Spring naar bijdragen

spoekie

Leden
 • Aantal bijdragen

  161
 • Geregistreerd

 • Laatst bezocht

 • Gewonnen dagen

  5

Waardering in de gemeenschap

18 Goed

Over spoekie

 • Rang
  Normale Poster
 • Verjaardag 14-02-1970

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPS60 + Oregon 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Vlijmen

Recente profielbezoeken

2274 profielweergaven
 1. Dat had ik nog helemaal niet gezien. Dat maakt het toch tot een raadsel. Ik kan me niet voorstellen dat iemand $30 gaat betalen voor premium membership om vervolgens caches te rippen. Of iemand heeft een geocacher aan het werk gezien en is hem daarna gevolgd?
 2. Kortgeleden is een complete trail van 11 caches in Vught in korte tijd vernield en geript. Het gaat om deze trail die nog maar net online stond : GC9048B De CO denkt dat dit komt doordat vlak voor het rippen een uitzending van het jeugdjournaal is geweest over geocachen. In dit geval moet het wel iemand geweest zijn die met de smartphone op pad is geweest, dus het zou best kunnen. Alle caches zijn nu in het archief. Erg vervelend allemaal en zonde van deze serie, er zaten een aantal bij waaraan veel werk was besteed. Ik raad iedereen aan om alle traditionals in te stellen op premium only. WP1 van mijn cache De Spooktrein is in korte tijd ook 2x geript, maar dat is waarschijnlijk gewoon door iemand die het per ongeluk heeft gevonden.
 3. Barny, leuk dat je weer terug bent op het forum (...). Maar zou je reviewer voortaan goed willen spellen, dus zonder u. Dat zijn pas zaken waar we ons druk over moeten maken in deze tijd
 4. spoekie

  Inlog probleem

  Ik heb de laatste tijd problemen met inloggen. Iedere keer geeft het forum aan dat mijn wachtwoord niet juist is. Het is te herstellen met wachtwoord vergeten, maar is wel lastig op deze manier. Zijn er anderen met dit probleem?
 5. Ik heb het nestkastjes event Heusden 2020 georganiseerd en daarna een persbericht geschreven dat op verschillende sites is gepubliceerd. Ik dacht: ik zet het even op het geocaching forum, maar iemand is mij al voor geweest. Het was een super geslaagd event met allemaal enthousiaste deelnemers die aangaven dat ze volgend jaar graag weer mee willen doen. Ik hoop dat andere geocachers geïnspireerd worden om ook zoiets te organiseren, want geocaching en processierupsen zijn een zeer slechte combinatie. Daarnaast denk ik dat het goed is als er regelmatig positieve publiciteit is over geocaching, dit kan helpen bij het krijgen van toestemming voor het plaatsen van een geocache.
 6. spoekie

  Berenval in Waalre

  Ik las net dit bericht: Scoutingleden Waalre vinden wildklem bij pad Hij was verstopt onder een laag bladeren, anderhalve meter vanaf een wandelpad. Oppassen dus als je daar nietsvermoedend naar een kokertje loopt te zoeken...
 7. Wie kent dit niet: je hebt een cache op je to do list staan die verder van huis ligt en als je een keer in de buurt komt, zie je dat de cache is gearchiveerd door de reviewer. Jammer. Ik heb zelf het idee dat ze dit alleen in Nederland doen. Ik ga ervan uit dat reviewers hun vrijwilligerswerk zo goed mogelijk willen doen. De vraag in deze is: wat is zo goed mogelijk. Wordt de geocaching community hier blij van of niet. Daarom deze poll
 8. Zo erg als dit jaar hebben we het nog niet mee gemaakt. Ik heb al een paar weken lichte klachten, waarvan ik dacht dat het muggenbulten waren. Na een klein cache fietsrondje, die ik gister heb gemaakt, zit ik onder de jeukende bultjes. En ik heb niet eens 1 processierups gezien en heb alle caches tussen bomen en struiken uit voorzorg over geslagen. De menthol crème is overal uitverkocht en ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat er geocachers zijn zonder klachten. Ik heb besloten om het geocachen de komende tijd op een heel laag pitje te zetten. Lang leve de voortuincaches.
 9. Ik vind het eigenlijk helemaal niet zo'n gek idee. De politie zou een mooie nachtcache kunnen uitzetten in een bos waarin regelmatig XTC afval gedumpt wordt. Ik wel dan best wel even melding maken als ik iets verdachts zie. En knappe gemeente die nu nog bezwaar durft te maken tegen het plaatsen van een cache.
 10. Dat die multi's zo weinig gelopen worden, herken ik niet bij mijn multi's. Deze krijgen gemiddeld zo'n 50 logs per jaar. Ik had verwacht dat de multi's zodra ze langer dan 5 jaar liggen, weinig meer gelopen zouden worden omdat de actieve geocachers in de buurt ze dan wel gevonden hebben of niet leuk genoeg vinden. Dat blijkt niet zo te zijn. Ik heb net even op gc-tools het aantal logs over de tijd bekeken en dan zie je toch een vrij rechte lijn met constant aantal logs per jaar. Kortom, er zit nog steeds muziek in de multi's.
 11. Terug naar het onder onderwerp: wat mij betreft klopt de stelling niet dat de kwaliteit is afgenomen. Ik zie dat er de laatste jaren veel caches geplaatst worden waaraan veel tijd is besteed: originele en mooi gemaakte constructie, die vaak worden beloond met veel favorites. Wel zie ik een verschuiving van multi's naar traditionals. Ik zou graag zien dat er meer kwaliteitsmult's geplaatst worden. het type dat in het verleden veel geo d'ors kreeg. Traditionals doe ik overigens ook graag, het liefst een serie op de fiets.
 12. Ik heb het antwoord van HQ binnen. Het heeft niet te maken met disabled, maar omdat het een mult is: Thank you for contacting Geocaching HQ. This is due to the limitations in the app. Non-Premium members cannot view caches that are above 2.0 D/T, they also only see Traditional geocaches. I see that your cache is a Multi-Cache. They will need to upgrade on the app to view the cache on the app. Otherwise they are still allowed to log the Multi if thy use GPS or find the cache through other means.
 13. Ik heb dit net gemeld bij de HQ site. Ik ben benieuwd naar de reactie.
 14. Ik heb me vergist. Het lijkt erop dat het probleem niet optreedt bij de website, maar alleen via de iphone app. Bij zoeken op de code geeft de app aan dat je premium member moet zijn om hem te kunnen zien.
 15. Bedankt voor jullie reacties en het testen. Het lijkt er sterk op dat er niks mis is met deze cache. Ik heb van twee niet-premium leden gehoord dat ze de cache niet konden zien, maar ik denk dat ze iets verkeerd doen. Ik weet nu in ieder geval waar ik moet zoeken om het probleem te verhelpen.
×
×
 • Nieuwe aanmaken...