Jump to content

spoekie

Leden
 • Content Count

  155
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

spoekie last won the day on January 16

spoekie had the most liked content!

Community Reputation

14 Goed

About spoekie

 • Rank
  Normale Poster
 • Birthday 02/14/1970

Previous Fields

 • GPS of Smartphone Merk / Type
  Garmin GPS60 + Oregon 300
 • Ik gebruik mijn GPS / Smartphone sinds
  2005

Contact Methods

 • Website URL
  http://
 • ICQ
  0

Profile Information

 • Geslacht
  Man
 • Woonplaats
  Vlijmen

Recent Profile Visitors

2,175 profile views
 1. Ik las net dit bericht: Scoutingleden Waalre vinden wildklem bij pad Hij was verstopt onder een laag bladeren, anderhalve meter vanaf een wandelpad. Oppassen dus als je daar nietsvermoedend naar een kokertje loopt te zoeken...
 2. Wie kent dit niet: je hebt een cache op je to do list staan die verder van huis ligt en als je een keer in de buurt komt, zie je dat de cache is gearchiveerd door de reviewer. Jammer. Ik heb zelf het idee dat ze dit alleen in Nederland doen. Ik ga ervan uit dat reviewers hun vrijwilligerswerk zo goed mogelijk willen doen. De vraag in deze is: wat is zo goed mogelijk. Wordt de geocaching community hier blij van of niet. Daarom deze poll
 3. Zo erg als dit jaar hebben we het nog niet mee gemaakt. Ik heb al een paar weken lichte klachten, waarvan ik dacht dat het muggenbulten waren. Na een klein cache fietsrondje, die ik gister heb gemaakt, zit ik onder de jeukende bultjes. En ik heb niet eens 1 processierups gezien en heb alle caches tussen bomen en struiken uit voorzorg over geslagen. De menthol crème is overal uitverkocht en ik kan me eigenlijk niet voorstellen dat er geocachers zijn zonder klachten. Ik heb besloten om het geocachen de komende tijd op een heel laag pitje te zetten. Lang leve de voortuincaches.
 4. Ik vind het eigenlijk helemaal niet zo'n gek idee. De politie zou een mooie nachtcache kunnen uitzetten in een bos waarin regelmatig XTC afval gedumpt wordt. Ik wel dan best wel even melding maken als ik iets verdachts zie. En knappe gemeente die nu nog bezwaar durft te maken tegen het plaatsen van een cache.
 5. Dat die multi's zo weinig gelopen worden, herken ik niet bij mijn multi's. Deze krijgen gemiddeld zo'n 50 logs per jaar. Ik had verwacht dat de multi's zodra ze langer dan 5 jaar liggen, weinig meer gelopen zouden worden omdat de actieve geocachers in de buurt ze dan wel gevonden hebben of niet leuk genoeg vinden. Dat blijkt niet zo te zijn. Ik heb net even op gc-tools het aantal logs over de tijd bekeken en dan zie je toch een vrij rechte lijn met constant aantal logs per jaar. Kortom, er zit nog steeds muziek in de multi's.
 6. Terug naar het onder onderwerp: wat mij betreft klopt de stelling niet dat de kwaliteit is afgenomen. Ik zie dat er de laatste jaren veel caches geplaatst worden waaraan veel tijd is besteed: originele en mooi gemaakte constructie, die vaak worden beloond met veel favorites. Wel zie ik een verschuiving van multi's naar traditionals. Ik zou graag zien dat er meer kwaliteitsmult's geplaatst worden. het type dat in het verleden veel geo d'ors kreeg. Traditionals doe ik overigens ook graag, het liefst een serie op de fiets.
 7. Ik heb het antwoord van HQ binnen. Het heeft niet te maken met disabled, maar omdat het een mult is: Thank you for contacting Geocaching HQ. This is due to the limitations in the app. Non-Premium members cannot view caches that are above 2.0 D/T, they also only see Traditional geocaches. I see that your cache is a Multi-Cache. They will need to upgrade on the app to view the cache on the app. Otherwise they are still allowed to log the Multi if thy use GPS or find the cache through other means.
 8. Ik heb dit net gemeld bij de HQ site. Ik ben benieuwd naar de reactie.
 9. Ik heb me vergist. Het lijkt erop dat het probleem niet optreedt bij de website, maar alleen via de iphone app. Bij zoeken op de code geeft de app aan dat je premium member moet zijn om hem te kunnen zien.
 10. Bedankt voor jullie reacties en het testen. Het lijkt er sterk op dat er niks mis is met deze cache. Ik heb van twee niet-premium leden gehoord dat ze de cache niet konden zien, maar ik denk dat ze iets verkeerd doen. Ik weet nu in ieder geval waar ik moet zoeken om het probleem te verhelpen.
 11. Onze cache kabouter Jena is niet premium, maar toch is hij niet zichtbaar voor niet premium leden. Heeft iemand enig idee hoe dit kan? In dit geval willen we dat de cache beschikbaar is voor iedereen. Hoe krijgen we dit voor elkaar?
 12. Bedankt voor jullie reacties. Hier gaan we er een van doen
 13. Wij hebben na 13 jaar geocachen eindelijk de datum matrix vol (365 dagen van het jaar een found) . Nu zoek ik een challenge die ik hiermee kan doen. Weet iemand er een (liefst in Brabant?). En is er een tool om zo'n challenge op te sporen?
 14. Ik heb een reactie gekregen van Garmin NL: Onder de nieuwste firefox 40.0.3 werkt het toch wel: Melding negeren dat plugin niet ondersteund wordt. Hierna dient u de instellingen van de Plug-in te wijzigen naar ⦣8364;˜Altijd toestaan⦣8364;™ Open Firefox Klik op CTRL + SHIFT + A Selecteer Garmin Communicator Plugin 4.2.0.0 Zet deze op altijd activeren. Hierna dient u de instellingen van de Plug-in te wijzigen naar ⦣8364;˜Altijd toestaan⦣8364;™
 15. Let op: een nieuwe versie van je browser, kan ook een ( nieuw of tot nu toe onbekend ) virus-'lek' dichten! Soms komt er een nieuwe versie uit, omdat er fouten ( bugs ) in de software zitten, soms omdat er nieuwe opties aan toe gevoegd worden, maar veel vaker omdat er een 'beveiligings probleem' is, die hersteld moet worden. De meeste virussen zwerven rond op het internet, dus is je browser de eerste verdediging. Als je die bewust niet update ( omdat anders de Garmin plugin niet meer werkt ) moet je t.z.t. gaan zoeken naar een andere browser voor het dagelijks internetten ( die je natuurlijk wel up-to-date houdt ! ) Ik denk dat Linkalovers gelijk heeft. Hoe langer je blijft werken met een verouderde browser, hoe groter het risico op virussen. Dan kies ik toch maar voor de onhandige methode van gpx bestand opslaan op device.
×
×
 • Create New...