Spring naar bijdragen

spoekie

Leden
 • Aantal bijdragen

  138
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  2

Waardering in de gemeenschap

11 Goed

Over spoekie

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 02/14/1970

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPS60 + Oregon 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Vlijmen
 1. spoekie

  Challenge cache voor datum matrix

  Bedankt voor jullie reacties. Hier gaan we er een van doen
 2. spoekie

  Challenge cache voor datum matrix

  Wij hebben na 13 jaar geocachen eindelijk de datum matrix vol (365 dagen van het jaar een found) . Nu zoek ik een challenge die ik hiermee kan doen. Weet iemand er een (liefst in Brabant?). En is er een tool om zo'n challenge op te sporen?
 3. spoekie

  Garmin Communicator

  Ik heb een reactie gekregen van Garmin NL: Onder de nieuwste firefox 40.0.3 werkt het toch wel: Melding negeren dat plugin niet ondersteund wordt. Hierna dient u de instellingen van de Plug-in te wijzigen naar ⦣8364;˜Altijd toestaan⦣8364;™ Open Firefox Klik op CTRL + SHIFT + A Selecteer Garmin Communicator Plugin 4.2.0.0 Zet deze op altijd activeren. Hierna dient u de instellingen van de Plug-in te wijzigen naar ⦣8364;˜Altijd toestaan⦣8364;™
 4. spoekie

  Garmin Communicator

  Let op: een nieuwe versie van je browser, kan ook een ( nieuw of tot nu toe onbekend ) virus-'lek' dichten! Soms komt er een nieuwe versie uit, omdat er fouten ( bugs ) in de software zitten, soms omdat er nieuwe opties aan toe gevoegd worden, maar veel vaker omdat er een 'beveiligings probleem' is, die hersteld moet worden. De meeste virussen zwerven rond op het internet, dus is je browser de eerste verdediging. Als je die bewust niet update ( omdat anders de Garmin plugin niet meer werkt ) moet je t.z.t. gaan zoeken naar een andere browser voor het dagelijks internetten ( die je natuurlijk wel up-to-date houdt ! ) Ik denk dat Linkalovers gelijk heeft. Hoe langer je blijft werken met een verouderde browser, hoe groter het risico op virussen. Dan kies ik toch maar voor de onhandige methode van gpx bestand opslaan op device.
 5. spoekie

  Garmin Communicator

  Sinds 1 september werkt de plugin niet meer onder Chrome. Volgens Garmin moet het bij IE wel werken, maar bij mij werkt het onder IE 11 niet. En Firefox ondersteunt de plugin ook niet meer. Ik vind het nogal omslachtig om GSAK te gebruiken voor een of meerdere losse caches. Hetzelfde geldt voor gpx bestanden. Ik heb een mail gestuurd naar garmin nederland, maar ik verwacht hier weinig van. Ik vind dat mijn tot voor kort favoriete gps merk het flink laat afweten op dit punt.
 6. spoekie

  Hulp Gevraagd: Caravan / Tb Gestolen

  Is de caravan intussen al gevonden?
 7. spoekie

  Favorites

  Ik vind favorites een mooi middel om een selectie te maken van caches als ik ver weg ben en maar beperkt tijd heb om een paar caches mee te pakken. Voor deze cache (en andere caches van dezelfde maker) ben ik naar Hamburg gereden vanwege het hoge aantal favorites: Voss Margarine 3946 favorites op dit moment En deze zijn absoluut verdiend. Ik zie wel degelijk een verband tussen het aantal favorites en de kwaliteit van een cache. Verder vind ik het leuk om een favorite uit te delen als blijk van waardering voor een erg mooi gemaakte cache.
 8. spoekie

  Geocache Koppelen Aan Erfgoed? Beslis Mee!

  Zucht... Waarom trekt geocaching toch zoveel mensen aan die heel erg van regels houden. Het lijkt me een mooi initiatief.
 9. Ik begrijp niet dat er nog CO's zijn die een cache verstoppen op een rip-gevoelige plaats en er wel bij melden dat je voorzichtig moet zijn met dreuzels, maar vervolgens geen hint geven . Juist op zulke plekken moet je zorgen dat een cache in korte tijd gevonden wordt! Off topic: ik zie dat het forum "CO" automatisch vervangt door "eigenaar van de cache". Die kromme zin komt niet van mij
 10. spoekie

  Cache Plaatsen Afgekeurd, Te Dicht Bij Andere

  Mijn advies: plaats de cache op een andere plek waar nog niets in de buurt ligt. Nederland is groot genoeg. Ik ken je cachelocatie niet, maar als ik moet raden denk ik dat hij binnen loopafstand van je eigen huis ligt. Dat zijn niet altijd de mooiste of meest interessante plekken voor een cache, maar om de een of andere reden willen beginnende geocachers daar graag een cache neerleggen. @Joshua, is dit zo? Zoja, nog een reden om nog eens verder te zoeken naar een leuke cachelocatie. Succes!
 11. spoekie

  Geocafé "het Opkikkertje" December 2012

  Daar ga ik nu een nachtje over slapen. Maar je herkent me vast wel in het cafe.
 12. spoekie

  Geocafé "het Opkikkertje" December 2012

  Ik ga jullie ook missen, want ik zet nu de pc uit. Doei
 13. spoekie

  Geocafé "het Opkikkertje" December 2012

  Goed idee! Lijkt me heel gezellig. Gevoel voor humor heeft hij zeker. Heb GeoZeist toch maar niet geregistreerd, het zou eeuwig zonde zijn als hij van het forum zou verdwijnen.
 14. spoekie

  Geocafé "het Opkikkertje" December 2012

  Dit is de cache Souvenir from French. Had net mijn autosleutels al gepakt, maar nu zie ik dat de inventory leeg is. Helaas. Dit is nu al de tweede keer dat iemand me voor is geweest. Ja, verdulleme. Ruby-roo was je voor zie ik. Die kinderen ook Pak je sluetels toch! Hij ligt slechts 1.13 km verder in GC3MXVC Nu heb ik hem gezien hoor, erg leuke coin en het is zeker het ritje waard. Helaas heb ik net van jullie 3 wijntjes gekregen dus mag ik niet meer rijden.
 15. spoekie

  Geocafé "het Opkikkertje" December 2012

  Dit is de cache Souvenir from French. Had net mijn autosleutels al gepakt, maar nu zie ik dat de inventory leeg is. Helaas. Dit is nu al de tweede keer dat iemand me voor is geweest.
×