Spring naar bijdragen

Dagwacht

Leden
 • Aantal bijdragen

  811
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  18

Waardering in de gemeenschap

134 Uitstekend

Over Dagwacht

 • Rang
  Normale Poster

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Dakota 20

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Cuijk

Recente profielbezoeken

329 profielweergaven
 1. Foto,s op cachepagina, lukt niet.

  Ik denk dat de laatste stap is overgeslagen. Ik heb ook een afbeelding geüpload en zie na het uploaden ook een code zoals door dewijntjes is aangegeven. Daarna moet nog op de foto worden geklikt voordat bovenin de browser de juiste code voor de afbeelding te zien is.
 2. GPX bestanden worden niet gezien ?

  Als de gpx-files op de sd-kaart staan dan is dat ook bij ons een vaak terugkomend fenomeen. De Garmin ververst de nieuw geplaatste files niet, omdat ie denkt dat ie de laatste informatie in zijn geheugen heeft.. Remedie: Batterijen eruit, sd-kaart eruit. Batterijen er weer in en opstarten. Dus zonder sd-kaart. Na het volledig opstarten, de batterijen er weer uit, sd- kaart plaatsen, batterijen er weer in en weer opstarten. Omslachtig, maar de Garmin wordt dan 'gedwongen' de files opnieuw in te lezen.
 3. Het blijft uitkijken met loslopend vee!

  Dieren 'in de natuur' zijn geen huisdieren en meestal ook niet aaibaar. Territoriumdrang door stieren of bescherming van nageslacht is iets waar we rekening mee moeten houden. Als kind op de boerderij ook bijna doodgetrapt omdat oom boer tussen de dieren rondliep en ik dacht dat ook wel te kunnen. Gelukkig kwam oom boer aangesneld anders had ik dit berichtje nooit kunnen sturen.
 4. Oei Dat Is Schrikken

  Van de puntjes zou ik niet wakker liggen. Wel als de verhalen en de ervaringen allemaal weg zouden zijn.
 5. Profielcode Cacher

  De cache is nog niet online, daarom kan ik er nog niet teveel over verklappen. Ik ga wel een steekproef doen onder de loggers of ze de link naar hun profiel kunnen waarderen.
 6. Profielcode Cacher

  Ik heb het uitgeprobeerd en het werkt helemaal naar wens.
 7. Profielcode Cacher

  Dat is inderdaad de code die ik aan het zoeken was. Maar deze is bij nader inzien niet zo geschikt omdat daarvoor inderdaad de ID-code bekend moet zijn.
 8. Profielcode Cacher

  Net zoals je bij een banner door kunt klikken naar de betreffende cache zit ik bij een nieuwe cache te kijken naar de mogelijkheid om vanuit een database direct door te klikken naar iemands profiel. Ik ga het eerst maar eens uitproberen met mijn eigen profiel om te kijken of het zinvol is. Ik denk overigens niet dat je er kwaad mee kunt doen. Nu kun je ook te allen tijde iemands profiel bekijken.
 9. Profielcode Cacher

  Deze is super. Daar kan ik wat mee. Dankjewel. Ik dacht inderdaad aan de memberID, maar die is van andere cachers inderdaad niet bekend. Deze was inderdaad al bekend. Evengoed bedankt.
 10. Profielcode Cacher

  Ik heb in het archief gezocht maar kom niet helemaal verder. Elke geocacher heeft bij geocaching.com een code waarmee hij/ zij kan worden aangeroepen. Voor Dagwacht is dat https://www.geocaching.com/profile/?guid=1b4dc5a8-0c80-4f6f-89da-cbe9aa66d07b Net zoals dat bij een geocache dmv. coordinfo ..... direct een cache kan worden aangeroepen staat mij bij dat er ook voor cachers een verkorte code is. Ik kan het alleen niet vinden. Wij kent deze code en weet hoe hij aan een cacher wordt toegekend?
 11. Vlindertje Is Niet Meer

  Toen Vlindertje stopte met reageren op dit forum werd het inderdaad veel stiller. Er was reuring en daar smullen veel mensen van. Je kon er de klok op gelijk zetten. Als er een mening werd geplaatst die hij niet deelde dan kon je op zijn reactie wachten. Daar kwam zijn typevaardigheid (hij heeft een typecursus ontwikkeld) hem zeker van pas. Foutloos Nederlands ook. Zonder enige aanpassing. Dat lukt(e) mij zeker niet als mijn gedachten weer eens sneller waren dan mijn twee vingers. We hebben hopeloos overhoop gelegen. Ik kon me niet verplaatsen in zijn - in mijn ogen - rigide gedachten over hoe dit spel gespeeld dient te worden. Toch hebben zijn bijdragen invloed gehad op de caches die wij hebben gemaakt. Één cache hebben we gearchiveerd omdat ter plekke niets beters geplaatst kon worden. We zijn wel kritischer geworden. Op onszelf.
 12. Oplossingen Van Caches Op Barny's Website

  Van cachers die alle Stippen op de Kaart gedaan willen hebben, heb ik geen signalen ontvangen.
 13. Oplossingen Van Caches Op Barny's Website

  Je moet niks. De standaard geocacher bestaat niet.Een cacher is in zijn doen en laten uniek en maakt zijn eigen keuzes. Keuze genoeg, ook. Sommigen kiezen voor een mooie multi en anderen houden van moeilijke puzzels. Daarnaast willen sommige cachers alles gevonden hebben in een bepaalde omtrek om zich heen. Weer anderen willen zoveel mogelijk caches vinden, als ze een dag op stap zijn. Ook cachers die alle soorten en moeilijkheidsgraden gedaan willen hebben, mogen we niet vergeten. En die alle gemeentes in Nederland bezocht willen hebben. O ja, er zijn ook nog cachers die alleen in bossen te vinden zijn.
 14. Oplossingen Van Caches Op Barny's Website

  Barny, Heb je ook cijfers van bijv. Duitsland? Over kwaliteit gesproken: Ik heb niet de indruk dat Nederland slecht scoort ten opzichte van andere landen. Daar vind je naar mijn gevoel veel meer micro's .
 15. Oplossingen Van Caches Op Barny's Website

  Ik ben het helemaal met je eens Barny. 2 van onze caches zijn premium-only, ondanks dat ik daar in principe tegenstander van ben. Dit is gebeurd nadat de caches, in bovengenoemde cache zijn voorganger, meerdere keren beschadigd werden achtergelaten. Lid worden van geocaching is simpel, kost niks en je kunt met je smartphone naar hartelust op strooptocht. Bij ons in de buurt woont ook zo'n familie. Lid geworden, snel een aantal caches bezocht, een flutlog achtergelaten, zoals: gevonden, ook bij een cache als 'Goei Volluk' en na 3 weken was de lol al over. Het is kennelijk ook zo dat je caches beter leert waarderen als je zelf ook moeite hebt gedaan om iets moois neer te leggen. En wellicht ook als je voor je lidmaatschap hebt moeten betalen?
×