Spring naar bijdragen

Dagwacht

Leden
 • Aantal bijdragen

  848
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  24

Alles door Dagwacht geplaatst

 1. Overigens, de industrie om mensen te vermaken is gigantisch groot. Nu is het in sommige takken wat minder maar mensen willen toch beziggehouden worden.
 2. En dan zijn commentaar achteraf bij Arjan van der Giessen. Hij wil nog veel meer en is zeker nog niet tevreden. Traint ook veel samen met Michael van Gerwen. leren natuurlijk ook van elkaar. Hoe verder je komt hoe groter de druk wordt om te presteren. Als het dan een tijdje niet lukt dan word je zomaar ook weer afgezeken.
 3. Ook met veel ervaring kun je voor verrassingen komen staan. Dan wordt het in ieder geval niet saai.
 4. Ik heb ook cache geprint. 'Geen logs' geselecteerd en daarna Ctrl-P. Alles werd keurig geprint.
 5. Wat dit probleem heeft opgeleverd is dat je listing altijd kan worden bekeken met behulp van: https://www.geocaching.com/hide/edit.aspx?guid= met toevoeging van de code van je eigen cache die zichtbaar is bovenin de taakbalk.Linkalovers was al op het goede pad met de toevoeging die in de GUID te vinden was. Ik werd opmerkzaam gemaakt op het eerste gedeelte van de url via het forum op .com en kon daardoor stapsgewijs het probleem lokaliseren. Weer veel geleerd, in ieder geval. Dank.
 6. Het probleem zat hem in een onnodige toevoeging bij het aanroepen van een afbeelding. <center><img src="https://dagwacht.duclavier.com/PoeF20000/De%20proeflopers.png" /> <img /></center> Het laatste deel van de code <img /> was niet nodig, maar had nog nooit problemen opgeleverd. Tot gisteren. Omdat .com allergisch begint te worden voor elders gehoste afbeeldingen (vanwege problemen met hacken, cookies of andere bedreigingen), hebben we toch maar besloten om deze voortaan bij .com onder te brengen. Bedankt voor jullie ondersteuning.
 7. De cache is weer in de lucht. Nu weer stukje bij beetje de listing aanvullen om erachter te komen waar het probleem zit.
 8. Op het forum bij Geocaching.com zijn meer meldingen van Error 500. ik ga die van ons erbij zetten.
 9. Dat is de tegoedbon die we op het eerder genoemd event hadden aangeboden aan team PoeF en de multi PoeF 20.000 was het resultaat ervan. Sinds september 238 favo's, 100% en fantastische logs. Maar dat is een beetje off topic.
 10. Dankjewel. Hopelijk niet nodig om hem weer in de lucht te krijgen.
 11. Dat was een event. ik heb een bericht gestuurd naar een reviewer. De helpdesk is nu nog niet bereikbaar.
 12. Ik ben mede-CO en de cache is niet verwijderd. De afbeeldingen staan wel op een eigen server. Niet door ons, in ieder geval.
 13. Zoals de multi PoeF 20.000, https://coord.info/GC7M8GW, die nu niet meer bereikbaar is?
 14. Een van de multi's die wij hebben gedaan was De legende van de klokken, https://coord.info/GC2DM9T. Een lastige, maar ook heel mooie multi. We hebben er erg van genoten. In 8 jaar tijd iets meer dan 500 logs en van de founds heeft 65% een favo gegeven. Dat geeft wel de kwaliteit aan, maar waarschijnlijk veel te lastig voor het gros van de cachers. En maar een puntje erbij, na afloop. Petje af voor de leggers dat ze er de moed in houden om hem online te houden.
 15. Het blijft een lastig onderwerp. Een multi wordt sowieso al slecht bezocht en puzzels bungelen ook ergens onderaan in de belangstelling van cachers. Als eenmaal de caches in de eigen omgeving zijn gedaan en je gaat een ander gebied bezoeken, dan hangt het af van de tijd die beschikbaar is om een cache te zoeken. Als je ad hoc ergens naar toe moet dan is er geen tijd om eerst puzzels op te lossen en is er geen tijd om tijdrovende multi's te doen. Voor wat betreft de doelen voor een of meer dagjes weg: Trial hebben een grote aantrekkingskracht. Niet iedereen wil veel inspanning doen om de caches te vinden. Trails bieden kennelijk daarom de gezochte ontspanning. Een minderheid gaat wel voor de krenten in de pap. Dat is hun ontspanning.
 16. Ik reageer over het algemeen snel op de antwoorden. Ik merk dat cachers het fijn vinden om de 'goedkeuring' te krijgen, ondanks dat dat niet noodzakelijk is. In de tekst staat: Er mag direct gelogd worden. Maar de antwoorden moeten natuurlijk wel gestuurd zijn. Ik ben absoluut niet pietluttig. Als meerdere antwoorden fout zijn 'kan' de log gewist worden. Dat laat ruimte aan beleving en goede bedoelingen.
 17. Hier ging het vooral om zaken die weinig met de virtual te maken hebben. Ik heb zijn grieven doorgespeeld aan de centrummanager.
 18. Ik heb onlangs een log verwijderd omdat er geen antwoorden waren binnengekomen. De teneur was sowieso negatief. Het was maandag en en was niks te doen in Cuijk. Ergens een kopje koffie drinken was niet mogelijk. Tja, de meeste horeca is gesloten op maandag, niet alleen in Cuijk. Daarna kwamen alsnog de antwoorden. 3 van de zeven antwoorden fout. En verbólgen over het verwijderen van de log! Ondanks de, over het algemeen, hele leuke logs, blijft je die ene vervelende log toch bij. Raar eigenlijk dat we ons onterechte kritiek zo aantrekken.
 19. Ik denk dat de laatste stap is overgeslagen. Ik heb ook een afbeelding geüpload en zie na het uploaden ook een code zoals door dewijntjes is aangegeven. Daarna moet nog op de foto worden geklikt voordat bovenin de browser de juiste code voor de afbeelding te zien is.
 20. Dieren 'in de natuur' zijn geen huisdieren en meestal ook niet aaibaar. Territoriumdrang door stieren of bescherming van nageslacht is iets waar we rekening mee moeten houden. Als kind op de boerderij ook bijna doodgetrapt omdat oom boer tussen de dieren rondliep en ik dacht dat ook wel te kunnen. Gelukkig kwam oom boer aangesneld anders had ik dit berichtje nooit kunnen sturen.
 21. Aah, lekker. Je kunt me dag en nacht wakker maken voor tomatensoep. Liefst niet uit een pakje. Maar heel erg kieskeurig ben in nou ook weer niet. Met of zonder balletjes, allemaal prima.Het water loopt me nu al in de mond. Of is het alweer te laat?
 22. Ok vanuut Kuuk un moi jaor toegewenst. En anders, ik wens gullie utzelfde as gie mien toewenst.
 23. Dagwacht

  Oei Dat Is Schrikken

  Van de puntjes zou ik niet wakker liggen. Wel als de verhalen en de ervaringen allemaal weg zouden zijn.
 24. Dagwacht

  Profielcode Cacher

  De cache is nog niet online, daarom kan ik er nog niet teveel over verklappen. Ik ga wel een steekproef doen onder de loggers of ze de link naar hun profiel kunnen waarderen.
 25. Dagwacht

  Profielcode Cacher

  Ik heb het uitgeprobeerd en het werkt helemaal naar wens.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...