ondanks dat dat niet noodzakelijk is. In de tekst staat: Er mag direct gelogd worden. Maar de antwoorden moeten natuurlijk wel gestuurd zijn. Ik ben absoluut niet pietluttig. Als meerdere antwoorden fout zijn 'kan' de log gewist worden. Dat laat ruimte aan beleving en goede bedoelingen.
 12. Hier ging het vooral om zaken die weinig met de virtual te maken hebben. Ik heb zijn grieven doorgespeeld aan de centrummanager.
 13. Ik heb onlangs een log verwijderd omdat er geen antwoorden waren binnengekomen. De teneur was sowieso negatief. Het was maandag en en was niks te doen in Cuijk. Ergens een kopje koffie drinken was niet mogelijk. Tja, de meeste horeca is gesloten op maandag, niet alleen in Cuijk. Daarna kwamen alsnog de antwoorden. 3 van de zeven antwoorden fout. En verbólgen over het verwijderen van de log! Ondanks de, over het algemeen, hele leuke logs, blijft je die ene vervelende log toch bij. Raar eigenlijk dat we ons onterechte kritiek zo aantrekken.
 14. Ik denk dat de laatste stap is overgeslagen. Ik heb ook een afbeelding geüpload en zie na het uploaden ook een code zoals door dewijntjes is aangegeven. Daarna moet nog op de foto worden geklikt voordat bovenin de browser de juiste code voor de afbeelding te zien is.
×
×
 • Create New...