Spring naar bijdragen

Dagwacht

Leden
  • Aantal bijdragen

    848
  • Geregistreerd

  • Laatst bezocht

  • Gewonnen dagen

    24

Waardering in de gemeenschap

140 Uitstekend

Previous Fields

  • GPS of Smartphone Merk / Type
    Dakota 20

Profile Information

  • Geslacht
    Man
  • Woonplaats
    Cuijk

Recente profielbezoeken

1760 profielweergaven
  1. Overigens, de industrie om mensen te vermaken is gigantisch groot. Nu is het in sommige takken wat minder maar mensen willen toch beziggehouden worden.
  2. En dan zijn commentaar achteraf bij Arjan van der Giessen. Hij wil nog veel meer en is zeker nog niet tevreden. Traint ook veel samen met Michael van Gerwen. leren natuurlijk ook van elkaar. Hoe verder je komt hoe groter de druk wordt om te presteren. Als het dan een tijdje niet lukt dan word je zomaar ook weer afgezeken.
  3. Ook met veel ervaring kun je voor verrassingen komen staan. Dan wordt het in ieder geval niet saai.
  4. Ik heb ook cache geprint. 'Geen logs' geselecteerd en daarna Ctrl-P. Alles werd keurig geprint.
  5. Wat dit probleem heeft opgeleverd is dat je listing altijd kan worden bekeken met behulp van: https://www.geocaching.com/hide/edit.aspx?guid= met toevoeging van de code van je eigen cache die zichtbaar is bovenin de taakbalk.Linkalovers was al op het goede pad met de toevoeging die in de GUID te vinden was. Ik werd opmerkzaam gemaakt op het eerste gedeelte van de url via het forum op .com en kon daardoor stapsgewijs het probleem lokaliseren. Weer veel geleerd, in ieder geval. Dank.
  6. Het probleem zat hem in een onnodige toevoeging bij het aanroepen van een afbeelding. <center><img src="https://dagwacht.duclavier.com/PoeF20000/De%20proeflopers.png" /> <img /></center> Het laatste deel van de code <img /> was niet nodig, maar had nog nooit problemen opgeleverd. Tot gisteren. Omdat .com allergisch begint te worden voor elders gehoste afbeeldingen (vanwege problemen met hacken, cookies of andere bedreigingen), hebben we toch maar besloten om deze voortaan bij .com onder te brengen. Bedankt voor jullie ondersteuning.
  7. De cache is weer in de lucht. Nu weer stukje bij beetje de listing aanvullen om erachter te komen waar het probleem zit.
  8. Op het forum bij Geocaching.com zijn meer meldingen van Error 500. ik ga die van ons erbij zetten.
  9. Dat is de tegoedbon die we op het eerder genoemd event hadden aangeboden aan team PoeF en de multi PoeF 20.000 was het resultaat ervan. Sinds september 238 favo's, 100% en fantastische logs. Maar dat is een beetje off topic.
  10. Dankjewel. Hopelijk niet nodig om hem weer in de lucht te krijgen.
  11. Dat was een event. ik heb een bericht gestuurd naar een reviewer. De helpdesk is nu nog niet bereikbaar.
  12. Ik ben mede-CO en de cache is niet verwijderd. De afbeeldingen staan wel op een eigen server. Niet door ons, in ieder geval.
  13. Zoals de multi PoeF 20.000, https://coord.info/GC7M8GW, die nu niet meer bereikbaar is?
  14. Een van de multi's die wij hebben gedaan was De legende van de klokken, https://coord.info/GC2DM9T. Een lastige, maar ook heel mooie multi. We hebben er erg van genoten. In 8 jaar tijd iets meer dan 500 logs en van de founds heeft 65% een favo gegeven. Dat geeft wel de kwaliteit aan, maar waarschijnlijk veel te lastig voor het gros van de cachers. En maar een puntje erbij, na afloop. Petje af voor de leggers dat ze er de moed in houden om hem online te houden.
  15. Het blijft een lastig onderwerp. Een multi wordt sowieso al slecht bezocht en puzzels bungelen ook ergens onderaan in de belangstelling van cachers. Als eenmaal de caches in de eigen omgeving zijn gedaan en je gaat een ander gebied bezoeken, dan hangt het af van de tijd die beschikbaar is om een cache te zoeken. Als je ad hoc ergens naar toe moet dan is er geen tijd om eerst puzzels op te lossen en is er geen tijd om tijdrovende multi's te doen. Voor wat betreft de doelen voor een of meer dagjes weg: Trial hebben een grote aantrekkingskracht. Niet iedereen wil veel inspanning doen om de caches te vinden. Trails bieden kennelijk daarom de gezochte ontspanning. Een minderheid gaat wel voor de krenten in de pap. Dat is hun ontspanning.
×
×
  • Nieuwe aanmaken...